April 7, 201313 yr comment_193011 Fetelor da faliment si in raiffeisen bank???Mie mi se pare f suspect caci mi a blocat cardul cu bani gramezi pe el......voi stiti ceva???ca eu am cont acolo maica ei de situatieIn plus un bun amic de al meu mi a scris ca eproblema.......voi ce ziceti??? Report
April 7, 201313 yr comment_193013 Sara buna,Iaca asa am facut masa, petrecut, lume multumita si eu la fel. Acum ca va place sau nu aranjamentul meu, nu mai conteaza. Am tot mutat ornamentele ici colo sa fie in preajma(cand am pus mancarea pe masa le`am pus si pe ele ici colo). masa cam asa (ornamentele nu sunt apropiate, doar ca asa am reusit sa fac pozele cu telefonul si cele la mincare sunt facute cu aparatul Denisei. Aparatul meu era descarcat . masa bucatele pe masa ciorba de burta ardei rondele in otet pui fripti legume la tigaiesalata verde friptura de porc picanta cartofi duchesse dar de data asta nu am facut mici ptr ca nu am facut decat ptr musafiri si au mai si ramas 2 buc. mujdei si painica mea de casa barcute din vinete umplute sos rece din maioneza cu usturoi si smantana desert Am postat aici, ptr ca aici am cerut ideile ptr aceasta masa. Vreau sa va mai spun ca meniul asta cu exceptie painea si cartofii duchesse este Monti. Report
April 7, 201313 yr comment_193014 Fetelor da faliment si in raiffeisen bank???Mie mi se pare f suspect caci mi a blocat cardul cu bani gramezi pe el......voi stiti ceva???ca eu am cont acolo maica ei de situatieIn plus un bun amic de al meu mi a scris ca eproblema.......voi ce ziceti??? Nu, fata, stai linistita! Poate ti s-a blocat cardul in bancomat! Noi avem salariul la ei! Iti dai seama ca intrau aia-n panica si ne mutau! Cypru's Bank e in "pauza", iar City Bank e preluata de Raiffeisen. Ce problema ti-a zis tie ca e? Report
April 7, 201313 yr comment_193015 Verb'! eu una nu am auzit,nu stiu nimic sper sa nu te afecteze si sa nu fie asa! Cerulina ce fuoame' imi e ..la ora asta! Bravo harnicut-o! culca-te pe lauri! Report
April 7, 201313 yr comment_193017 Geany, ma hodinesc maine ca-s libera, daca o fi si vremea frumoasa ma relaxez gradinarind. Cerra, imi place cum ai aranjat si-mi plac toate bucatele de pe masa.Da vreau reteta la tort Report
April 7, 201313 yr comment_193019 Finutzo, m-ai zbart! Sa pic pa spate! Fataaaa, mai poti? Cand ai avut timp? Sa va fie de bine si mancarea , dar si distractia!Totul de mare arta! Bravo, fata! Sa traiesti sa mai faci! :pupic: Report
April 7, 201313 yr comment_193021 Cerra, imi place cum ai aranjat si-mi plac toate bucatele de pe masa.Da vreau reteta la tort Multumesc! O sa va scriu si reteta ca este simpla tare dar stai oleac sa ma adun la ganduri. Este un tort din iaurt si smantana(frisca, gelatina, fructe de padure si ciocolata neagra taiata maruntel. Eu am vrut sa iese asa ca un parfait si nu am pus decat 2 plicuri de gelatina. normal, trebuiau 4 sau macar 3. Tort fara blat cu stracciatella chocolate si fructe de padure. 1 l smantana ptr frisca 1 kg iaurt natural fructoza macinata dupa gust (poti pune zahar pudra)esenta de rom100 gr ciocolata neagra 74% cacao 400 gr fructe de padure Topping: 400gr fructe de padure 250ml apa/suc de fructe1 plic de tort gelle putina fructoza (zahar) instructiunile dupa plic Impartim frisca si iaurtul in doua parti si facem cremele separat fiecare parte. Se bate 500ml frisca puf, se adauga 500gr iaurt indulcit si de bate iarasi pina se mai ingroasa crema, se adauga 1 plic gelatina hidratata se amesteca bine, se adauga esenta de rom si bucatelele de ciocolata maruntite dinainte , se amesteca si se pune crema intr`o punga de plastic. Se face la fel ca si in prima parte dar se adauga fructele de padure, gelatina hidratata, se amesteca usor sa ramana fructele cat de cat intregi si pune crema in punga de plastic. Preferabil sa se lucreze in doua castroane la batut frisca si repede operatiunea cu ciocolata si fructele de padure+gelatina. Se pregateste forma de tort (30cm) Pungile se gauresc in asa fel sa iese crema in strat gros (si sa treaca fructele prin gaura) In forma de tort detasabila, se merge ca si la tortul sah (un rand alb alt rand roz)la al doilea strat, se pune invers culoarea fata de stratul din forma, iar cand se ajunge sus la buza formei se fac santuletze asa cum ai vazut la forma mea ptr ca se aranjeaza mai bine fructele deasupra. Se pune la frigider pina a doua zi cand se face topping`ul deasupra. Report
April 7, 201313 yr comment_193023 Frumoasa masa si faine bucate Cerra draga. sa va fie de bine ziua si acum *se cere* oleac de hodina .Ioana si tie o zi de recuperare cu soare si iz de primavara. Report
April 7, 201313 yr comment_193028 Finutzo, m-ai zbart! Sa pic pa spate! Fataaaa, mai poti? Cand ai avut timp? Sa va fie de bine si mancarea , dar si distractia!Totul de mare arta! Bravo, fata! Sa traiesti sa mai faci! :D Mai nashico,Nu`i arta ceva colo bibi, bibi oleac cu verzituri, si iaca pui la masa. Cum sa nu am timp? Am mai stat si cu rym pe net in timp ce faceam una alta pe la bucatarie dar...... chiparus ultimile 2 ceasuri, ultima suta de metri. Am terminat totul la fix,cum am programat doar ca in pauza de dupa ciorba am aranjat iute oleac platourile ptr felul al doilea ca doara le`am tinut la cald. Aveam totul la indemana ca doar nu am dormit in bocanci. Ma bucur ca va place si voua, ptr ca noua ne`a placut si ne`am simtit tare bine impreuna. Report
April 7, 201313 yr comment_193029 Frumoasa masa si faine bucate Cerra draga. sa va fie de bine ziua si acum *se cere* oleac de hodina .Ioana si tie o zi de recuperare cu soare si iz de primavara. Multumesc frumos! Pana la urma am scos`o la capat si cu masarnitza. Report
April 7, 201313 yr comment_193030 Cerra, totul arata fantastic - de la masa la bucate si invers! Ma duc sa-mi clatesc ochii. Mmmmmm, lecker! Report
April 7, 201313 yr comment_193032 Verb'! eu una nu am auzit,nu stiu nimic sper sa nu te afecteze si sa nu fie asa! Cerulina ce fuoame' imi e ..la ora asta! Bravo harnicut-o! culca-te pe lauri! Hai la masa draga! Mai avem ca numa eu am crezut ca 6 uamini maninca o vaca(asa cred eu de fiecare data si de fiecare data ramane mancare) mai bini sa ramana decat sa nu ajunga. Trebuia doar un pui sa fac nu doi. Report
April 7, 201313 yr comment_193033 Cerra, totul arata fantastic - de la masa la bucate si invers! Ma duc sa-mi clatesc ochii. Mmmmmm, lecker! Multumesc frumos! Ma bucur ca va place si voua chiar daca nu aveti cum sa gustati din bucatele mele alese si drese (vorba Denisei). Report
April 7, 201313 yr comment_193037 Cerra, la final vad ca a iesit totul foarte bine, masa a fost aranjata simplu si frumos. Si bun tare tot ce ati servit, sa va fie de bine! Report
April 7, 201313 yr comment_193039 Cerra, la final vad ca a iesit totul foarte bine, masa a fost aranjata simplu si frumos. Si bun tare tot ce ati servit, sa va fie de bine! Multumesc ! Da, totul a fost simplu si perfect! Report
April 7, 201313 yr comment_193044 Cerra totul arata minunat (mie mi-a ramas gandul la painica ta ) si masa aranjata foarte frumos. O gramada de minunatii ai avut si prietenii sunt niste norocosi . Report
April 7, 201313 yr comment_193046 Cerra totul arata minunat (mie mi-a ramas gandul la painica ta ) si masa aranjata foarte frumos. O gramada de minunatii ai avut si prietenii sunt niste norocosi . Multumesc! Off, ti`am facut pofta cu painica asai? Si prietena mea face la fel cand mergem la ei. Imi place cel mai mult vara sa merg la ei ma simt ca in paradis. Ce este mai frumos decat sa vezi Dunarea mareeeeee jos, muntele sus, multa verdeatza si Nera in spatele gradinii? Aerul super curat si totul natural. Report
April 8, 201313 yr comment_193052 Off, ti`am facut pofta cu painica asai? Facut, facut..si daca ma crezi, mai ales de mirosul de paine la cuptor O sa fac si eu de Paste, ca altfel stau mai departe de paine (nu rezist cand e calda).. Report
April 8, 201313 yr comment_193059 Neata, mama dar mult ati scris!Cerra, foarte frumoasa masa ta, dar cat de incarcata cu bunatati a putut fi! Mi-a ramas gandul la ....tort, evident.Geany, frumos arata balconul tau, ai un sot tare harnic si bun (va potriviti, de altfel).Stella, sa-ti fie de bine plimbareala (si noi am fost anul trecut la Paris in aprilie, dar mai pe la mijloc si tot asa a fost un frig si vant si ploaie de nu mai stiam de capul nostru).Uma, mi-a placut tare mult masa ta de Pasti,frumoasa, colorata si vesela; fa si tu poze mai des.La noi e cam frigut azi (erau 3 grade dimineata), dar macar nu ploua, asa ca ma declar multumita.N-am chef de lucru (e luni, doar), dar ma duc totusi. Sa aveti o saptamana frumoasa! Report
April 8, 201313 yr comment_193063 Buna dimineata la han.raportez si la mine-n sat frig si posomorat, deocamdata fara ploaie .Cica de miercuri se face mai frumos...mda, sa vedem. deocamdata haina de iarna si cizme nenica. Report
April 8, 201313 yr comment_193064 Buna dimineata! Merci 2' si la noi vremea ca la Steluta Cu toate astea trebuie sa ies la cumparaturi,sa vad ce le mai fac de mancare la huni! O zi si o saptamana minunata tuturor! Report
April 8, 201313 yr comment_193069 Neatza aici bate un vant de te doare capul, pe mine ieri m-a si durut! Report
April 8, 201313 yr comment_193076 Buna ziua, hangitelor! Yuuuuu-huuu-huuuuuu! La noi e soare! Racoare, dar soareeee Report
April 8, 201313 yr comment_193081 Hello, hello, la mine ca-n Cosbuc, Soarele rotund si palid/Se prevede printre nori. Si-un vant demn de Baragan. Bravo ptr harnicie, bravo ptr plimbari...de-astea vreau si eu.Ieri avui si io musafiri, dar nu ma pot mobiliza deloc sa fac poze. Sunt intr-o viteza care ma oboseste rau. Am nevoie de-oliac' di vacanta si plimbareli, da' inca nu le-a venit timpul.La mine au inflorit zarzarii, saracii, dar nu zumzaie nicio albina din pacate. Azi era ziua lu' Ciupu Report
April 8, 201313 yr comment_193082 Pai da, Pusa, ca voi aveati multe iesiri si-acum n-ati mai fost demult. Inseamna ca ar trebui sa vina in curand una...Cu ziua lui Ciupu... Apropos de Cosbuc, ieri la micul dejun Ioana tot povestea plina de verva de nu stiu ce poezie, ca sa ne-o recite, ca o stie pe toata, dar nu stie cine e autorul, crede ca e ceva cu G si N, la care Ale, care era adormita inca si nu scosese nici un cuvant pana atunci zice "poate George Nosbuc..." Report