Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata!!!

La han nu scriu, dar citesc tot,tot. Dar azi scriu pentru ca am devenit bunica si sunt tare bucuroasa!!!

Sa fie vesel, sanatos si norocos. Refacere rapida mamitzei si complimente tuturor, in special fericitei bunici =))

Felicitari, Cristina, sa creasca mare si sanatos si sa te bucuri de el (sau ea?)!

Felicitari tiza ca ai devnit bunica - o bunica tare tanara imi imaginez.

Daniella dar ati muncit ceva la plansele voastre. Bravo!

Bristena ce imi place cozonacul tau. Si eu am facut azi - dar framantat - initial pus in masina de paine - apoi nu mi-a placut cum la framantat si l-am luat eu la framantat - oricum framantataul nu este ceva cu care sunt prietena =)) Scrie te rog reteta celui fara framantat.

O zi buna tuturor!

Foarte frumoase plansele!

Cristina felicitari!

Eu am aflat la inceputul saptamanii ca fratele meu va fi bunic iar https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Eu nu stiu ce sunt...sora de bunic https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

...haha, si fratele meu e bunic...eu sunt ...stramatusa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

no asa! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif in sfarsit! ca nu stiam cum sa ma adresez persoanei mele https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

...haha, si fratele meu e bunic...eu sunt ...stramatusa :)

Eu i-am spus stramatusa unei rude si s-a suparat la culme!! Ca a echivalat cu strabunica deci este iesita din termenul de valabilitate =))

Sa traiasca stranepoteii!! :)

'Hello!!!!

Am trecut sa va salut, nu prea am chef de vorba, sper sa ma simt mai bine in urmatoarele zile.

Aseara am avut pana la urma parte de o interventie chirurgicala la nivelul gingiei, dureros, dat asta e! Se pare ca alta solutie nu era! A vrut sa-mi dea CM, dar mai mult ca sigur astazi sau maine trebuie sa ma mut si am zis ca o sa rezist la dureri si fara concediu.

Pup toate fetele!!!! Si in special pe Cristina D ca proaspata bunica! Si pe Alpha ca...sora de bunic!

Am luat si o feliuta din cozonacul cu mac al lui Bristena, bun, foarte bun!

Si am admirat plansele frumoase puse de Daniella!

O zi buna va doresc, aici astazi a iesit soarele! =))

Buna ziua de sub umbrela.La noi inorat, ploaie, dar macar nu mai bate alizeu,da cica in weekend o sa fie si la noi 18 gr.Sper ca ma asteapta un cos plin de bulbi si butaci sa-i plantez.

Daniela, felicitari pt. plansete, au iesit tare faine.

Cristina, sa va traiasca nepotelul/ica.

Any, felicitari inca odata si aici =)) .

Giorgiana, sanatate multa.E naspa cu durerile de dinti, sper sa nu mai trec prin asa ceva vreodata.Sunt vreo 20 de ani ca n-am mai avut probleme, acum trebuie sa ajung si eu la dentist,da nu ca m-ar durea ceva,dar tb sa-mi lucrez cate ceva si ma gandesc cu groaza ca am o masea sparta si ar trebuii sa-mi inlocuiesc doua lucrari facute acum 18 ani.

Din caua vremii n-am chef de nimic si ma asteapta o Himalaya :) .

Fug sa ma mai dau putin pe net si poate mai revin.

O zi frumoasa.

Neaţa şi de la noi. Încă e frig, of, şi noros. Ar fi vreme clară de aprilie dacă ar fi mai cald. Ba plouă, ba nu. Asta nu ar fi deranjant, dar să se încălzească niţel.

Nu mă plâng, dar mi-e dor de soare.

Dani, îmi plac planşele tare de tot. Sunt vesele, aşa ca Bea.

Geany, tare îmi place cum ai scris despre relaţia voastră. Să vă fie mereu bine.

Nu ajunge să fii îndrăgostit de un om, mai trebuie să te şi potriveşti cu el ca să ai o viaţă frumoasă. Să te potriveşti nu înseamnă să fii la fel sau să îţi placă neapărat aceleaşi lucruri, dar să te simţi bine unul cu altul şi să-i "suporţi" bine opiniile sau preocupările diferite.

...

Iar am făcut pauză la scris, iar a ieşit soarele. Mai fac https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Cristina, felicitări. Să te bucuri de statutul de bunică iar părinţii de noua comoară =))

Vă doresc tuturor o zi frumoasă şi multă sănătate.

[i]Nu ajunge să fii îndrăgostit de un om, mai trebuie să te şi potriveşti cu el ca să ai o viaţă frumoasă. Să te potriveşti nu înseamnă să fii la fel sau să îţi placă neapărat aceleaşi lucruri, dar să te simţi bine unul cu altul şi să-i "suporţi" bine opiniile sau preocupările diferite.

[/i]

Mare dreptate ai, sunt lucruri la care poti inchide ochii, altele care nu, nu! Eu, daca eram la fel cu fostii mei parteneri, ne rupeam in colti in cateva luni! Lasa sa treaca si de la mine si de la el! De aia am zis ca un zgarcit, un constipat, un ursuz nu are ce sa caute in casa cu mine! Daca intram in buclucuri impreuna, impreuna o scoatem la vopseala!

Ca fumeaza, pana nu miroase blana pisicilor a fum pot tolera! Dar fumeaza mai mult la petreceri. Ca iese cu amicii, sa iasa, tot el e mai gelos cand ies cu fetele, Zozo stie!

Buna! eu am umblat brambura cu bub' la cumparaturi! :love7: bub' si-a luat ce-i trebuia lui (dulciuri si lipici :love7: ) eu salata legume,ulei si hrean ca mai am sfecla fiarta de facut salata ,dar parca mai mergea un pic de hrean!

Dany' bravo! cred ca Bea a fost f. incantata!

Merci Boni la fel va doresc si voua tuturor! sa fiti fericiti impreuna ca in rest ''belele curg''cum se spune,la' sa curga,ca toate sunt trecatoare :love7: eu atat ca-mi doresc sa fim sanatosi,si slava domnului suntem(nu pun la socoteala vreo maseluta,o raceala si destea :love7: ma refer la cele serioase)

Noi ne-am intors tocmai la timp sa nu ne prinda o ploaie,am plecat de era soare si frumos,si acum s-a intunericit,pare ca deja e seara in casa!

Am apucat a pune o masina la spalat acum paca-mi pare rau! eh le-oi usca eu in balcon!

Bub' a zis ca pe seara vrea pizza,asa ca-l amagesc la amiaza cu bors si pe seara poate i-oi face pofta!

O zi faina tuturor! si multa sanatate la bolnaviori :love7:

Sa fie sanatos, norocos si mamica lui la fel si tu o sa fii o bunica minunata!!

+1 :love7: :love7: :love7:

:love7:

Buna dimineata!!!

La han nu scriu, dar citesc tot,tot. Dar azi scriu pentru ca am devenit bunica si sunt tare bucuroasa!!!

Sa fie vesel, sanatos si norocos. Refacere rapida mamitzei si complimente tuturor, in special fericitei bunici :love7:

Felicitari, Cristina, sa creasca mare si sanatos si sa te bucuri de el (sau ea?)!

Felicitari tiza ca ai devnit bunica - o bunica tare tanara imi imaginez.

Daniella dar ati muncit ceva la plansele voastre. Bravo!

Bristena ce imi place cozonacul tau. Si eu am facut azi - dar framantat - initial pus in masina de paine - apoi nu mi-a placut cum la framantat si l-am luat eu la framantat - oricum framantataul nu este ceva cu care sunt prietena :love7: Scrie te rog reteta celui fara framantat.

O zi buna tuturor!

Cristina felicitari!

'Hello!!!!

Pup toate fetele!!!! Si in special pe Cristina D ca proaspata bunica! Si pe Alpha ca...sora de bunic!

Cristina, sa va traiasca nepotelul/ica.

Cristina, felicitări. Să te bucuri de statutul de bunică iar părinţii de noua comoară :love7:

Multumesc tare mult pentru urari, este baietel, il cheama Matei si s-a nascut in dimineata aceasta prin cezariana. Sunt bine amandoi, si fiica mea si nepotelul. Deja am primit poze cu el si tare-i frumusel(zise cioara :love7: ).

Dau de baut la tot hanul

post-174-13656908802259_thumb.jpg

post-174-13656909222398_thumb.jpg

post-174-13656909509471_thumb.jpg

post-174-13656909784801_thumb.jpg

+1 :love7: :love7: :love7:

:love7:

Cerra, multumesc tare mult!!!

Daniela, intreb si eu, dar sa nu fie cu suparare. In a doua plansa de sus, cea cu maiinile si o gramada de texte, pentru cine e facuta? Ca-mi imaginez ca la 2 ani jumate, atat fetita ta cat si colegii ei de gradinita n-o sa poata sa citeasca? In rest felicitari, ati facut o treaba grozava amandoua.

Buna seara la han!

CristinaD, felicitari!!!! O bunica tanara!

Ioana :-* . Unde gasesti puterea sa le faci pe toate?

Dani, foarte frumoase plansetele, felicitari!

Giorgi, bine macar ca s-a gasit cauza, iti doresc multa sanatate si nervi de otel la servici. Incearca sa nu pui la suflet toate rautatile :lol: . Nu e usor, dar incearca macar pentru binele tau.

Bris, fain cozonac, as manca vreo doua felii calde!

Cristina, sa va traiasca nepotelul si feciorul!

Mamicii - refacere rapida, felicitari taticului!

Dani, doar una! Las' ca vezi tu mai tarziu, lucrul manual si indeletnicirile practice iti vor reveni fara sa mai fii consultata.

Beutza a inteles de ce tb sa desenati? Adica a constientizat ca are o sarcina de indeplinit? Mititica, chiar daca ideea era sa faceti ceva impreuna, parca nu i-ar tb teme inca.

Tao-tao?!post-405-13657080592762_thumb.jpg(am achizitionat azi de la billa am halit o gramada cu bub' :lol: )

post-405-13657081408149_thumb.jpg

Mda' porcarii,ingrasa etc,nu pot sa ma abtinez am zis ca iau unul,apoi inca unul,mai trebe' sare,hhmm!! mult mai bun cu sare! :-*

Lutai-i din fata mea!! :)

Buna dimineata la han. m-am trezit cu noaptea-n cap si o iau curand inspre urbe.

Va doresc o zi faina, vine wendul , care se anunta caldutz si pe plaiurile satului meu.

Asa ca probabil voi fi vrenica prin cea gradina la smuls buruieni etc.

Va las cate ceva la alegere pentru micul dejun

post-16-13657425116112_thumb.jpg

post-16-1365742537336_thumb.jpg

post-16-13657425575625_thumb.jpg

post-16-13657425752844_thumb.jpg

post-16-13657425951438_thumb.jpg

post-16-13657426181044_thumb.jpg

Neata si de la mine! Azi frumos si soare si caldut, imi place!

Stella, eu atac sunca si dulciurile, normal. Au inceput sa infloreasca, inverzeasca una alta prin gradina ta? Ca la mine inca nu, doar ceva narcise si incep pomii sa inmugureasca, lalelele-s tare amarate saracele.

Geany, n-am mai vazut tare demult chestii din alea (nici nu stiu cum le cheama), dar stiu ca-mi placeau si mie (chiar daca-s cah, sau poate tocmai pentru ca-s cah). Azi ce program are bub?

Any, cum esti cu dieta, gata?

Sa aveti un weekend minunat!

neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Azi e soare direct, nu mai trebuie să fac pauză la scris.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy6.gif

Da' încă-i totuşi rece dimineaţa. Tot am scos aburi pe gură când am plecat de acasă.

Vă doresc o zi frumoasă şi un sfârşit de săptămână aşa cu îl doriţi.

Neata si de la mine! Azi frumos si soare si caldut, imi place!

Stella, eu atac sunca si dulciurile, normal. Au inceput sa infloreasca, inverzeasca una alta prin gradina ta? Ca la mine inca nu, doar ceva narcise si incep pomii sa inmugureasca, lalelele-s tare amarate saracele.

Geany, n-am mai vazut tare demult chestii din alea (nici nu stiu cum le cheama), dar stiu ca-mi placeau si mie (chiar daca-s cah, sau poate tocmai pentru ca-s cah). Azi ce program are bub?

Any, cum esti cu dieta, gata?

Sa aveti un weekend minunat!

Hi hi! In fiecare vara cand vine sor-mea,aduce deastea ii plac,si facem cu ligheanul seara ,sa stam la o bere la cioace' ,fistic si seminte,alune,asa ii place ei :rolleyes:

Acum le-a vazut bub'si am zis sa-i iau o cutie,a fost super incantat,a spus ca azi sa mai facem musai o tura sa-i dea si lui tacso' :tongue3: sa le termine,ca gata nu le mai fac!

Program,azi iesim cu tati' la cumparaturi topogane,o bele' ,ca gata cu vacanta apoi incepem gradi'

Stelutza' ce de bunatati!

O zi faina tuturor! :hello:

Hello la amiaz'!

Zi sucita si'ncalcita la mine la munca, m-as tot duce! Da' unde, ca peste tot is numai ofuri si necazuri, nik nu merge-n tara asta.

Giani, aia-s asa numitii creveti? Mie nu-mi plac numai cand ma gandesc din ce-s facuti. Mai bine o bele cu floricele!

Un we glorios voua, ca io tre sa prasesc si maine :rolleyes: