January 18, 201412 yr comment_211819 Ce mă bucur pt Zozo! Bună dimineața! Eu nu prea bine. Ieri toată ziua la pat cu dureri la ambele picioare ... de la genunchi în jos, groaznic. Of! Ușor ușor dreptul s-a răzgândit și am rămas doar cu stângul. Și am rămas, nu-i că vrea să-mi mai treacă. Nici nu știu ce să fac. Azi e sâmbăta, doctorița mea nu va fi disponibilă până luni. Ar trebui să sun la Guardia Medica. Soața e la muncă, are de făcut un curs obligatoriu. Nici nu știu ce să fac... Mai aștept, poate trece... Vă pupăcesc! Report
January 18, 201412 yr comment_211824 Hello la lume. am dat si eu o raita rapida in Italia, langa Milano., si am ajuns acasa odata cu *soata* care venea dupa un voiaj de job de marti pana azi...doar ca el pana in singapore si malayesia, si acolo non stop sedinte.Eu doar sa stau la taifas cu o buna prietena, dar daca tot eram si erau soldurile, mi s-au lipit unele si altele de mana Sorina si Zoaza, refacere rapida.Pusha, tu cum mai esti , in ce nuante te asortezi?LMA Alex, si Adriana, banuiesc eu ca vei face ceva *alla grande* in sfarsit de mai pentru cele 18 primaveri ale lui Marco.Pup tulemond, si fug sa iau ceva legume pentru famelie.V e tot in stresul sesiunii, si asta pana la sf de ianuarie. Report
January 18, 201412 yr comment_211827 Pe foarte scurt Zozo azi sta in fund si s-a dus singura cu cadrul la baie!! Deci e de bine, i-am facut morala sa nu se forteze!! Report
January 18, 201412 yr comment_211828 Zozoooo Sanatate multa tuturor "ranitelor" si LMA PuiutilorBafta in sesiune studentilor! Va imbratisez pe toate cu mult drag! Dragoste si armonie! Report
January 18, 201412 yr comment_211829 Ma bucur nespus pt. toate bolnavioarele care fac progrese Si mamitzu' meu a aterizat cu bine Am stat un pic la ea apoi am chemat un taxi si am adus-o la noi sa stea sub brad ,le-am servit la aperitiv,sunca/slanina,mezelic,branza ,cascaval,masline,ceapa rosie alea-alea,bors cu smantana,si mamaliga cu branza de oi,ceva pui fript si ficatei cu mujdei,muraciuni diverse (ca asta aveam... ) Bub' a fost in al noualea cer ,numa' in bratele ei a stat si i-a spus sa nu mai plece niciodata,i-a dat raportul tot indetaliat cu tot ce s-a intamplat in lipsa ei,si i-a aratat caietele cu lectiile si au jucat sah (mai nou e obsedat de sah bub' ) asa ca asta fu' ,madama e bine merci acasa Report
January 18, 201412 yr comment_211834 Bun venit mamitzei tale , GianinoSarumana! Avu noroc cocoana ,ca vreme buna a fost ,a aterizat la timp,nici un fel de incident (spui sincer,mi-a venit inima la loc,ca intre noi fie vorba am cam stat cu emotiuni' ,da sa nu-i spuneti,ca eu m-am dat mareata ) Report
January 19, 201412 yr comment_211839 Nici nu știu ce să fac... Mai aștept, poate trece... Vă pupăcesc! Cum te mai simti Sorina? Ti-a mai trecut durerea? Report
January 19, 201412 yr comment_211840 Buna dimineata. Sorinelu' ai reusit sa dormi, sa recuperezi putin?Incearca sa nu sari etape, nu te increde ca ai forte si sa te apuci de facut cate una alta...organismul nostru e mai *intelept* decat suntem noisi imediat pune barierele necesare, care ne amintesc sa stam linistiti.Zozolina? a mai vorbit cineva cu ea?In rest nimic nou, copila invata cu sarg, alte 2 examene saptamana care vine, si apo inca doua...toate barosaneDupa o sa aiba o vacanta binemeritata de odihna si cateva deplasari...ski alea alea.Duminica placuta. ma apuc sa fac un pot-au-feu...dar am pus intai rasoalele si legumele la cuptor...prima incercare, sa vedem cum iese. Report
January 19, 201412 yr comment_211841 Durerea aseară încă era prezenta. De dormit am dormit bine. De fapt sunt încă în pat. Nu am activat funcțiunea picioroange pe ziua de azi. Dar văd că m-am trezit bine. Să sperăm că nu se mai întoarce. Report
January 19, 201412 yr comment_211847 Durerea aseară încă era prezenta. De dormit am dormit bine. De fapt sunt încă în pat. Nu am activat funcțiunea picioroange pe ziua de azi. Dar văd că m-am trezit bine. Să sperăm că nu se mai întoarce. Refacere rapida, Sorina! Report
January 20, 201412 yr comment_211858 Buna dimineata, o saptamana noua, sa fie cat mai lina la toata lumea.Sorinico, Zoazo ?? noutati ? Motzulina, ce culori mai ai la ochi?Eu azi la oftalmo ca de obicei ...V are azi un examen, altul miercuri, si mai are inca doua saptamana viitoare.Dl Fiocco e tare alintat, ca intre examene miss sta acasa sa revizeze...si bineinteles ca el este rasfatatul , cu domiciuliu fix in patul ei si aici in faza * mi-e o lene de nu mai pot* Pup tulemond si va doresc o zi faina si *glorioasa*. Report
January 20, 201412 yr comment_211860 Neata la han! La noi e noapte, ploua, e urat tare, zi de toamna veritabila.Stella, cand il vad pe Fiocco al vostru...m-as intoarce si eu rapid in pat, sub plapuma.Sorina, azi cum mai esti? Sper ca mult mai bine.O pup si eu pe Zoaza, ii transmit multe ganduri pozitive si imbratisari, ma bucur ca e bine si pozitiva.Sa aveti o zi si o saptamana frumoase! Report
January 20, 201412 yr comment_211861 Buna dimineata! mult succes lui V. Stelin tinem pumnii!Multa sanatate , insanatosire grabnica si refacere rapida la bolnavioare La noi e intunericios si umed dar caldut,nu bate vantul asa ca bun asa rau ne multumim cu ce avem.O sa ies mai tarziu la cumparaturi cu domnu' Geany',desi nu am mare lucru in plan pe azi(la amiaza o supita pe seara niste poate niste paste ). O zi minunata tuturor! Report
January 20, 201412 yr comment_211862 Buna dimineatza la toata lumea si o saptamana minunata!Numai bine la bolnavioare!Eu nu merg cateva zile la servici, Elena tuseste iar f. rau si o duc la dr. Apoi vreau sa o duc la pneumolog sau la alergolog, sa vad ca zice dr ei. Report
January 20, 201412 yr comment_211864 Mutti, din goana calului...cand V a tusit 6 saptamani, am fost cu ea la dr etc...si in final la un etiopat ( osteopat mai aprofundat ) mi-a zis sa-i scot o vreme laptele din alimentatie...si a fost mult mai bine. imi era frica de o tuse magareasca sau ceva si mai si, ca tusea de parea ca i se dezlipeste ceva in piept Apoi, dupa ce i-a trecut a baut din nou lapte....nu stiu...intreaba la dr.o zi buna si multa sanatate nenena. Report
January 20, 201412 yr comment_211865 Neaţa la han!Eu iar pe grabă, ca de obicei. Doresc refacere rapidă bolnăvioarelor şi multă sănătate tuturor. [size=2]O săptămână minunată. [/size] Report
January 20, 201412 yr comment_211873 'neața la hangițe! Eu sunt cam acritură. Îmi dau seama și singură. Sunt calmă dar am momente când explodez și atunci nu-i bine să fii în calea mea. Concluzie : nu-mi place de mine. Deabia a plecat doctorița de la mine. Sunt cum ar trebui să fie o persoană lovită de o mașină. Durerile care le am apar la ceva timp după. Mi-a redus din medicamente. Mâine trebuie să merg la avocat. Am sunat azi și m-am programat. Așa că vrând nevrând mâine trebuie să ies din casă. La poliție nu am ajuns și nici nu mai ajung, se va ocupa avocatul. Nu am chef de nimic. Aș vrea să fac câte ceva și nu pot și iar mă enervez. Când forțez mă doare. Și tot așa... Ar trebui să fac masaj la picior, dar pe mine mă doare doar când mă spală soața. Nu am idee cum voi face. Asta-i situația în partea mea de divan. Nu prea roză. Report
January 20, 201412 yr comment_211874 Am fost la dr...ca sa nu-mi fac griji...l-am cam scuturat. mie nu mi se pare normal sa tot tuseasca asa si sa nu aiba nimic! daca ar avea ceva bronsita....dar nimic? Caile respiratorii sunt libere , plamanii liberi....nush ce sa mai zic. Maine-i face iar test pt alergii. Mi-e mila de ea dar zau ca nu stiu ce sa mai zic. Am sunat la dr de plamani , cica trebe dusa la unul special de copii , la clinica universitara din Mainz sau Frankfurt, ca e periculos sa puna copilul asa mic la aparatele lor , trebuie unele speciale. Am sunat si acolo ,sa trimit scrisoare de la dr dupa ce-i face analizele pt alergii si apoi ma suna sa vedem cand imi dau programare. Stella , o sa intreb maine de lapte. Alergii nu i-au iesit la ultimul test.....nush ce sa zic.... Report
January 20, 201412 yr comment_211877 Anamaria, mie nenea etiopatul atunci ( sa tot fie vreo 16 ani ) mi-a zis ca laptele ajuta la diverse secretii blabla... cum stiam deja ca la cei cu guturai de fan e mai bine sa evite lactate...am facut asa cum a zis ....bineinteles ca sotul meu ( laptagiu convins) a bombanit ca laptele blabla, la crestere, bla bla...dr eu am tinut-o pe a mea, si V i-a folosit. Report
January 20, 201412 yr comment_211878 Hello!!!! Sanatate multa la toti bolnaviorii/oarele!!!! Sorina, insanatosire cat mai grabnica si putere sa treci peste toate!!! Geany, trebuie sa fi tare fericita ca ti-a venit "sefa" acasa! Stella, succes mandrei tale la examene! Va servesc cu o feliuta din tortul lui Alex (de cumparat, asa a fost situatia!): Sa aveti o saptamana minunata! Report
January 20, 201412 yr comment_211880 La mulți ani, Alex! Giorgy ce mândră trebuie să fi fost! AnaMaria și eu am avut probleme de acest fel cu Mara. Au trecut de la sine crescând. Nici mie nu-mi venea a crede când îmi zicea dr. Dar a avut dreptate. Acum cumnata mea are probleme cu Giorgia, doar că ei i-au făcut ceva analize și știe că e alergică, doar că nu știe la ce. Report
January 20, 201412 yr comment_211881 Georgi, La Multi Ani lui Alex!! wow, 16 ani, nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut...Ii doresc tot ce-ti doresti tu pentru el! Sorina, lasa ca o sa treaca si asta, e normal sa te simti asa. Refacere rapida! Nici eu nu le dau lapte copiilor cand sunt bolnavi, cand le curg mucii sau tusesc. Face mai rau. Stefania cel putin nu mai bea lapte de la 3 ani, doar un pic in cereale. Si stiu ca laptele e contraindicat la cei cu afectiuni inflamatorii gen guta, artrita. Report
January 20, 201412 yr comment_211885 Hello!!!! Sanatate multa la toti bolnaviorii/oarele!!!! Sorina, insanatosire cat mai grabnica si putere sa treci peste toate!!! Geany, trebuie sa fi tare fericita ca ti-a venit "sefa" acasa! Stella, succes mandrei tale la examene! Va servesc cu o feliuta din tortul lui Alex (de cumparat, asa a fost situatia!): Sa aveti o saptamana minunata!Ooo!!la multi ani lui Alex (cel mare al meu implineste acusi 23 de ani ) incepe in afara de un curs pe care il urmeaza ,o slujba part time (doar ca implica batut orasul pe o bicicleta pe care i-au dat-o de la firma in custodie si trebuie sa se trezeasca pe la 5 -5,30)eu i-am spus ca daca vrea sa incerce sa vada daca merge bine daca nu nu ,dar el e f. nerabdator,incepe de miercuri (nush' ce hartii,duce pe la primarie si ceva de genul )om vedea Mda'! shefa e din nou acasa asa ca m-am linistit,mi-a adus si delicatese(ulei extra virginos',parmigiano,tonno,panetone si o caruta de dulciuri,partea proasta ie' ca abea se terminau cele de la Stelin cu care am luptat ieroic',si cel mare bate mai putin acum cu ele,adica mananca dar nu f. mult,domnu' Geany' la fel,bub' si el isi alege doar care-i plac asa ca eu iau proportii ) Report