Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Sambata am avut si noi d-astea , Geany. Numai ca eu pun si o leaca de marar la sfarsit si vreo 2 rosii cubuletze. Nu le las sa se prajeasca , le invart numai de vreo 2 ori acolo....

Daa !!!bune si alea eu le numesc :''cu sos'' :occasion14:

Urmatoare pe lista de prestat e focaccia ,vreau focaccia,vreau foccacia,vreau focaccia :tongue3: :bounce: :bounce:

Daa !!!bune si alea eu le numesc :''cu sos'' :occasion14:

Urmatoare pe lista de prestat e focaccia ,vreau focaccia,vreau foccacia,vreau focaccia :tongue3: :bounce: :bounce:

Sunt fara sos , bre , ca nu au zeama deloc :)

m-am luat cu una-alta si am uitat sa va spun ce era mai important:

Azi avem 5 ani de la nunta !!!!

La cat mai multi Mutti.Noi o sa avem tot 5 , vineri .

Multzumim ! La fel si voua!

( tot in 2006 ? voi v-atzi casatorit sambata , noi v-am luat-o cu cateva zile inainte :occasion14: )

Case de piatra, frumoaselor! Si la cat mai multi ani frumosi si bogati impreuna cu familiile voastre!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

La multi ani fetelor.

eu aici ma delectez cu legume si fructe lux antaia.

am luat azi fasole verde subtire, am fiert-o doar in apa cu sare si mancat asa ca semintele, la ce bune erau.

iar ciresele ( ferovia) sunt ceva exceptional...

La multi ani fetelor.

eu aici ma delectez cu legume si fructe lux antaia.

am luat azi fasole verde subtire, am fiert-o doar in apa cu sare si mancat asa ca semintele, la ce bune erau.

iar ciresele ( ferovia) sunt ceva exceptional...

Stelliiinaaa!! :bounce: :occasion14: :bounce: :) :tongue3:

neata!

la mine 6 grade azi noapte, 19 azi. brrr!

as manca cirese, nu ma mai satur de cirese de cativa ani buni :)

am niste filet de peste si nu stiu cum sa-l fac diseara. m-am saturat sa-l fac la fel mereu. ma duc sa ma uit pe forumul de peste poate gasesc idei(e snapper)

neata!

am niste filet de peste si nu stiu cum sa-l fac diseara. m-am saturat sa-l fac la fel mereu. ma duc sa ma uit pe forumul de peste poate gasesc idei(e snapper)

neatza !

la mine in casa 27 de grade :) tot brrrrr imi vine sa zic :)

nu am apa de doua zile ( avarie anuntata :D ) , asa ca azi stau degeaba :(

neata!

neatza !

la mine in casa 27 de grade :) tot brrrrr imi vine sa zic :D

nu am apa de doua zile ( avarie anuntata :( ) , asa ca azi stau degeaba :)

Mda ! si la noi tot avarie anuntata si nu am apa :D

neata!

neatza !

la mine in casa 27 de grade :D tot brrrrr imi vine sa zic :(

nu am apa de doua zile ( avarie anuntata :) ) , asa ca azi stau degeaba :)

Mda ! si la noi tot avarie anuntata si nu am apa :D

pai geanny , ne vine apa de la aceeasi conducta :D

DDddd..! :) :D

:) Di ciuda am pus sa fac pateurile lui Zoaza,vedem ce-o iesi...Zoazo' tzar' pateurile :(

Edit: au iesit benga pateele'' :)

Salutare, nu da nimeni o cafea, un suc ceva?

La noi aseara pe la 5 s-a intunecat si a inceput sa fulgere si sa tune de ziceai ca vine sf lumii.La fel cu o seara inainte,de nu puteam adormii ca-mi blizaiau fulgerele in ochi si imi bubuiau urechile.Dar macar se racoreste si peste zi e mai bine.

Izuk, Mutti casa de piatra si multa fericire si intelegere in continuare.Uf, melancolie,parca mai ieri ne casatoream si noi :)

Devin melancolica, asa ca mai bine ma duc in ale mele.

O zi frumoasa va doresc

La noi a bubuit asa de tare azi de dimineata de a fugit bietul pisicut direct in debara! Cerul era ciudat, un galbui-verzui...
apropos de vreme , la noi ieri noapte asa a tunat de m-am trezit!!! O sa spunetzi ca nu-i nimic anormal , :(( , pai voi nu stitzi cat de adanc dorm eu :). E prima data !!!!! cand ma trezesc de la tunete!

fetelor, m-am luat cu altele si am uitat sa va felicit. sa fiti fericite si implinite https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

apropos de vreme, a mai bubuit si pe la noi, dar nu mai tare decat de obicei. ce e "ciudat" la vremea noastra e ca de ani buni nu am mai avut asa vreme frumoasa vara. pana in august nu prea aveai zile bune in weekend, sa iesi la iarba verde. anul asta a fost - si inca este - o vreme superba :((

Daa!!N-ar fi rau...da' primiti si bubulet?! Ca se tine dupa mine.E cam obraznicut el,da vad o piscina acolo asa ca ne-am scos,ca el din apa nu-l mai scoti. :)

Zoazo' au fost tare bune pateurile :((