June 6, 201115 yr comment_91707 Sambata am avut si noi d-astea , Geany. Numai ca eu pun si o leaca de marar la sfarsit si vreo 2 rosii cubuletze. Nu le las sa se prajeasca , le invart numai de vreo 2 ori acolo.... Report
June 6, 201115 yr comment_91708 Daa !!!bune si alea eu le numesc :''cu sos'' Urmatoare pe lista de prestat e focaccia ,vreau focaccia,vreau foccacia,vreau focaccia Report
June 6, 201115 yr comment_91711 Daa !!!bune si alea eu le numesc :''cu sos'' Urmatoare pe lista de prestat e focaccia ,vreau focaccia,vreau foccacia,vreau focaccia Sunt fara sos , bre , ca nu au zeama deloc Report
June 6, 201115 yr comment_91712 m-am luat cu una-alta si am uitat sa va spun ce era mai important: Azi avem 5 ani de la nunta !!!! Report
June 6, 201115 yr comment_91719 La cat mai multi Mutti.Noi o sa avem tot 5 , vineri . Multzumim ! La fel si voua! ( tot in 2006 ? voi v-atzi casatorit sambata , noi v-am luat-o cu cateva zile inainte ) Report
June 6, 201115 yr comment_91723 Da , in 2006 , sambata.Am facut cununia civila , religioasa si masa in aceeasi zi. Report
June 6, 201115 yr comment_91725 noi am vrut neaparat 6.6.6 , asa ca a iesit martzea . Si noi la fel , totul intr-o zi . Report
June 6, 201115 yr comment_91727 Case de piatra, frumoaselor! Si la cat mai multi ani frumosi si bogati impreuna cu familiile voastre!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
June 6, 201115 yr comment_91732 Casa de piatra fetelor multi ani fericiti deacum inainte,alaturi de copilasi va urez Report
June 6, 201115 yr comment_91745 La multi ani fetelor.eu aici ma delectez cu legume si fructe lux antaia.am luat azi fasole verde subtire, am fiert-o doar in apa cu sare si mancat asa ca semintele, la ce bune erau.iar ciresele ( ferovia) sunt ceva exceptional... Report
June 6, 201115 yr comment_91746 La multi ani fetelor.eu aici ma delectez cu legume si fructe lux antaia.am luat azi fasole verde subtire, am fiert-o doar in apa cu sare si mancat asa ca semintele, la ce bune erau.iar ciresele ( ferovia) sunt ceva exceptional...Stelliiinaaa!! Report
June 7, 201115 yr comment_91793 neata!la mine 6 grade azi noapte, 19 azi. brrr!as manca cirese, nu ma mai satur de cirese de cativa ani buni am niste filet de peste si nu stiu cum sa-l fac diseara. m-am saturat sa-l fac la fel mereu. ma duc sa ma uit pe forumul de peste poate gasesc idei(e snapper) Report
June 7, 201115 yr comment_91807 neata!la mine 6 grade azi noapte, 19 azi. brrr!as manca cirese, nu ma mai satur de cirese de cativa ani buni am niste filet de peste si nu stiu cum sa-l fac diseara. m-am saturat sa-l fac la fel mereu. ma duc sa ma uit pe forumul de peste poate gasesc idei(e snapper) neatza ! la mine in casa 27 de grade tot brrrrr imi vine sa zic nu am apa de doua zile ( avarie anuntata ) , asa ca azi stau degeaba Report
June 7, 201115 yr comment_91809 neata!la mine 6 grade azi noapte, 19 azi. brrr!as manca cirese, nu ma mai satur de cirese de cativa ani buni am niste filet de peste si nu stiu cum sa-l fac diseara. m-am saturat sa-l fac la fel mereu. ma duc sa ma uit pe forumul de peste poate gasesc idei(e snapper) neatza ! la mine in casa 27 de grade tot brrrrr imi vine sa zic nu am apa de doua zile ( avarie anuntata ) , asa ca azi stau degeaba Mda ! si la noi tot avarie anuntata si nu am apa Report
June 7, 201115 yr comment_91814 neata!la mine 6 grade azi noapte, 19 azi. brrr!as manca cirese, nu ma mai satur de cirese de cativa ani buni am niste filet de peste si nu stiu cum sa-l fac diseara. m-am saturat sa-l fac la fel mereu. ma duc sa ma uit pe forumul de peste poate gasesc idei(e snapper) neatza ! la mine in casa 27 de grade tot brrrrr imi vine sa zic nu am apa de doua zile ( avarie anuntata ) , asa ca azi stau degeaba Mda ! si la noi tot avarie anuntata si nu am apa pai geanny , ne vine apa de la aceeasi conducta Report
June 7, 201115 yr comment_91815 DDddd..! Di ciuda am pus sa fac pateurile lui Zoaza,vedem ce-o iesi...Zoazo' tzar' pateurile Edit: au iesit benga pateele'' Report
June 7, 201115 yr comment_91825 Salutare, nu da nimeni o cafea, un suc ceva? La noi aseara pe la 5 s-a intunecat si a inceput sa fulgere si sa tune de ziceai ca vine sf lumii.La fel cu o seara inainte,de nu puteam adormii ca-mi blizaiau fulgerele in ochi si imi bubuiau urechile.Dar macar se racoreste si peste zi e mai bine. Izuk, Mutti casa de piatra si multa fericire si intelegere in continuare.Uf, melancolie,parca mai ieri ne casatoream si noi Devin melancolica, asa ca mai bine ma duc in ale mele.O zi frumoasa va doresc Report
June 7, 201115 yr comment_91868 La noi a bubuit asa de tare azi de dimineata de a fugit bietul pisicut direct in debara! Cerul era ciudat, un galbui-verzui... Report
June 7, 201115 yr comment_91870 apropos de vreme , la noi ieri noapte asa a tunat de m-am trezit!!! O sa spunetzi ca nu-i nimic anormal , , pai voi nu stitzi cat de adanc dorm eu . E prima data !!!!! cand ma trezesc de la tunete! Report
June 7, 201115 yr comment_91876 fetelor, m-am luat cu altele si am uitat sa va felicit. sa fiti fericite si implinite https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif apropos de vreme, a mai bubuit si pe la noi, dar nu mai tare decat de obicei. ce e "ciudat" la vremea noastra e ca de ani buni nu am mai avut asa vreme frumoasa vara. pana in august nu prea aveai zile bune in weekend, sa iesi la iarba verde. anul asta a fost - si inca este - o vreme superba Report
June 7, 201115 yr comment_91896 La noi e inca frumos si cald, asa ca ce-ar fi sa ne mutam aici? Report
June 7, 201115 yr comment_91897 Daa!!N-ar fi rau...da' primiti si bubulet?! Ca se tine dupa mine.E cam obraznicut el,da vad o piscina acolo asa ca ne-am scos,ca el din apa nu-l mai scoti. Zoazo' au fost tare bune pateurile Report