Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Daniella, stie tot forumul ca vacantele mele se petrec mereu in Puglia:) caci ador aceasta regiune...deci in consecinta tot acolo voi petrece si alte vacante.

merci Geanino, o sa-i transmit donsoarei mele :biggrin:

Daniella, stie tot forumul ca vacantele mele se petrec mereu in Puglia:) caci ador aceasta regiune...deci in consecinta tot acolo voi petrece si alte vacante.

merci Geanino, o sa-i transmit donsoarei mele :biggrin:

asa, dar un'te duci in Puglia? mare? munte? campie? un agroturism ceva? imi dai vreo sugestie?

povesteste de vacanta la frantuji pana una alta, unde ai fost? ce te-a entuziasmat? ce te-a impresionat? si aici e loc de vacante scurte obisnuite de ale voastre? a mica mai merge cu voi in vacanta la varsta asta?

Dragutza Daniella, marea aia azurra , e in Puglia. eu nu am mai fost la mare la frantzuji de veacuri :biggrin:

mai trageam o fuga la sanary inspre toulon, dar eu sunt fan inrait de marea ionica, si merg mereu in zona dinspre taranto, la o ora cca de brindisi pe malul marii:oamenii, locurile, produsele , vreme, marea, totul e pe gustul meu.

tinem pumnii pt examene :biggrin: (nu ca ar avea nevoie de ajutorul nostru)

eu sant trezita de vreo jumate de ora( e 6.45 la mine, sambata dimineata). a visat urat si m-am trezit aiurea si nu am mai putut sa adorm. liniste in casa, mi-am facut o cafea si am intrat sa va citesc..

sant extrem de ingrijorata pt sora'mea :P

are 32 de saptamani si i s-a spus ca are prea mult lichid amniotic , trebuie sa faca punctie(ieri trebuia sa mearga, nu stiu nimic inca), i s-a mai spus ca s-ar putea sa aiba malformatii bebe, etc. am inima cat un purice. ea plange, eu nu pot sa o ajut ca sant prea departe.........

are 32 de saptamani si i s-a spus ca are prea mult lichid amniotic , trebuie sa faca punctie(ieri trebuia sa mearga, nu stiu nimic inca), i s-a mai spus ca s-ar putea sa aiba malformatii bebe, etc. am inima cat un purice. ea plange, eu nu pot sa o ajut ca sant prea departe.........

Eu sper sa fie ok..mai are in principiu doar 6 saptamani nu? Asa ca sper ca daca e cea mai mica problema sa poata faca ceva...nepoata mea s-a nascut la 7 luni si are acum aproape 1.80...un calut de fata, sanatoasa tun!!!

Tin pumnii si trimitem ganduri pozitive :biggrin:

Mirela, si eu tin pumnii stransi pentru sora ta, si ii trimit doar ganduri bune.

Sa fie cat mai repede BB la lumina sa-l vada ca e bine si sa fie /fiti cu totii fericiti si bucurosi de el/ea.

Oricum nu poate fi decat un BB minunat , ca sigur o sa semene cu mandrele verisoare .

o zi faina tuturor va doresc. La noi e traditie wendul asta ( ca si in Franta ) sa fie "serbarea muzicii" asa ca sunt fel de fel de concerte concertute,

in tot locul , si plooooooooooua in draci :biggrin: , noi avem concert la 15h , dar nu riscam nimic , caci cantam in sala de concert, dar multe concerte sunt in aer liber,

basca tot felul de standuri cu unele si altele, gastronomice sau artizanale....pacat.

Angel...mult curaj si sa faci si tu o rugaciune pt ea. Undeva fiecare are steluta aia a lui care il calauzeste si il apara.

Poate o sa fie totul bine si o sa se dovedeasca ca a fost doar o sperietura.

Va tin si eu pumnii sa fi fost doar o greseala.

Ingeras, si eu trimit ganduri bune catre voi, sa fie bine.

Stella succes fetei tale cu examenele.

Imi pare rau ca aveti vreme rea. E pacat de toata munca pe care au depus-o organizatorii, de toate emotiile si asteptarile...

mersi fetelor. am asteptat toata ziua un semn, acum a dat sms ca intre pe skype sa vb. tot nu stiu nimic. oricum, daca e acasa sper sa fie trecut cu bine.

sarcina cu pb a fost asta, dupa 3 pierdute :floare:

mi-e mila de ea

Mirela, sper ca ai avut vesti linistitoare, si ca totul e ok. multa energie si lucruri bune surorii tale si familiei.

O duminica placuta tuturor.

Angel sa dea DD sa fie cu bine! E prima oara acum ca i-au spus ca poate fi ceva in neregula? abia acu' la 32 sapt si.au dat sema? de ce nu i-or fi facut amniocenteza la 20 sapt si statea apoi linistita? Tin si eu pumnii si trimit ganduri pozitive. 90% din grijile noastre s-a dovedit statistic ca nu se adeveresc.

Dragutza Daniella, marea aia azurra , e in Puglia. eu nu am mai fost la mare la frantzuji de veacuri :)

mai trageam o fuga la sanary inspre toulon, dar eu sunt fan inrait de marea ionica, si merg mereu in zona dinspre taranto, la o ora cca de brindisi pe malul marii:oamenii, locurile, produsele , vreme, marea, totul e pe gustul meu.

aaaa pricep acu! nu'sht cum naiba am avut impresia ca am citit ca dupa concerte pe ici pe colo, vei trage o fuga de o mica vacanta in sudul frantei....poate era tot de un concert si cand am aflat ca esti in vacanta sau zapacit info in capul meu :hug:

Mergi mereu in acelasi loc? In caz ca o sa am nevoie, ai putea sa-mi dai recomandari?

O duminica frumoasa si relaxanta tuturor!

Se simte bine, e acasa...i s-a spus ca poate sa nasca in orice moment. a refuzat sa i se scoata din lichid, dupa indelungi discutii cu dr a ajuns la comcluzia ca e mai bine sa nu intervina.

daniela, are Rh diferit ea si face injectii de cateva luni. se pare ca asta ar fi o cauza. nu stie. in afara de data asta nu i-au zic nimic. nici acum nu sant 100% convinsi, au pus-o in tema insa....s-ar putea i-au zis. atat stie si ea.

la mine incepe saptamana, e ora 6.10 deja. ma doare in piept cand respir si am o durere de cap de numa. neau apa calda cu lamaie sa-mi trezesc simturile si imi fac o ceafea dupa :biggrin:

voi inca dormiti cred

voi inca dormiti cred

Nu toata lumea..noi inca nu ne-am dus la culcare :occasion15: Sanatate multa tie si sper sa fie totul ok cu viitoare mamica! O saptamana buna :lol:

uit ca santem aruncate peste tot :occasion15:

cred ca flu este, ma dor toate oasele, in piept si mi-e frig, brrr...si capatana. am luat o pastila si fac milk buns cerere de la pititca :lol:....n-am chef de nimic, as sta in pat si as citi si dormita.

cam greu insa :((

o saptamana buna si voua

uit ca santem aruncate peste tot :occasion15:

cred ca flu este, ma dor toate oasele, in piept si mi-e frig, brrr...si capatana. am luat o pastila si fac milk buns cerere de la pititca :lol:....n-am chef de nimic, as sta in pat si as citi si dormita.

cam greu insa :((

o saptamana buna si voua

Si eu trag de o raceala care seamana tot asa mai mult a flu..neocitran, advil de sinus, ceai si multe filme..dar maine, la munca :) Dar de simtit nu ma simt mai bine ..

Sanatate fetelor din cele 4 zari. si pumnii in continuare stransi pentru sora Mirelei.

Si la mine a inceput saptamana :lol: e 6h40...in curand se scoala unii si altii...ultima miss

care azi are ultimul oral de bac la germana ...la 15h30...asa ca mi-a zis sa nu o trezesc inainte de 12 :occasion15:

o zi faina tuturor.

Buna dimineata ! O saptamana frumoasa va urez,Angel ai grija de sanatate ,Stelina tinem pumnii la donsoara :occasion15:

La noi a plouat si s-a mai racorit,sa vedem cat o dura minunea :lol:

Buna dimineata,

cate un ceai la fetele bolnavioare

post-479-13085583331128_thumb.jpg

cafele cui doreste

post-479-13085583575128_thumb.jpg

si normal un mic dejun ca altfel nu se poate incepe ziua

post-479-13085583858707_thumb.jpg

Angel,multa sanatate si tie si surioarei tale, las ca o sa fie bine, uneori si dr se inseala,dar din pacate mamica pana la nastere v-a trai cu frica.Asa a patiti si sora mea desi si-a facut aminicenteza prin luna a 7-a i-au spus ca ,copilul are o tumoare la cap,dar care se poate retrage la nastere.Oricum indeajuns sa o faca sa traiasca lunile alea cu teama.Si uite ca acum are o pice de doi ani jumatate de mai toata frumusetea, o guraliva si inteligenta mai ales(ptiu sa nu-i fie de deochi, ma laud si eu cu ea :occasion15: ) care acum cateva zile tinut un discurs tare de tot.

Vine sor-mea de la munca si picea era la bunica impreuna cu o verisoara mai mare cu aproape 2 ani ca ea.Verisoara nu voia sa mearga acasa, iar nepoata-mea isi pune mainile in sold si-i spune :`"tu A, intelege ca trebuie sa te duci acasa ca mama mea e obosita ca a venit de la munca si trebuie sa mergem acasa ca si eu sunt obosita si trebuie sa fac nani" :lol:

Stellina, bafta fetei.Voi scapati azi, noi azi avem ultimul oral, iar stresul propriu zis incepe in 27 cu scrisul.Abia astept sa se termina, am mai mult stres eu cred :(( .

O zi insorita va doresc, ca la noi toata saptamana se anunta cu ploi.

angel, multa sanatate!

reusita maxima la examene pentru Ioana si Stella!

Doamnelor, a mea a terminat deja, scrisul a fost ( 5 materii ) acum 2 saptamani, ca si-a pus fata mea si permisul intre probele scrise.

Important e ca e multumita de ce a facut, ca a terminat, a luat si carnetul...de acum e in vacanta binemeritata.

bravo, felicitari si vacanta minunata!

ce as mai pleca si eu in vacanta...

Sanatate bolnavioarelor!

Felicitari fetitelor harnice si inteligente si destepte!

io fusei plecata, venii si voi pleca din nou!

Dar, ca sa nu vin cu mana goala, braga de la Braila si fursecuri

Braga a fost pozata cu telefonul, asa ca ...scuze!

post-73-13085920347893_thumb.jpg.jpg]

post-73-13085920446931_thumb.jpg

post-73-13085920459322_thumb.jpg