June 22, 201115 yr comment_93713 geanny , stella- multumesc ! abia vineri vin pe aici sa dau de baut daca e cazu` atunci aflam rezultatele la examen Report
June 22, 201115 yr comment_93715 ...dar as fi vrut sa fie mai copil ...apai n-ai cum s-o opresti din crescut ai fata frumoasa, sa-ti traiasca abia vineri vin pe aici sa dau de baut daca e cazu` atunci aflam rezultatele la examentinem pumnii. si ne vedem vineri la o maslina - o aluna https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
June 22, 201115 yr comment_93718 Daniela, felicitari.Ce spui tu acolo, pai inca copilitza a ta,stai sa vezi pe altele si cred ca sti si tu Eu ma uit si la fatucile de pe aici pe langa faptul ca-s cu suncile atarnand, zici ca-s de peste 18-20. Boni zicea ca si noi la varsta lor voiam sa parem mai mature,da, bine asa e.Imi aduc aminte ca prima data cand mi-am dat cu dermatograf eram intr-o tabara,cred ca aveam vreo 13-14 ani.E adevarat ca pe pe vremea noastra nu se permitea la scoala,da cei din generatia actuala sunt peste limite, sincer.Sunt multe pustoaice care se machiaza mai mult ca mine .Nici cand aveam job de birou nu eram asa impopotzonata ca ele.Problema multor tinere e ca merg la sc nu pt a invata ci pt a etala tzinutele sau eu mai stiu ce.Mai deunazi ma uitam pe niste poze intr-o clasa.Un singur ghiozdan n-am vazut, numai genti de parca ar fi iesit fetele la un suc ceva.De aceea spun ca aici e vina parintilor ca le lasa .Pana la profesori care sa le permita tb sa treaca de parinti. Oricum e o pb destul de mare a generatiei actuale. In alte ordine de idei, declar ca-s oficial cu capu ´, vorbeam azi cu una din surori si intrebandu-ma ce fac ii zic "curatenie" desi luni pusesem aspiratorul si facusem ordine.Si-mi spune ca si eu si cealata avem ceva,ca mai toata ziua nu e nimeni acasa, cine ne face dezordine. .Da nu-s de unde da mie mi se pare ca toate-s alandala ,plus praf, iar eu in sufragerie nici covor n-am,desi nu se poate strange acolo.Asa ca e clar, am o problema la mansarda Report
June 22, 201115 yr comment_93759 daniela, felicitari pt coronita si bafta in continuare. e copila inca nu stiu ce ti se pare tie, inca nu si-a pierdut aerul ala de adolescenta. Report
June 23, 201115 yr comment_93768 Buna dimineata dragilor.Poftiti la un mic dejun sanatos, azi doar fructe Report
June 23, 201115 yr comment_93774 cam tarziu, eu am mancat deja doua piersici. hello de dimineata! Report
June 23, 201115 yr comment_93795 Buna dimineata! Ce fructe faine ! Va prezint si eu rosiile mele de care sunt f. incantata.Rosii crete: Care se vor transforma in salata ,dimineata alaturi de branza si mezelicuri,la amiaza mai vedem ,cartofi ceva oua sau carnita,branza de oi,dar reginele sunt rosiile astea tare dulci si fainoase. Miroase a salata toata bucataria Report
June 23, 201115 yr comment_93798 Geany, ce-mi plac rosiile astea "diforme"!!! anul asta e un an bun. am mancat deja rosii bune si coapte. anul trecut, tot anul, n-am mancat decat de 2 ori rosii coapte. restul au fost toate verzi si lemnoase https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Report
June 23, 201115 yr comment_93799 Geany, ce-mi plac rosiile astea "diforme"!!! anul asta e un an bun. am mancat deja rosii bune si coapte. anul trecut, tot anul, n-am mancat decat de 2 ori rosii coapte. restul au fost toate verzi si lemnoase https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifDa...Astea crete sunt tare fainoase si dulci cand tai parca e pepene...Mama cunoaste un taran care aduce in piata rosii tare bune sub forma de ardei capia (adica lungi),crete, si galbene ca portocalele are,chestia ca sunt si f. gustoase,dar prin iulie, august vine nenea cu alea ca sunt de gradina Report
June 24, 201115 yr comment_93897 Ziua buna doamnele mele . Liniste pe aici , toata lumea in concediu? Report
June 24, 201115 yr comment_93901 Ziua buna doamnele mele . Liniste pe aici , toata lumea in concediu?[size=2]nu, nu, la munci cu treaba [/size][size=2]bine ai venit. asteptam povesti si impresii [/size] Report
June 24, 201115 yr comment_93907 salutare !!! de baut la toata lumea , sa curga valuri-valuri (asta ca nu am timp sa caut pe net ceva poze cu licori ) copila mea a primit rezultatele la examene : 9,75 romana si 10 matematica avem locul asigurat la liceu , acolo unde isi doreste ea sa intre ! iuhuuu !!!! Report
June 24, 201115 yr comment_93909 salutare !!! de baut la toata lumea , sa curga valuri-valuri (asta ca nu am timp sa caut pe net ceva poze cu licori ) copila mea a primit rezultatele la examene : 9,75 romana si 10 matematica avem locul asigurat la liceu , acolo unde isi doreste ea sa intre ! iuhuuu !!!! bravo, felicitari! de-acuma las-o sa se machieze, sa-si faca unghiile...bravo! Report
June 24, 201115 yr comment_93911 Dani_ela,Felicitari adolescentei si tie mamico,pentru asa rezultate! Bravo Fetelor,de-acu sa vina vacanta cu trenul de Franta! Report
June 24, 201115 yr comment_93933 Daniela, felicitari.Inca un pas trecut. Mey, io mi-s carcotasa rau.Ieri vecina de sub noi si-a serbat ziua, a facut tipa 40 de ani,asa ca party mare in curte(bine l-a un mom deta i-a bagat in casa ca a inceput ploaia),pregatiri de dimineata,aranjat mese ,ea pe la bucatarie si-mi zic in sine, mama ce mai pregatiri.Ei marea imi fu mirarea(sau nu ca ma asteptam intr-un fel ) cand la un moment dat imi pica ochii pe geam si vaz ce au oaspetii in farfurii .Vorbeam si cu al meu, la ce vaz eu aici ce fac fetele cu diverse ocazii si nu numai, astia in schimb habar n-au ce sa puna pe masa la o petrecere. In rest fetele hangitele unde ati disparut cu toatele, v-a toropit caldura?va mai trimit de le mine niste nori Report
June 24, 201115 yr comment_93935 Ia spune ce aveau in farfurii , sa ne radem o leak Apropos de harnicia nemtzoaicelor contemporane in bucatarie......Stitzi salata aia banala de varza? varza cruda tocata , frecata cu sare , apoi o leaca de piper , ulei , otzet si marar? De cate ori merg la o petrecere p-aici astia intreaba: A adus Anamaria salata de varza? Sunt innebunitzi totzi dupa ea , manca de nu mai pot...tot timpul ma intreaba cate unul retzeta ...DAR...cand aud ca trebuie taiata felii (ca nu o gasesti la punga feliata ca pe aia acra ) se lasa pagubasi si asteapta pana data urmatoare cand ne intalnim! Report
June 24, 201115 yr comment_93943 Ia spune ce aveau in farfurii , sa ne radem o leak Apropos de harnicia nemtzoaicelor contemporane in bucatarie......Stitzi salata aia banala de varza? varza cruda tocata , frecata cu sare , apoi o leaca de piper , ulei , otzet si marar? De cate ori merg la o petrecere p-aici astia intreaba: A adus Anamaria salata de varza? Sunt innebunitzi totzi dupa ea , manca de nu mai pot...tot timpul ma intreaba cate unul retzeta ...DAR...cand aud ca trebuie taiata felii (ca nu o gasesti la punga feliata ca pe aia acra ) se lasa pagubasi si asteapta pana data urmatoare cand ne intalnim! asta imi aduce aminte de cand am fost la prietena mea in dortmund , si am facut salata de rosii cu castraveti , ceapa verde etc , ma rog , cum facem noi vara , si se lingeau aia pe degete inainte sa plec , m-au rugat sa le dau reteta Report
June 24, 201115 yr comment_93944 Ia spune ce aveau in farfurii , sa ne radem o leak ce putea manca bavarezul carnati albi cu salata de cartofi si covrigi. si normal in farfurii de carton in culorile tipic bavareze. Salata de cartofi imi place, nu zic nu,da la cat o auzeam miscanduse prin bucatarie, am crezut ca face si ea un aperitiv ceva, aiurea, asta a fost singurul fel de mancare Report
June 24, 201115 yr comment_93946 Ia spune ce aveau in farfurii , sa ne radem o leak Apropos de harnicia nemtzoaicelor contemporane in bucatarie......Stitzi salata aia banala de varza? varza cruda tocata , frecata cu sare , apoi o leaca de piper , ulei , otzet si marar? De cate ori merg la o petrecere p-aici astia intreaba: A adus Anamaria salata de varza? Sunt innebunitzi totzi dupa ea , manca de nu mai pot...tot timpul ma intreaba cate unul retzeta ...DAR...cand aud ca trebuie taiata felii (ca nu o gasesti la punga feliata ca pe aia acra ) se lasa pagubasi si asteapta pana data urmatoare cand ne intalnim! asta imi aduce aminte de cand am fost la prietena mea in dortmund , si am facut salata de rosii cu castraveti , ceapa verde etc , ma rog , cum facem noi vara , si se lingeau aia pe degete inainte sa plec , m-au rugat sa le dau reteta Hi hi hi! Mie mi-a adus aminte de un cuplu care venise la noi,si intamplarea a facut ca eu gatisem varza noua cu afumatura,mancare de varza,ma rog la care el pofticios zice:mmm,miroase a varza ...Zic :daca vrei sa te servesc ,cu mare placere ...Ea:''nu ca sotul ei nu mananca varza''...El zice:''ba, asi vrea un pic''...A mancat de nu se mai satura,ea se uita chiorash, ca la ea nu mananca.El a zis ca ea da varza prin nu stiu ce robot de bucatarie si o face terci ca iti curge din furculita si nici carne nu pune...Blleehhh Ea a zis :''pai da, draga ,ca tehnologia a avansat si nu mai trebuie sa stea femeia asa ca marunteasca la varza din cutit ca pe timpuri '' S-a si suparat a zis ca nu o sa-i mai faca varza,iar el m-a rugat cand mai fac sa-l mai chem Report
June 24, 201115 yr comment_93951 Hi hi hi! Acelasi cuplu,ne-a invitat la ei la masa,ea ne-a servit cu piure din fulgi de cartofi de la plik,ca sa-mi demonstreze cat de rapid se prepara fara sa mai fierbi la cartofi sa mai muncesti,cu piftele ,da nu gaseai carnea prin ele mai mult paine si morcovi si marar,tari de puteai sa spargi un geam cu ele si salata de varza data prin acelasi robot,era terci si zemoasa,curgea prin furculita,cu o tona de otet.Eu m-am scuzat ca nu mananc seara ca-s la dieta,sotului meu in schimb ii era foame si facea eforturi uriase sa manance cat de cat.Inainte de asta o salata beof cu mazare de la conserva ,maioneza cumparat de la borcan,avea si mar in ea Desert popcorn facut la microunde,dela am mancat si eu si bere ,aici mi-a placut si mie.Pana la urma a fost o seara reusita nu toti au inspiratia si placerea de a gati ,daca persoana e simpatica si sociabila e ok. vii mancat deacasa si gata Report
June 24, 201115 yr comment_93953 Dani_ela felicitari pentru rezultate si sa-ti traiasca frumoasa de fetita! pai cand ai zis sa ne intalnim cu copiii in parc la IOR credeam ca ai si tu un tzasti-bashti un picut mai mare ca mine ... cand colo ... tu ai ditamai zana! e frumoasa, cocheta si discreta. I like her! Cat despre preparatele nemtilor vostri eu prefer sa pap fructele de le pusa Stella la dispozitie ieri la mic dejun! Izuk, dar spune draga impresiile de calatorie, nu ma lasa aici curioasaa Geany si mie imi place tot ce e mai modern sa-mi usurez munca, dar urasc semipreparatele, asa ca piure din fulgi nici cand eram studenta nu mancam ... Legumele le toc si eu la robot, dar pt o ciorba, un ragu, nicicum pt salata. Mai tb trecut si prin filtrul ratiunii ce merge sa faci la robot si ce nu. Report
June 24, 201115 yr comment_93955 Hi hi hi! Acelasi cuplu,ne-a invitat la ei la masa,ea ne-a servit cu piure din fulgi de cartofi de la plik,ca sa-mi demonstreze cat de rapid se prepara fara sa mai fierbi la cartofi sa mai muncesti,cu piftele ,da nu gaseai carnea prin ele mai mult paine si morcovi si marar,tari de puteai sa spargi un geam cu ele si salata de varza data prin acelasi robot,era terci si zemoasa,curgea prin furculita,cu o tona de otet.Eu m-am scuzat ca nu mananc seara ca-s la dieta,sotului meu in schimb ii era foame si facea eforturi uriase sa manance cat de cat.Inainte de asta o salata beof cu mazare de la conserva ,maioneza cumparat de la borcan,avea si mar in ea Desert popcorn facut la microunde,dela am mancat si eu si bere ,aici mi-a placut si mie.Pana la urma a fost o seara reusita nu toti au inspiratia si placerea de a gati ,daca persoana e simpatica si sociabila e ok. vii mancat deacasa si gata Mai Geany, macar fata a facut eforturi si te-a chemat la masa. La mine majoritatea zic ca eu sunt Chef-A si mai bine vin ei la mine decat vice-versa. Report
June 24, 201115 yr comment_93958 Daa... asa e Dani'...Tu ce mai faci?! ce face Bea?!... Io' m-am distrabalat fata' ca au sarbatorit parintii 38 de ani de la casnicie,asa ca ... Report