June 20, 201115 yr comment_93426 vaaai, zoazorel, pai se poate....eu nu am mai baut braga de ani de zile. Nici nu stiam ca se mai gaseste braga in braila. Report
June 20, 201115 yr comment_93443 Angel multa sanatate. Surorii ii tinem pumnii, am auzit de multe cazuri cand medicii s-au inselat. Chiar si cumnata-mii la al doilea un cretin de medic i-a spus sa faca intrerupere ca avea titrul prea mare la citomegalovirus. Nepotelul de 3 ani jumatate e frumos si o zana de baiat! Cel mai greu e pt sora ta, ca si mie mi-a iesit pozitiv triplul test si am crezut ca primesc un infarct, pana au iesit rezultatele la amnio am stat intr-un stres groaznic, chiar daca tati incerca toate modalitatile de incurajare. Stella felicitari si vacanta placuta fetitei, ca de-acu ii mai zici "cea mica"?Ioana mult succes si nu te mai stresa: s-a dovedit stiintific ca 90% din temerile noastre nu se adeveresc. Relax, ca nu foloseste. Si merci de tratatie! ce bun ar fi fost micul tau dejun azi! Report
June 21, 201115 yr comment_93463 Buna dimineata . Daniella , cand vorbesc cu fiimea, ii mai zic " copilu' fii atenta ca...." , altfel e doar interpelata cu numele ei .Azi sunt ko, ca ieri psi duminica am smuls si taiat balarii, crengi etc ...asa ca simt din plin ca "munca de jos aka gradinaritul" e tare obositoare si grea o cafea ceva la doamne??.va doresc o zi faina Report
June 21, 201115 yr comment_93465 'neata la domane.eu aseara am facut o baie fierbinte, o cana de vin fiert cu zahar si scortisoara(apropo, sotul facu galci ca-i stric vin bun asa ) si somn de la 9 azi sant bine, am aspirat, am aranjat bucataria, am copt vinete sa-i fac baba ganouj la pitica(mananca cu lingurita ) si acum dezghet niste pork spare ribs sa le fierb in zeama de varza si sa le bag la cuptor diseara cu legume roast. maine sant la cumparaturi (nu mai am legume si fructe). trebuia sa-mi ajunga parfumul comandat azi si nesuferiti mi-au dat email ca sant in intarziere(mama lor ) si mai dureaza 48h. sor'mea era mai optimista ieri, spera sa mai stea picea/piciul (tot nu stiu 100% ce e) pana la 36sapt. i-a facut o injectie ieri, nu stiu exact pt ce....era mai bine, nu mai plangea si nu isi mai smulgea parul din cap ....o incurajez si eu cat pot. cumparase vreo 2-3 body si 2 prosoape si zicea ca a dat 100 ron...mie nu mi se pare scump in banii de aici(sotul radea chiar) dar acolo e mult. cam atat, predau legatura Report
June 21, 201115 yr comment_93476 Stelina care va sa zica esti ko?! La fel si biata Angi... Atunci va las sa luati micul dejun la pat si azi nu gatiti,uite cu ce va astept eu mai tarziu... Hmm?! Ce ziceti,va coafeaza?! Report
June 21, 201115 yr comment_93478 da ce fel ...sa-mi pun si eu branze pe lista de cumparaturi maine , mersi ca mi-ai amintita facut kismoni branza infasurat cu spek ca si frigaruie si arata de mancai monitorul Report
June 21, 201115 yr comment_93481 da ce fel ...sa-mi pun si eu branze pe lista de cumparaturi maine , mersi ca mi-ai amintita facut kismoni branza infasurat cu spek ca si frigaruie si arata de mancai monitorulMie tot la astea mi-a ramas gandul https://forum.artaculinara.ro/topic/1443-tomini-allo-speck/ Report
June 21, 201115 yr comment_93486 Io-s la cafea!'mneatz!Plec in piata, apoi spal, bagaje!v Joi dimineata plecam! Report
June 21, 201115 yr comment_93491 astea sant geany, eu la kismoni le vazui(poate si ea tot de aici s-a inspirat). nu am tomini dar inlocuiesc, imi vine lesin cand vad pozele Report
June 21, 201115 yr comment_93492 astea sant geany, eu la kismoni le vazui(poate si ea tot de aici s-a inspirat). nu am tomini dar inlocuiesc, imi vine lesin cand vad pozele Si eu... Pupez Zoaza si eu plec la peatza'(cum zice bubuletul)...Vreau ardeii coptiii!!! Report
June 21, 201115 yr comment_93551 Heii!! Ce faceti fetelor?! Nu bea nimeni o bere ,ceva?! Eu am arsita de la usturoi Nee nu fugiti ma' asa care incotro ca nu va pup...Saauu Angi sa-mi spui daca ai realizat reteta cu branza si cu ce ai inlocuit tomini.Eu ma tot framant de mult...Nici spek nu am vazut oare merge proshuto crudo?! Mai bine imi iau gandul, nu?! Nu am nici tomini si nici spek deci = nu merge Nuu??!! Report
June 21, 201115 yr comment_93553 Doamnelor, a mea a terminat deja, scrisul a fost ( 5 materii ) acum 2 saptamani, ca si-a pus fata mea si permisul intre probele scrise.Important e ca e multumita de ce a facut, ca a terminat, a luat si carnetul...de acum e in vacanta binemeritata. Felicitari ptr Vale, bravo Stella ca ai un copil asa de bun, sa-ti traiasca! Care-i drumul de-acuma? Zozorico, iar pleci? Cum a ramas cu munca? Report
June 21, 201115 yr comment_93560 Felicitari ptr Vale, bravo Stella ca ai un copil asa de bun, sa-ti traiasca! Care-i drumul de-acuma? Merci draga mea. pai s-a inscris la fizica la scoala politehnica , ...daca nu i-a placut muzica .acum pana sambata cand au serbarea de diploma de maturitate ( si masa umbla creanga pe la torino , ca e invitata la o nunta )o tine lant in invitatii cu profi si colegi ( de explu acum e invitata la profa de germana . maine mananca in oras cu cea de franceza, joi cu proful de electronica etc etc ; si apoi pleaca in tot felul de vacantele , in orice caz deja totul agendat, rezervat etc etc etc.Da merita ca-i fata buna si eleva silitoare. Report
June 21, 201115 yr comment_93563 Drum bun si vacanta placuta Zoazo Multam, domnita(ca-mi vine sa-ti zic domnisoara la cum arati!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif ).Plecam joi dimineata, deci voi mai fi si maine pe-aici, intre doua rufe de pus in geanta! Doamnelor, a mea a terminat deja, scrisul a fost ( 5 materii ) acum 2 saptamani, ca si-a pus fata mea si permisul intre probele scrise.Important e ca e multumita de ce a facut, ca a terminat, a luat si carnetul...de acum e in vacanta binemeritata. Felicitari ptr Vale, bravo Stella ca ai un copil asa de bun, sa-ti traiasca! Care-i drumul de-acuma? [b]Zozorico, iar pleci? Cum a ramas cu munca?[/b] Plec la mare, motzulico! Cu munca...a ramas ca-n tren.Adineauri am sunat o colega de la munca: nimeni nu stie nimic, nimeni nu zice nimic...Si daca stie, nu zice!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Sper sa fie bine! Cum O vrea BUNUTZULhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
June 21, 201115 yr comment_93570 Mirela acum am citit de sora ta - multa sanatate si bebe sanatos ii doresc.E prima data cand intru pe la han asa ca va salut si eu pe toate doamnelor. Eu am insomnii ca cea mica se misca non-stop. Report
June 21, 201115 yr comment_93572 Mirela acum am citit de sora ta - multa sanatate si bebe sanatos ii doresc.E prima data cand intru pe la han asa ca va salut si eu pe toate doamnelor. Eu am insomnii ca cea mica se misca non-stop.Si eu am avut insomnii cu bubuletul! Ia' sa faci un pustiu de bine sa mai intri si pe la han la o barfa Report
June 21, 201115 yr comment_93576 acum pana sambata cand au serbarea de diploma de maturitate ( si masa umbla creanga pe la torino , ca e invitata la o nunta )simbata vii? ca noi taman simbata dimineata plecam Report
June 21, 201115 yr comment_93581 sambata e nunta.poate reusesc sa vin o zi mai devreme. iti dau un sms.Cristina, ma gandeam azi la tine. Bebelina ta cand tre sa iasa la lumina? Report
June 21, 201115 yr comment_93583 Stelina !!! Deci o sa bantui pe la Torino Iar o sa te aprovizionezi cu bunatati ,sa vii sa-mi povestesti ca mi-e dor Te pupeezz!! Report
June 21, 201115 yr comment_93594 Eu am arsita de la usturoi Scoate "inima" de la usturoi (mugurul din mijloc) si nu o sa mai ai! Asa pateam si eu, dar de cand il scot (indiferent de cat de mic e) nu mai am probleme! Drum bun plimbaretelor! Report
June 21, 201115 yr comment_93608 sambata e nunta.poate reusesc sa vin o zi mai devreme. iti dau un sms.stai linistita, nu-ti schimba planurile pentru mine vineri va fi ziua dinaintea plecarii si va fi o zi de foc Report
June 21, 201115 yr comment_93621 ...Nici spek nu am vazut oare merge proshuto crudo?! Geaninezo este speck la Real si la mai toate hipermarketurile. Dc ai chef a cauta sau nu anyway vreau poza si reteta, ca nu'sh de ce vorbiti aici, da mi's pare ca mi-o place.Cristina zi ceva aici sau la burtici Stella, ce timpuri cu Vale!!! incep ca babele: pai noi umblam la mese cu prefesorii domn'ele? in orele astea eram in focuri cu pregatirea de admitere ... ce vacanta dupa bac? dupa rezultatul de la admitere ...hat ceva mai incolo ... Angel bine ca te facusi sanatos! Zoazo vacanta placuta si sa-ti mearga toate din plin si la suflet. Ziceai ca pleci in Bulgaria? sa ne impartasesti impresiile de vacanta ... Uma nu stiam chestia cu inima de usturoi! oare de aia ma feream de el ultimamente? Report
June 21, 201115 yr comment_93626 merge si cu kaiser taiat subtire de tot cred, sau bacon moni a zis ca ar merge cu ricota proaspata, eu m-as baga la mozzarela mai mult, bilute mici...o sa incerc cu prima ocazie, poate iau azi Report