June 9, 201115 yr comment_92037 noi avem lapathon maine si sarituri cu coarda. anul trecut mi-a alergat 19 ture de teren, nu mai respira saraca la sfarsit. vedem ce face maine.bafta la pitici la serbare sa nu uite versurile am o foame de ma doare m-am uitat cum danseaza shakira la bara, santem de aceeasi varsta si aratam la fel(in my dreams) si nu-mi mai arde de mancare Report
June 9, 201115 yr comment_92051 Am ajuns bubuletul a fost super nervos si alintat ca lui nu-i plac serbarile si lume ce nu cunoaste,dar apoi si-a intrat in rol si s-a simtit bine ca asa sunt copii! Caldura mare,inghesuiala ,lume multa,a durat mult credeam ca nu se mai termina,sotul nu e f.talentat la poze asa ca nu a facut decat vreo 2 dar a filmat tot si filmuletele sunt faine. Bubuletul a fost pitic in sceneta cu albacazapada.Aici il imbracam cu pelerina albastra si coif. El nu era f. incantat... Cam asa aratam. Sotul vrea si el neaparat sa se prezinte in propozitie Bubulet botos. Uff!! bine ca s-a terminat.. Report
June 9, 201115 yr comment_92053 ce ochisori are dragul de el Mdaa!! Seamana cu tacsu' perfect (ochii sunt verzi),dar si ticurile ,gropitele care le fac ,cand se incrunta,tot absolut e tacsu' Report
June 9, 201115 yr comment_92065 Bubuletul a fost pitic in sceneta cu albacazapada.Aici il imbracam cu pelerina albastra si coif. nu pot sa cred!!!!! si noi tot sceneta cu alba ca zapada avem https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif s-au vorbit eu plec peste juma' de ora abea. Geany, sa-ti traiasca familia, ca frumosi sunteti! Report
June 9, 201115 yr comment_92066 Bubuletul a fost pitic in sceneta cu albacazapada.Aici il imbracam cu pelerina albastra si coif. nu pot sa cred!!!!! si noi tot sceneta cu alba ca zapada avem https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif s-au vorbit eu plec peste juma' de ora abea. Geany, sa-ti traiasca familia, ca frumosi sunteti!Hi hi hi! Succes!... Report
June 9, 201115 yr comment_92097 Geany, sa va traiasca "piticul", care apropos, e baiatul mamei, sau mie asa mi se pare ca seamana mai mult cu tine Report
June 9, 201115 yr comment_92115 Daa multumesc fetelor! Ia c-o vad si pe Zoaza,sotul te saluta a vrut neaparat sa-ti arate boza cu el,zii si tu ca e simpatic''... Detalii picante de la serbare,cand s-a prefacut ca moare albacazapada,bubuletul,chiar plangea pe bune,apoi i s-o fi parut lui prea melodramadic si s-a gandit el sa-i ridice fusta lui albacazapada sa vada el ce e dedesupt(ea era intinsa toata saraca pe jos cu ochii inchisi) Report
June 9, 201115 yr comment_92125 serbarile cu copiii sunt intotdeauna distractive sunt spontani si nu stii niciodata ce le trece prin cap... Report
June 9, 201115 yr comment_92128 Vazut Bubuletz mumos, botos, ochios...etc.chiar ca seamana cu tatasau , sper ca Alba ca Zapada nu s-a fastacit prea rau cand a ridicat Bubuletzulm poalele fustei o seara placuta tuturor.noi suntem aproape de plecare, nici nu stiu cand au zburat zilele...intre timp fiimea a terminat toate probele scrise de maturitate ( bac) printre ele a luat ieri si carnetul de condus , asa ca tare mi-s mandra de ea. acum are 4 zile relache, si de marti insep oralele. termina pe 20 iunie ufffffffff. Report
June 9, 201115 yr comment_92129 serbarile cu copiii sunt intotdeauna distractive sunt spontani si nu stii niciodata ce le trece prin cap...Mdda! A fost deliciul publicului care deja nu mai suporta nici caldura si etc. Alt detaliu picant de la serbare,cum bubuletul era botos si plangacios sotul i-a zis:''uite daca esti cuminte cand se termina,mergem la o terasa la o bere si tati iti ia ce dulciuri ,prajiturele si snecsuri vrei tu',asa ca bubuletul a tinut-o intruna :''tati melgem la o bele?!'',tati cand melgem la bele?! ,hai sa melgem!!'' ...Imi venea sa-i gatui pe amandoi La noi a fost o furtuna de parca dadea cu furtunul,a cazut si cablu' si net asa ca am facut o baita la bubulet ca sa-l mai distrag,ca numa la geam voia sa stea si fulgera de numa'...Partea buna e ca s-o mai racorit putin si poate dormim si noi mai bine la noapte + ca sotul s-a plans ca nu i-am facut pizza saptamana asta Asa ca maine poate ii fac daca o fi cuminte Report
June 9, 201115 yr comment_92130 Vazut Bubuletz mumos, botos, ochios...etc.chiar ca seamana cu tatasau , sper ca Alba ca Zapada nu s-a fastacit prea rau cand a ridicat Bubuletzulm poalele fustei o seara placuta tuturor.noi suntem aproape de plecare, nici nu stiu cand au zburat zilele...intre timp fiimea a terminat toate probele scrise de maturitate ( bac) printre ele a luat ieri si carnetul de condus , asa ca tare mi-s mandra de ea. acum are 4 zile relache, si de marti insep oralele. termina pe 20 iunie ufffffffff.Stelina mea frumoasa Felicitari la fetita Si baiatul meu cel maroiu' (20 de ani ) a terminat cu bine predat proiectul de final mai are un examen pe 4 iulie ,apoi mergem in continuare cu scoala.Il mai cert eu si-i stau in carca'' cu o mie de telefoane ca ii vreau binele,dar sunt multumita de el Report
June 10, 201115 yr comment_92148 Bravo Geany, felicitari baiatului.azi e o zi superba, asa ca o intind la plaja , sper sa fie marea mai linistita , ca au fost valuri mari de tot, si nu am intrat Report
June 10, 201115 yr comment_92149 Mnee!! Ce indivioasa'' sunt Stelino O zi minunata tuturor va urez!!! Cred ca o pun de o pizzaa!!! Report
June 10, 201115 yr comment_92150 'neata. la noi au inceput ploile, de ieri seara... stella, Geany, felicitari pentru copii vostri. fug si eu la pozele de copii, sa ma laud cu a mea Report
June 10, 201115 yr comment_92157 Buna dimineata.Pizza am facut si eu aseara , dar nu am apucat sa fac poze ca s-a golit tava rapid.In schimb va servesc cu cate o felie de tort , ca azi avem 5 anisori de casnicie. Report
June 10, 201115 yr comment_92161 Heii!! Multi ani fericiti deacum inainte (sper ca norii negri s-au risipit ) Ce bine arata tortul Report
June 10, 201115 yr comment_92165 la cati mai multi izuk am rugat si eu o mamaica sa-mi traga o poza cu Ada dupa lapathon si a pus flash altfel nu-mi explic cum am iesit cu chestia aia pe fatza 30 de ture a facut, sant mandra de ea (din 32) Report
June 10, 201115 yr comment_92167 Multumesc pentru urari .Norii s-au risipit , eu ma aprind repede si tare , dar ma potolesc la fel de repede.Insa nu uit.Am grija sa amintesc mereu cand am ocazia. Report
June 10, 201115 yr comment_92169 30 de ture a facut, sant mandra de ea (din 32)oau! bravo, bravo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Report
June 10, 201115 yr comment_92178 jumate de stadion boni, nu cat era de mare ...da a facut treaba bunam-a intrebat la sfarsit: esti mandra de mine, am facut ce-am putut ( asa i-am zis mereu, give your best, nu trebuie neaparat sa lesini pe-acolo ) Report
June 10, 201115 yr comment_92189 Multumesc pentru urari .Norii s-au risipit , eu ma aprind repede si tare , dar ma potolesc la fel de repede.Insa nu uit.Am grija sa amintesc mereu cand am ocazia. Ce zodie esti?! Report
June 10, 201115 yr comment_92195 Izuk,la cît mai multi fericiti! Vacanta placuta bubuletilor! Bubu lu' Geany,seamana cu tac'su,de zici ca l-a facut singur!Are dom'le niste ochi baiatu' asta,de te baga-n boala! Boni,de necrezut ce mare s-a facut Maia.O frumoasa! Ada,ai fost cea mai tare!Alta frumusete,cu tot cu mama-sa! Report