September 5, 201412 yr comment_220299 Buna dimineata la han si o zi minunata.Luna septembrie pana acum se comporta ca o doamna...blanda, insorita; sper s-o tina tot asa , sa nu-si piarda naravul. Report
September 5, 201412 yr comment_220300 Gianinooooooooooo, La multi ani de aniversarea casatoriei. De baut la tot hanul. Report
September 5, 201412 yr comment_220302 Sarumana! azi sarbatorim cu familionul la localul nostru favorit (asa spuse domnu' Geany' ca azi sunt printesa,nu gatesc nu spal vase etc... ,hi hi hi! nu prea ma coafeaza,dar hai sa zicem )bub' o trage sus si tare ca e si ziua lui si mai vrea si cadou O zi faina tuturor! Report
September 5, 201412 yr comment_220304 Geany, la cat mai multi ani impreuna cu sanatate si bucurii!!!! Report
September 5, 201412 yr comment_220318 Gianny, va urez cat mai multe bucurii, fericire la maximum, sanatate si multi-multi ani impreuna.Buni, frumosi si senini! Sunteti o familie frumoasa si haioasa, plina de lumina si iubire! Report
September 5, 201412 yr comment_220319 La multi ani, Geany. Si voi tot azi? Ai mei parinti aniverseaza astazi niste ani de la nunta (ei au avut nunta la o luna de la civila). Report
September 5, 201412 yr comment_220321 La multi ani, Geany. Si voi tot azi? Ai mei parinti aniverseaza astazi niste ani de la nunta (ei au avut nunta la o luna de la civila).Daa!!! tot azi(ca nu gasiram mai devreme loc la nici un local ca era dupa postul sf. Maria )si asta era intr-o duminica,ca in rest era prenotat peste tot pt. tot anul domnu' Geany' e f. gelos ca sunt numa' 10 ani de casnicie ca de fapt cica,i-am mancat urechile 21 de ani ,zice:''aia nu se pun?!'' Eii!! aia sunt bonus ''avantaju' calaretzului' '' Report
September 7, 201412 yr comment_220345 Hello la toata lumea. Ieri fuse in renovare hanul, ca nimeni nu dadu pe aici O duminica frumoasa tuturor. Report
September 7, 201412 yr comment_220346 Neatza!!Cer jos. vreme foarte motzoasa ca nici nu bate vantul, cand si cand se scutura cate un nor anemic, plumb! Pe strada nici picior de om, toata lumea numara bani, sau.... sau! Report
September 7, 201412 yr comment_220349 La noi e f. rece dimineata(acum la ora 10 sunt 13 grade ,dar au fost doar 10),in schimb e soare si cer senin.O sa iesim si noi la mici cumparaciuni' dar abea dupa 12 sa se mai incalzeasca!O duminica faina tuturor! Report
September 7, 201412 yr comment_220352 Floricel, nu am socializat deloc. Oriunde am fost am fost singura, am mancat tot timpul singura, am facut totul singura.Poate e egoism, intr-adevar, dar eu i-am spus libertate. Si a fost de nepretuit. La ce-mi trebuie insotitori cand m-am simtit atat de bine singura? Multe vacante de-acum incolo vor fi in aceeasi formula, adica me, myself and I Oricum, nici unul dintre prietenii mei nu ar fi facut fata ritmului meu, asta e sigur. Si n-as fi facut decat sa acumulez nervi si frustrari, pentru ca atunci cand esti cu cineva trebuie sa tii cont si de dorintele si preferintele celui de langa tine. Ceea ce nu constituie reteta mea pentru o vacanta reusita.Iar hotelul, am ales unul relativ ieftin, nu ceva luxos, pentru ca eu nu ma duc in vacanta sa ma inchid in camera de hotel. Am stat acolo o saptamana si nu am dat drumul la tv deloc. Plecam din hotel la 8.30 - 9 dimineata si ma intorceam seara, cateodata si la 11. La ce sa dau banii pe lux si fite?Am o jena sa ma duc la restaurant/terasa sa mananc singura, dar sper ca in timp o sa trec si peste asta. A fost abia prima experienta. Report
September 7, 201412 yr comment_220359 Salut!Azi am fost la cumparaciuni: Billa si Lidl. Ieri am facut smotrul saptamanal, deja nu se cunoaste (de unde-atat praf la et.5, nu pot sa-nteleg!)Si n-am venit cu mana goala.V-am adus briose! Report
September 7, 201412 yr comment_220360 Mmm!!!daca le vede bub' face ca trenu-n gara ,dar nu-i fac inca mai are de terminat prajitura (deaia rapida alla je' ) Report
September 7, 201412 yr comment_220362 Mmm!!!daca le vede bub' face ca trenu-n gara ,dar nu-i fac inca mai are de terminat prajitura (deaia rapida alla je' ) Vezi c-am pus reteta la imagini.Poate ai curaj sa le faci in formele de silicon! Report
September 7, 201412 yr comment_220364 Mmm!!!daca le vede bub' face ca trenu-n gara ,dar nu-i fac inca mai are de terminat prajitura (deaia rapida alla je' ) Vezi c-am pus reteta la imagini.Poate ai curaj sa le faci in formele de silicon!Daa!! f. frumoase ,le-a ochit si bub' peste umarul meu asa ca nu mai am scapare Report
September 7, 201412 yr comment_220374 Neatza!!Cer jos. vreme foarte motzoasa ca nici nu bate vantul, cand si cand se scutura cate un nor anemic, plumb! ooo, respect, ai retinut ca-mi place motzos, da' fara vant noi am venit la 5 de la o nunta, era asa de liniste si placut, caldut, 17C zicea la masina. iar peste zi a fost chiar cald-cald. Imi place de mor vremea asta. Si n-as fi facut decat sa acumulez nervi si frustrari, pentru ca atunci cand esti cu cineva trebuie sa tii cont si de dorintele si preferintele celui de langa tine. Ceea ce nu constituie reteta mea pentru o vacanta reusita.Sa vezi cum e sa pleci in gasca cei mai buni prieteni si tot reusesc sa=mi faca nervi.de f mult timp am plecat doar noi si-atat, si-a fost cel mai bine.io=ti doresc sa nu faci prea multe vacante singura, sa-ti gasesti omul potrivit cu-adevarat si-o sa vezi diferenta.in rest, inc=o saptamana f ocupata, dupa aia doar ocupata.mai bag cate-un ochi, nu scapati de mine. Report
September 8, 201412 yr comment_220388 Buna dimineata la han, si o saptamana lina. spre deosebire de Pusha, a mea a fost una suuuuuuuuper ocupata cea de trecu, si una clementa asta de vine.Apoi iar una ocupata tare, si apoi....sa nu dati cu pietre, dar am 5 zile libere si o sterg ( singura ) la o prietena in Corsica. Abia astept.La multi ani Marii, Marioare, Mariani si alte derivatii de nume. :tongue3: Report
September 9, 201412 yr comment_220421 Buna dimineata si la multi ani Anelor :tongue3: Vad ca e cam pustiu la han. am deschis usa sa va salut si sa va urez o zi faina. Report
September 9, 201412 yr comment_220422 La multi ani pentru toate Anele, Ana Maria, Anamaria, etc! Vreme care-mi place mie si cateilor din cartier, placut, la pranz cald, noaptea racoare! Report
September 10, 201412 yr comment_220452 Neata la fete! Care mai incepe scoala luni?Ati cumparat rechizite? Ghiozdane?Eu n-am inca lista si avem o invatatoare tare imprevizibila.In primul an ne-a cerut caiete si foi studentesti.Al doilea an cu inele.Deci pana luni nu stiu ce ne asteapta. Nu stiu voi dar eu abia astept sa vad manualele, sa le rasfoiesc, sa le respir. Noi le gaseam pe banci, care mai noi, care mai vechi, scrise si cu "urechi". Report
September 11, 201412 yr comment_220464 Neata la han La mine e o umiditate infioratoare......71%, cu 35 de grade temperatura. Septembrie e cea mai scarboasa luna dpdv meteorologic. Temperaturi ridicate, umiditate foarte ridicata, tare greu de suportat...Dar e joi, adica aproape weekend, asa ca let's think pink Report
September 11, 201412 yr comment_220467 Septembrie e cea mai scarboasa luna dpdv meteorologic. ptr mine e adorabila, dar sunt de-acord, let's think pink! hello tuturor! Report