September 16, 201412 yr comment_220577 Si pumnii stransi pentru Giorgiana. Maine va fi operata si are nevoie de gandurile noastre bune! Zoazo,daca apuci sa vorbesti cu ea, transmite-i te rog multa sanatate si insanatosire grabnica ! Report
September 16, 201412 yr comment_220592 Nestiind nici ea ieri la ce ora va fi operata azi, abia maine o voi suna.Ii voi transmite toate gandurile voastre bune si incurajari, pupicei de la mustaciosii vostri blanosi! Ea e o viteaza, dar ieri avea emotii.Acum i-am dat un sms cu gandurile noastre bune. Report
September 16, 201412 yr comment_220593 Draga Zozo, te asteptam cu noutati si pe Gio sanatoasa si frumoasa, asa cum o stim! Report
September 16, 201412 yr comment_220597 Draga Zozo, te asteptam cu noutati si pe Gio sanatoasa si frumoasa, asa cum o stim! Si eu o astept pe Ioana cu vesti bune! Despre Gio, totul va fi bine! Stiu eu! Report
September 17, 201412 yr comment_220618 Sanatate si numai bine tuturor, si in special Giorgianei . Report
September 17, 201412 yr comment_220626 Am vorbit cu Giorgiana.Ieri la 9 dimineata a fost operata.Azi de dimineata au adus-o la salon.Era vesela, INFOMETATA (https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ) si se simte...bine.Ca dupa operatie.I-am transmis toate gandurile voastre bune si toate urarile, si toate pupaciunile.Va multumeste tuturor. Spera ca vineri sa ajunga acasa. Report
September 18, 201412 yr comment_220628 Neatza!! Afara soare cu dinti Nu-mi place cand se face brusc frig! Report
September 18, 201412 yr comment_220629 Buna! la noi are coltzi in toata regula dimineata cand il duc pe bub la scoala ies la aburi cand respira ,spre marele lui amuzament acum la ora 10 sunt doar 9 grade...Brrr!!!Aseara am avut musafiri nepoftiti ,au stat pan' la ora 12 asa ca acum sunt chiauna de somn.Nu stiu ce sa le mai fac la huni de mancare,vechea poveste O zi faina tuturor si multa sanatate. Report
September 19, 201412 yr comment_220646 completare Georgiana merge acasa azi, cred ca va scrie in curand. Report
September 19, 201412 yr comment_220650 5 grade dis de dimineata...brrrr, scoatem hainele de iarna Report
September 19, 201412 yr comment_220655 Salut!Am ajuns si eu acasa la Braila.E...calii.Nu-mi place.E frig seara si dimineata.Deja, cate putin, imi iau hainele de toamna.Nici mie nu-mi place.Azi n-am reusit sa vorbesc cu Giorgiana.Zerda a fost mai norocoasa. Dar mi-a dat mesaj si zice ca-i bine.Si eu sper sa va scrie si ea cat de curand. Report
September 20, 201412 yr comment_220667 Hello la lume. ma bucur ca Giorgi e bine si poate deja acasa.Gianino, eu azi ( de fapt aseara) am facut ardei umpluti Maine peste, inca nu stiu daca la cuptor sau transat si prajit...om vedea.pup tulemond Report
September 20, 201412 yr comment_220669 Seara buna! hahaha,Steluta draguta,intr-un gand am fost ca si eu tot ardei umpluti am facut pana la urma Am mai facut cartofi copti(serviti cu sare unt si smantana) Parjoale Branza cu smantana si mamaliguta Nu prea am avut timp si loc sa-mi bag gherutele la calculator ,asa ca de aia absentai,noapte buna tuturor! Report
September 21, 201412 yr comment_220675 Hello!!!!! I am home!!!! Nu pot sa zic ca ma simt bine, totusi, vorba lui nea'doctorul: "te-am taiat, nu ti-am facut o zgarietura!" Dar sunt acasa, inconjurata de toti cei care ma iubesc, fara blana, cu blana, nevirtual si virtual, am simtit drgostea tuturor, am simtit ca ati fost langa mine mai ales cand tot nea'doctorul a zis: "a fost mult mai bine decat ma asteptam!". Asa ca va multumesc pentru toate gandurile voastre de bine, va imbratisez si va pupicesc de nu va vedeti! Report
September 21, 201412 yr comment_220677 Hello!!!!! I am home!!!! Nu pot sa zic ca ma simt bine, totusi, vorba lui nea'doctorul: "te-am taiat, nu ti-am facut o zgarietura!" Dar sunt acasa, inconjurata de toti cei care ma iubesc, fara blana, cu blana, nevirtual si virtual, am simtit drgostea tuturor, am simtit ca ati fost langa mine mai ales cand tot nea'doctorul a zis: "a fost mult mai bine decat ma asteptam!". Asa ca va multumesc pentru toate gandurile voastre de bine, va imbratisez si va pupicesc de nu va vedeti!Hellllooooo! Muuaaah!Ma bucur ca esti acasa si vesela! Refacere rapida si multi pupici! Report
September 21, 201412 yr comment_220678 Buna! Ma bucur nespus sa aud asta asta Giorgi'! :) refacere rapida!I-am luat lui bub' o pusca mai silentioasa decat cea primita de la tine dar a stricat-o in momentu' unu asa ca tot cea de la tine e la baza! Niu,niu,niu,Tziu,tziu,tziu!!!!!!Tagadantagadantagadan!!!!! Report
September 21, 201412 yr comment_220689 Refacere rapida Giorgi. Gianino, o barabula coapta in rola as vrea si eu Report
September 21, 201412 yr comment_220690 Hello!!!!! I am home!!!! Nu pot sa zic ca ma simt bine, totusi, vorba lui nea'doctorul: "te-am taiat, nu ti-am facut o zgarietura!" Dar sunt acasa, inconjurata de toti cei care ma iubesc, fara blana, cu blana, nevirtual si virtual, am simtit drgostea tuturor, am simtit ca ati fost langa mine mai ales cand tot nea'doctorul a zis: "a fost mult mai bine decat ma asteptam!". Asa ca va multumesc pentru toate gandurile voastre de bine, va imbratisez si va pupicesc de nu va vedeti! Ma bucur ca sunt vesti bune Acum ai grija de tine si menajeaza-te ca totusi esti dupa o operatie! Report
September 21, 201412 yr comment_220694 Bine-ai venit acasa, MamiCody! Sa ai grija de tine, sa te refaci rapid, ca multa lume are mare nevoie de tine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
September 21, 201412 yr comment_220702 Bine-ai venit acasa, MamiCody! Sa ai grija de tine, sa te refaci rapid, ca multa lume are mare nevoie de tine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gifBa eu zis sa stai locului si sa-i lasi pe altii sa te ajute ca e randul tau sa aiba lumea grija de tine Report
September 22, 201412 yr comment_220704 Subscriu la ce zice Uma! Stai potolita ca nu mai ai 17 ani, chiar daca nu te doare, stai locului sa te aseze toate. Lasa ca se descurca ei si singurei! Report
September 22, 201412 yr comment_220713 Ma bucur sa va gasesc sanatoase si voiase. Sa va fie de bine vacantele si la mai multe va doresc, sa va fie usoare recuperarile celor care au nevoie, copiilor mult succes in noul an si sa le mearga totul lin si din plin. pana acum aici septembrie a fost bun si bland cu noi, mult mai frumos decat august. Report