Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

j'arive de la padure, je mange cateva mure, a cote d'un car cu boi, je chante dintr-un cimpoi....

hmm, mi-e dor de un foc de tabara bun, putem sa mancam pastrama ca niste haiduci! :floare:

si sa cantam.. si sa cantam!

Si nu ai adus nici o poza? :hug:

j'arive de la padure, je mange cateva mure, a cote d'un car cu boi, je chante dintr-un cimpoi....

hmm, mi-e dor de un foc de tabara bun, putem sa mancam pastrama ca niste haiduci! :floare:

Si nu ai adus nici o poza? :lol:

ce ti-ar mai placea sa razi de pozele mele! :hug:

sorina, acum daca jaraticul e gata, ne sacrificam si mici si bere

Buna! Stelin,baiatul meu cel mare are 23 de ani :floare:

Eu va aduc niste coaste de sa rontzai la ele ca la tzambal :lol:

post-405-14125056240961_thumb.jpg

Am mai facut ,cartofi fierti in coaja si niste orez cu legume la tigaie,sa le rontzaie fiecare dupa pofta inimii :hug:

Buuuuuuuuun rau ce-ai adus tu acolo Gianino. Sorinelul ma teleportez indata.

Eu azi am facut peeeeeeeeeeeeste in fel si chip ( ciorba, la cuptor, prajit cu mujdei si mamaliga etc etc)

Si nu ai adus nici o poza? ^_^

ce ti-ar mai placea sa razi de pozele mele! :hug:

sorina, acum daca jaraticul e gata, ne sacrificam si mici si bere

Vorbesi prostii! Eu ma bucur de orice poza. :lol:

Peter

Iooiii! Ajunge omu'obosit(a) la Bucale dupa trii ore de mers, vrea sa vaza lume buna si..puuffff! A fost Zana Buna! Peste, mici, coaste, Zerda colorata (superba poza!) Tare-i bine p-aici! Relaxant intre oameni buni si frumosi! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Ia sa va arat dihaniile pe care le-am gatit

Ce crapceni frumosi! Exact cum trebuie sa fie !Sa va fie de bine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Buna! Stelin,baiatul meu cel mare are 23 de ani :hug:

Eu va aduc niste coaste de sa rontzai la ele ca la tzambal =))

Am mai facut ,cartofi fierti in coaja si niste orez cu legume la tigaie,sa le rontzaie fiecare dupa pofta inimii ^_^

Aia-i doar portia mea, nu? Adica sper ca mai ai si pentru altii! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Un grătar cu mici merge? Că soatza deja a dat foc la lemne. Suntem la stadiul de aproape jăratec.

Sunteți bine venite!

Vin! Acuuum!

post-73-14125275242923_thumb.jpg

Aia-i doar portia mea, nu? Adica sper ca mai ai si pentru altii! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Daa!! alea au ramas doar asa la poznat,asa ca poti sa te servesti linistita :hug: domnu' Geany' a fost super incantat (copii mai degraba prefera fileuri si carnea fara os,snitele,dar lui ii place la ros oase ceva de speriat ,mai ceva ca un catzel ^_^ =)) )

Stie ce-i bun!! Ce farmec are cand nu te faci pana la urechi??!!!

Moata, ajungi si pe la Madrid?

costa brava=barcelona=montserrat=madrid=toledo, deci da!

Moata, ajungi si pe la Madrid?

costa brava=barcelona=montserrat=madrid=toledo, deci da!

Daca vrei si poti poate ne vedem la o cafea, o bere niste tapas sau ce-o fi! In Madrid si, daca se potriveste intr-o sambata sau duminica poate si Toledo.

Daca ai nevoie de vreo informatie, sau orice altceva eu sunt incantata sa ajut!

Numai pentru Peter o poza pe care nu mi-am facut-o eu, dar imi place!

Si eu sa ma rid de poza asta? Foarte frumoasa! :hug:

Peter

Buna dimineata la han. Am fost deja tare vrenica...schimbat asternuturile pisti tàt...deja o masina e aproape gata, urmeaza urmatoarele.

Ati inteles ce urmeaza...aveam doar un cos cu camasi ale lui musiu...refac Ceahlaul....aiaiaiiiiiiiiiii noending story .

Azi in fine o zi mai lejera, dar nu am timp sa ma plictisesc cu cele treburi casnice inerente unei saptamani pliiiiiiiiiine plecat disdemorgen venit seara tarziu.

Domn Fiocco a sters putinica pe coclauri, ca aseara nu a iesit, si dupa eu am dormit dusa.

O luni si o saptamana cat mai faina va doresc...eu mi-as dori asa un mic dejun :hug:

post-16-14125692991462_thumb.jpg

Eu mi-as dori doar plaja, daca nu te superi!Visul meu in viata e sa fiu vecina ta cand te duci in sud!

In alta ordine de idei s-a intors omul de la bere cu baietii. Racit cobza, ca ardea de febra ca au stat la terasa! Pe la 4 dimineata faceam ceai cu lamaie ca dardaia ca varga!

Vezi, daca mergea cu mine, il bagam la adapost ca eu sunt friguroasa :hug: Asa-i trebuie!

Ioana, imi doream micul dejun in fata marii, ce era pe masa nu e chiar ce-mi doresc :hug:

luam doar sucul si caeaua, restul improvizam.

Sanatate omului. si eu sunt friguroasa si ma adapostesc mereu:) sau ma infasor in diverse carpe calduroase.

buna lume

Iara si cu med dupa mine ca s iar racita am ajuns la Bran intr o pensiune pt 3 nopti poate 5:)

La activ azi castelul....lume ca la nebuni dar frumos 25R/persoana

Miine daca nu ploua imi iau racitul n 2 si plecam sa vedem ursii si Risnovul

Ceva Brasov pt miercuri....daca lepadam raceala si gata retour la campina

Si cum am pomenit de ea gindul ma duce la noua taraba din piata unde se face tot felul pe jar...costite scarite porculeti vita,mici peste cartofi si ciuperci

Mai are si cartofi la tava cu cimbru si alte cele...o minune

Cam asta....si vorba Stellei sa ne mearga bine toata saptamina asta:)

pup

ps la castelul Bran cu 10 roni/pers in plus am vazut si camera torturilor cu diverse orori printre care si centurile de castitate.....am facut si foto:(