October 5, 201411 yr comment_221020 j'arive de la padure, je mange cateva mure, a cote d'un car cu boi, je chante dintr-un cimpoi.... hmm, mi-e dor de un foc de tabara bun, putem sa mancam pastrama ca niste haiduci! si sa cantam.. si sa cantam! Si nu ai adus nici o poza? Report
October 5, 201411 yr comment_221023 Un grătar cu mici merge? Că soatza deja a dat foc la lemne. Suntem la stadiul de aproape jăratec. Sunteți bine venite! Report
October 5, 201411 yr comment_221024 j'arive de la padure, je mange cateva mure, a cote d'un car cu boi, je chante dintr-un cimpoi.... hmm, mi-e dor de un foc de tabara bun, putem sa mancam pastrama ca niste haiduci! si sa cantam.. si sa cantam! Si nu ai adus nici o poza? ce ti-ar mai placea sa razi de pozele mele! sorina, acum daca jaraticul e gata, ne sacrificam si mici si bere Report
October 5, 201411 yr comment_221027 Buna! Stelin,baiatul meu cel mare are 23 de ani Eu va aduc niste coaste de sa rontzai la ele ca la tzambal Am mai facut ,cartofi fierti in coaja si niste orez cu legume la tigaie,sa le rontzaie fiecare dupa pofta inimii Report
October 5, 201411 yr comment_221032 Buuuuuuuuun rau ce-ai adus tu acolo Gianino. Sorinelul ma teleportez indata.Eu azi am facut peeeeeeeeeeeeste in fel si chip ( ciorba, la cuptor, prajit cu mujdei si mamaliga etc etc) Report
October 5, 201411 yr comment_221033 j'arive de la padure, je mange cateva mure, a cote d'un car cu boi, je chante dintr-un cimpoi.... hmm, mi-e dor de un foc de tabara bun, putem sa mancam pastrama ca niste haiduci! si sa cantam.. si sa cantam! Si nu ai adus nici o poza? ce ti-ar mai placea sa razi de pozele mele! sorina, acum daca jaraticul e gata, ne sacrificam si mici si bere Vorbesi prostii! Eu ma bucur de orice poza. Peter Report
October 5, 201411 yr comment_221035 Numai pentru Peter o poza pe care nu mi-am facut-o eu, dar imi place! http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/DSCN0142.jpg mama stelllaaaaa! Report
October 5, 201411 yr comment_221039 Iooiii! Ajunge omu'obosit(a) la Bucale dupa trii ore de mers, vrea sa vaza lume buna si..puuffff! A fost Zana Buna! Peste, mici, coaste, Zerda colorata (superba poza!) Tare-i bine p-aici! Relaxant intre oameni buni si frumosi! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
October 5, 201411 yr comment_221040 Ia sa va arat dihaniile pe care le-am gatit Ce crapceni frumosi! Exact cum trebuie sa fie !Sa va fie de bine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
October 5, 201411 yr comment_221041 Buna! Stelin,baiatul meu cel mare are 23 de ani Eu va aduc niste coaste de sa rontzai la ele ca la tzambal Am mai facut ,cartofi fierti in coaja si niste orez cu legume la tigaie,sa le rontzaie fiecare dupa pofta inimii Aia-i doar portia mea, nu? Adica sper ca mai ai si pentru altii! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report
October 5, 201411 yr comment_221042 Un grătar cu mici merge? Că soatza deja a dat foc la lemne. Suntem la stadiul de aproape jăratec. Sunteți bine venite! Vin! Acuuum! Report
October 5, 201411 yr comment_221044 Aia-i doar portia mea, nu? Adica sper ca mai ai si pentru altii! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gifDaa!! alea au ramas doar asa la poznat,asa ca poti sa te servesti linistita domnu' Geany' a fost super incantat (copii mai degraba prefera fileuri si carnea fara os,snitele,dar lui ii place la ros oase ceva de speriat ,mai ceva ca un catzel ) Report
October 5, 201411 yr comment_221045 Stie ce-i bun!! Ce farmec are cand nu te faci pana la urechi??!!! Report
October 5, 201411 yr comment_221046 Moata, ajungi si pe la Madrid? costa brava=barcelona=montserrat=madrid=toledo, deci da! Report
October 5, 201411 yr comment_221049 Moata, ajungi si pe la Madrid? costa brava=barcelona=montserrat=madrid=toledo, deci da! Daca vrei si poti poate ne vedem la o cafea, o bere niste tapas sau ce-o fi! In Madrid si, daca se potriveste intr-o sambata sau duminica poate si Toledo. Daca ai nevoie de vreo informatie, sau orice altceva eu sunt incantata sa ajut! Report
October 6, 201411 yr comment_221050 Numai pentru Peter o poza pe care nu mi-am facut-o eu, dar imi place! Si eu sa ma rid de poza asta? Foarte frumoasa! Peter Report
October 6, 201411 yr comment_221051 Buna dimineata la han. Am fost deja tare vrenica...schimbat asternuturile pisti tàt...deja o masina e aproape gata, urmeaza urmatoarele.Ati inteles ce urmeaza...aveam doar un cos cu camasi ale lui musiu...refac Ceahlaul....aiaiaiiiiiiiiiii noending story .Azi in fine o zi mai lejera, dar nu am timp sa ma plictisesc cu cele treburi casnice inerente unei saptamani pliiiiiiiiiine plecat disdemorgen venit seara tarziu.Domn Fiocco a sters putinica pe coclauri, ca aseara nu a iesit, si dupa eu am dormit dusa.O luni si o saptamana cat mai faina va doresc...eu mi-as dori asa un mic dejun Report
October 6, 201411 yr comment_221055 Eu mi-as dori doar plaja, daca nu te superi!Visul meu in viata e sa fiu vecina ta cand te duci in sud!In alta ordine de idei s-a intors omul de la bere cu baietii. Racit cobza, ca ardea de febra ca au stat la terasa! Pe la 4 dimineata faceam ceai cu lamaie ca dardaia ca varga!Vezi, daca mergea cu mine, il bagam la adapost ca eu sunt friguroasa Asa-i trebuie! Report
October 6, 201411 yr comment_221058 Ioana, imi doream micul dejun in fata marii, ce era pe masa nu e chiar ce-mi doresc luam doar sucul si caeaua, restul improvizam.Sanatate omului. si eu sunt friguroasa si ma adapostesc mereu:) sau ma infasor in diverse carpe calduroase. Report
October 6, 201411 yr comment_221060 buna lumeIara si cu med dupa mine ca s iar racita am ajuns la Bran intr o pensiune pt 3 nopti poate 5:)La activ azi castelul....lume ca la nebuni dar frumos 25R/persoanaMiine daca nu ploua imi iau racitul n 2 si plecam sa vedem ursii si RisnovulCeva Brasov pt miercuri....daca lepadam raceala si gata retour la campinaSi cum am pomenit de ea gindul ma duce la noua taraba din piata unde se face tot felul pe jar...costite scarite porculeti vita,mici peste cartofi si ciuperciMai are si cartofi la tava cu cimbru si alte cele...o minuneCam asta....si vorba Stellei sa ne mearga bine toata saptamina asta:)pupps la castelul Bran cu 10 roni/pers in plus am vazut si camera torturilor cu diverse orori printre care si centurile de castitate.....am facut si foto:( Report