Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Bravo Bea si mami a ei. Ati facut ceva frumos.

Eu cu ajutorul unei prietene :headbang: am terminat Everestul. si iaca si inceputul terasarii cu dale :floare:

Lucru manual nu gluma :occasion14:

post-16-14135550193681_thumb.jpg

Stella, dar ai muncit, nu gluma...

Eu imi beau cafeaua, o duc pe Stef la autobuz si am scos de la congelator fasolea. Azi fac fasole facaluita.

Daniella, frumoase exponate ati avut, atat plansa cat si cosul cu fundita, bravo!

Bea e cel mai delicios si dulce fruct :love7:

Stella vad ca esti de toata admiratia si lauda. Al meu Everest se reface constant, dar na asta e. Frumoase dale, astept pozele finale de la puzzelul cu dale.

We frumos!

Eu azi nu am avut spor ca altii :blush: am aspirat, facut snitele, dovlecel pane, spalat bucataria. Acum am in pregatire prajitura cu smantana si unt, reteta aurei.

Nici pomeneala sa mai calc ceva.

Mai tarziu e seara de film, asa ca imi fac un ceai si ma asez pa canapele.

Va doresc tuturor un we minunat!

Presupun ca deseara ai repetitie... :love7: A trebuit sa caut pe net sa vad cine e Oneghin :blush:

Carmen, m-ai facut praf...ai facut mancare si curatenie si zici ca nu ai avut spor :love7: Ce sa zic de mine care tot la calculator sunt si nu programez altceva pentru cel putin jumatate de ora :blush:

Stella, deci am inteles ca o ciubota. Halal de cultura mea generala...Ce se ureaza inainte de spectacol? Iti doresc o seara buna!

Stella spor la Oneghin!

Aura, speram sa si calc putin, dar nu mai am energie. Am prajitura la cuptor, dar iti arat ce a iesit maine, sa am ceva lumina naturala.

Va pup

Merci pentru incurajare Carmen! Abia astept sa vad cum ti-a iesit prajitura!

Buna dimineata la toata lumea. Azi cand puteam sa dorm si eu mai mult, tot cu noaptea-n cap m-am trezit.

Inca nu s-a luminat de zi. ieri a fost cald , peste 20 grade. e total incredibil.

Azi bananai prin urbe dupa una alta, apoi cu alea alea....dale chestii, in fine, nimic nou.

O zi minunata tuturor.

Fiu-meu a urcat azi pe scari la CN Tower cu echipa lui de la scoala, pentru strangere de fonduri.

1775 trepte, echivalentul a 112 etaje, in 24 minute si 43 de secunde, nu e spectaculos dar a fost prima lui participare, asa ca suntem mandri - eu l-am asteptat frumos la iesire :love7: .

post-192-14136652508588_thumb.jpg

post-192-14136654566935_thumb.jpg

post-192-14136654965336_thumb.jpg

Fiu-meu a urcat azi pe scari la CN Tower cu echipa lui de la scoala, pentru strangere de fonduri.

1775 trepte, echivalentul a 112 etaje, in 24 minute si 43 de secunde, nu e spectaculos dar a fost prima lui participare, asa ca suntem mandri - eu l-am asteptat frumos la iesire :love7: .

Bravo flacaului!

Si un coleg de munca urca sa stringa fonduri si eu mereu il sponsorizez ca dau banii pentru animalute!

Buna dimineata. Bravo sportivului tau adi_edi; felicitari . Spor si colegului tau Uma.

Eu azi incerc sa profit un pic de o zi blanda; am *concoctat* un orez cu lapte egiptean si am pus o tava cu mere la cuptor. desertul e quasi gata,

In rest o supa de legume ( de spital cum zicea tatal meu :love7: ) si sarmalute in foi de vita .

Azi dupa masa ultimul Oneghin, de maine alte muzici, alt repertoriu , alea alea...

O duminica lina si faina tuturor.

Eu am * pus-o * de strans pana maine o gramada de crengi, caci continua taierea de toamna a gardului viu....si e luuuuuuuuuuuuuung tare :blush:

Buna dimineata, cam pustiu la han, se cam pune praful; ia sa facem oleac de galagie , poate vine cineva :rolleyes:

O zi de luni "glorioasa* si o saptamana blanda la toata lumea

post-16-14137787502302_thumb.jpg

Buna ,la noi ceata intunericios si frig,doar 3 grade afara.Am niste rufe murate,s-or mai usca la sf. ashteapta :rolleyes: Gasii iar pastai frumoase ,asa ca sa vad ce carnita sa pun langa ele pt. carnivori...

O zi si o saptamana minunata tuturor! :)

Neatza si de la mine

Bravo pt flacaul escalator....frumoasa forma fizica!

eu am revenit la vatra azi ma pregatesc iar sa ma bat cu morile de vint si tot asa viata continua!

Miine merg sa culeg nuci!

pup gasca !

D-apoi daca lipsesc eu, cine sa mai scuture praful pe aici??

Felicitari pentru baiatul tau ca s-a luat in piept cu toate scarile alea!!

Curajos baiat ai, Adi! pe mine m-ar fi demoralizat doar uitandu-ma-n sus! Bravo, felicitari!

Stellina, mai poti?

De rest, io-s la munci si mi-e frig!

Hello si o buna saptamana tuturor!

Multumim frumoooos pentru aprecieri dragele noastre! Aura :) Stella :) Carmen :) Any :) Geanny :)

Felicitari Adi_edi Jr. pentru strangerea de fonduri si pentru alergarea pe trepte!

felicitari Stella pentru lucrarile in gradina, hai curaj ca mult nu mai e si apoi o sa-ti fie mai usor cu dereticatul curtii ! :)

felicitari fetelor pentru gatelile si relaxarile de WE!

Eu am gatit ieri:

- mic dejun minimalist: ochiuri din oua de tara cu salata greceasca

Pranz:

- varza calita, sau coapta cum o fi ... la cuptor.

- Friptura de pulpe de curcan (a fost oferta la Lidl cu 9.99/kg) pe care le-am marinat vreo 12 ore in prealabil. Mai am doua pe maine, oare ce o sa fac cu ele? Any ideea?

- Tzushpaish de dovlecel si tzuchini.

- Cheese cake cu ananans.

In acest timp ceilalti doi membri ai familiei s-au odihnit la filme... Cand am terminat de bucatarit, am fugit dupa paine, pt ca ei doi nu au avut chef sa iasa din scutece, cu toate insistentele mele, desi eu sunt singura care nu mananca paine din casa.

Un picut inainte sa termin gatelile ...erau deja toate pe final la copt ... am facute temele cu Bea.

La final am primit urmatorul coment de la picea: Mami daca ai terminat distractia prin bucatarie iti dau voie sa ma duci in parc. :rolleyes: :)

Am mancat si apoi am iesit toti 3 si in parc la IOR, intalnindu-ne si cu alti prieteni si am revenit in casa la ora 19 ... se facuse deja frig bine ... . Asta a fost duminica mea.

Sambata, la mic dejun au vrut paste quattro formagi, apoi am facut ordine in toata casa si am impachetat la dunga cele tz masini de rufe intinse/uscate. In jur de 13, am plecat de am facut ceva cumparaturi si fuga la ai mei, unde am gatit doua tavi de pizza si 1 cremsnit, masa mare cu tot famelionul (facuse ea ciorbita de gaina de tara si friptura cu cartofi la tava, madlene), apoi am spalat mamei toate vasele, ca de obicei ... . Ne-am intors acasa pe la 7-8, timp in care picea si verisorii s-au alergat si au chiuit prin toata casa, s-au jucat diverse etc . Cand am ajuns acasa alta distractie: mami mi-e foame de nu mai pot! ieri seara la ora 21 toata lumea era kaput, am stins tot si ne-am culcat.

Asa s-a dus si acest weekend. Si tot am impresia ca sunt lenesa pe langa voi, care bucatariti si robotiti non stop.

Ah, am uitat sa ma laud cu spanacul cu orez solicitat de fiica-mea. Am citit cateva retete si am trantit vineri seara un rizzotto cu spanac absolut delicios. Nu mai mancasem pana acum, mama nu a facut niciodata si nu am avut alta ocazie. Succes total, fiica-mea nu m-a lasat sa mananc mai mult decat o portioara. :)

Cum spuneam: va doresc o saptamana M I N U N A T A! :) Love you all!

WOW, Dani, zau ca nu stiu de ce ti se pare ca esti lenesa! La cate faci prin casa si te ocupi si de Bea! Eu te admir cata energie ai, sper sa te tina mult si bine!

Multumim tuturor pentru aprecierile la adresa sportivului, azi la serviciu o colega mi-a zis ca o prietena de-a ei era mandra de "recordul" ei de 40 de minute de catarat pana sus, asa ca noi la aproape 25 de minute chiar ca suntem falosi tare :rolleyes: !

Buna dimineata la han. Dani wow cate faci; Bravo ragutza, acum incearca sa iei un pic de timp si pentru tine.

La noi au anuntat deja ca timpul se va raci vertiginos, asa ca bye-bye vara si timp insorit.

Azi repetitii, aea alea. In rest ma duc la fantanica.

O zi buna sa aveti.

Buna dimineata!si de la mine,dupa o luuuunga perioada in care am lipsit.Am trecut prin bune,prin rele,dar de citit v-am citit zilnic.Sper sa reusesc sa trec mai des pe aici de acum incolo. :( Si sa nu vin cu cu mana goala...

post-244-14138690422469_thumb.jpg

post-244-14138690586543_thumb.jpg

Buna dimineata lume:)

se simte miros de sarbatori ,de brad ,de diete si cite si mai cite

bisou la fete cucuciete!!