Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Sunt splendide.

Da's triste? :thumleft:

Asa arata, chiar. Dar nu cred. Mai degraba cred ca vroiau sa doarma si le-am tinut blitzul in mutra...

In alta ordine de idei; cred ca o mai cauta pe mama lor, ca abia de doua zile le avem.

Mi-ai luat nepoate!!! Ca cine stie pe unde a umblat tatal lor! Sigur a trecut si prin zona, ca de aia le cheama pisici europene!

Buna dimineata!la munte plouaaaaa...marunt si-i receeee,sa nu dai nici macar cainele afara din casa :drool:,dar am dux copilul la scoala,si am trecut sa va las cate ceva sa va incalziti.O zi buna!

P.S Peter,sa-ti traiasca sanatoase gagicile,ca tare-s frumoase. :thumleft:

post-244-14144782072086_thumb.jpg

post-244-14144782208366_thumb.jpg

post-244-14144782360012_thumb.jpg

Peter, sa-ti traiasca gagicile mustacioase si blanoase :thumleft: Tare frumoase sunt :drool:
Peter, sa va traiasca! sunt tare frumoase https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Foxxy, pomisorul e de un verde minunat!

Stella, ce tratatie grozava!

Peter, ce gagici misto ai! si ce painici cu coaja groasa si crocanta grozave ai facut!

Destiny, multumim de ceiutul cald!

O seara frumoasa tuturor! ma bag la Master Chef. :thumleft:

Cand se defecteaza telecomanda ajung la MasterChef! Altfel, de buna voie, doar n-am baut gaz! Sunt ca in reclama cu herr ludwig draga.... ce magnerot! Mie imi trebuie Xanax sa ma uit la aia!

O seara frumoasa tuturor! ma bag la Master Chef. :lol:

O sa ai o surpriza ,e meci :hug:

de ce ? nu era si luni si marti in program? :drool:

seara buna :thumleft: everybody!

Bună seara, bună seara!

Am reușit să ajung la zi cu cititul. Sper să reușesc să mai scriu și eu din când în când.

Sunt mereu pe drumuri... Safta călăreața...

Acum sunt în vârful patului, sobele duduie. Afară-i frig, în casă e cald și bine. Mai am un pic și adorm.

Mâine avem ședință cu părinții. Cum nu pot fi în două clase în același timp am racolat și soatza din dotare :așa că el se duce la Mara iar eu la Giulia.

Sunt curioasă ca o pisică. Vedem mâine ce și cum.

Somn ușor! N

O seara frumoasa tuturor! ma bag la Master Chef. :71:

O sa ai o surpriza ,e meci :lol:

de ce ? nu era si luni si marti in program? :hug:

seara buna :drool: everybody!

Paii era :thumleft: da' azi e meci...

fetele, de peste ocean, care sunt dulciurile specifice de Halloween? trebuie sa ducem vineri la gradi ... :help:

Daniella, dulciuri de dat copiilor pentru trick or treat sint ciocolatele (Mars, snickers, bounty....) in forma mini de obicei, se gaesc la vanzare in cutii sau pungi in aceast perioada a anului. In rest se mai dau tot felul de jeleuri in forma de dinti de vampir,bombonele de ciocolata in forma de dovleac, napolitatne sau biscuitei tot mici, nu marimea obisnuita.

Buna dimineata!La noi,frig,-4grade,au inghetat baltocile facute de ploaia de ieri.Dus copilul la scoala,centrala toarce incetisor,masina de spalat isi face treaba,eu pe net...deh...in alta ordine de idei,o zi minunata sa aveti!

post-244-14145676321928_thumb.jpg

post-244-14145676458897_thumb.jpg

Hola, c-am ramas setata :help:

back in business, da' cam greu de la 25-28 la 3 grade.

in rest, fu bine da' prea repede, si de maine iar la munca.

am intrat in oale si tingiri, ca aici se cer fierbinteli aromitoare.

spor, succese, glorie, va pup!

la Toledo

post-100-14145728615672_thumb.jpg

sau pe Rambla

post-100-14145729632422_thumb.jpg

ah! merci Kettulina! atunci rezolv cu o punguta cu bombonele de ciocolata, invelite in staniol cu desene de halloween, ca au la Lidl. Ma temeam ca tre sa ma apuc sa coc fursecuri sau placinte in forma de dovleac, degete insangerate, dinti de vampir si alte matrapazlacuri.... Si n-aveam cand ca maine din creierii noptii pana in miexul noptii sunt plecata in delecatie ...

In rest toate bune la noi, doar ca e frig si umezeala. Barbata-miu se incapataneaza sa nu dea drumul la centrala, cica sa ne calim/economisim ...sunt 17,5 grade in casa ... valelelu! :help:

Moatzo, frumos ... vazui pozele imbietoare si pe la lole si dumneata relax si fit!!! sa-ti fie de bine plimbarea si la cat mai multe vacante asa cum place sufletului vostru! si aici a fost trecere brusca: joi au fost 22 grade si eram la pantofiori decupati, sambata la pranz ningea cu fulgi de lebada ... :help: Spor la fierbintelile in tingiri si oale, cu inspiratie la arome tomnatece .... Pusasi muraturi, zacusti, suc de rosii? e linistit d-l Motzul? :D

Ps: Sapt urm la Lidl sunt oferte la arome de toamna: anason stelat, scortisoara, cuisoare si decoruri de prajituri ...

Sorina sanatate si spor in toate ! please take it easy!

O zi minunata tuturor va doresc!