November 19, 201411 yr comment_222446 Neatza. Afara la fel de soare si frumos ca in ultimele doua saptamani! Mi-e somn de mor si n-am dormit azi noapte!Ieri am facut varza calita si praz cu masline, binenteles ca nu in aceeasi oala Felicitari lui Bub si mie imi placeau autodictarile Azi am ceva program administrativ si la cum se vede vremea o sa am un chef de drumuri.... Dar va urez o zi frumoasa! Report
November 19, 201411 yr comment_222447 hello, hello, gri, umed si caldut la mine, ceea ce-mi place! de maine vine frigul, asta nu-mi mai place.nimic nou, tot bucatareala si sala ieri, azi am si program de hartii in plus. as taia-o niste ore de la birou, sa vad cum fac. spor s-aveti! Report
November 19, 201411 yr comment_222448 neatza lume!ieri mi a venit estimarea pensiei franceze....azi ma duc la administratie...nimic nou...ieri am facut ciulama cu vitel si ciuperci smintina ceapa morcovi2 galbenusuri si lamiiealaturi de cartofi prajiti s au lins farfuriilefui si prin magazine si am terminat cadoul Mosului....urmeaza ansamblarea si trimisul catre patriein rest numai ginduri frumoase fetelor! Report
November 19, 201411 yr comment_222453 Buna dimineata!La mine,frig,ceata,ploaie...din nou.Noi,am fost la spital,staturam 3 zile,ne-am intors cu aceeasi tuse,sau putin mai rau...asta este.Ne pregatim de testele interne,la matemetica,romana,engleza si stiintele naturii,toate intr-o saptamana...au innebunit de tot.In alta ordine de idei,speram sa fie bine totul.O zi frumoasa va doresc! Report
November 19, 201411 yr comment_222456 Neata dintr-un tablou Bacovian. Fox sa va fie de bine plimbareala. Sorina, eu suntindragostita de ceaunul meu, de mult voiam sa il confisc mamei, acum am avut ocazia Geany, din gogosari am mancat si noi deja.Felicitari bubuletului si tie . Destiny, sanatate multa lui Edy si bafta la teste. Eu azi am in plan o fasole batuta ca doar e miercuri si suntem in post.Ieri facusem gulas de vita,asa ca pentru maine sunt rezolvata si am timp sa ma ocup de Ceahlau daca tot sunt libera. Cu postul asta sunt in pana de idei pentru pachetul sotului si imi storc creierii sa fac meniuri.Noroc ca e dezlegare la peste destul de des.Eu pot traii fara carne, dar el e cam dependent. Fug sa ma conectez la aparat sa-mi fac terapia de juma de ora pana plec la munca. O zi frumosa( cu soare chiar daca numai in suflet) va doresc. Report
November 19, 201411 yr comment_222460 Aici ceturi si umezeala, nu am vazut o raza de soare de 10 zile! Destiny, sanatate multa lui Edi si bafta la toate testele! Ce de sarmale a facut fratello, sa le mancati cu placere cu sau fara musafiri ... ca la dumneata este tara portilor deschise ... si spre interior si spre exterior ... if you know what I mean Foxyy nu o cunosteam pe vremurile alea pe Stella, dar am fost, de 3 ori chiar, dar numai pe viteza: cateva ore....fugiti ori din nordul Italiei, la Geneva, ori din Austria la Zurich. Doar prima data, in 2005, am stat o noapte si cand pune Stellina poza cu fantana ma topesc, ca mi/aduc aminte acea dimineata privind imaginea spendida a lacului cu arteziana ...Mare creator! ... natura!Legat de preturi, da, in Geneva nu/mi aduc aminte, de fapt cred ca nu am consumat nimic ultima data cand am fost, ca ne/a rupt numai vigneta a fost parca 30-40 euro. In schimb imi aduc aminte ca in Zurich am mancat pe strada in centrul istoric 1 hotdog si 1 paharel anemic de bere cred ...15 eur ... Parca la Geneva era ceva cu scutirea de taxe? era si benzina mai ieftina ... nu mai stiu ...?Moatza, dar voi ati fost in Spania cu masina de acasa, ca am uitat sa te intreb la topicul cu pricina... verber, felicitari pt pensie! cand ti-o primesti pe prima? La ce aparate te conectezi, Ioana? N-am inteles: tu mananci de post si sotul de dulce? Geanino, esti cu capul! Scrie frumos si ingrijit fato! asa scriu copiii, nu au inca un scris format de adult. Sa nu te mai aud ca te exprimi cu critici si epitete de astea la adresa baiatului! Felicitari si pentru rezultatul la test si pentru ca te ocupi de el si asta da si roade! se vede treaba ca Bubuletul are stofa de scoler fruntas, asa ca te rog sa observi ce prinde repede si la ce lucreaza cu placere si sa-l indrumi spre ce materii ii plac. Spor la treburi tuturor si o zi placuta. Report
November 20, 201411 yr comment_222471 Buna dimineata!! Tot gri, tot urat, tot umezeala! In rest, treburi administrative. Report
November 20, 201411 yr comment_222475 neatza lume!inca 9 grade.....acum se prevad mai tirziu 11...in fine e bineazi mergem la o comemorare de 2 ani si miine la o inmormintare la prietenul omului meu care a fost schingiut si facut bucati ca sa spuna unde are banii:(Asta la 10 dimineata.....nevastasa si ea batuta si cu maxilarele prafoameni de 84 si86 de aniMa rog la DD ca criminalii sa nu fie de ai nostri:( Daniella eu as avea pensia peste 6 ani sau peste 13....cine stie ca francezii sunt lefter Popescu si mereu se avanseaza virsta de pensie Acum se dezbate despre noul proiect de lege ca sa nu se mai dea ajutoare sociale strainilor....in fine totul se miscaAm in proiect sa vin in buc in ianuarie voi veni singurica deci fac propunere de intilneli:)Cam atit...sf de saptamina deprimant pt minepup gasca vesela! Report
November 20, 201411 yr comment_222476 hello pe-o ploaie buna la mine, in sfarsit vad si eu balti!in rest caldut, nu cred c-o da in zapada. Doamne, Verb, unde s-a intamplat grozavia? saracii oameni! Moatza, dar voi ati fost in Spania cu masina de acasa, ca am uitat sa te intreb la topicul cu pricina... Ei, Doamne-fereste! asta-i drum de facut cu masina? avion pana la CostaBrava, tren spre Barcelona, Montserrat, Toledo si Madrid, avion de la Madrid inapoi. Nici nu-nchiriem masini fiindca avem tren aproape gratis in strainatate, doar in tara platim integral Ioana, am facut si eu fasole batuta aseara.Intai am facut ciorba de fasole cu ciolan afumat, aveam fasolea deja fiarta in congelator. Si cum era cam multa, restul am facut-o batuta. Numai ca nu mai aveam zeama ca s-o diluez, am pus eu ceva ulei...da' cat sa pui? Asa ca intr-un acces de inspiratie am pus aproape o cutiuta de cremoso si-a iesit minunata. Zic eu, care nu agreez deloc fasolea. Aproape-i lichidata, au mancat cu prea mult spor ai mei.Si-am facut si niste ficat de vitel doar usor prajit, a ramas mai in sange si crocant, plus o salata de radacinoase. Cam astea, sper ca-n seara asta sa nu mai am treaba cu tigaile, da' nu-i sigura treaba, O zi glorioasa, hai ca vine we! Report
November 20, 201411 yr comment_222477 Neata la tot hanul sa servin micul dejun zic La noi ceata, iar eu am picat din pat in ziua mea libera.Am adormit cu greu spre 2 dimineata la 7,30 faceam ochi. La ce aparate te conectezi, Ioana? N-am inteles: tu mananci de post si sotul de dulce? Daniela, e un aparat cu impulsuri electrice, aparat cu care 3 luni trebuie sa fac terapie pt. spondiloartroza cu care m-am capatuit.In primavara am avut o criza si la primua vedere diacnostic pus de dr de familie a fost hernie de disc.Ortopedul m-a trimis la RMN, asa ca in urma rezultatelor diacnosticul e de spondiloartroza lombara.Aveam posibilitatea sa fac injectii cu acid hialuronic dar am refuzat ca de la infiltratiile care le-am facut in spate am zis pas sa mai bag ace in spate, asa ca am optat pt terapie.Initial am facut la cabinet 4 sedinte si cum nu au ajutat f mult am primit de la casa de asigurari aparatul acasa pentru 3 luni de zile.Sa vedem cat ma ajuta asa. Adevarul ca de 2 ani de cand lucrez in gastronomie mi-am distrus picioarele, mainile si spatele.Noroc ca mintea imi e inca la locul ei. Nu tin tot postul, doar miercurea si vinerea. Ieri am reusit sa gatesc pana am plecat la munca: supa crema de cartofi cu conopida servita cu crutoane cu usturoi si verdeturi, fasole batuta si prajitura cu mere si gutui. Azi am mancare asa ca Ceahlaul e al meu . Verb condoleanta pt prietenul vostru. O zi minunata va doresc Report
November 20, 201411 yr comment_222479 'Neata, dupa aproape 12 ore de somn. Aseara am picat in pat aproape imediat dupa ce-am intrat in casa, adica pe la 6. Si m-am dat jos la 5:45, cand a sunat alarma... Daca nu suna, mai dormeam! Va doresc o zi usoara si frumoasa! Ioana, saru' mana pentru tratatie si insanatosire grabnica! Report
November 20, 201411 yr comment_222480 Buna dimineata!Dupa ce in ultimul an am avut numai perioade...sa zicem gri,astazi o raza de soare a strabatut pana pe 'strada'mea.Dupa o lunga perioada fara loc de munca,am mai lucrat asa,periodic pe unde am gasit,in luna Iunie m-am incris la un curs de mani-pedi,tinut de primaria orasului in care stau,gratis,din fonduri europene.Ei bine,a tot fost amanat,ba ca nu s-au inscris destule persoanae(daca nici cand e gratis nu vin...),ba ca se vor face alte cursuri,pe acesta l-a scos,ba una,ba alta...In fine,aseara am primit telefon,cum ca astazi se va tine un seminar despre ce inseamna acest curs,si probabil dupas arbatori ii va da drumul la treaba.Abia astept,pentru ca am o prietena care are un salon,si exista posibilitatea sa pot lucra si eu acolo.Deci,sunt fericita O zi buna a aveti! Report
November 20, 201411 yr comment_222481 Doamne, Verb, unde s-a intamplat grozavia? saracii oameni! Pusa draga nenorocirea s a intimplat acum 10 zile in nordul Frantei departament 59 in Villeneuve D ascqasta e.....pup Report
November 20, 201411 yr comment_222482 Buna dimineata!Dupa ce in ultimul an am avut numai perioade...sa zicem gri,astazi o raza de soare a strabatut pana pe 'strada'mea.Dupa o lunga perioada fara loc de munca,am mai lucrat asa,periodic pe unde am gasit,in luna Iunie m-am incris la un curs de mani-pedi,tinut de primaria orasului in care stau,gratis,din fonduri europene.Ei bine,a tot fost amanat,ba ca nu s-au inscris destule persoanae(daca nici cand e gratis nu vin...),ba ca se vor face alte cursuri,pe acesta l-a scos,ba una,ba alta...In fine,aseara am primit telefon,cum ca astazi se va tine un seminar despre ce inseamna acest curs,si probabil dupas arbatori ii va da drumul la treaba.Abia astept,pentru ca am o prietena care are un salon,si exista posibilitatea sa pot lucra si eu acolo.Deci,sunt fericita O zi buna a aveti!frumos Mariana draga!sa fie cu noroc o sa vin sa ma fac bela la salonul unde vei lucra!!pup gasca ta! Report
November 20, 201411 yr comment_222483 Ioana multumesc si scuze ca de abia azi dimineata am trecut pe la pisicutze sa citesc:(DD ce grozavie....sper ca esti mai bine!curaj si sanatate draga mea! Report
November 20, 201411 yr comment_222492 Ioana multa sanatate si sa fie cu ucces terapia.Verb, condoleante. DD sa-l ierte. lumea e din ce in ce mai rea si mai violenta peste tot Destiny, bafta maxima si sa iasa rapid la liman si cursul si jobul care decurge.Foxulino, inseamna ca te-ai refacut . esti gata sa ataci wendul. Sa stii ca de 2 zile e soare, si *tâsnitoarea" iar merge Report
November 20, 201411 yr comment_222496 Destiny, bafta multa cu urmarea cursului si o cat mai rapida angajare.Daca ai posibilitatea fa apoi si un curs de aplicare unghii false, aplicare gel ca observ ca e la mare cautare in tara acum. Eu mi-am facut un ceai, facut focul si acum parca as dormii.Ceahlaul mai poate astepta, ca oricum am mai spalat azi deci aspira catre Himalaya:)) Report
November 20, 201411 yr comment_222498 Stella, bella foto cu tzasnitoarea ta! merci mult asa ma duce intr-o atmosfera amintirea asta ... Ioana, multa sanatate. Am observat si eu ca in zilele in care bucataresc mai multe ore imi amortesc omoplatii si spatele. Am zis ca sunt eu in forma fizica precara ca nu mai fac sport de peste 10 ani si probabil de aia ... Destiny, succes! o sa fie bine, sunt sigura! Edi cum e? verber, ce grozavie cu prietenii vostri! cat nu esti pe drumuri incearca sa te gandesti la ceva frumos, pune o muzica din cele ce te poarta spre armonie interioara, vezi un film frumos, un paharel de vin si cheer up! Pensia peste 6/13 ani? nu trebuia sa iei de o pensie de urmas dupa primul sot? Pushico, cum adica in tara platesti integral si in strainatate aproape gratis ? astea-s avantajele? atunci stati si voi mai mult intr-o calatorie externa ... Nu e greu cu valizele prin trenuri si atatea cazari? spor la Ceahlai si la gospodarit tuturor, ori la relax si distractie cui nu si-a propus we cu vrednicie! Report
November 20, 201411 yr comment_222505 Pushico, cum adica in tara platesti integral si in strainatate aproape gratis ? astea-s avantajele? atunci stati si voi mai mult intr-o calatorie externa ... Nu e greu cu valizele prin trenuri si atatea cazari? pai da, asta-i politica la cfr: am gratuit 3 calatorii - adica se considera venituri in natura si se impoziteaza - restul platesc ca oricare. iti dai seama ca nu ma pot incadra, avand-o pe mama la Focsani. Ca sa vin la Bucuresti, la cls a doua, ma costa cam 75lei, dus-venit.Asta in conditiile in care in Cehia n-am platit nimic, in Italia f putin, in Franta,la TGV la fel. Nu mai tin minte cat, dar acum, intre Barcelona si Madrid, 620km, cu tren de mare viteza, cu 300km/h, am facut 2h si 10min si-am platit 20euro amandoi. Biletele la pret intreg costau 155euro. Iar daca alegeam un tren gen regio la noi, nu plateam nimic.Cazare n-am avut decat in BCN si Madrid, in rest am facut excursii de o zi, 30min cu trenul.Iar bagaje au fost la minim, ca un bagaj la cala costa 32euro. Deci am avut un singur troler la cala si doua genti de umar la cabina.Oricum, m-as chinui oricand dac-as avea timp si bani mai multi.Omu' viseaza sa castige la loto si sa facem un voiaj de doi ani in jurul lumii pe-acoperis La Pedrera - Gaudi MNAC Barceloneta Tibidabo si gata ca tre sa plec la sala. Report
November 21, 201411 yr comment_222517 Buna dimineata. Ce zambet si ce doamna fermecatoare Pusha.Azi e vineri, vine musiu, si a cerut sarmale...asa ca am pus oala pe plita sa shiarba la foc molcom.In rest alea alea, si alelalte.Breeeeeeeeeee americanii astia-s dusi cu capul. Plecam in febr in turneu, si au scos legile lui peste prajit de protectia animalelor alea alea alea...plus lemne pretioase, si acum tre sa alergam ca nebunii sa facem declaratii ca ce avem pe instrumente ( fildes , lemne pretioase ...ma leshi....) mai bine ar limita vanzarea de arme.....infine. declaratii peste declaratii cu atestatii, asa ca sa sun la lutier, sa cer " audienta*...mai bine ne-am lua toti instrumenete chinezesti de doi lei.... Report
November 21, 201411 yr comment_222518 Ma doare capul!!! Ce au facut cu legile de protectie a animalelor?? A, te refereai la fildes! Si cu lemnele pretioase ce mai au?!? Ca un instrument bun nu se face din cherestea de scaun de bucatarie!! V-a gasit pe voi traficanti de fildes si distrugatori de paduri! Te invidiez pentru sarmale asa de grav ca as face si eu unele!!! Report
November 21, 201411 yr comment_222519 Neatza fetelor,Na ca trecu si ziua de ieri....afara e gri dar m am obisnuitPusico arati de nota 11....!STella...ai dreptate ca amerlocii sunt excesivi...dar daca ei jocul ...na ca batatoresti drumul la lutin.Curoj o sa i biruiesti!Daniella pensia de urmas se opreste cind ajungi la 62 sau 65 sau 67...cine mai stie limita...dupa aceea ai dreptul la pensia personala...oricum aici legile se schimba frecventSe pare ca cuplul agresat si dnul omorit ....a fost actiunea unor 4 vinjosi romi ...orasul are imense probleme cu romii nostri care se aciuiesc in grupuri pe orice teren viran,iesiri din autorute.In parcari ,la stop aiurea prin oras vezi copii cersind...chiar eu am dat 2e la o fetitza roma care plingea ca nu i am dat nimic ...si ca o rupe ta su....m am iutat la ea si intr adevar avea semne ciudat de vinete....ouff DDin alta ordine de idei am ramas dupa ieri cu o droaie de brinza,jamboane etc...sa vad cum le reciclez.....pacat ca acilea nu exista posibilitatea de a avea...idei de gatit ...dupa ce ramasite ai in frigiderDeci intru pe marmitonpup fetele Report
November 21, 201411 yr comment_222520 Of, palmierii astia imi aduc aminte de vacantele noastre din ianuarie. De data asta inca nu stim de vom putea merge.Semnez si eu condica aici si ma bucur ca maine e zi libera si voi putea bucatarii dupa placul inimii. Sper sa pot face un tortlatte macchiato, oricum fac reteta de cartofi cu bacon de la Eataly. Si asa arata azi dimineata la mine cind am deschis ochisorii: Peter Report
November 21, 201411 yr comment_222521 Ah marturisesc ca ieri la racleta...am pacatuit grav cu Beaujolait nouveau 2014:) Report