Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Fetelor, unde scriem de fursecuri de craciun? (retetele indexate de Maya le-am vazut, chiar si fac de acolo citeva...)

Deci nu ma refer la retete, ci asa; ce am pregatit deja, ce mai avem de gand, ce si cum arata, cum sunt, bune, rele....

Stiti voi.

Oare ma bate Adriana :icon_fessee: daca pun la traista in bat, acolo la Brigitte si Peter... sau unde sa pun?

Peter

Dragi Doamne,Domnilor,

Sunteti in sufletul meu de peste 10 ani,din vechi locuri.Va citesc zilnic si-mi iau portia zilnica de liniste citindu-va.Ezitarea de a impartasi cu voi ginduri si trairi m-a lipsit pina acum de contactul cu voi.Cred ca nu e justificat si sper sa recuperez.O admiratie fara margini pentru voi toti de aici,oameni de suflet.Nici nu stiti cit de bine faceti in jur.Ma bucur de tot ce scrieti,bunatati,excursii,carti,trairi.Cuvintele nu sunt de ajuns sa va pot multumi.

Din pacate,azi am trait unul din momentele grele ale vietii mele,am pierdut un suflet drag,pisoiul nostru adorabil.Poate asta m-a impins sa va scriu.Pe moment,sufletul mi-e ravasit si greu,voi intelegeti foarte bine.

Cind cerul se va lumina din nou si pentru mine,o sa revin cu sentimente mai vesele.

Salutari si imbratisari calde din Canada.

Ma bucur ca te-ai deci sa scrii si desi ai venit demult tot iti zic: Bine ai venit la noi!

Desi nu vreau sa recunosc si ma incurajez singura stiu ca nu mai are mult :icon_fessee:

Uneori viata este atat de nedreapta.

of of of, Ioana, e cumplit :thumleft:

Dragi Doamne,Domnilor,

Sunteti in sufletul meu de peste 10 ani,din vechi locuri.Va citesc zilnic si-mi iau portia zilnica de liniste citindu-va.Ezitarea de a impartasi cu voi ginduri si trairi m-a lipsit pina acum de contactul cu voi.Cred ca nu e justificat si sper sa recuperez.O admiratie fara margini pentru voi toti de aici,oameni de suflet.Nici nu stiti cit de bine faceti in jur.Ma bucur de tot ce scrieti,bunatati,excursii,carti,trairi.Cuvintele nu sunt de ajuns sa va pot multumi.

Din pacate,azi am trait unul din momentele grele ale vietii mele,am pierdut un suflet drag,pisoiul nostru adorabil.Poate asta m-a impins sa va scriu.Pe moment,sufletul mi-e ravasit si greu,voi intelegeti foarte bine.

Cind cerul se va lumina din nou si pentru mine,o sa revin cu sentimente mai vesele.

Salutari si imbratisari calde din Canada.

Ma bucur ca te-ai deci sa scrii si desi ai venit demult tot iti zic: Bine ai venit la noi!

Desi nu vreau sa recunosc si ma incurajez singura stiu ca nu mai are mult :icon_fessee:

Uneori viata este atat de nedreapta.

of of of, Ioana, e cumplit :blackeye:

Multumiri nenumarate pentru poze cu dedicatie si pentru primire( multumiri adresate in grup si individual fiecaruia dintre voi)

Nu stiu daca timpul va sterge imagini si trairi alaturi de iubirea noastra dar ma opresc aici deoarece nu este topicul potrivit.

Va imbratisez cu drag

Daphne

Buna dimineata la han si inca odata La multi ani Adriana.

Va las cate ceva de vitaminizare si va doresc o zi cat mai faina.

Fug pe baricade in curand :icon_fessee:

post-16-14170666673896_thumb.jpg

post-16-14170666875767_thumb.jpg

hello pe-o dimineata rece si mohorata la mine.

is cam intoarsa ca nu-mi gasesc verigheta si-un inel, le scot ca nu pot face treaba cu ele sau cand ma dau cu crema (mereu) si-n dimineata asta nu le-am mai gasit. cam am nervi :icon_fessee:

am mai pierdut un cercel in casa si nu l-am mai gasit.

o zi mai buna ptr voi!

Pusha, le-ai scos in casa?

Poate le-ai pus *bine" intr-un loc absurd, eu mi-am gasit portofelul intr-o zi in...frigider, si laptele ramas pe masa :icon_fessee:

Intoarce un pahar cu gura-n jos, descanta-l si mai cauta. Spor la gasit.

am plecat deja de-acasa.

mai caut cand revin, io sper sa le fi scos acasa, nu-s 100% sigura. ca ma cremuiesc si la birou...oho!

Buna dimineatza fetelor!

Adriana "lamulti ani" cu de toate!

Pusa ia poarta tu un maieu de dos...ce e asta sa pierzi verigheta?????...Ai grija!

Eu azi am in plan sa fac o supa de portocale...deocamdata curat legumele....sa vedem ce o iesi caci e prima data cind crosetez asa ceva

La prinz bag niste spaghete acompaniate de chiftele in sos tomat...seara mai am o portie si ceva de andive la cuptor cu brinza jambon si sos...deci ma descurc

Mi am luat biletele pt ro varianta ianuarie 2015......

Cam asta e raportul meu.....basca o zi mohorita cu ploicica.

o veselie:)

zi buna fetelor!

Pusa ia poarta tu un maieu de dos...ce e asta sa pierzi verigheta?????...Ai grija!

n-am nicio superstitie legat de chestia asta, nu de-asta-mi e mie!

nici de paguba nu-s rea si-s fatalista pe deasupra, dac-o fi sa le gasesc - bine! daca nu, ma-nnoiesc de Craciun si aia e!

ce ma enerveaza mai tare e ca nu-mi pot gasi timp si liniste sa fac totul constient, sa-mi pot aminti de fiecare dintre actiunile mele...io-s mereu pe graba, fac ce trebuie ptr ca trebuie, mecanic si dup-aia ma trezesc noaptea de grija: am inchis usa la plecare?oare oi fi scos din priza radiatorul de la birou? am inchis colivia Ciupilor ca sa nu mai gasesc plutind vreunul prin vreo cana? de-astea!

de fapt, alta-i durerea mea, graba si viteza vietii, si asta genereaza altele :icon_fessee:

ma rog, trece!

Off! Motz' sper sa le gasesti! Imi amintesc,cand vb. cu Stelin',ca nici eu nu-mi gaseam bijuurile,a rezultat pana la urma ca tot eu cu labuta mea le pusesem in alta cutiuta decat locul lor si uitasem complet :tongue3: noi cand nu gasim ceva spunem in timp ce cautam ''scoate draci' ce-i furat ca te duc la spanzurat'' :love7: :hug:

Dafne bine ai venit :blackeye: imi pare rau de blanosul tau !

Ioana e cumplit ,trebuie sa fii tare .

In rest la noi e frig,intunericios ,dar macar e uscat ,cel putin deocamdata. Nu am nimic special in plan pe azi,e o zi mai de relax,lalaiala :icon_fessee:

O zi minunata tuturor!

Moatza imi pare tare rau pentru tine si stresul in care traiesti!

Dar tot carcotesc ceva, nu-ti mai scoate verigheta! Cata vreme am fost maritata nu mi-am scos verigheta nicodata si nici sotul, culmea si la divort, amandoi aveam inca verighetele pe maini!

Inelele le scoteam si eu cand intram in casa dar le puneam automat in acelasi loc, asa fac si cu cheile, nu mi-am pierdut cheile din clasa a II a cand umblam cu cheia de gat si cred ca am scos-o cu treningul la sport!

Dar la birou nu le scot niciodata poate sa cada cerul!

Aici e gri, frig, am de mers prin oras si maine seara aterizez in urbea moatzei!

Ioana, draga mea, stiu din pacate cum este sa nu poti face nimic si lucrurile sa fie inexorabile, iti doresc multa putere si sunt alaturi de tine!

Hello!!!

Este tare frig astazi, dar ma consolez cu gandul ca ne asteapta un week-end prelungit.

Moatza, eu zic ca o sa gasesti ce ai pierdut, trebuie! :icon_fessee:

O zi frumoasa tuturor!

post-88-14170810453574_thumb.jpg

post-88-14170810575314_thumb.jpg

Moatzo, sper sa le gasesti acasa.

Eu mi-am aruncat verigheta la gunoi acu' cateva luni. Noroc ca mi-am adus aminte ca am pus-o pe coltul mesei si-apoi tot in coltul ala am strans resturi de fondant. Cand am curatat masa am tras tot in mana si-am zvarlit in gunoi.

Ziua buna la toata lumea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif La mine-i senin si frig

Fetelor, unde scriem de fursecuri de craciun? (retetele indexate de Maya le-am vazut, chiar si fac de acolo citeva...)

Deci nu ma refer la retete, ci asa; ce am pregatit deja, ce mai avem de gand, ce si cum arata, cum sunt, bune, rele....

Stiti voi.

Oare ma bate Adriana :blackeye: daca pun la traista in bat, acolo la Brigitte si Peter... sau unde sa pun?

Peter

Incearca aici, daca doresti! :icon_fessee:

Salutare tuturor!

Daphne, imi pare tare rau pentru motanel. Suntem multe persoane pe-aici in situatia ta, din pacate. :hug:

Ioana, capul sus. Fii puternica. Sfaturile sunt de prisos, dar imbratisarile (chiar si virtuale) cred ca nu! :blackeye: E foarte greu sa fii departe de cei dragi, mai ales in momente de astea. Te-nteleg prea bine. :hug:

Pe-aici vad ca apare nitel soarele. Dupa ce luni dimineata, la 0 grade, abia am reusit sa deschid portiera masinii si am reusit sa scapam (cat de cat) de gheata de pe masina in vreo 10 minute, marti, la -1 grad, era mai putina gheata si am plecat mai repede. Ieri si azi am avut 6, respectiv 7 grade si ploaie. Acum s-a inseninat si prognoza zice cam 11 grade si soare pentru sambata si duminica. Poate ne plimbam.... sau gratarim... Ramane de vazut ce varianta alegem, inca nu ne-am decis, probabil sambata dimineata vedem incotro o luam! :tongue3:

Am inceput cumparaturile pentru sarbatori. Ma refer la cadouri. Am comandat cate ceva de pe net, am gasit si prin magazine... unele lucruri sunt luate de-o luna... Poate veni Craciunul! :love7: Pana si pentru Micky avem ceva in plan. Inca n-am luat cadoul pentru ea, asteptam sa vedem daca va fi maine la reducere (Black Friday).

M-am cam intins la vorba, ma scuzemoati. O zi / seara placuta si un sfarsit de saptamana (prelungit sau nu) asa cum vi-l doriti! :icon_fessee:

Salut si de la mine!

Daphne, bine-ai venit! Sau re-venit! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif Imi pare tare rau de suferinta ta, desi n-am nici un animalut, ma doare sufletul pentru oricare prieten, cuvantator sau ne- care se pierde!Dar asta-i viata!Trebuie sa mergem mai departe!

Ioana...ce sa zic? Doar fii tare, fii puternica! Stiu ca nu-i usor, dar va trebui sa treci si prin incercarea asta! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif

Stellina, stiu ca tu esti puternica, dar mai stiu ca si pentru voi va fi greu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif

Alphaaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Cam raruta!

Motzu'haidi, bre! Le gasesti 'talica, fiindca stiu ca nu esti rea de paguba! Pe Ciufu'l intrebasi? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Aici e frig dar uscat.Deocamdata, vorba lui Geanny!

Eu am facut baie, acum spal.Iar cu bila Eu sunt multumita de ea!

Maine voi pleca la Braila.Ma voi intoarce duminica.S-a anuntat ninsoare in zona noastra si nu vreau sa risc si sa-mi iau concediu o saptamana mai devrema, ca n-am chef sa ma duc la munci de sarbatori! Paza buna....

Mai scriu si eu paici din an in Paste.

Eu sunt bine, mai am de tras inca putin , sper eu , ca deja au trecut aproape 2 ani , nu merg acasa de Craciun :)

In rest munca, munca,griji ,speranta ca mai am 4 luni si gata cosmarul

Va pup si va imbratisez pe toate si sa stiti ca nu v-am uitat si trebuie sa ma adun si sa incerc sa intru mai des ,ca am ce va povesti :-* :-*

Nu mai suntla curent cu ce se mai intampla paici pe arta,din pacata,dar va doresc sa va fie bine , sa aveti parte de toate cele bune

:floare:

Ooo!! draga mea Lilisor :-* :) tare m-am mai gandit la tine,abea astept sa aflu tot-tot! Si eu tot atata am stat acolo :floare:

Te pup cu drag,si hai ca ce a fost mai greu a trecut,fata de cat a fost mai e putin chiar daca ti-e foarte greu.Macar sper ca dupa ce va trece tot sa fii multumita ca s-a meritat efortul si sacrificiul pe care l-ai facut ! :-*

Stiti voi.

Oare ma bate Adriana :) daca pun la traista in bat, acolo la Brigitte si Peter... sau unde sa pun?

Peter

Am vazut ca am facut anul trecut un index cu retetele, apoi sunt subiecte pentru fiecare fel, nu mi se pare ca e unul care sa contina toate incercarile, asa ca ai putea deschide tu unul :floare:

Buna dimineata; aoleuuuu ati inceput deja cu randuiala de fursecarit alea alea??

Eu catinel catinel; oi vedea intr-una din zile sa dau startul la cumparat cele necesare.

In rest nimic nou. Avem congelatoruo burdusit cu sarmale, chiftele si alte bunatati.

Ar fi cazul sa fac niste cine cu amicii, baiul e ca nu prea am timp si seri libere :)

O zi faina si un inceput de wend placut. Aici la mine-n sat nu avem "blek fraidài *" asa ca nu am motive de inghesuiala la cumparaturi :floare:

post-16-14171528069176_thumb.jpg

Lili...si eu m am gindit mereu la tine...bine imi pareca mai treci pe aici.

Eu azi merg in Belgia sa cumpar mincare la pasarele...si poate diseara bag un cinema

Aici :Auchan face in week endul asta ..."vinerea neagra"....poate ma duc .

Acum am un gigot la cuptor ...deci m am scos caci in seara asta inainte sau dupa cinema scot din congelator niste fajitas gata umplute

Frumoasa adunare de fete.....:)

Mai scriu si eu paici din an in Paste.

Eu sunt bine, mai am de tras inca putin , sper eu , ca deja au trecut aproape 2 ani , nu merg acasa de Craciun :)

In rest munca, munca,griji ,speranta ca mai am 4 luni si gata cosmarul

Va pup si va imbratisez pe toate si sa stiti ca nu v-am uitat si trebuie sa ma adun si sa incerc sa intru mai des ,ca am ce va povesti :-* :-*

Nu mai suntla curent cu ce se mai intampla paici pe arta,din pacata,dar va doresc sa va fie bine , sa aveti parte de toate cele bune

Lili, mult a fost, putin a ramas, macar efortul tau sa nu fi fost in zadar, si sa inteleg ca la primavara vi acasa, asta trebuie sa fie o mare bucurie si pentru tine si pentru cei dragi! Pupici si toate cele bune si tie!

Va pup si va imbratisez pe toate si sa stiti ca nu v-am uitat si trebuie sa ma adun si sa incerc sa intru mai des ,ca am ce va povesti :-* :)

Curaj Lili si in curand sa fii acasa de cei dragi.

dragii si dragele mele, am up-date informatia! compatimesc alaturi de voi cele care treceti prin perioade grele!

mult curaj tuturor celor care aveti nevoie de putere!

sanatate multa pt voi toti si cei dragi!

liniste in suflet tuturor!

cum a fost cu thanksgiving day-ul la americance?

moatzo gasisi bijuurile sau ai pus ochii pe altele ?

un weekend cat mai frumos posibil si multe ganduri bune si calduroase in casele voastre din inima mea!!!

va imbratisez cu mult drag si numai bine tuturor! :):floare: