Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata. Pleaca fratello, asa ca la aeroport birjar...si dupa am repetitie.

Salutari la tot hanul

post-16-14178426668352_thumb.jpg

Buna dimineata. Fratello a ajuns cu bine,; a facut mai mult de la bucale la el, decat de aici la bucale cu samaliotul.

Acum cica era polei si derdelus mare, ca aplouat si a inghetat totul.

Bine ca a ajuns cu bine.

Dupa o noapte asa si asa...daca e soare ma duc in Gand.Pisicile prietenelei mele au intors toata casa azi noapte...acum ma refac cu o cafeluta cu frisca.

zi placuta si glorioasa:)

Salut!

Iar ploua....Uufff, deprimant! Si daca io-s deprimata....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif

Va multumesc tuturor pentru urari! A fost cel mai frumos cadou pe care mi l-ati putut face si va multumesc mult!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Ieri a fost soacra-n vizita.M-am scos cu Catrinelul Stellinei si cu sarmale de la mama.

Azi se mai anunta cativa musafiri: fetele consoartei.Cica da el pateu cu paine. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Nici nu stiu ce-as putea sa mai fac.Ploua tare, asa ca nu mai ies niciunde! Fuseram la Billa aseara, dar telefonul l-am primit la intoarcere, asa ca...M-oi descurca eu cumva! Tineti-mi pumnii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Mai am maine de munca si-apoi...YUPIII! Concediu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

Succes Zuzule la intilnirea cu fetele omului...tinem pumnii ca sa incropesti ceva bun ca sa fie totul bine!

Stiu eu ca o sa treci si peste ziua de miine si apoi YUPI......la Braila sau la bulgari ceva?

Succes Zuzule la intilnirea cu fetele omului...tinem pumnii ca sa incropesti ceva bun ca sa fie totul bine!

Stiu eu ca o sa treci si peste ziua de miine si apoi YUPI......la Braila sau la bulgari ceva?

Eiii, la Braila.La bulgari doar vara, ca-n rest...Inca n-au ajuns (io sper sa nici n-ajunga ca duminica nu prea am chef de vizite!).Stiu, sunt rea, dar duminica seara vreau sa fie A MEA! Ca maine e cu munca si-mi rezerv timpul pregatirii(haine la-ndemana, cafea, sticle pentru lapte, etc)

Buna dimineata la toata lumea,

La mine e duminica ora 11 seara,un frig intens -15 grade si putina zapada.Se anunta pentru miercuri una din faimoasele vifornite canadiene,norocul meu ca nu mai merg la serviciu,sunt pensionara si nu mai trebuie sa conduc pe distante lungi indiferent de conditiile atmosferice(am facut-o ani multi).Stella,mai ai un pic,ai sa vezi,se vor schimba multe dar cel putin cerebral e mult mai lejer.

Va doresc o saptamina usoara si cu temperaturi clemente.

Buna dimineata la han.

Si la noi e frig, am reusit sa racesc asa ca sunt *trocnoasa" rau,

Azi o zi luuuuuunga si intensa. Va doresc sa aveti parte de una mai *blanda".

Daphne, abia astept :rolleyes:. Va lasa sa va *vitaminati*

post-16-14180124456907_thumb.jpg

O zi la fel de " splendida " ca toate in ultima luna. Nu ploua, atat!

Stella sanatate multa stiu ca si tuiubesti frigul, maxim!! :rolleyes:

Buna dimineata!

Pe mine m-a trezit grindina la 6.30. Acu' s-a-nseninat, bate vantul si sunt 3 grade. Frig!

Mai am o saptamana de munca s-apoi concediu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Salutari si-o saptamana buna va doresc!

Pe la noi ploua de dimineata aproape intr-una...asta e, stam in casa.

O zi frumoasa tuturor!

Buna ziua si de la mine! :rolleyes: Soare, 6 grade si vreme numa' buna de plimbat. La fel ca Alpha, mai avem si noi cateva zile de munci, apoi gataaaaaaaa, vacanta! Martea viitoare va fi ultima zi de mers la birou, apoi ne mai intoarcem pe 6 ianuarie. 3 saptamani de pauza, ce bine suna!

Joi dimineata ma duc la crasma, impreuna cu colegii. Luam si noi micul dejun, apoi ne ducem si la serviciu, pe la 11 - 12. Deja am vorbit cu sefu' si a zis ca ma ia el de-acasa si apoi ma si duce la munca. Puteam sa iau masina noastra, dar la pranz n-as fi gasit nici un loc de parcare, asa ca se duce jupanu' dimineata si eu vin din urma cu sefu'. :rolleyes: Asa sef - mai da! :) Au ramas mirati toti cand le-am zis ca el s-a oferit sa ma plimbe de colo-colo.

Va doresc o saptamana minunata si multa sanatate celor bolnavi!

Stella , ma delectezi nespus, atat cu pozele cu vitaminele, cat si mai ales cu pozele cu mare, soare, si mic dejun la relax ... :floare:

Ce cadouri intelectuale pentru draga Vale, asa ma incanta ca are astfel de preocupari ...ce o fac fericita ... Cred ca esti o mamica tare mandra, Stella!:pupic:

eu dau cu ulei de salvie! fiica-mea nu a vrut. Nu, la noi nu e asa de scump, pretul depinde daca e de uz intern sau extern, uite preturile aici:

http://www.shopmania.ro/q-ulei-de-oregano

nu mai stiu ce e cu algele? ce alge? sunt folositoare in particular pt raceala, sau doar le luati ca si antioxidant?

izuk:hug:, believe it or not, nici la mine nu s-a gandit nimeni ...dar jur ca nu m-a intristat, cat m-a bucurat faptul ca am putut darui celor dragi! cred ca nimic nu se compara cu bucuria de a darui ...fara asteptari ... Pup pitica!

in rest ca va doresc multa sanatate si o luna a cadourilor cu multe bucurii!

Buna dimineata la tot hanul.

Eu cu repetitii, alea alea....azi musai sa scriu vreo 50 de felicitari oficiale de Craciun, sa fac o prajitura si niscai fursecuri sau ceva sarat

ca joi e o mica petrecere de adio al unui coleg ce se pensioneaza anticipat .

Si printre picaturi sa incep sa ma agit cu fursecaritul de pus in pungutele de dat de Craciun.

Anul asta nu stiu de ce, dar mi-e foarte greu sa intru in atmosfera asta de serbari, si mi se pare aberant ca in cca 2 saptamani e deja Craciunul...

Va doresc mult spor la tot ce v-ati pus in gand sa faceti si o zi faina tuturor.

post-16-14181072867236_thumb.jpg

Neatza :floare: retrag tot ce-am spus despre ziua de ieri, azi e si mai frumos, azi ploua si bate vantul! Cica din 1983 n-au mai fost atatea zile innorate in Bucuresti!

Eu sunt vesela totusi!

nu mai stiu ce e cu algele? ce alge? sunt folositoare in particular pt raceala, sau doar le luati ca si antioxidant?

Eu am zis de alge Daniela. Chondrus Crispus sau Irish Moss, cica sunt bune pentru raceli si tuse. Se spala si se pun in apa rece 20 minute, apoi se pun la fiert. Rezulta un lichid vascos care se poate aromatiza cu diverse (miere, vanilie, portocale...) si se bea cald.

Este dezgustator si mie imi trebuie mult sa zic despre ceva ca e dezgustator. N-am putut sa beau mai mult de juma' de pahar odata.

Binele mi s-a tras de la uleiul de oregano, zeama de alge am baut-o pe principiul "daca ai cumparat, consuma!"https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Cred ca trebuie sa bei ceva cantitati ca sa aiba efect

"Irish Moss has been used in Ireland since the beginning of the 19th century as a folk remedy for respiratory ailments. Its use was exported to New England in the USA by famine emigrees in the mid-19th century and was expanded to include sizing of ropes and cooking. Small amounts are still collected in Ireland for cooking and as a health drink."

Se pot folosi ca agent de ingrosare vegetarian. Se foloseste in industria alimentara, dar cred ca e procesat

http://www.seaweed.ie/_images/_MDG5753.png

Buna dimineata!

Si eu sunt ca Stella, parca nici nu vine Craciunul. N-am cumparat mai nimic, n-am pregatit nimic...poate imi revin saptamana viitoare. Peste tot e aglomerat, seara abia gasesti un loc de parcare in oras, cozi la case, lume multa....am imbatranit, nu-mi mai place https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Inainte parca nu bagam de seama.

Ma gandesc ca o sa ma duc dimineata dupa ce intru in concediu. Duc fetele la scoala si dup-aia ma duc la cumparaturi. Parca dimineata nu-i asa aglomerat. Majoritatea sunt inca la servici, nu sunt liberi pana pe 23-24 decembrie

Trebuie sa fac o gramada de biscuiti/fursecuri ca toata lumea asteapta, dar inca nu stiu ce feluri o sa fac. Singurul lucru de care sunt sigura este cozonacul, ca n-am mai facut demult. In rest......

Anul asta nu stiu de ce, dar mi-e foarte greu sa intru in atmosfera asta de serbari, si mi se pare aberant ca in cca 2 saptamani e deja Craciunul...

Cind vei incepe, nici nu-ti dai seama ce repede poti sa ai chiar vreo 15 feluri... :floare:

Pătru

Seara buna .

izuk:hug:, believe it or not, nici la mine nu s-a gandit nimeni ...dar jur ca nu m-a intristat, cat m-a bucurat faptul ca am putut darui celor dragi! cred ca nimic nu se compara cu bucuria de a darui ...fara asteptari ... Pup pitica!

Draga mea , nici eu nu m-am intristat. Sunt bucuroasa ca sunt sanatoasa , linistita si asta e cel mai frumos cadou pe care l-am primit.

Buna! si la noi intunericios tare,nu am mai vazut soarele de nu mai tin minte :floare: momentan nu mai ploua,e o floshcaraie si o mazga ,bleeaahh!!! :floare:

Cam atat,ca nu mai am noutati!

O zi faina tuturor! :floare:

neatza....nici aici in reg flamanda nu s a schimbat nimic...ploua acum ca vara....dar sunt 6 grade

eu acum pregatesc déja....porc cu telina,am cotletele de miel si fac o mincarica de fasole linga

Astept un oaspete drag...sora Exului

In plus sunt bucuroasa ca am intrat in admosfera de Noel

Ieri am fost in centrul Gand ului....mirific!!!

si da am cumparat deja cadourile 3 grupoane (o pedichiura cu pestisori,o sedinta fotoshooting cu machiaj,si un chateau resto pt 2)

Mai am comandat un ceas super conectat care sa faca surpriza

Si da stiu ce sa fac pt craciun piepti de rata care la mijloc au fructe rosii pt unii si pt altii cu varza

Mai fac un aperitiv sarat si gata cu participarea mea

Tot restul se comanda....la naiba

cam atit si o zi frumoasa si cu bucurii in suflet!