December 19, 201411 yr comment_223660 Sa-ti traiasca nepotul, matusico! Sa fie sanatos si mancacios! Report
December 19, 201411 yr comment_223662 Buna ziua!Am scapat si noi de polipi...pana la urma am renuntat la anestezia totala,am facut doar local cu lidocaina+diazepam rectal...in fine,a tipat de doua ori,si gata.Acum untem acaa,e bine,nu doare nimic. Report
December 19, 201411 yr comment_223663 Felicitari Anamaria pentru nepot, sa fie sanatos si sa aduca numai bucurii!! Ai vazut Destiny ca ai facut o furtuna intr-un pahar cu apa?? Ti-a zis si moatza despre copii de la spital care alergau dupa operatie! Sa speram ca s-a terminat cu problemele voastre! Report
December 19, 201411 yr comment_223664 Fetele multumesc frumos ....a fost la doctor are de facut radiografii alea alea....are concediu medical pt inceput o saptaminaacum e la politie pt plingereTocmai m a sunat cineva care s a propus martor....ce oroare omu meu era tinut de 4 arabi nu de 2....in fine sa trecem peste asta....multam multam multam de compasiune si sfaturi! Acum Lizura eu fac un piure de cartofi in care pun un sos de ciboulette,cepes(ciuperci) si castane decojite fierte si taiate asa in 4Umplu oratania cu asta si la cuptor...trebuie bandijonata cu sos de multe ori...Asa....pe marmiton am fazut asta deci ...ei zic si de mere....nu prea stiu ce sa fac ....ma sfatuiti voi poate??http://www.marmiton.org/recettes/recette_pintade-chaponne-aux-pommes-et-aux-chataignes_34179.aspxVa multumesc din inima fete inimoase!!! Report
December 19, 201411 yr comment_223665 bravo Mutti felicitari sa fie sanatos!Destiny bine ca ai scapat ! sanatate lui Edutu! Report
December 19, 201411 yr comment_223666 Fetelor va rog sa nu comandati nimic la astiahttp://www.lightinthebox.com/fr/see-all.html ...eu m am fript cu 26e taxa vamala caci ceasul comandat venea din chinabinenteles ca nu stiam pt ca au facut preturile fara a mentiona ca upc nu ti da pachetul daca nu achiti taxele vamalebinenteles mi a dat factura proforma...le am scris astora cu situl escroc dar fac politica strutului Report
December 19, 201411 yr comment_223668 Doamne, ce citesc eu p-aici! Verber, acum e bine omul tau? Parca vedeam un film prost.Realitatea e cam dura!Sper ca el sa se simta bine! Offf, nu merita asta! Si nici tu! Imi imaginez prin ce emotii ai trecut! Lizura, ce bine-mi pare ca mai vii in vizita! Vino mai des, ca mie-mi face placere! Mutti, felicitari, matusico! Sa fie sanatos, fericit si norocos!Tu prin Romania cand mai vii? Vazut si frumusete de Enena cum arbeit ea sa hraneasca familia!Gata, pauza s-a terminat, fug la treaba.As facea turta dulce azi si foile cu magiun si gris ale Foxulinei maine.Dar maine va fi o alta zi!Mai trec eu p-aici! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
December 19, 201411 yr comment_223674 Fetelor va rog sa nu comandati nimic la astiahttp://www.lightinthebox.com/fr/see-all.html ...eu m am fript cu 26e taxa vamala caci ceasul comandat venea din chinabinenteles ca nu stiam pt ca au facut preturile fara a mentiona ca upc nu ti da pachetul daca nu achiti taxele vamalebinenteles mi a dat factura proforma...le am scris astora cu situl escroc dar fac politica strutului Bine ca ai scris ca ma tot rodea sa cumparat neste tampenii....de la www.miniinthebox.de, asta-s tot aia dar cu bijou-Uri..... Report
December 19, 201411 yr comment_223677 eh...tot eu...cand am zis ca am terminat cu 'belelele'pe anul asta,ne linistisem cu asta mic,ma suna barbatul din dotare de la munca...surprziaaaa,i-a cazut un tronson de la scara,'desprins' din sigurantele care nu mai sunt(ca asa se lucreaza in Romania)in cap.si bineinteles,a plecat cu masina din alta localitate(circa 60-70 km),singur,pe dn1,spre spital.Luai copilul de o manuta,batut la vecini in usa,plecat la urgente,balamuc,tocmai venise un accident,barbatul 'pansat'de doamna la care facea instalarea,zici ca era din filme de groaza,eu ma pun pe jelit,ma da afara de la urgente...in fine,ii pune 5 copci,si acasa...nu mai vreau.Vreau sarbatori linistite. Report
December 19, 201411 yr comment_223679 Lizura ma bucur sa te vad = Si eu ma bucur sa te revad Carmen! Report
December 19, 201411 yr comment_223680 Offff Destiny. sper ca e bine acum , si va doresc din suflet sarbatori line si fara emotii din astea.Felicitari matusica Anamaria pentru venirea nepotelului.Veb , eu nu prea le am cu comandatul pe net.Lizuca ia la rasfoit fingerfood si alte aperitive festive, si musai sa gasesti ceva.Eu azi am vazut ceva care mi s-a parut deosebit ...baci di donna sarati facuti din ciumpercute lipite cate doua cu o crema facuta din ricotta, parmezan si la alegere : masline si rosii uscate tocate, sau variate ierburi...si se poate continua cu variate cremisoare. Report
December 20, 201411 yr comment_223683 Buna dimineata si o sambata de "vis" va doresc. A mea va fi una relativ calma( e nevoie)A venit miss acasa in vacanta, fiocco foarte happy.ma duc sa-mi fac o cafea, si sa mai vad una alta pe ici pe colo.$va las vreo doua trufe langa cafeaua voastra. Report
December 20, 201411 yr comment_223684 buna dimineata!destiny ouff DD si la tine probleme....sper sa i fie bine lui Narcis....nu te ingrijora ca transmiti tuturor nelinistea taDa capul singereaza mult dar se reface....ai grija daca vezi bilbiieli sau nesiguranta in miscare fuguta la scaner.SANATATE s or termina belelele!pup gasca voastra! Mutti da nu cumpara ei i am luat omului un ceas super conectat care m a costat ceva cu taxele adiacente.....mama lor dar nu ma las imi voi recupera banii Aseara omu mi a cumparat o friptura de scoici st j....infasurata in somon....mi a zis ca e un regal...De abia astept sa vina prinzul!Acum am terminat de dat de mincare lui Jade catelusa minunata si celor 3 pisici dintre care una de 10 ani oarba cu epilepsie...Gilbert Stella te rog daca ai timp poti sa mi pui un link cu ciupercutele .....sunt cumva decu umplute lipite cu ou si se pune una ca"acoperis"?multam si sf de sapt "glorios'! Report
December 20, 201411 yr comment_223687 Cu placere Verb http://ricette.giallozafferano.it/Baci-di-champignon.html Report
December 20, 201411 yr comment_223688 Stella deci se maninca crude...Multumesc de idee....omu din dotarea va adora caci deja imi fura ciupercile crude...multam! Report
December 20, 201411 yr comment_223692 Stella deci se maninca crude...Multumesc de idee....omu din dotarea va adora caci deja imi fura ciupercile crude...multam! Da . eu ador ciupercile crude. mai fac si o salata cu * champinioane* de paris taiate lamele, , merisoare si un sos din lamaie si ulei, sare si piper. Report
December 20, 201411 yr comment_223698 Raportez cu respect:Carnati=facutCaltabosi=facutPrajitura cu foi cu miere a Foxulinei=facutTurta dulce=facutBrad impodobit=facutDistractie la greu cu mama=facut!Asta mi-a placut cel mai tare.In timp ce roboteam, faceam vreuna din noi cate ceva si asa ce ne busea un ras...Am ras pe sparte cu mama azi!Dar suntem rupte.Maine, ziceam sa mergem pe la cimitir, apoi sa fac ceva fursecuri si sarmalele.Piftia cica marti.Aici ploua!Raporteaza picata-n (cap)...datorie Zoazorel!Pe maine! Va pup! Report
December 20, 201411 yr comment_223699 Zoaza dar ati muncit nu gluma! Bravo voua! Minunate bucate! Spor la restul!Eu nu mai am manichiura - am fost la capitolul frichinit bucataria motiv pt care in anul care vine imi iau femeie la curatenie, gata m-a tinut tare pina acum, dar nu se mai poate:) Report
December 20, 201411 yr comment_223700 Fetelor am uitat sa va intreb: cat o reteta buna de piinica = ma gindesc ca se merita macar de sarbatori sa ai mirosul acela de piine proaspata in casa. Report