Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Peter,hai sa te tzuc,mi-ai facut o mare bucurie cu concertul de Navidad-Tenerife,o minunatie,multumesc.

Sarbatori fericite!!! =))

Craciun fericit tuturor si tot ce va doriti sa se implinesca !!!!

Sarbatori fericite !!!!!!

post-1233-1419542100896_thumb.jpg

Buna dimineata ; Am dormit bustean; nici nu e de mirare dupa atatea bunaati ingurgitate.¨

O zi faina si lina tuturor si cateva lalele sa ne coloreze ziua.

post-16-14195785605071_thumb.jpg

Sarbatori fericite! ieri am fost la mama, in formatie mai retransa ca deobicei, ca unii sunt plecati la rude in strainatate =)) =))

Omul a declarat ca tot sarmalele mele sunt mai bune ceea ce ma face sa mor de ras de fiecare data, ca de fapt tot eu le fac si pe unele si pe celelalte, dar dupa gustul clientului, astea erau mai de regim asa ca si-a pus smantana peste ele, ceea ce el nu prea face!

Piftie de curcan, muschiulet de porc la cuptor, muraturi, porcarii, salata de sfecla si cozonaci de care a cumparat mama, eu nu stiu daca erau buni sau nu, oricum 2 persoane am vazut ca le inmuiau in vin, deci secaciosi. Christmas cake-ul mancat pana la o aschie!

Azi zi de lene si ciorba de potroace! Mancare mai e :) !

Puseei meniul la masa de Craciun. Nici eu n-am cocalit nimic, nici macar cumparat panetonne , cozonac nici atat. facut o mare salata de fructe.

Maya , pe mine ma doare burta si abia am gustat azi ceva :)

Panetone fur totusi o felie de la tine , ca-l ador si anul asta la mine-n "sat" nu am gasit nici urma de panetone =)) ( poate m-am trezit eu prea tarziu si l-or halit atii). Si ca sa-mi mai treaca necazul, am facut eu aseara un chec pufos cu fructe confiate, sa am ce servi la ceai.

Poate un vinut fierbinte încalzeste burtica? =))

Vin fierbinte.jpg

Eu am muncit până miercuri după amiază și cum joi eram invitați la cumnată am decis, ca seara în loc să stau în bucătărie, să stau pe divan lângă familia mea.

Concluzie: nu am făcut nimic. În viața mea nu mi s-a întâmplat să vină Crăciunul și să nu am nimic pregătit.

Noroc că miercuri dimineața soatza a dat o fugă la magazinul românesc din Padova. Cel puțin aveam ceva de mâncare în frigider.

După cum ziceam, ziua de Crăciun am petrecut-o la cumnată.

În schimb, azi, pregătită sufletește (mai mult sau mai puțin) am intrat în bucătărie și am pregătit prânzul = rețeta pt concursul de iarnă.

Mirosea o nebunie în casă. Toți dădeam târcoale bietului cuptor. Eu trebuia să o fac obligat-forțat,că trebuia să stropesc carnea cu sucul din tavă.

A fost un coșmar cu făcutul pozelor. Urla gașca de foame și se uitau toți urât la mine, așa că sper să fi făcut vreo scofală cu ele.

Dacă am văzut eu așa, am chemat taietorul șef și l-am pus la treabă.

Îmi pusesem eu în gând să aranjez o farfurie cu cărniță, mămăligă, salată... Da, da, cum să nu?! Când au început toți să atace mai fă Sorino poze...

Important, până la urmă, că familionul a păpat și s-a declarat mulțumit. Cică nu prea-i interesează de pozele mele.

Partea frumoasă e că mama a fost cu noi astea 2 zile, iar azi am avut și verișoarele mele cu noi. A fost bine!(ceea ce vă doresc și vouă)

Noi ieri la mama ,am ''jicnit-o '' doar cu aperitivele... =))

post-405-14196070062273_thumb.jpg

post-405-14196070155441_thumb.jpg

post-405-14196070224239_thumb.jpg

Sarmale,friptura la tava cu carnaciori,au ramas neatinse,la fel la matusa ,am luat in schimb ciorba de burta la pachet pt. domnu' Geany sa se dreaga =))

Azi in schimb la mine s-a mancat pe rupte,ceea ce-mi da o mare satisfactie :) ,poze nu am decat de la locul comiterii faptei,ca in rest furam ocupati rau :P

Racitura de pasare (si alte porcarii reci,toba etc)mamaliga nepozat..

post-405-14196070289321_thumb.jpg

Sarmale la ceaun doar in varza murata

post-405-14196070007214_thumb.jpg

Tochitura

post-405-14196069823651_thumb.jpg

Cu ou ochi si mujdei,branza de burduf

post-405-14196069940232_thumb.jpg

Muraciuni'

post-405-14196069887378_thumb.jpg

Desert panetone divershi',spumant,si fructe altele nepoznat..

post-405-14196070342801_thumb.jpg

De baut di tati' pt. tatzi',cred ca ne paste o mare durere de cap :D

Domnuli ieri la mama a mancat stil foto model asa ca azi a mancat sa recupereze! Si acum seara vrea asa"lejer"friptura de porc innabusita cu cartofi prajiti si muraturi! =))

Geany, Zerda pot să vin la voi? Nu de alta dar la noi nu mai e mai nimic.

Mâine, după muncă, voi termina salata buf (de făcut, să ne înțelegem)...

si la mine a venit....cu ceva special si unic.

Acompaniat de o cerinta:) :love7:

dacă citesc bine printre rinduri, cadou special și unic + cerință + love, atunci felicitări maxime!

Sa va fie de bine bucatele de Craciun, iar sezonul de sarbatori sa va aduca bucurii si momente frumoase in continuare.

In ajun si ieri un cer senin si soare, caldut...minunat! O vreme pe sufletul meu...un cadou magic!

La noi simplu: in seara de ajun o friptura din cotlet de porc de curte, proaspat taiat, marinata in prelabil in must si sos de soia + un pic de mirosenii clasice, alaturi de ciuperci cu mozzarella gratinate sub grill si muraturi asortate, o salata verde mixta. N-am mai facut pastarnaci si nici feiptura n-am mai rulat-o in foi de verza creata, ca nu m-am mai dat scoasa din casa pe 24..., asa ca am jucat cu ce aveam prin casa...

Ieri la parintii mei, cu rudele mele....mese intinse si bogate, schimb de cadouri sub brad.

Azi la mama d-lui Dani, cu rudele 'mnealui, mese intinse si bogate, schimb de cadouri.

Frumos, cald, atmosfera de familie. Foarte bine...

Pentru maine avem in plan cinema si ... mai vedem.... Ce bine e in vacanta...

De azi s- a pus ploaia, acum se transforma in lapovita.... :love7:

Acompaniat de o cerinta:) :love7:

am aranjat o masa de vis unde au tronat multe bunatati

seara unica. :)

Felicitari si fericire maxima!

porci, vitei, curcani, gaini, executati si pusi la locul lor. avem di tati, sanatatzi si voie buna sa dea Dumnezeu!

La animalutele astea multe ma refeream, motzule! Sigur ai facut minunatii... :love7:

Poate un vinut fierbinte încalzeste burtica? :)

Sigur incalzeste :love7: Si daca e servit din asa canuta frumoasa , incalzeste si sufletul.

porci, vitei, curcani, gaini, executati si pusi la locul lor. avem di tati, sanatatzi si voie buna sa dea Dumnezeu!

La animalutele astea multe ma refeream, motzule! Sigur ai facut minunatii... :love7:

:) mortaciuni, astea nu prea conteaza...

io la alea dragi mie ma refeream :)

post-100-14196228020015_thumb.jpg

:) mortaciuni, astea nu prea conteaza...

Bine ca ai mai pus poze cu zapacitii! Acum vrem un rezumat al ultimelor lor aventuri! :)

Acompaniat de o cerinta:) :)

dacă citesc bine printre rinduri, cadou special și unic + cerință + love, atunci felicitări maxime!

Dexter multumesc mult! :love7:

Acompaniat de o cerinta:) :)

am aranjat o masa de vis unde au tronat multe bunatati

seara unica. :love7:

Felicitari si fericire maxima!

Multumesc Danielle...draguta ca de obicei! :)

Buna dimineata la han

La noi a fulguit azi noapte, vad ca dl Fiocco nu are chef sa iasa afara.

Azi ma plimbaresc pana la Montreux, si apoi acasuca.

La multi ani Stefanilor si mult relax si voie buna in continuare

post-16-14196553785742_thumb.jpg

Buna dimineata!La noi ninge ca in povesti.

Va la s cafeluta si fug la treaba.

O zi minunata sa aveti!

post-244-14196610536432_thumb.jpg

Buna dimineatza,

Incep sa nu mai pot cu atitea greutati calorice...am o pofta nebuna de cruditati ...deci mazare cu friganele,salata de fasole verde cu nuci si brinza

Miine vom vedea...

Astazi as vrea sa vizionez un nou film

cam atit ,pup digestie usoara:)

============================================================================================================

ps rog moderatoarele sa mute postul la Han.

multumesc :love7: