Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

La multi ani cu sanatate!Sa fiti vesele, voioase,iubite si toate visele sa se implineasca! :)

Moatzo , ma facui sa rad cu *unduitoarea* dezamagita .

Raportez ca gatai cu calcatul nene aseara :) rev mai glorios nici ca se putea :)

Moatzo , ma facui sa rad cu *unduitoarea* dezamagita .

mie-mi placea fata, merita si ea un banutz. da' datoria!!!

Raportez ca gatai cu calcatul nene aseara :) rev mai glorios nici ca se putea :)

eeee, este ca ai alta perspectiva asupra vietii? :)

Buna dimineata la toata lumea...incet incet se aproprie noul inceput de an lucrator :).

Un wend glorios va doresc. Lipsesc "motivat" . azi vine miss din cele calatorii.

Eu bagat foc in semineu la greu zilele astea, spre marea delectare a blanosului.

Pup tulemond :occasion14:

Buna! La noi e soare si frumos :) s-a domolit gerul cel napraznic.

Azi astept parintele cu ajunul bobotezei.

O zi minunata tuturor! :occasion14:

Giani, popa tau are acelasi timing cu popa meu, care tocmai ne binecuvanta. adica doar pe mine, ca omu'i iar cu datoria - fir-ar! - iar kinderu' cu datoria lui, adica trage fetele cu sania in Crang.

io cu canarii, ne-nvartim pe langa niste salatzi verzi, ca se saturara ai mei de carnuri - cat timp oare?

in rest soare, curge de la stresini, e-o atmosfera de calm patriarhal.

un we glorios, alea-alea!

La multi ani si un an mult mai bun, mai linistit, cu mai multe bucurii va doresc.

La noi dupa ce inainte de anul nou a tot nins,iar dimineata era relativ senin si soare dupa pranz a inceput ploaia.Si ne facusem planuri sa iesim azi in oras la plimbareala, dar ne-a dat si ploaia planurile peste cap si telefonul de dimineata prin care al meu era chemat la munca.

Asa ca eu am "profitat", am facut sarmale, dat cu aspiratorul si spalat pe jos, acum leneveala pana vine al meu.

Giani, popa tau are acelasi timing cu popa meu, care tocmai ne binecuvanta. adica doar pe mine, ca omu'i iar cu datoria - fir-ar! - iar kinderu' cu datoria lui, adica trage fetele cu sania in Crang.

io cu canarii, ne-nvartim pe langa niste salatzi verzi, ca se saturara ai mei de carnuri - cat timp oare?

in rest soare, curge de la stresini, e-o atmosfera de calm patriarhal.

un we glorios, alea-alea!

Ha ha ha! Da' Motz' chiar ca sunt in acelasi timing'' :) si al meu sot e de serviciu se intoarce maine abea.Ma bucur ca ne-a aghezmuit preotul casa,mi-am oprit si eu aghiazma si busuioc ,apoi m-am intretinut cu vecinii de pe palier in asteptarea preotului (ca in rest eu nu sunt f. sociabila,doar bunaziua'-bunaziua'),bietul mosulica(va povestisem de el)dupa ficior i s-a prapadit si mamaia ,o sfanta de femeie,si l-am intrebat daca vrea salata beof si vin si mi-a raspuns:''mananci calule ovaz?!'' :occasion14: asa ca i-am dat de pomana de toate ce am avut si eu prin casa,bub' i-a aratat bradul ,si a fost f. frumos si emotionant...Acum sunt la capitolul telefoane,nu apuc eu sa inchid pe cine sun ca ma suna altcineva,parca-i la prefectura bre'... :)

La multi ani si un an nou mai bun, va doresc!

Un an bun care sa va aduca riduri de la rîsete, nu de la griji,

gînduri vesele, mai multe reusite, sanatate si o gramada de bucurii,

si iubiti-va cu patima, ca daca dragoste nu e... nimic nu e!

Caviar + Sampanie (3).jpg

La multi ani tuturor si multe bucurii va urez!!! Eu acum am aterizat acasa si va citesc!

Dupa ce m-am discutat aprins cu UPC care nu stia de ce nu mergea netul meu si-mi trimite o echipa in control taman luni.... citesc despre dansatoarea lui moatza!! In primul rand m-a apucat rasul in hohote, in al doilea rand mi-am dat seama ca atunci cand vorbeam eu la telefon daca-mi dansa pe masa orice mare barbat al planetei, cel mult putea sa primeasca din partea mea ceva de genul" nu te mai vantura atata pe aici!!!!"

Neatza, racoare, acum trebuie sa ma gandesc ce tricotez pentru saptamana viitoare, ca am la treaaaabaaa!

Buna seara, La multi ani si noapte buna! :D

Va doresc tuturor sa aveti parte numai de lucruri bune in acest an, dar si in anii care vin, sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa fiti fericiti, sanatosi si iubiti! :D Am zis!

Noi am petrecut la munte cateva zile, am plecat din Bucuresti pe 30 si ne-am intors pe 2. Ger, soare, caldura in camere, munti si paduri inzapezite..... a fost frumos! Am avut parte de 3 petreceri (cate una pe seara), meniul a fost excelent, prietenii erau langa noi (ma rog, in fata noastra).... ne-am simtit tare bine! :)

Inca vreo 3 zile de concediu, dar cu agitatie cat incape, iar de miercuri incepem iar munca. Deja incepem sa facem planuri de vacanta! :D Sa vedem ce-o sa iasa.......

Gata, fug la nani, e tarziu si Micky e cam somnoroasa. :)

Somnic pufos tuturor!

La Multi Ani si un An nou fericit, cu multa sanatate si iubire!

Va doresc un 2015 exact asa cum vi-l doriti! Abundenta in toate cele bune si frumoase! Emotii si sentimente minunate! Bucurie si soare in suflete! Impliniri si fericire! Multa iubire, armonie, libertate, creativitate si vise frumoase implinite!

post-685-14203666431627_thumb.jpg

post-685-14203666574206_thumb.jpg

post-685-14203666900904_thumb.jpg

La multi ani tuturor!

La Bucuresti ninge tare si-i frumos! Urat e ca maine voi incepe munca! Dar azi am facut saratele.Reteta de la Zerda! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Superbe!

post-73-14203672810775_thumb.jpg

Buna dimineata! Cam tarziu,ce-i drept,dar m-am luat cu treaba si a trecut timpul.Aici bate vantul foarte tare,i mie nu-mi place :notworthy:

NEata, poftiti la cafea si mic dejun

post-479-14204481069789_thumb.jpg

post-479-14204481264746_thumb.jpg

Eu azi am de gand sa calc, scap de o grija pana la urmatoarea tura de spalat dupa sf Ion.

Mancare sa vedem ce fac ca azi se tine post, bine mai am niste supa de cartofi, sa vedem felul doi.

La noi parca da sa iasa soarele si se anunta temperaturi cu +, nici nu vreau sa mai ninga, mi-a ajuns, noroc ca nu a trebuit sa ma duc la munca .

In rest leneveala, profit cat mai pot de zilele de concediu.

O saptamana frumoasa va doresc

La multi ani!

Va doresc un an cum nu se poate mai bun, sanatate si fericire https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Am inceput munca si mi-e un soooomn https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleepy1.gif Am fost in concediu din 16 dec si-am umblat ca banul rau https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Am inceput petrecerile pe 23 si-am terminat pe 3 ianuarie. Ieri nu stiam pe unde si cum sa mai dorm, sa ma odihnesc si eu, ca incep serviciul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Eh! atata paguba sa fie

Joi seara plec in Anglia sa ne petrecem un weekend de Craciunul femeilor. Oficial e maine, dar ne-am hotarat sa facem o minivacanta cu aceasta ocazie

La multi ani tuturor!

La Bucuresti ninge tare si-i frumos! Urat e ca maine voi incepe munca! Dar azi am facut saratele.Reteta de la Zerda! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Superbe!

post-73-14203672810775_thumb.jpg

Zozo, pui si link-ul, te rog? Se pot face si cu altfel de seminte? Nu stiu daca aici gasesc chimen :notworthy:

Poti s-o faci cu seminte de anason, cu mac, cu susan, cu sare cu boia!

reteta e simpla: 250 de grame de unt/untura

doua cani de faina adica cam 440 de grame in functie de faina

150 ml iaurt

1 ou

1/2 lg bicarbonat de sodiu stins in otet

1 lingura de sare( sau branza rasa in aluat) asta e de la mine. A functionat numai bine!

Poti s-o faci cu seminte de anason, cu mac, cu susan, cu sare cu boia!

reteta e simpla: 250 de grame de unt/untura

doua cani de faina adica cam 440 de grame in functie de faina

150 ml iaurt

1 ou

1/2 lg bicarbonat de sodiu stins in otet

1 lingura de sare( sau branza rasa in aluat) asta e de la mine. A functionat numai bine!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Zerda! De fapt, Zerda a fost "catalizatorul"! O micuta corectura: merge o lingura de sare SI o lingura de branza, daca nu-i prea sarata.Sau sare, sau branza merge daca branza e ff srata.Eu am pus si-si! Mai am ff putine de ieri pana azi! Daca pana si d-l Zoazorel a halit la greu, e de bine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Buna dimineata . Eu ma intreb daca oare cu aluatul lui Etaly de la trubincky sau cum le zice , in loc de nuci si zahar pui branza sarata nu se pot face ceva saratele tip cornlete, sau alte forme :notworthy: ??!!

O zi faina la toata lumea.