Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Azi mi-am luat liber ca si copiii au zi libera, si am mers la muzeu (Royal Ontario Museum). In afara de expozitii, de fiecare data musai sa dam o raita si pe la gift shop. Pe langa obisnuitele carti, armuri si alte obiecte "normale", am gasit si astea - crunchy, yummmmm :thumleft: (nu pentru mine, multumesc, prea multe culori si arome artificiale :floare: ):

post-192-14217157833509_thumb.jpg

post-192-14217158282911_thumb.jpg

post-192-14217158409988_thumb.jpg

Buna dimineata la han. La mine-n sat a nins, atat cat sa am oleac de omat de curatat, si eventual sa fiu si mai atenta

la "alunecus" caci va fi tare usor sa termini intr-un "glissando" nemuzical.

In rest repetitii cu opera de gluck ( ifigenia in taurida), si una alta pe ici colo.

O zi faina tuturor.

Azi mi-am luat liber ca si copiii au zi libera, si am mers la muzeu (Royal Ontario Museum). In afara de expozitii, de fiecare data musai sa dam o raita si pe la gift shop. Pe langa obisnuitele carti, armuri si alte obiecte "normale", am gasit si astea - crunchy, yummmmm :thumleft: (nu pentru mine, multumesc, prea multe culori si arome artificiale :floare: ):

"Goanjele" sunt adevarate? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

"Goanjele" sunt adevarate? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

Se pare ca da. Ti s-o fi facut pofta :floare:.... M-am dus pe site-ul firmei care le face si unii ziceau ca "goangele" trase in ciocolata seamana la gust cu KitKat :thumleft: .

Haoleeoo!!! luati alea din fata mea ca ma ia cu ''leashn' ''doar stiti ca mi-s sensibiloasa la corason =))

Noi nu am avut apa(tot orasul)asa ca doar am frunzarit,mezelicuri reci,oua si deshtia' :floare: acum ca a venit apa am facut o mazare (aia alba cu lapte ,deci nu cu sos de rosii)si cu pui,pe seara am cerere de spaghete(daca nu s-o lua apa) le fac cu sos picant(all'arabiata).

In rest ceata si o intunericeala in casa unica,umezeala ,bleeaaahh!!! :hungry:

O zi faina tuturor! :hungry:

Haoleeoo!!! luati alea din fata mea ca ma ia cu ''leashn' ''doar stiti ca mi-s sensibiloasa la corason :floare:

Haha, nici tie nu-ti plac aromele artificiale :hungry:

Neatza la han. Mda, Gianinei nu-i plac ...goanjele colorate :floare:

Buna dimineata la han si o zi faina va doresc. Eu ieri am facut niscai semilune plus o alta reteta de crinkles ( mici variatii de cantitati

la ingrediente plus cacao ) tare bune toate, si mai ales tare apreciate de colegi la pauza :hungry:

In rest de-ale casei , una alta ; a si nins sper sa nu fie derdelus.

O zi faina tuturor.

Hello!

Sunt creepy acadelele! Dar care e rostul? Mananca cineva goanjele? Sau e doar o gluma?

Aici ceturi. O zi frumoasa tuturor!

Colorate sau ne' sunt la fel de apetisante :floare: ...Barrr!!!! :hungry: Numa' cat le vad mi se zbarleste parul .Bine ca la mine nu misca nimic in front,de cand am folosit acum cativa ani maxforce gel nu am mai avut piciorus de nimic prin casa.E cel mai tare produs impotriva gandacilor de orice fel.

Azi zi de relax,in afara de programul scolar a lui bub' nu am nimic in plan,dar si ala e destul ca am trecut la tabla impartirii :hungry: asa ca avem treaba multa!

Ce intuneric e in casa si azi(din cauza cetii de afara).

O zi faina tuturor!

Se pare ca da. Ti s-o fi facut pofta :hungry:.... M-am dus pe site-ul firmei care le face si unii ziceau ca "goangele" trase in ciocolata seamana la gust cu KitKat :floare: .

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif un greieras cu gust de capsuni....yummmmm https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Acuma pe bune, vizual nu ma deranjeaza deloc. De mancat, nu le-as manca. Daca chiar ar fi musai, respectiv as muri de foame, as roade pe langa vietuitoare. Mai putin acadeaua cu furnici...nu cred ca se pot ocoli. Dar daca stau bine sa ma gandesc o furnica, doua oi fi mancat in copilaria mea zbuciumata, macar din accident daca nu de buna voie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

haideti bre cucoanelor, asa dulci si crocante nu cred c-ar fi prea rele :floare:

Cred ca ai dreptate! Eu ma sacrific si vi le las voua pe toate :hungry:

hé,hé buna:)

s au reparat firele la calculator merci Mariana tot Catalin l a rezolvat :D

Eu din pacate acasa cu bub' bolnavior :D Dureri de burtica,varsaturi,febra..am fost la medic si nu e raceala ci digestiv ,de la mancare exclus,cred ca e un virus ceva ca mai sunt cazuri in clasa(o fi coincidenta dar la noi a fost si problema cu apa potabila in tot orasul) :D Asa ca regim,supita,paine prajita ,banana alea-alea,asa ca acum e bine :D

In casa e o intunericeala unica si cum azinoapte am facut noapte alba,acum mi-e un somn de numa :D

O zi faina tuturor!

Sanatate Alex, si recuperarea de somn mamitzei lui

Sarumana :D

Pe mine m-a amuzat atitudinea lui.A simtit inca de la ora de sport ca ceva nu e ok.,asa ca dupa ora si-a luat un preten' de manuta(ca sa nu mearga singur)si a mers sus la cabinetul medical.Acolo mi-a spus ca doamna dr. i-a dat o pastiluta si i-a spus ca sa nu manance dulciuri si cartofi prajiti :D (probabil nu prajeli etc .),cand a ajuns acasa am sunat-o pe doamna invatatoare sa o intreb ce si cum si ea habar nu avea,ca ei nu-i spusese nimic.

Multa sanatate Bub.

Sarumana! chiar vreau sa te intreb ceva,dar iti scriu p.m(e despre medicatie')

Sarumana :D

Pe mine m-a amuzat atitudinea lui.A simtit inca de la ora de sport ca ceva nu e ok.,asa ca dupa ora si-a luat un preten' de manuta(ca sa nu mearga singur)si a mers sus la cabinetul medical.Acolo mi-a spus ca doamna dr. i-a dat o pastiluta si i-a spus ca sa nu manance dulciuri si cartofi prajiti :D (probabil nu prajeli etc .),cand a ajuns acasa am sunat-o pe doamna invatatoare sa o intreb ce si cum si ea habar nu avea,ca ei nu-i spusese nimic.

Salut!

Geanny, mie, sincer, mi-a placut atitudinea lui Alexut! Nu s-a smiorcait, n-a plans dupa mama, a luat o hotarare corecta de-a merge la cabinet (bine ca mai aveti asa ceva in scoala!) Ar fi fost frumos sa-i spuna si Doamnei, dar cred ca se simtea destul de rau ca sa mai stea si-un minut in plus si-l inteleg! Incepe sa se maturizeze si-i bine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Cum se mai simte? Ca atunci cand a zis despre problema cu apa, la tine si la Cristina Radu m-am gandit!

Pup Alexut curajos si astept sa ne dai si vesti bune!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

A spus ca nu a vrut sa o deranjeze pe doamna cu problemele lui :D

Bineinteles ca alta data i-am spus sa-i spuna tot lui doamna.Si doamna s-a mirat,a spus ca l-a tinut o gramada la tabla cu tabla impartirii si chiar a stiut f. bine ,si el saracul la cat ii era de rau nu a cracnit si nu a spus nimic :D

Acum e la regim,vestea buna e ca ce a mancat de amiaza(supa cu paine prajita) nu a mai varsat,dar cand s-a trezit dupa somnul de amiaza iar avea febra.Dupa ce i-am dat tratamentul i-a scazut si acum e destul de vioi,desi spune ca-l mai doare burtica si capul.

Sarumana, :D

Geany , ai pm. Sper sa-ti fie de folos.

Merci din suflet :D mac' sa-mi notez in caiet tot ca sa stiu si pe viitor!

Hi hi hi! Cred ca am intrat iar in perioada,din ciclul:'' toate mi se-ntampla' numai mie'' :D

Deci numai ce am trimis ultimul mesaj,si pana ezact' acum s-a luat curentul(numai in cartier la mine) ...Stiu ca nu e mare lucru sa mai ramai fara apa ,sa ti se mai ia curentul,sa se mai inbolnaveasca copilul de burtica,cand altii au probleme grave ...Dar zau asa toate o data ?! :D

Tre sa mai dau cu aghiazma :D

post-405-14219617019671_thumb.jpg

Buna dimineata la han; e viiiiiineri, va doresc precum Moatza un wend glorios, si o zi de vineri linistita.

Eu cu alea alea ale casei, repetitii, matza, etc etc etc.

Miss e in plina sesiune. nici nu vine acasa pe wend; rupe cartea. :D