January 27, 201511 yr comment_225464 'Neata!Geany , ma bucur ca Bub e bine. Lily , Manu cum e?Pisi a mea are muci garla , nu stiu de unde iasa atatia.Eu lenevesc putin , ieri am avut o zi grea, am dormit neintoarsa toata noaptea. La mine vreme nasoala , ploioasa , te indeamna la vegetat. Dupa amiaza sunt la lucru, sper sa fie o zi mai usoara azi, speranta moare ultima Multumesc Imi pare rau sa aud ca mai sunt bolnaviori multa sanatate si lui Manu si tuturor Somn pufos La noi si-a anuntat prezenta la calculatorici domnu' Geany,cica are deacu' treaba la el si azi si maine ...Bllee!!! Report
January 28, 201511 yr comment_225477 Phoenix, poate scapi!Eu eram de vineri inchisa cu ea in casa, n-am avut nici o sansa. Scarlatina...brrrr Destiny... Anul trecut Manu a avut un program infernal cu scoala, a inceput un curs de inot cu toata clasa in plina iarna, a durat 2 luni.Si cum piscina nu era aproape, faceau metrou plus o bucata buna pe jos.Ploua nigea ei mergeau.Au o invatatoare gen "boy scout".Ploua, ninge, tuna ea-i plimba.Baga in program orice fel de activitate extra-scolastica.Majoritatea gratuite.N-a avut nimic anul trecut Manu. Acum spera sa se insanatoseasca, ca la jumatatea lui febroarie ii duce 3 zile intr-o cabana la munte.Daca ninge, au in program traseu cu rachete de zapada prin padure. Report
January 28, 201511 yr comment_225482 Insanatosire grabnica piticilor si mamicilor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif La mine au rasarit narcisele si au inflorit vreo doi clopotei albi in coltul gradinii, dar se anunta inghet pe maine. Bate vantul de te ia de pe picioare, azi noapte a plouat zdravan si dimineata erau 5 grade. Prin mijlocul insulei a si nins. Eataly, sigur o sa se insanatoseasca Manu pana vine excursia. Nici aici nu se tine cont de vreme... de fapt la ce vreme avem, daca i-ar cocolosi, n-ar mai face nici o activitate in aer liber. Report
January 28, 201511 yr comment_225486 Hello!!!! Si la mine in gradina primavara da semne, au iesit ghioceii, dar imi vine greu sa ma bucur de ei! In sfarsit copii au parte de o binemeritata vacantza, Alex al meu pot sa spun ca este fericit, a terminat cu medii foarte bune semestrul acesta (10 la Italiana, 10 la Engleza, 9 la Romana, 7 la Latina - profesoara la care pana acum nu iesea din media 5 si aia cu greu.....el fiind la uman). Pana acum nu a mai racit, la fel ca anul trecut si nu a mai avut durerile acelea insuportabile de cap. Mai am si eu vesti bune!!!!!! Sanatate multa la bolnaviori, sanatatea este cea mai importanta! Pupici si o zi minunata! Report
January 28, 201511 yr comment_225498 Bravo Giorgi' Si bub' doar maine se mai duce la scoala,apoi avem vacanta(a adus si mediile are numa' F.B pe linie,doar la english' are un B .parintii nu au strans bani pt. optionale la engleza iar manualele de la minister abea au venit,sa vedem daca o lucra doamna de pe ele sa pot sa-l ajut si eu de acasa )In rest intunericios,mocirlos,ploios,blleee!!! Am facut un bors bun de puiut si cam atat !Seara faina tuturor! Report
January 28, 201511 yr comment_225502 Eu in seara asta-s mare doamna, sunt invitata la restaurant dar o ciorba de pui cu tocmagei ma tenteaza...oi vedea zilele urmatoare Report
January 29, 201511 yr comment_225516 Si pisi a mea mai merge doar azi la scoala , de maine , vacantaaa!!! Mi-as fi luat si eu vacanta , dar la mine primele zile din luna sunt cu multa treaba , asa ca am reusit doar 2 zile pe finalul saptamanii viitoare. Bune si alea!O zi faina tuturor! Report
January 29, 201511 yr comment_225531 Eu in seara asta-s mare doamna, tu esti o mare doamna oricum si oricand hello tuturor!maine am o zi grea si am nevoie de un gand bun venit de oriunde vacante placute, sanatatzi! Report
January 29, 201511 yr comment_225535 Motzulino, tinem pumnii stransi tare de tot. Sa fie totul perfect si sa treaca repede ziua maine, sa vina wendul !! Report
January 29, 201511 yr comment_225537 Eu in seara asta-s mare doamna, tu esti o mare doamna oricum si oricand hello tuturor!maine am o zi grea si am nevoie de un gand bun venit de oriunde vacante placute, sanatatzi! Maine merg la Braila, asa ca voi trece razant si pe langa Buzau si-ti voi trimite energii pozitive! Sa treaca repede si cu bine ziua de maine, Motzullin! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
January 29, 201511 yr comment_225548 maine am o zi grea si am nevoie de un gand bun venit de oriunde De la Torino toate gindurile bune spre tine merg http://www.al-bo.it/emoticon/amicizia/15.gif Report
January 29, 201511 yr comment_225560 Și de la Vicenza toate gândurile bune către Motzulina. Lili, multă sănătate! Report
January 30, 201511 yr comment_225567 hello tuturor!maine am o zi grea si am nevoie de un gand bun venit de oriunde vacante placute, sanatatzi! Iti trimit toate gandurile bune!!!!!! Report
January 30, 201511 yr comment_225568 Buna dimineata si o zi tonica si glorioasa tuturor, in special Moatzei spre care am canalizat toate energiile pozitive.Eu m-am trezit cu noaptea-n cap, am comis un chec sa-l duc la colegi, ca avem o sedinta intre cele repetitii...si na belea, ca al meu cuptor *zmecher" se dereglase dupa ce mai deunazi fuse o scurta intrerupere de curent...si eram ca Bula cu tava de chec gata de a fi bagata in cuptor...si cuptor ioc....infine am reusit cu chiu si vai sa-l reglez...asa ca om vedea ce iese ...poate am inventat reteta ideala de chec, cu asteptare incorporata in ingrediente In rest, alea alea si celelalte zilnice.O zi minunata deci, si un wend binwmeritat ( eu se pare ca nu merit decat jumate de wemd...maine repetitii si apoi seara spectacol ) Report
January 30, 201511 yr comment_225572 Moatzo, nu stiu daca n-o fi prea tarziu, dar eu tot iti zic si-ti doresc de bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
January 30, 201511 yr comment_225579 Mai bine mai târziu decât niciodată- Moațo, și eu trimit gânduri bune, să treci ușor peste ziua de azi! Report
January 30, 201511 yr comment_225584 Mai nou am si ''dolci dopo il tg. '' de la 15 tot pe rai uno tot cu Antonella Clerici si am vazut tarta Banoffee care ma bantuie http://dolcidopoiltiggi.blogspot.ro/2015/01/banoffee-di-ambra-romani-dolci-dopo-il.html(crema caramel banane,frisca ) Report
January 30, 201511 yr comment_225589 Dragelor dragi, chiar am simtit ajutor in tot ce mi s-a intamplat azi va multumesc tuturor, avui succes pe linie.sunt impresionata de cata lume s-a gandit la mine Iti trimit toate gandurile bune!!!!!! Giorgi, de la tine cred c-au ajuns pe linie directa, ca eram doar la alt etaj we glorios va doresc, s-aveti parte doar de ce-i bun! Report