February 7, 201511 yr comment_225873 Hello hello. azi incerc sa ma relaxez un max...om vedea cat apuc sa reduc din Ceahlaul de calcat.Daniella , eu nu am nici o problema sa folosesc sampon etc de la hotel , alte cosmetice nu obisnuiesc...o sa-mi iau doar o crema de maini, si ceva de corp, si cu asta basta Hainele o sa fie musai jeans si tshirt-uri la LA si cizme groase si haina groasa basca pulovere legginsi etc . pe coasta de est, si gata valiza Musai sa-mi iau si ceva pantaloni passepartout negri etc ptr iesiri oficiale cu acestea spuse pup tulemonde si un mare LMA Lilly Report
February 7, 201511 yr comment_225882 Daaaa, bineînțeles, cu antibiotic, dar acum sunt bine. Miros toată a clor, dar mă simt foarte bine. Report
February 7, 201511 yr comment_225884 Eu am fost f. ocupata tocmai ce am terminat de strans/despodobit bradul daaa!!! stiu sunt cu caputzul'dar zau ca mirosea frumos si statea tzapanos,si cum sunt romanticoasa rau tare imi mai placea mie si lui bub' instalatia seara si casuta de la Stelin' aprinsa In rest la noi a nins ,acum e soare ,facui olea' de friptura cu mujdei si mamaliguta,branza de oi muraciuni' si cam atat! Report
February 7, 201511 yr comment_225887 Geany, iubita, pe mine m-a prins și martie în anii trecuți cu bradul în casă. Anul acesta am reușit să-l desființez acum 2 săptămâni. Miracol! Așa că nu te preocupa. O prietenă mi-a zis că soacra ei nu-l desface. Cică îl dă mai într-un colț și în decembrie îl trage din nou în prim plan. Vorba ei, un pic prăfuit dar este. Apoi cunosc o fatuca la câteva case mai încolo care îi pune bradului un sac în cap și apoi așa împodobit cum e îl urca în pod. Cum vine decembrie îl dă jos, îi scoate sacul și a rezolvat problema. Cum vezi, câte bordeie atâtea obiceiuri. Report
February 7, 201511 yr comment_225916 Sorina, sanatate! Clor? De la piscina? Stella. Pe corp ma spal si eu cu ala de la hotel, dar pe cap am incercat si nu-mi iese... pai cu jeans, legginsi, tricouri, pullovere si cizmoace umpli valiza.... . Ai avut spor cu ceahlaul azi?Eu azi in picioare in bucatarie si dereticat pana la 4 jum... Maine as face niste degetele de pui. Aveti vreo reteta pt cuptor? Report
February 8, 201511 yr comment_225921 Salut!Nu-i frumos, dar ma laud putin:Cadoul de la mama: Si de la dl Zoazorel: De rest, ieri sarmale.Muuulte=32, plus ciorba cu perisoare .Multe, iarasi-10!Nu radeti, ca-mi ajung cam doua saptamani!Aseara fusei la o bere cu doi prieteni dragi, d-astea! Primii un parfumel super: Astept ziua d-lui Zoazorel.Poate va vrea sa-i fac tort, ca de ziua mea n-a vrut!Acum dezget frigiderul! Report
February 8, 201511 yr comment_225922 Buna dimineata. Zoazo sa le porti cu placere. Dana, Ceahlaul e intact...de acum ioncolo sa vad ce si cum...daca nu cand oi veni de pe coclauri l-oi gasi ca ma asteapta O duminica relaxanta si placuta va doresc. Report
February 8, 201511 yr comment_225923 Zoazo, sa le stapanesti sanatoasa A nins putin , dar s-a oprit. Vad pe net ca vine frig iarasi, nu-mi place. Pitica mea e bine , a trecut raceala , dar eu sunt "fericita" detinatoare a unei sinuzite, ma lupt sa nu iau antibiotic , dar nu cred ca scap fara.Duminica frumoasa tuturor! Edit: Tocmai ce am terminat de scris si aud pitica "IEEEE" , zic "ce-i?" "NINGEEE!!!" Report
February 8, 201511 yr comment_225931 Ziua buna la han Zoazo, sa-ti porti/folosesti sanatoasa cadourile Stellina, succesuri fara numar peste cele mari si tari Am si eu o intrebare. Are cineva o reteta verificata de tarta cu crema de lamaie si bezea? Sar'na Report
February 8, 201511 yr comment_225932 Ziua buna la han Zoazo, sa-ti porti/folosesti sanatoasa cadourile Stellina, succesuri fara numar peste cele mari si tari Am si eu o intrebare. Are cineva o reteta verificata de tarta cu crema de lamaie si bezea? Sar'na Multumesc mult, Cami!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifDe ce nu faci Catrinelul Stellinei? In loc de gem, pui crema de lamaie.Cred ca merge! Catrinelul e verificat de mine! Report
February 8, 201511 yr comment_225933 Ziua buna la han Zoazo, sa-ti porti/folosesti sanatoasa cadourile Stellina, succesuri fara numar peste cele mari si tari Am si eu o intrebare. Are cineva o reteta verificata de tarta cu crema de lamaie si bezea? Sar'na Multumesc mult, Cami!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifDe ce nu faci Catrinelul Stellinei? In loc de gem, pui crema de lamaie.Cred ca merge! Catrinelul e verificat de mine!Nu e ce vreau eu. Am avut azi la serviciu catering si la desert au avut minitarte cu lemon curd si bezea. Si n-am mai apucat Si mi s-a facut o poftaaaaaaaaaaa si mi s-a pus pata. Si sunt o gramada de retete pe net, dar as prefera ceva incercat si care iese. Report
February 8, 201511 yr comment_225934 Nu e ce vreau eu. Am avut azi la serviciu catering si la desert au avut minitarte cu lemon curd si bezea. Si n-am mai apucat Si mi s-a facut o poftaaaaaaaaaaa si mi s-a pus pata. Si sunt o gramada de retete pe net, dar as prefera ceva incercat si care iese.Cami, eu am facut un desert gen tarta cu crema de lamîie, dar fara bezea. Insa reteta suporta linistit si o bezea coapta desupra. Uite aici reteta : http://mayas-esprit.blogspot.de/2011/06/desert-lemon-tree.html Report
February 9, 201511 yr comment_225961 bunaVine week endul si eu caut aspirator caci al meu e mortMa innebunesc atitea reclame care zic ca al lor face si drege.... sunt pierdutaImi doresc un robot aspirator care sa fie performer ca dysonu,sa faca minuni pe covor si soluri dure,sa intre sub mobile deci sa fie pitic si sa i pot pune si cirpe de curatat Sa stie sa vina la bazaSa nu coste chiar ca DysonAveti voi asa ceva?Spuneti mi si mie va rog ca sa nu comand pe primul... in primul rand Dyson nici nu cred ca are robotei si sincer eu in veci nu mai comand Dyson. Am luat o mare plasa acum 3 ani de zile cu el, o groaza de bani si nu sunt deloc multumita.Nu e silentios deloc , fata de alte modele care poti modifica intensitatea Dyson-ul are o singura putere.De roboti nu prea stiu ca pe mine nu ma tenteaza ca am trepte in casa deci iese din discutie, dar as schimba Dyson-ul chiar si pe un Dirt Devil de care eu pot spune ca am fost multumita,dar deh daca toata lumea lauda Dyson-ul am zis ca hai sa incercam Si cum nu am salutat, salut acum Hanul si urez o saptamana minunata tuturor. Report
February 9, 201511 yr comment_225966 Buna Ioana si multumesc de raspunsDa Dysonul a scos robotel si cineva de la mine are aspirator normal marca asta si e f multumitaEu am avut in mina unul de masa si m a impresionatacum nu stiu sunt inca in ceturiOricum sper sa am bafta caci e aleatoriu...un pupic la buburuza mica!! Report
February 10, 201511 yr comment_226005 Nu e ce vreau eu. Am avut azi la serviciu catering si la desert au avut minitarte cu lemon curd si bezea. Si n-am mai apucat Si mi s-a facut o poftaaaaaaaaaaa si mi s-a pus pata. Si sunt o gramada de retete pe net, dar as prefera ceva incercat si care iese.Cami, eu am facut un desert gen tarta cu crema de lamîie, dar fara bezea. Insa reteta suporta linistit si o bezea coapta desupra. Uite aici reteta : http://mayas-esprit.blogspot.de/2011/06/desert-lemon-tree.html Mersi, Maya Report
February 10, 201511 yr comment_226009 Buna! la noi a nins,acum a dat soarele pe jos e patinuar asa ca nu ma aventurez prea departe .In rest bub'a inceput scoala asa ca iar suntem la program teme alea-alea .Cam asta e,o zi faina tuturor! Report
February 10, 201511 yr comment_226023 la mine-a nins 5min cu soare. si-acum bate vantul, bineinteles Report
February 10, 201511 yr comment_226028 La noi azi trotuarul pe care a batut soarele a fost uscat iar celalat cu zapada !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Report
February 11, 201511 yr comment_226036 Buna dimineatza fetelorduminica am celebrat sf Valentin adica iarasi un cadou cu simbol si am fost apoi in B la restaurantul japonez Sakura...frumos spectacol multa mincare parca citeam pe FB de la dna ambasatrice ca acum niponii maninca ca si americanii:(Pisicutza verisoarei mele din buc a mincat un soricel otravit si e in coma are perfuzii si e pe perna electrica:(Nici matusa mea nu e bine deloc intram pe ultimii 100msi uite asa cu vesti amestecate viata merge catinel mai departe================================am luat de la lidl o forma da prajitura din silicon...chipurile prajitura sf val...as face ceva azi dar idei...ioc ioctotul valma.... Report
February 12, 201511 yr comment_226069 La noi pe principiul''nu e soare,dar e bine!''.. am savarsit' o ciorbita de ''verisoare'' si ca sa iasa buna am pus si un os la zama' si ca tot ma inebunea bub' ca vazu la desene cu Garfild lazagne (gasii la mine la magazan' paste de lazagne de la panzani 500 de gr. si facui jumate de pachet asa ca mai am pt. o tura )cu sos ragu,parmezan,sos alb besamel si ceva cascaval afumat printre straturi,sper sa le placa(sosul de carne il scapai un pic,cam iute de la un vf. de ardei incapatanat ) Cam asta e,o zi faina tuturor! P.S dovada Aaa!! si o pizza turceasca (cu sos ragu de carne ca-mi ramasese) Report
February 15, 201511 yr comment_226107 Da" voi ati inchis hanul si nu stiu io"? Mie imi face figuri calculatoriciu"e bolnav asa ca nu va mirati ca scriu ""varza""Somn pufos tuturor Voiam sa va servesc cu gogoase" da nu vrea de nici o culoare asa ca nu_mi mai bat capul ce ma nerveaza Report
February 16, 201511 yr comment_226122 Verber, Dyson 360 eye, impresioneaza prin multa tehnologie, care nu e de folos si nu face mai multa sau mai buna munca ca un alt robot aspirator bun, dar mai ieftin La noi înca n-a aparut pe piata, dar am înteles ca va avea pret usturator. Probabil în jur de/sau ceva peste de 1000 euro. Din pacate nu e mai plat ca alte modele de pe piata, si din cîte am auzit, bateria/acumulatorul li-io nu tine decît 20-30 minute si trebuie sa mearga la încarcat. Deci cam nasol dupa 15-16 ani de munca la acest robotel, din partea lui Dyson Report
February 17, 201511 yr comment_226125 Buna dimineatzaDa Maya asa e am lasat o moale cu aspiratorul Dysonului.Omu meu are Vorverk il folosesc e minunat spal si aspir in acelasi timp etc si m ar tenta si pe mine dar sa dau 1400e ...Acum am vazut ca "termomocsii" au scos si ei un robot ma gindesc sa l inchiriez de undeva sa vad cum trageiata l!http://kobold.vorwerk.fr/fr/nos-produits/Sa vedem....Da Geanny cred ca la han se face varuiala de primavara deci ....hai o zi frumoasa la voi caci la mine ploua....hmmm Report
February 17, 201511 yr comment_226126 Buna! la noi e ger de crapa pietrele,e soare dar bate un vant taios de trece prin toate alea (au fost -9 temperatura resimtita -15,acum sunt -7 temperatura resimtita -11)asa ca se cere o supa de pui fierbinte Calculatorul l-a peticit domnu' Geany,dar inca nu-mi merg pozele,a promis ca mi le face azi Asta e,o zi faina tuturor! Report