March 6, 201511 yr comment_226577 Alpha , ia o portie de somn, refa-te si go for it dupa.Eu cred ca asta voi face curand, cu toate ca e o zi insorita si faina( e doar baba mea ) dar sun ko, si diseara am repetitie generala, asa ca voi ignora Ceahlaul de rufe ; deja sunt super gospodina facui o supa de chimen la cererea dlui meu. in rest e plin frigiderul de branzeturi si alte alea care se halesc cu paine ...deci voi trage si eu pe dreapta curand.Am lasat matzul sa haladuiasca. Azi am avut si control oftalmologic...totul in ordine...urrrrra. :) Report
March 6, 201511 yr comment_226578 neatzaaici ninge, astept femeia,trebuie sa ma duc si in oras si sa fac o coliva pt miineminunat program:(in plus daca se va topii ce este afara nu am cizme de cauciuc... Verb, condoleante Report
March 6, 201511 yr comment_226581 neatzaaici ninge, astept femeia,trebuie sa ma duc si in oras si sa fac o coliva pt miineminunat program:(in plus daca se va topii ce este afara nu am cizme de cauciuc... Verb, condoleanteStella multumesc esti o sufletista este vorba de ingerul de pe FB:( Report
March 7, 201511 yr comment_226597 Hello, la mine azi o mare leneveala...si printre picaturi un pui dolofan cu piureu de cartofi la pranz, si diseara la invitati un gigot care se face singur la cuptor.Salata de portocale , si sa caut o idee de desert pentru diseara.si tot printre picaturi, cate o camasa doua trei...asa in scarba, ca sa mai scad cu 2 cm nivelul Ceahlaului O zi faina tuturor. Ieri a fost baba mea, care la mine-n sat a fost insorita, cam frigutz dimineata, dar chiar placut spre pranz si dupa masa; si azi se arata a fi insorit. Report
March 7, 201511 yr comment_226599 bunadeci am fost cu coliva...preoteasa care vindea luminari ma ia in primire ca sa i platesc ca trage ea.....clopotul si ca face curateniehmmm de cind era tataia preot multe s au comercializat:(am reusit totusi sa fac si festania....miine plec la bucale luni in fr la caldura ca s 15 gradeLa Campina ieri a nins azi e ingheto zi faina Report
March 8, 201511 yr comment_226631 Am trecut pe la han sa va urez "La multi ani!" doamnelor. Nu am venit cu mana goala , am adus ceva dulce Report
March 8, 201511 yr comment_226639 Multumim de urarile parfumate!Va urez o zi insorita si frumoasa ca a mea! Report
March 8, 201511 yr comment_226643 "Mami, ti-am facut o poezie: Esti mai dulce decat mierea/ Esti mai dulce decat lamaia / Esti mai draguta decat un iepuras" apoi, pentru ca mai trebuia ceva dulce, a adaugat : "Si esti mai dulce decat zaharul!!!!!" Offf, trebuie sa ma duc sa-mi fac analizele, sa vad daca mai am ceva sange in zahar ...La multi ani! Report
March 9, 201511 yr comment_226655 Buna dimineata...urarile voastre, dar mai ales ale domnisoarei tale Adi, mi-au inseninat dimineata O zi frumoasa. nu am facut si nici nu fac mucenici, dar am sa ma satur cu poze Report
March 9, 201511 yr comment_226659 Neatza doamnelor! Azi am aflat ca iar n-am castigat la loto, dar m-am consolat ca macar nu pot sa fac ca Itzic la Zidul plangerii care se tot ruga sa castige la loto, pana s-a plictisit Dumnezeu si i-a zis ca poate totusi sa cumpere si el un bilet! Afara e frumos soare, eu sunt fericita mai ales ca se pare ca mi-au iesit mucenicii muntenesti, azi noapte, domnul a ras 1/3 din oala singur Report
March 9, 201511 yr comment_226673 Salut!Vreme frumoasa, dar rece! Zi plina de era sa dea pe-afara la munca! Luni!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gifSa va informez si pe voi, ca poate v-o interesa.Parlamentarii romani s-au gandit ei asa, ca romanimea muncitoare si aflatoare-n tara are cam putine zile libere si vor sa mai propuna inca patru zile libere:- Boboteaza (6 ianuarie)= de ce nu Sf.Ion?-10 mai-Ziua Independentei=mie mi se pare cea mai logica-Inaltarea (ca tot pica joia, de ce nu?)Si, cu voia voastra...Ziua lui Brancusi.N-am inteles daca de nastere=19februarie, sau a decesului=16 martie.Bine, eu n-am inteles de ce a lui Brancusi si nu al lui Eminescu, Creanga, Enescu, Guta, Vali vijelie sau Iohannis.De rest, cica de joi iar se strica vremea! Vineri plec la Braila!Am fiert niste mucenici din care doar eu prestez.Da-s bunuti!Predau legatura. Report
March 9, 201511 yr comment_226675 Buna seara la han !Zozo, daca nu ma insala memoria Brancusi a fost desemnat artistul secolului XX... Report
March 10, 201511 yr comment_226688 Azi vreme nehotarata, pe la 9 ziceai ca vine noaptea, acum e un soare care intra si iese din nori, destul de frig.Din cauza de insomnii, am facut atata treaba ca acum am senzatia ca este deja 4 sunt complet defazata fata de restul lumii!Va urez o zi buna! Report
March 10, 201511 yr comment_226689 Eu calare pe matura; fug la treburi si alea alea...o zi frumoasa la toti. Report
March 11, 201511 yr comment_226713 Buna ziua tuturor!Soare si frumos pe aici, asa ca am iesit la o plimbare prin "ograda", sa ma relaxez putin inainte de sedinta. Si cum sa nu ma plimb, cand am asa ceva prin jur???? O zi frumoasa va doresc! Report
March 11, 201511 yr comment_226717 Pai pe unde sa se plimbe si Zana Florilor? Printre flori! Viorele, ghiocei, narcise...SOARE!Aci-i frig si e cam intunecat! Asa ca staaau si privesc minunile luminoase, poate se ia si la mine! Report
March 11, 201511 yr comment_226732 Vreau si eu printre narcise! Azi treaba mai pe sponci, dar facut cumparaturi pentru cadouri! Report
March 11, 201511 yr comment_226740 Eu nu am avut timp de cadouri...sper de acum incolo sa reusesc ; macar de iepurila Rila. Report
March 12, 201511 yr comment_226748 Zi frumoasa si insorita, meteorologii au zis ca va fi innorat, vom vedea!Neatza si spor la treburi! Report