Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

În cîteva zile, în sase mai exact, Denise face 18 ani, e în clasa 12-a, iar cînd v-am cunoscut pe unii dintre voi, era la gradinita. Nu îmi vine sa cred. Ma bucur cînd o vad mare si frumoasa, ma bucur ca e sanatoasa si sper sa ramîna tot asa, dar totodata îmi vine si sa urlu. De ce trece timpul asa repede? De aseara am picat în butoiul cu melancolie, si ma tot scald în ale tineretii valuri :floare:

La multi ani frumosi, cu sanatate, bucurii, iubire si impliniri, Denise! Maya sa va bucurati alaturi de ea intreaga viata de toate implinirile familiei!

post-685-14252374656174_thumb.jpg

Hello la tot hanul si o primavara minunata va doresc, cu multe flori, bucurii si zambete!

Stella, bine re-ai intors! Adica ai trecut si prin Puglia si era vremea urata? In 2 luni ne avantam si noi ... abia asteptam!

Sa aveti o saptamana fantastica. Kiss you all :floare:

ce egoism am cînd vă aud cu primavara, la mine în județ s-a deșteptat marmota pe invers și mai avem de indurat iarnă și nămeți și temperaturi sub medie pînă in aprilie :floare: :floare:

Si la noi a nins toată ziua azi si încă ninge. Avem si avertizare de vreme rea.

Maine puștiulicul meu începe sa meargă la creșă. Mi se rupe inima. Tare aș vrea sa mai stau cu el acasă :(

Buna dimineata....aici ploua si ploua si e relativ frigutz....dar nimic de a face cu ce este peste garla :(

Wowerful :(

Buna dimineata!!!!

Si de la mine pentru tot Hanul: O primavara minunata!!!

Astazi noi avem emotii, a inceput simularea BAC-ului. Alex, iubitul lui mama, SUCCES! Si la toti copiii care dau simularea!!!!

Si un MARTISOR, sper sa va placa!

post-88-14252824741661_thumb.jpg

ce egoism am cînd vă aud cu primavara, la mine în județ s-a deșteptat marmota pe invers și mai avem de indurat iarnă și nămeți și temperaturi sub medie pînă in aprilie :( :(

Dexter, special pentru tine, o poza facuta ieri, la mine-n sat! :(

post-46-14252847799562_thumb.jpg

buna dimineata

aici frumos in buc

ieri am insotit un inger pe drumul lui....

VA PUP SI VA UREZ O SAPT BUNA SI SUCCESE LUI ALEX

PS SCUZE NU SUNT PE CALCULATORUL MEU

Buna dimineata!!!!

Si la toti copiii care dau simularea!!!!

Simularea de bac?Ce mai e si asta?

Scuzati intrebariile dar stiti ca ma intereseaza tot din punct de vedere scolastic!

Si de rezultatul simularii depinde examenul final sau cum?

Bafta oricum! :(

La noi sunt 12 grade dar se anunta un alt val de frig.

La munte 1 metru si jumatate de zapada, prevad ca o sa schiem pana de Pasti! :(

mai nou se dau simulari, si pentru cei de clasa a 8-a (si fiica-mea a dat saptamana trecuta) si pentru cei din clasele a 11-a si a 12-a.

practic e un fel de pregatire pentyru examen, sa vada copiii si parintii cam unde se situeaza cu cunostiintele, nu are nici un fel de importanta pentru examenul adevarat

conditiile sunt ca la examen, cu camere si tot tacamul, subiectele sunt facute la ninel national

Da, Invalsi a facut Manu anul trecut la scoala.Dar din cate am inteles sunt facute pentru a vedea nivelul pe scoala al clasei sau/si al invatatoarelor.

Ca nu erau nominale.

Au doar clasa scrisa pe ele, numele nu.

Bine ca exercitiu, sunt bune de facut.Nu strica.

Scuzati intrebariile dar stiti ca ma intereseaza tot din punct de vedere scolastic!

Lili, tu esti plecata de mult din tara, poate nu stii, dar mai potrivit era scolaresc :(

scolastic are cu totul si cu totul alt inteles.

sper ca nu te superi :(

Succes, Alex si celorlalti scoleri care dau simulari, ori reale examene in per/anul acesta!

ieri, 2 martie, a fost prima zi de martie cu soare... Io happy! Nu ca duminica nu m-as fi simtit fericita..., dar soarele e o binecuvantare nemarginita ....

Love you all!

Lili, tu esti plecata de mult din tara, poate nu stii, dar mai potrivit era scolaresc :)

scolastic are cu totul si cu totul alt inteles.

sper ca nu te superi :)

Nuuuu, nu ma supar!Chiar va rog sa ma corectati. :P

Pentru mine forumul a ramas singurul loc unde mai scriu in romaneste.Si tin sa scriu/sa vorbesc "inca" corect romaneste.

Uneori imi dau seama dupa ce am scris, ca nu m-am exprimat corect.

Dar de cele mai multe ori cred ca-mi mai scapa cate un cuvant "italianizat". :P

Acum invat si gramatica italiana in paralel cu Manu. :P

Eu am zis ca nu ma mai plang de vremea asta mizerabila, ca tot degeaba :) ! Da' nu se mai termina iarna asta, dom'le! Toata luna Februarie au fost temperaturi sub 0 grade, si cica Martie e luna de iarna!

Pe pagina anterioara m-am delectat cu martisoarele :P si floricelele rasarite prin gradini la unii, copii harnici :P ... Eu n-am cu ce ma lauda decat cu o portie proaspata de zapada :) .

Colac peste pupaza, seful ne-a anuntat ca iese la pensie (n-are decat 55 de ani), ne-a socat pe toti, am sperat cu totii ca glumeste.

Cu toate astea, eu tot zic ca suntem norocosi, ma uit la televizor si unii n-au curent, apa, altii mai rau...

Na, ca m-am "racorit"...

post-192-14254372544012_thumb.jpg

post-192-14254372696524_thumb.jpg

Hello....tare frig peste garla pe partea de est...fusei si eu pe acolo....brrrrrrrrrrrrrrrr

O zi faina tuturor.

Buna dimineata la toata lumea . O zi frumoasa va doresc,; La mine se arata a fi o zi senina, dar nu garantez :)

Ca de obicei, alea alea si restul. Ieri m-am lansat intr-o expeditie de reductie a Ceahlaului de calcat....dar cu toate ca m-am straduit si calcat multe camasi ale lui musiu...muntele ramane impasibil si impune respect inca....asa ca mai am de "escaladat" pana il dovedesc.

La mine-n sat cred ca a inceput faimosul Salon auto, ca vad ca nmai de asta vorbesc in presa locala.

Breeeeeeee inafara de mine, mai intredeschide cineva usa hanului ????

Hi hi hi! draga Stelin',nu stiu altii, dar noi azi am dormit ca inecatii ,asa ca acum sunt cucuvea :)

Cica avem cod galben pt. maine de vreme nashpa',om vedea :floare:

Am facut o mancare de fasole prajita cu ceva afumaturica si muraciuni',salata de varza murata etc+ mufinshii',mereu la cei ai lui Any' ma intorc :)

Si cam asta e pe scurt ashea'(bub' iar a avut un episod cu putina febra dar i-a trecut repede acum e bine-merci)

Somn pufos tuturor :) (inclusiv mie,desi nu-mi e deloc :) )

neatza

aici ninge, astept femeia,trebuie sa ma duc si in oras si sa fac o coliva pt miine

minunat program:(

in plus daca se va topii ce este afara nu am cizme de cauciuc...

Eu deschid zilnic usa, da' numa ma uit sa vad daca lumea e bine

Suntem super ocupati la munca, sefa-mea a avut ceva probleme si-am ramas o saptamana cu toate pe cap, casa mi-e ca lovita de bomba, mai si adun ori imprastii copiii conform cerintelor si activitatilor dumnealor cand am timp, de gatit gatesc zilnic si sunt obosita.

Aseara am atentat sa ma uit la TV dupa cina si aranjat bucataria, bineinteles ca am adormit pe canapea si-am visat ca eram atat de obosita de nu puteam deschide ochii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ca sa servesc pe ceva musafir care venise la noi. Apoi mi-era jena ca am adormit si in vis https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif si-am ratat unele evenimente.