Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

?Moatzo, ce-am pierdut???https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/iamwithstupid.gif

Degete incrucisate n-am tinut, dar te pot felicita !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Hello helo; ma duc spre cea repetitie si sa caut niscai maracuja sa fac un mare desert pe maine :)

O sambata "glorioasa" si relaxanta va doresc!

Buna dimineata

nu am citit din urma ...las mai pe urma ...de ceva timp la mine nu se actualizeaza forumul

asta e:(

Salut!

Am ajuns inapoi la Bucuresti, ca fusei la Braila.Vineri a fost ziua de nastere a fetei prietenei mele din Braila.Sambata am fost invitata la ea.

Vineri seara, pe la 20 : "Ai facut tort de ziua ta?" "Nuuuu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif " "Si-acum zici?" "Paaiii....imi faci tu?Stiu ca esti obosita si mi-a fost mila sa te rog!" Cum sa-i rezist? I-am facut.Sambata, de la 10:30 la 13. Blatul ala de 6 linguri l-am facut vineri noaptea.

N-am sectiune, ca n-am apucat!

post-73-14228097473966_thumb.jpg

Ce fain arata Zoazo' te facusi tortareasa :) o sa-i fac si eu maine lui bub' acum ca e in vecheishan' :) o praji' rapida alla je' cu foi de pandispan si crema de cioco(poate scap si un strat cu frisca printre si pt. mine :) )..

In rest noi am fost toata familia in par (bica si bicu inclusi)in vizeta la matusa Marlena si la verisoare,Bello,Miky si Motex va saluta si ei :) le-am pregatit acolo o placinta cu mere(ca asa fu cererea) si le-am lasat-o doar cat sa o mai dea ele la cuptor,ca se facuse tarziu si am plecat.

In rest la noi a nins acum a stat,somn pufos tuturor :)

P.S Vazui si placinta ta cu mere Stelin' :) ''perishoarele'' mele o vrura cu foi ...

Dragelor dragi, chiar am simtit ajutor in tot ce mi s-a intamplat azi :)

va multumesc tuturor, avui succes pe linie.

sunt impresionata de cata lume s-a gandit la mine :)

Iti trimit toate gandurile bune!!!!!! :) :) :)

Giorgi, de la tine cred c-au ajuns pe linie directa, ca eram doar la alt etaj :)

we glorios va doresc, s-aveti parte doar de ce-i bun!

Auzi, la alt etaj si eu nu te-am vazut, Of, imi pare rau!!!!! Dar ma bucur tare de "succes pe linie"!

Salut!

Am ajuns inapoi la Bucuresti, ca fusei la Braila.Vineri a fost ziua de nastere a fetei prietenei mele din Braila.Sambata am fost invitata la ea.

Vineri seara, pe la 20 : Äi facut tort de ziua ta?" "Nuuuu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif " "Si-acum zici?" "Paaiii....imi faci tu?Stiu ca esti obosita si mi-a fost mila sa te rog!" Cum sa-i rezist? I-am facut.Sambata, de la 10: 30 la 13. Blatul ala de 6 linguri l-am facut vineri noaptea.

N-am sectiune, ca n-am apucat!

Arata super tortul!!!!! Felicitari maxime!!!! Sa mai faci o tura si de ziua ta! :)

Buna dimineata la han . o zi de luni si o saptamana lina tuturor. A mea saptamana e ca "involburata" , ca noi plecam saptamana aviitoare in turneu, asa ca repetiti si concerte, basca inca 2 spectacole de opera :) asa ca sa nu ne plictisim :)

Azi mandruta mea are un examen greu, sa-i tinem pumnii stransi si ganduri bune.

Incepem turneul pe coasta de vest la LA ( am sperante sa ma vad cu doua doamne minunate) si apoi pe coasta de est, deci mare jonglerie cu bagajul...ca trecem de la + peste 20 de grade la LA , la minus cateva la NY :) . Vliza e doar una, 23 kg max , sa iau si asa si asa, basca ceva mai cosy, ca avem la sfarsit de turneu un fel de receptie de la revedere :). plus sa iau si cate ceva sa aduc mandrei mele ...eiiiiiiiiiiiiiii imi fac si eu probleme :)

Gianino, si prajitura mea fu cu foi ( reteta Pisco) . doar ca eu merele le-am calit cu putin zahar , ca sa fie mai *light* ashea...

Vacanta placuta scolerilor si bafta celor ,mari care mai au sesiune.

Buna! Da Stelin' vazui,eu ma refeream ca eu le-am facut cu foi de placinta cumparate din comert de alea subtiri(filo) ca asa vrura zapacitele :)

Azi am facut o fasolica prajita cu carnaciori prin ea si kaiser,servita alaturi de o felie de telemea(placerea lui domnu' Geany,de la sarbi i se trage :) )si salata de varza ,desert prajitura.

In rest cam atat,intunericios,mocirlos,multe teme de vacanta :)

Buna dimineata la han. Azi zi luuunga. Basca vreo 3-4 care au aniversari intre azi si maine, asa ca am prajiturit ieri, basca si ceva sarat :hungry:

e acum sa vad cum, le transport.Domn Fiocco a ramas toata noaptea afara, asa ca eu ca *mama* grijulie, m-am trezit cu noaptea-n cap sa dau drumul bàietului la caldurica...aseara ( pe la 23 l-a apucat amocul sa iasa) n-a fot chip sa-l aduc in casa !!

O zi faina tuturor.

post-16-1422941992061_thumb.jpg

Bună seara! Eu sunt în vârful divanului înfofilită bine în păturică. Nu mă simt prea bine. Mâine parcă văd că voi ateriza la doctoriță.

Să sperăm că noaptea și căldura îmi vor face bine.

Vă pupăcesc!

Buna dimineata la han. Sorinelul multa sanatate; bag seama iar ai luat-o pe aratura, adica exagerezi...mai lasa oleaca frâele, si mai ia momente de respiro, ca organismul daca e biciuit prea mult, se razbuna.Ai grija de tine, ca si cand ai fi una din fete, sau oricare persoana draga tie :tongue3:

O zi lina la toata lumea, si spor in ce faceti.

Buna! la noi ieri a fost o adevarata zi de primavara cu soare cald,asa ca am fost la plimbare,azi e mai frig decat ieri dar e senin,macar nu mai e intunericeala aia umeda.O sa iesim oricum la cumparaturi,in rest teme de vacanta etc.

O zi minunata tuturor! :tongue3:

Neatza si de la mine

Aici frig 0 grade si poate soare

Nimic in rest decit niste legume vapori acompaniate de peste la gratar

zi frumoasa!!

Am o scurta vacanta , asa ca azi m-am plimbat putin cu pitica , sa vedem o frumoasa familie care a poposit la noi in oras.

post-780-14231427860879_thumb.jpg

post-780-14231427953555_thumb.jpg

Sper sa reziste rautatilor.

buna

Vine week endul si eu caut aspirator caci al meu e mort

Ma innebunesc atitea reclame care zic ca al lor face si drege.... sunt pierduta

Imi doresc un robot aspirator care sa fie performer ca dysonu,sa faca minuni pe covor si soluri dure,sa intre sub mobile deci sa fie pitic si sa i pot pune si cirpe de curatat

Sa stie sa vina la baza

Sa nu coste chiar ca Dyson

Aveti voi asa ceva?

Spuneti mi si mie va rog ca sa nu comand pe primul...

Aici e frig se anunta insa o vreme insorita felinele au papat Jade si ea draguta am pus si de mincare la zburatoarele vazduhului dar parca vad ca se ridica vintul deci...nu vor fi numeroase

De mincare nu am idei a sa fac totusi un pilaf cu niste fructa de mare si daca vine omu cu frunze de menta bag o placinta cretana la cuptor.Camelia la tine ma gindesc:)

va urez zi perfecta si daca aveti vreo recomandare pt mine....ar fi superrrrrrrr

bisou

Ciao ciao!

Azi la muncă și după aia profitând de o pauză o raită prin oraș la magazine.

Am făcut focul în sobe și acum parcă nu-mi mai vine să ies afară în frig și ploaie.

E așa de bineeeee la gura sobei!

Mai stau un pic și trebuie să o iau din loc pt a o recupera pe Giulia de la patinaj, apoi amândouă la muncă.

Pe Mara o vom recupera pe la 18,30h când terminam cu munca. Pe la 19h ajungem și noi acasă.

Mâine înot, duminică meci de volei cu Mara (în deplasare), așa că trebuie să tragem tare mâine pt a putea termina temele. O minunatie!

Cine mă ajută cu un ghiont/șut să ies afară din casă? Nu am niciun chef...

Moatzo, am lipsit, dar imi pare bine pentru tine ca totul a iesit cu brio si te felicit!

Zozo, tare frumos tortul tau! vad ca te-ai specializat pe torturi! sau erai deja, ca eu nu am drum pe acolo ...

Sorina, ti-a trecut raceala? Sanatate multa si ceva relax si pentru tine!

Si aici e un vant de fluiera tabla pe casa si toate jaluzelele ... , mi-a tras poarta din mana si mi-a trantit-o cat colo! Ploaie, burnita si negura ... In rest toate bune! :pupic: Luni- marti ziceam ca vine primavara, trecusem la jachetica mai subtirica ... acu'a venit vaju'!

Dorina, ce familie frumoasa ati vizitat voi! e bine, pitica?

fu' frumoasa si suficienta vacanta picilor, doamnelor?

In primul rand multe energii pozitive si succes Valentinei! Stella, eu te inteleg perfect cu grijile cu bagajele! probabil nu e chiar cazul tau ..., dar asa fac si eu cand plec undeva ... imi sta pe cap sa iau de toate pt orice situatie/ocazie/vreme/mood ...sfarsesc ca juma' de valiza ramane nepurtata ca nu fost vremea/mood-ul :occasion14: Dar, nu ma invat minte! de fiecare data zic ca plec cu 3 surcele intr-un rucsacel de spate data urmatoare! darrrr....nu reusesc sa ma limitez ... La noi, la femei si numai cosmeticalele au o tona si 1/4 din valiza ..., ca doar nu-mi vine sa ma spal cu samponele de alea de hotel etc ... Divaghez... O sa te descurci tu cu toate, sunt sigura! :boohoo:

Va doresc un WE minunat, doamnelor si domnilor! Asezonat cu exact ce va doriti!

Eu as vrea relax, ceva light si f. tasty de mancat. Citit si filme. Darrrrr.... :occasion15: trebuie sa mai si deretic, sa impachetez 5 masini de rufe, sa spal alte 5, sa gatesc ... Om vedea ... fata vrea hai-hui intr-o vizita maine, in alta poimaine ... Om vedea cum le impacam pe toate, sa nu vina luni si sa am casa raschirata si cu toate care unde ... , ca in timpul saptamanii nu apuc sa fac nimic ...

Inchei: spor in toate si bucurii! :floare: