January 11, 201511 yr comment_224708 Salut!Azi e relax, asa ca n-am facut decat tocinei! Dar vreau sa va povestesc ceva din ciclul "Toate mi se-ntampla numai mie!"Vineri seara, ca de obicei, s-a defectat liftul (vad c-a devenit un obicei!) Hotarasem deja ca sambata sa merg in piata, ca nu mai aveam oua si cartofi, si-mi trebuia si carne tocata pentru musaca.Am tot stat, am asteptat, poate s-o repara cumva! Canci!Pe la 11:30 mi-am luat inima-n dinti si-am prornit in jos pe scari (stam la 5) spre piata! A FOST PRIMA OARA cand am luat FIX ce-mi trebuie.M-am intors cu 3 kg de cartofi, 10 oua si 0.5 kg carne si, cu curaj, in sus, pe scari, 5 etaje! Cand am ajuns sus, se reparase si liftul! Ei? Nu merit un premiu? Facui si sport! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
January 11, 201511 yr comment_224711 M-ai terminat cu tocineii aia,imi stau pe creier deacu' Si am si tot ce-mi trebe' ca sa-i fac,dar am rezistat ''heroic''pana acum cel putin La noi e super cald,o aparaie unica peste tot .Eu sunt singura cu bub' asa ca am facut oleaca de ordine,teme suplimentar si ghiozdanelul pe maine,in rest ''Paaaarrtttiii!!!!!!'' ...fiecare face ce vrea,program de voie ..Sanvisuri ,paine cu nutella etc Report
January 11, 201511 yr comment_224717 buna seara fetelorAm revenit din piata centrala din Lille unde admosfera era ca n Paris...emotie multa,imn,plancarde etcacum acasa se da in bucla tot filmul actiunilorazi noapte dormit 3 ore pe la 5 fierbeam o limba de vaca...am facut o cu castraveti acri, rosii si niste usturoi...sa te lingi pe degetemiercuri seara debarc in Otopeni ....vad ca i frig rau:( Am si eu o intrebare....gasesc in supermarché uri apa HEPAR? Report
January 11, 201511 yr comment_224720 Hello tuturor!Verb, nu este frig deloc la Otopeni deocamdata.De vineri s-a mai inmuiat gerul, iar ieri si azi au fost doua zile splendide, cu soare cat cuprinde si destul de caldut...o placere... Nu am auzit/uitat de acea apa. De ce? Si la noi we de party, n-am gatit, doar am soalat si facut outina ordine...in rest ieri am iesit invitati la un prieten Ion. Iar azi s-a serbat taticul meu, Ion si el, cu mese intinse si familion extins, asa cum pastreaza inca trraditia ai mei pentru toste ocaziile de sarbatoare. Nici nu stiu cand a trecut we, ca am fost teleleu toata ziua si ieri si azi. Va doresc tuturor o seara placuta si o noua saptamana armonioasa si productiva. Report
January 11, 201511 yr comment_224721 buna seara fetelorAm revenit din piata centrala din Lille unde admosfera era ca n Paris...emotie multa,imn,plancarde etcacum acasa se da in bucla tot filmul actiunilorazi noapte dormit 3 ore pe la 5 fierbeam o limba de vaca...am facut o cu castraveti acri, rosii si niste usturoi...sa te lingi pe degetemiercuri seara debarc in Otopeni ....vad ca i frig rau:( Am si eu o intrebare....gasesc in supermarché uri apa HEPAR? Bine ca vii cand plec eu! Zi ca stai mai mult, ca eu plec vineri si vin duminica.Merg doar la Braila, pe we.Apa HEPAR se gaseste doar in magazine naturiste si-i cam scumpa! Report
January 12, 201511 yr comment_224733 Buna dimineata si o saptamana lina si mai putin agitata la toata lumea.Eu un program un pic mai lejer decat saptamana trecuta.Miercuri sa ma duc iar la control cu musiu fiocco.O zi faina tuturor. Report
January 12, 201511 yr comment_224734 buna seara fetelorAm revenit din piata centrala din Lille unde admosfera era ca n Paris...emotie multa,imn,plancarde etcacum acasa se da in bucla tot filmul actiunilorazi noapte dormit 3 ore pe la 5 fierbeam o limba de vaca...am facut o cu castraveti acri, rosii si niste usturoi...sa te lingi pe degetemiercuri seara debarc in Otopeni ....vad ca i frig rau:( Am si eu o intrebare....gasesc in supermarché uri apa HEPAR? Bine ca vii cand plec eu! Zi ca stai mai mult, ca eu plec vineri si vin duminica.Merg doar la Braila, pe we.Apa HEPAR se gaseste doar in magazine naturiste si-i cam scumpa!multumesc fetele!Vin pe 14 si plec pe 31 ...cam de pe 20 bag niste zile Campina si cam atit.tel meu ...se stiepupps Daniela HEPAR ul e f buna celor ce au tranzitul leneso sa pun o poza.Stella si noi mergem azi cu Jade la chirurg...trebuie programata la operatie biata memerNu am vazut catel mai destept si tandru...intelege orice....nu e uman doar pt ca are 4 labe si nu vorbesteva pup Report
January 13, 201511 yr comment_224798 Buna! Ce mai faceti?! nu mai e nimeni pe la han?! La noi e soare si frumos,nush' de ce dar mi-e un somn de numa Le-am facut la huni pilaf si parjoale/piftele.Imi stau pe creier tocineii Zoazei,cred ca trebuie sa-i comit ca sa scap de napasta O zi minunata tuturor! Report
January 13, 201511 yr comment_224813 Eu, eu sunt într-o vizită scurtă la Han. Am muncit până acum și am 10 minute de când am zis "gata", așa că mă hodinesc pe divan. Treabă mai am destulă, dar cum nu se termină niciodată mă fac și eu pt o oră, două că nu o văd. Sunt vreo 10 zile de când sunt "fericită"... in traducere cum prind un pic de timp bântui prin magazine după reduceri. Mi-am îmbrăcat fetele, mi-am luat și eu câte ceva și mi-am asigurat cadourile pt trei luni de acum încolo. Vineri mă mai plimb un pic prin oraș. Duminică o vom avea pe mama cu noi, așa că va fi mare nebunie. De Sf Ion a muncit și e născută în 22 ianuarie și bineînțeles că e la muncă așa că duminică o vom sărbători 2 în 1.Vom avea casa plină... Trebuie să hotărăsc ce dulce voi face. În concluzie și săptămâna asta sunt ocupată, deci va trece în mare viteză. Ca de altfel tot anul trecut... A trecut un an de la accident și nu știu când a zburat. Mai bine că a fost așa. Are mama fete mari: Mara clasa a 4a și Giulia clasa 1. Stau și mă uit la ele și nu-mi vine să cred. Anul ăsta voi schimba și prefixul... Important e să fim sănătoși că belelele cum vin așa și trec. Vă pupăcesc și mă duc să pap niște portocale! Report
January 14, 201511 yr comment_224851 si de la mine...buna dimineata!azi calatoresc catre bucurestipup fetele si directia ...charleroi apoi wizzzzzz air! Report
January 14, 201511 yr comment_224855 e soare si placut azi ....se dezgheata din omat! sa nu ne aduci precipitatii sau geruri te asteptam! zbor placut si drum bun. Daca tragi in Vatra Luminoasa, gasim timp intr-o zi de un ceai in zona, sper ... in rest o zi minunata si cu soare tuturor! sa vina primavara ! stiu sunt grabita! Report
January 14, 201511 yr comment_224863 Si la mine e soare si e tare frumos afara. Azi sunt fericita castigatoare a unei zile libere si chiar de e in mijlocul saptamanii imi pica bine putina odihna... vine vorba. Ca am muncit prin casa, ordine si curatenie in lucrurile fetei, curatenie prin casa. Am avut timp si de plimbare cu pitica acum la pranz cand a iesit de la scoala, ca prea este frumos afara. Ne-am amuzat copios impreuna, avem in fata blocului 2 pisoi care fac mereu echilibristica in copaci. Sunt fantastici. Poze de acum vreo 2 zile cred Report
January 14, 201511 yr comment_224866 Hmm!! la noi ceata si frig (au fost -5 grade) intunericeala ,stare de somnolenta (in + nush' ce tot o fi cu cutremurele astea,au fost 17 in 14 zile,multe in jur de 4 grade eu am o oroare cu asta...)in fine azi toate ne-au mers pe dos,mici marunte dar pe dos,asa ca vb. lui domnu' Geany:''inchide poarta si da drumul la caini' '' ... Bub' abea se lamuri cu inmultirea (a luat fb. la testul de evaluare )ca am trecut la impartire ,prin scadere repetata,a avut mult la citire scriere teme,asa ca probabil de oboseala ,la mate nu a mai dat randament deloc .Mai aveam putin si-mi ieseam din pepeni rau cu el.Zic:''Halt!'' luam o pauza si continuam mai tarziu Mda! inca mai sunt cu nervii pe bigudiuri dar imi trece Report
January 14, 201511 yr comment_224868 Hello!!!! Si pe la Bucuresti bate vant de primavara! Eu pe la scarbici, recuperam cate 1 ora pe zi pentru zilele libere date de sarbatorile de iarna si asta este cam nasol, dar asta e! Phoenix, m-am indragostit de copacul cu pisici! Geany, felicitari lui Bub' pentru testul de evaluare, un pic de rabdare, se termina semestrul si vine o scurta si binemeritata vacanta! Si mai lasa nervii in pace! Pupici la tot Hanul! Report
January 14, 201511 yr comment_224869 Geany, iubita, tu faci pauză... Eu când termin cu una o iau de la capăt cu alta... Report
January 14, 201511 yr comment_224870 Deci Geany' cea care s-a inscris pe forum(cam inca de la inceputurile lui) s-a schimbat .Nu ma mai simt,in mare parte ,cea de atunci .Prioritatile s-au schimbat,si.. totul...Ba chiar destul de recent pot sa spun...De cand a murit soacra mea,desi in multe chestii nu are nici o legatura asta,totul e altfel.Eu si ai mei suntem bine sanatosi si ne intelegem bine,ba chiar mai bine,multumesc lui d-zeu,dar nu mai e ceea ce a fost.Bub' era mic,cel mare era la scoala,mama mea si tata la serviciu...Acum totul e diferit si presiunea e mare ,totul s-a schimbat,e ''altfel''.In fine..''Valurile vietii'' cum s-ar spune ,cum am fost mereu alaturi la rele si la bune,am simtit nevoia sa va spun asta ,pt. ca poate si voi ati observat ceva diferit la mine Nu e nimic neobisnuit,dimpotriva,dar din aceasta cauza,nu mai sunt poate mereu Geany cea zburdalnica si nebunatica,desi nu mi-a trecut de tot,stati linistite Report
January 14, 201511 yr comment_224871 Geany draga , eu imi ies din pepeni la scris cifre , litere si silabisit. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta de anul viitor. Si Bub , bag de seama, e constiincios, dar a mea e mare putoare, dezordonata, neatenta Uff...nervi de otel imi trebuie , zau. Invatatoarea imi spune ca e cu capul in nori , inceata pentru ca ei ii zboara gandul in alta parte mereu. " Imi vine sa o omor pentru ca o vad ca poate si nu vrea" asta a fost replica invatatoarei. Report
January 14, 201511 yr comment_224873 Ne-am amuzat copios impreuna, avem in fata blocului 2 pisoi care fac mereu echilibristica in copaci. Sunt fantastici. Poze de acum vreo 2 zile credCe face Micky in fata blocului tau??? Report
January 14, 201511 yr comment_224877 O fi vrut sa vada cum e traiul in Banat Mda, s-o fi saturat de capitala..... Report
January 14, 201511 yr comment_224883 Geany draga , eu imi ies din pepeni la scris cifre , litere si silabisit. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta de anul viitor. Si Bub , bag de seama, e constiincios, dar a mea e mare putoare, dezordonata, neatenta Uff...nervi de otel imi trebuie , zau. Invatatoarea imi spune ca e cu capul in nori , inceata pentru ca ei ii zboara gandul in alta parte mereu. " Imi vine sa o omor pentru ca o vad ca poate si nu vrea" asta a fost replica invatatoarei.Ooo!! Daa!!Bub' e f. constiincios si orgolios rau daca nu stie incepe sa planga singur,nu e nevoie sa-i mai fac eu observatii .Eu stau prost cu nervii si chiar nu asi mai avea rabdare daca si el ar mai fi incapatanat Report
January 15, 201511 yr comment_224942 hello!woaaaw, ce misto e copacul cu pisici! ce dragalase! fetelor cu copilasi, hai sa nu va stresati, ganditi-va cu incredere ca aveti un inger de copilas care va fi sclipitor la scoala, va fi atent si va culege toate informatiile de care are nevoie! si asa va fi! altfel, daca pui presiune pe copil el simte asta si nu mai da randament, nu ca nu vrea, pur si simplu e incordat sau nu i se insufla incredere si dragoste de cunoastere. Izuk, nu cumva nu ii place de Doamna invatatoare? nu cumva i-o fi tras vreun perdaf, metoda care nu tine cu toti copiii ... Si la mine e la fel, Bea daca nu poate sau stie ceva, ea singura incepe sa planga si ma roaga sa o ajut. Alteori nu vrea sa o ajut zice ca ea stie si ea face ... La clasele la care profesoarele nu stiu sa se apropie de astia mici, e jale chiar si la gradi! Noi ar trebui sa ii simtim si sa ii incurajam asa cum ei stiu/ pot sa faca mai bine... Sistemul competitiv actual mie mi se pare exacerbat. Eu nu am invatat cu dragoste de carte decat in clasele 6-8, cand am schimbat scoala si am avut profi de mate/romana/chimie/fizica/biologie/sport dascali minunati. Ma credeti ca ce am invatat/facut atunci nu uit niciodata? In rest de gura parintilor si constiinciozitate ... si cred eu ca ar trebui sa fie un pic altfel ... adica de ce nu ar fi mereu o placere/bucurie sa mergi la scoala sa inveti tot in clasa, sa inveti ceva nou, sa ridici mana, sa iei note mari. Parea mea este ca tine fix de dascal. Poate ma insel ... Report