December 29, 201411 yr comment_224107 Verb cum se simte domnul tau ? a fost la dr? Multam de intrebare....!Da a fost la doctor dar .....a fost un consult superficial facut cert e caO sa trebuiasca totusi sa mergem la o asociatie SOS mains"(because generalisti in greva azi)...are problema cu degetul s a umflat si e vinat rauUmarul nu l prea mai doare si ochiul mai e putin vinat....acum stie sa se machieze cu fond de ten ,stie sa se demacheieze..Cam atit despre acest lucru,vom vedea cum evolueaza in continuare "lucratura politiei"multumesc si o zi exceptionala! Report
December 29, 201411 yr comment_224109 Gianinooooo, lasa bre copchilul sa se zbenguie in omat, da sa-l infofolesti bine, si dupa sa-i pregatesti o zam`fierbinte sau o ciocolata calda. Eii!! fuseram-fuseram la localul nostru favorit aici langa noi ,eu am stat la caldurica ,bub' s-a zbenguit in zapada cat a vrut si domnu' Geany cu lista de cumparaturi la purtator a facut cumparaturile,deci avantaj je' Acum toate hainele sunt pe calorifere la uscat,deci ninge viscolit din toate directiile de nu poti tine ocheanele deschise ...nu-i de iesit din casa . P.S Meniul e branza cu smantana si snitele (cu salata verde ceapa verde,rosie si castravete verde ) Report
December 29, 201411 yr comment_224110 LA MULTI ANI si SARBATORI FERICITE!!!! Sa va fie casa, casaCu bucate noi pe masaMos Craciun cu sacul plin,Drumu'n viata cat mai lin,Bogatie cata vreti,Sanatate pentru toti,Iar la anul care vineSa va fie si mai bine. Eu va salut de la birou, ma uit pe fereastra cum ninge si astept sa treaca ziua mai repede, nu de altceva dar mai am treaba si pe acasa. Report
December 29, 201411 yr comment_224112 Giorgi, merci de "uratura" si va doresc si voua la fel , tot ce e mai bun si va doriti. Report
December 29, 201411 yr comment_224114 Giorgiana, un an mai bun si voua cu multa sanatate ca e mai buna decat toate. Eu ma invart prin casa fara chef, ma afund in poze, amintiri si ...singurul filmulet de pe vremea cand tata era tanar fecior. Calitatea e foarte proasta ca filmul este vechi, undeva prin anii 60.Nu reusesc deloc sa gasesc alt film sau nu stiu cum sa imbunatatesc calitatea.Aveti voi idee cum? este filmuletul.Prin arhivele TVR stiu ca mai sunt filme cu ei,dar iarasi nu stiu unde sa caut.In filmulet apare si nasul parintilor de cununie si tatal nasei mele si al carui nume il port.Din pacate din tot grupul lor au mai ramas doar 3, anul asta s-au stins 3, inclusiv nasul nostru care a fost "egoist" si la 6 luni dupa ce a plecat si-a luat finul si cel mai bun prieten. Aici e o poza din 1964 la unul din spectacolele date in China.Tati este in primul rad de jos intre fete(la stanga cum se priveste poza are 3 fete, la dr o fata si in fata lui un tip si unul de sta intins). Report
December 29, 201411 yr comment_224117 Ioana, ce frumoși sunt toți! Eu deabia am ajuns acasă. După muncă am fost cu Mara la doctoriță: sinuzită și otită otită. Așa că trecem pe antibiotic și spray cu apă de Sirmione. Trebuie să facem tona de teme... Eu față de ceilalți părinți sunt de partea maeștrilor, dar într-adevăr le dau prea multe. Sper să le terminăm. În altă dezordine de idei, datorită Zerdei (mulțumesc muuuuuult de tot) m-am apucat de făcut turtă dulce (monti). Miroase la mine în casă a scorțișoară... O minunăție! Mă duc să văd dacă s-a răcit prima parte a aluatului ca să-i dau înainte (mor de poftă). Sper să termin în timp, nu de alta dar trebuie să mai dau o tură la muncă. Vă pupăcesc! Report
December 29, 201411 yr comment_224121 Sarbatori fericite tuturor, un an nou fericit plin de sanatate si numai lucruri bune si frumoase ! Report
December 29, 201411 yr comment_224129 Ciao,Anny! Raportez: turtă dulce ffffff bună. M-am întors de la muncă. Am pregătit cina și mi-am pus niște ulei încins pe mâna dreaptă... ma ustură de mor... Pot sa urlu? Report
December 29, 201411 yr comment_224131 Ciao,Anny! Raportez: turtă dulce ffffff bună. M-am întors de la muncă. Am pregătit cina și mi-am pus niște ulei încins pe mâna dreaptă... ma ustură de mor... Pot sa urlu? Poti? O sa te doara-n gat! De ce n-ai pus miere de albine? hai sa pup sa treaca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
December 29, 201411 yr comment_224134 Am pus o cremă (superexpirată) pt arsuri (solare)... Era singura chestie care o aveam în casă. Mă ustura prea tare ca să mă ducă țeasta la altceva decât la crema din baie. Expirată, dar a funcționat. M-a usturat vreo 2 ore, dar în sfârșit m-a lăsat. Report
December 29, 201411 yr comment_224137 Pup si eu ca sa treaca (eu de cand cu bub',dau cu bepanthen sau crema de galbenele )chiar acum ca ma gandesc nu am mai comis-o de mult (sper sa nu vb. cu deochi,ptiu-ptiu ) In rest la noi nu mai e viscol si nu mai ninge . Report
December 29, 201411 yr comment_224139 Buna dimineata, si o duminica "lenevoasa" va doresc. A reinceput sa fulguie...ieri a plouat toata ziua, dupa ce dimineata era pudrat cu zapada. Au anuntat si bise ( vantul cel rece) asa ca m-am aranjat daca se face derdelus.In rest si azi in program o mare leneveala, ca se cere , la fel ca ieri .eram invidioasa asa ca mi-am tras pouf-ul lui Marco in fata semineului si te-am copiat si ca sa nu ma simt singura mi-am luat si paharul de vin cu mine Report
December 29, 201411 yr comment_224146 Adriana, bine ai facut. Sorinelul daca nu e arsura profunda se trece imediat sub jet de apa rece minim 5 min ca sa stopezi .NU se pune nimic gras pe arsuri. si in special NU se sparg besicile.Refacere rapida si un pupic si de la mine, sa treaca mai repede. Report
December 30, 201411 yr comment_224148 Iar nu dorm, afara e o patura de zapada pe masini, ninge potolit, pe asfalt nu e deloc zapada, deci sa nu-i credeti pe aia la televizor, au curatat oamenii! Au dat cu toate mirodeniile, sa-i duc eu cizmele mele de piele patate de sare lui Oprescu, sau nu?? p.s. asta e valabil pentru centrul Bucurestiului si bulevarde, sa nu v-aud ca la Straulesti n-a intrat tractorul, sau ca pe aleile dintre blocuri s-a impotmolit masina! oricum zapada e uda, daca nu da inghetul cum zic astia, se topeste rapid! Report
December 30, 201411 yr comment_224152 Hello, hello. La mine e doar frig, e cate o incercare de pudrare, dar inca nu prinde...in schimb in franta vecina spre munti e beleala.Domn fiocco aseara a iesit sa haladuie pe la 23h30...si la 5h30 m-am dus sa-l chem, de atunci zace pe covor ...cand nu e pe un "fotel".Azi intendenta casnica...calcat alea alea...deh vine noul an, sa-l intampinam cu casa in ordine O zi faina tuturor, numai maine nu-i ...poimane Report
December 30, 201411 yr comment_224153 Le mai dau 30 de minute si-i trezesc! gata lenea! Acum nu stiu ce sa cumpar pentru Revelion si mai am o problema sa fac salata zbuf, sau nu, ca domnul ultima oara a lasattooooooooo Report
December 30, 201411 yr comment_224154 Dumezeu sa-l odihneasca, Ioana! Mi-ai adus o mare bucurie cu filmuletul asta, Calusul e unul dintre dansurile populare pe care nu ma satur sa-l vad si sa-i ascult muzica Eu cred foarte tare in pomenirea celor dusi, adica aducerea lor aminte cu ce au facut bun si frumos in viata, asa ramin multa vreme alaturi de noi si ii facem si pe altii sa afle cine au fost si ce au facut in viata lor paminteasca Report
December 30, 201411 yr comment_224155 hello din buzaul intepenit, viscolit, geruit dar insorit!cam ger, scartaie zapada sub talpi si ce-i mai rau, de-acuma vine. zi de intendenta, cum zise Stellin, ceva rufe, de terminat niste eclere, savarine am facut ieri si n-au mai ramas jumate! daca mai vin pretenasii lu' fi-miu, nu prinde niciuna Anul Nou. mie nu-mi trebe, nici n-am gustat din produsul finit.maine seara mergem la restaurant, mi-am pregatit tinuta de gala, tre sa refacem manichiura, ceva zburataceala-n plete si gata!prea repede a trecut ce-a fost frumos anul asta, prea greu s-au dus momentele dificile...dar cu siguranta vreau un an ce va sa vina mai linistit!voi ce mai aveti in plan? spor in toate, alea-alea! Report
December 30, 201411 yr comment_224156 Buna dimineata,la noi nu mai e asa frig ca ieri, azi doar -4 gr fata de -11, dar multa zapada, mi-a luat o ora sa curat din fata casei. De azi sunt pe antibiotic, mi-a trimis ieri in farmacie dr de familie reteta si mi-a luat-o al meu aseara.Acum vreo 8 ani tot asa eram de anul nou cu antibiotic.Noroc ca anul asta facem la hotel plapumioara revelul, impreuna cu copii blanosi. Recunosc ca n-am nici un chef de pregateala, sa vedem daca apuca al meu azi sa-mi ia carne tocata ca sa fac sarmale, dca nu am niste rata in congelator, niste cartofi mov, fac piftie si toba, carnatii i-am facut...ce atata mancare.Mie mi-a dat soata interdictie la iesit din casa cu masina, bine si mie mi-ar fi frica ca pe la noi intra cam greu la curatat si pana in satul vecin unde sunt magazine am 8 km de drum cu curbe si anul trecut m-asm rotit la 360 grade pe sosea, asa ca mai bine stau cumintica in casa si vad eu ce incropesc, ca daia tot timpul eu cumpar si tot cumpar ca sa am provizii Any, sarbatori fericite si tie si poate intri si tu mai des. Sorina, saru-mana mult de tot. Carmella, asa e , traiesc prin amintiri si ii purtam in suflet cu noi prin amintiri. Fug la treaba, sper sa nu-mi piara cheful pe drum spre bucatarie .O zi minunata va doresc Report
December 30, 201411 yr comment_224160 Salut!Si eu tot asa mult chef de treaba, ca Ioana ( https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif ).Luat un kil de ciuperci mici-mici, pe care le spal-calesc, cu maioneza si gata.Mai am de spalat si de facut baie.M-iam adus sarmale, piftie, carnati, toba de la Braila.Am mai luat un trunchi de cod care se va face tot cu maioneza.Prajituri mai am...deci n-am prea multe de facut!Ramanem acasa (ca de obicei), asa ca nici cu mancarea nu ne-nghesuim!Distractie frumoasa tuturor!Un AN NOU mai bun, mai frumos, mai linistit si mult mai fericit tuturor! Report
December 30, 201411 yr comment_224171 Sanatate multa Ioana si al meu e pe antibiotic, dar eu vad partea plina a paharului: adica mai mult spumos pentru mine! Dar nu beau singura, mergem la un restaurant cu prieteni.In piata din centru se canta swing si se danseaza lindy hop. Dar se prevede o noapte geroasa si suntem cu copii, mai vedem! Report
December 31, 201411 yr comment_224181 Buna dimineata is gata de "decolare", ma duc la zapada, sper sa fie si zapada nu numai gerdar ... vin cu sorcova, acuma ca nu stiu daca o sa am net si timp mai tarziu La Multi Ani 2015! si asta mi-a adus zambetul pe buze (poate o stiati, eu nu) si, gata, ca m-am dezlantuit destul sa ne vedem/scriem/auzim sanatosi in anul care vine Report
December 31, 201411 yr comment_224182 Buna dimineata la tot hanul. Bristena, vacanta plina de veselie si zapada, merci de urari.O zi faina spor dar si relax tuturor. Mai apar pe parcurs. Raportez casa :Nickel-checkjumatate din calcat -checkordine in camera lui miss -checkurmeaza niscai cumparaturi, ceva pregateala, v, odihna si relax, si un nou an impecabil la toata lumea, cu noroc, sanatate si tot ce va mai doriti Report
December 31, 201411 yr comment_224183 Buna dimineata is gata de "decolare", ma duc la zapada, sper sa fie si zapada nu numai gerdar ... vin cu sorcova, acuma ca nu stiu daca o sa am net si timp mai tarziu La Multi Ani 2015! si asta mi-a adus zambetul pe buze (poate o stiati, eu nu) si, gata, ca m-am dezlantuit destul sa ne vedem/scriem/auzim sanatosi in anul care vine Salut!Colindatorii primesc mere si nuci.Tu, bonus, si-un pupic! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Buna dimineata la tot hanul. Bristena, vacanta plina de veselie si zapada, merci de urari.O zi faina spor dar si relax tuturor. Mai apar pe parcurs. Raportez casa :Nickel-checkjumatate din calcat -checkordine in camera lui miss -checkurmeaza niscai cumparaturi, ceva pregateala, v, odihna si relax, si un nou an impecabil la toata lumea, cu noroc, sanatate si tot ce va mai doriti Si eu urez tuturor hangitelor distractie buna, frumoasa si multa si-un 2015 mult mai bun, mai linistit si mai frumos! Report
December 31, 201411 yr comment_224184 Buna! si eu va urez dixtractie' placuta Eu am facut doar o salata beof,mai urmeaza o friptura la tava si o prajiturica simpla cu piscoturi ca si asa plecam cu uratul,iar ora 0 ne va prinde la parinti ca de obicei Speram intr-un 2015 mai bun pt. toata lumea Report