December 31, 201411 yr comment_224195 Dragele mele artiste, imediat se termină un an cu bune și rele, cu bucurii și încercări.Vă mulțumesc că existați și că sunteți o permanentă sursă de inspirație pentru mine- (știu, n-am pus poze niciodată, dar bucatele mele sunt mult sub minunile gătite de voi, mai ales la aspect)- și vă doresc tuturor un an mai bun cu sănătate pentru voi și pentru cei dragi vouă! Să ne reîntâlnim cu bine și-n 2015! Report
December 31, 201411 yr comment_224197 Dragele mele artiste, imediat se termină un an cu bune și rele, cu bucurii și încercări.Vă mulțumesc că existați și că sunteți o permanentă sursă de inspirație pentru mine- (știu, n-am pus poze niciodată, dar bucatele mele sunt mult sub minunile gătite de voi, mai ales la aspect)- și vă doresc tuturor un an mai bun cu sănătate pentru voi și pentru cei dragi vouă! Să ne reîntâlnim cu bine și-n 2015!ah ce dragutz!...LA multi ani cu bucurii si sanatate si din partea mea§ Report
December 31, 201411 yr comment_224199 Dragele mele artiste, imediat se termină un an cu bune și rele, cu bucurii și încercări.Vă mulțumesc că existați și că sunteți o permanentă sursă de inspirație pentru mine- (știu, n-am pus poze niciodată, dar bucatele mele sunt mult sub minunile gătite de voi, mai ales la aspect)- și vă doresc tuturor un an mai bun cu sănătate pentru voi și pentru cei dragi vouă! Să ne reîntâlnim cu bine și-n 2015! Pai doar nu suntem la intrecere, suntem aici ca ne place sa stam impreuna La multi ani tie si celor dragi tie Report
December 31, 201411 yr comment_224200 Fetele mele am o intrebare si nu stiu unde s o pun am un pachet de paste ca niste scoici mari...cu ce le umplu....le umplu fierte /nefierte ca nu stiu...scrie numai in germana:(PASTA RIESEN......ZAU ca habar nu am...help va rog ca daca nu zau ca nu stiu ce sa fac si cum sa procedez:(sar mina! Report
December 31, 201411 yr comment_224201 Eu le-as fierbe citeva minute, doar cit sa se inmoaie putin ca sa se poata umbla cu ele si apoi le-as umple ori cu un sos de carne (carne, rosii s.a.m.d) ori cu ricotta si spanac si le-as aseza intr-o tava si le-as da la cuptor sa se termine de copt, imbine gusturile si incalzi. Tava unsa cu un pic de unt/ulei si daca ai chef sa faci si-ti place si un pic de sos alb ca sa ramina moi. Deasupra abundent parmigiano.Facute ca pastele normale si puse in farfurie parerea mea e ca sunt prea mari, formatul asta se preteaza mai bine la a fi umplute si gratinate la cuptor. Report
December 31, 201411 yr comment_224203 N-am mai intrat de mult si nu stiu ce s-a mai intamplat (stiu doar de Ioana ) dar vreau sa va doresc tuturor un an nou bun, mai bun decat cel care se termina.Sa fiti sanatosi si bucurosi.La multi ani tuturor, cu tot dragul! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
December 31, 201411 yr comment_224206 un an 2015 cu 365 de zile senine și pe cer și în inimile voastre și să ne citim sănătoși și anul viitor Report
December 31, 201411 yr comment_224208 Sunt si eu pe gata astazi: salata de vinete, salata "buf", un tort aperitiv , carne si carnati la cuptor , cartofi la cuptor , hrean cu smantana.Scos muraturi asortate din butoi. Dulce - un chec cu banane si ciocolata si mama a facut un tort cu mere si zahar ars, specialitatea ei :)Fac manichiura donsoarei ca a mea e facuta de aseara.La multi ani cu sanatate tuturor, un an 2015 mai bun ca acesta , sa ne bucuram in continuare impreuna de realizari.Petrecere frumoasa! Report
December 31, 201411 yr comment_224210 Dragii mei,am gasit aici o a doua familie,care m-a acceptat asa cum sunt.Am gasit aici oameni minunati,oameni care m-au ajutat,oameni care ajuta intr-un fel sau altul.Vreau sa va urez,-acum,cand anul acesta se pregateste de plecare,lasand loc unui an nou-multa sanatate,fericire,liniste si impliniri.La multi ani!Un an nou fericit! Report
December 31, 201411 yr comment_224211 hello din ger!bucatareala- mai nimic, ca ne preumblam cu totii,doar canarii raman pe pozitie! altfel, tot intendenta, si-am avut curaj sa termin de calcat tot ce era. poate la anu' n-or mai fi asa de multe!mi-am facut unghiile, ne-am odihnit putin acum socializam si-apoi plecam care-cum-pe unde. asa ca va doresc tot binele din lume, sa lasam in urma tot ce-a fost greu, sa fim increzatori ca ce-i mai bun ptr noi de-acum o sa ni se-ntample! sanatate multa pentru voi si-ai vostri, intelegere si spor in case s-aveti, un An Nou linistit si plin de izbande usor dobandite!va pup cu drag pe toti, distractie frumoasa! Report
December 31, 201411 yr comment_224213 Dragele mele dragi, Va urez un An Nou fericit, bogat si plin de satisfactii! Sa fiti iubite si sanatoase! Va urmaresc zilnic, ma bucur alaturi de voi, plang cu voi, rad cu voi! Sa va dea Domnul numai bucurii! LA MULTI ANI! Report
December 31, 201411 yr comment_224214 Hello hello la tulemond. Un an nou plin de lucruri minunate. Pusha te invidiez, nu am gatat inca toata intendenta ( dar si era multa al naibii )Petreceri frumoase care incotro, si sa ne vedem cu bine in noul an.Pup tulemond si un rev *glorios* tuturor, inclusiv canarilor Report
December 31, 201411 yr comment_224217 Un an nou cu multa sanatate, mai putina tristete si mai multe lacrimi de ras, echilibru in suflet si buzunare pline Sa fiti iubiti si iubite si sa ne vedem la anu' plini de voie buna! La multi ani Report
January 1, 201511 yr comment_224221 Buna dimineata si La multi ani 2015.Primiti cu sorcova? Sorcova, vesela, Sa traiti, sa-mbatrâniti, Peste vara, primavara, Ca un par, ca un mar, Ca un fir de trandafir"Tare ca piatra, Iute ca sageata, Tare ca fierul, Iute ca otelul. La multi ani Vasililor !! Report
January 1, 201511 yr comment_224223 Dragi artiste si artisti ai artei, va dorim si noi un An Nou fericit, plin de bucurii,sanatate si toate dorintele sa vi se implineasca. Brigitte si Peter Report
January 1, 201511 yr comment_224224 Să vă dea Dumnezeu sănătate, ca în anul ce tocmai a început să țineți forumul viu și gustos !La mulți ani !!! Report
January 1, 201511 yr comment_224235 La multi ani! un an 2015 cu 365 de zile senine și pe cer și în inimile voastre și să ne citim sănătoși și anul viitor pe cer sa mai fie si nori, propun io! ca-mi place ploaia Hello hello la tulemond. Un an nou plin de lucruri minunate. Pusha te invidiez, nu am gatat inca toata intendenta ( dar si era multa al naibii )Petreceri frumoase care incotro, si sa ne vedem cu bine in noul an.Pup tulemond si un rev *glorios* tuturor, inclusiv canarilor asa urare n-au primit canarii mei never. si-ti dedica niste triluri maiastre, fiindca stiu ca apreciezi la noi a fost oarecum bine, daca n-as tine cont de faptul ca n-am reusit decat vreo 3 dansuri cu omu' personal. gerul asta a facut ravagii pe calea ferata si omu' a stat tot timpul cu telefonul la ureche. altfel, lume eleganta si cu chef, pusa pe glume si cu apetit de parca zici ca ieri au lasat postul.amuzant a fost ca la un moment dat am avut un moment artistic cu niste dansatoare frumoase care s-au preumblat si pe la mese. si una a aterizat pe langa om, se unduia mama-mama prin jur si asta striga cu foc in telefon de utilaje si sine rupte. cand a ajuns la faza cu alimentare cu motorina, a plecat dezamagita.mi-a fost mila de-amandoi. numai bine si glorie, bineinteles! Report
January 1, 201511 yr comment_224237 La multi ani ! Toata lumea sa fie sanatoasa in noul an,sa va mearga totul bine,sa fiti voiosi mereu. Report
January 1, 201511 yr comment_224238 Eu le-as fierbe citeva minute, doar cit sa se inmoaie putin ca sa se poata umbla cu ele si apoi le-as umple ori cu un sos de carne (carne, rosii s.a.m.d) ori cu ricotta si spanac si le-as aseza intr-o tava si le-as da la cuptor sa se termine de copt, imbine gusturile si incalzi. Tava unsa cu un pic de unt/ulei si daca ai chef sa faci si-ti place si un pic de sos alb ca sa ramina moi. Deasupra abundent parmigiano.Facute ca pastele normale si puse in farfurie parerea mea e ca sunt prea mari, formatul asta se preteaza mai bine la a fi umplute si gratinate la cuptor.Multumesc mult de raspuns ADRIANA...asa o sa fac...dupa ce terminam resturile .... Report
January 1, 201511 yr comment_224240 pe cer sa mai fie si nori, propun io! ca-mi place ploaiaagreem propunerea și amendăm urarea: să fie 365 de zile senine, nori, ploaie și alte fenomene meteorologice motzoase la comandă. in inimi, numai senin Report
January 1, 201511 yr comment_224244 pe cer sa mai fie si nori, propun io! ca-mi place ploaiaagreem propunerea și amendăm urarea: să fie 365 de zile senine, nori, ploaie și alte fenomene meteorologice motzoase la comandă. in inimi, numai senin Report