December 24, 201411 yr comment_223802 Buna dimineata.Dani, asta am gasit cu gogu http://www.attitudesnews.fr/food-loop.html am si eu cumparate pe undeva, dar sincer nu am folosit. Spor la treburi si o seara minunata va doresc ...ovcors poza e de pe net , corectati voi anul in 2015 sau sa ne bucuram de ultimele zile din 2014 Report
December 24, 201411 yr comment_223805 Multumesc, Stella! ������ De la familia mea va doresc tuturor celor de pe Arta si familiilor voastre un Craciun Fericit cu pace si bucurie in suflet, cu miros de cozonaci si vin fiert, cu inima cantandu-va de colindele strabune si cu multi colindatori la usa! Voie buna si Sarbatori frumoase cu momente pe care sa vi le amintiti mereu cu drag! Report
December 24, 201411 yr comment_223808 Sarbatori fericite la toata lumea si fiecaruia in parte.Sa aveti bucurie in sufletele voastre mari,sanatate in surplus si multa fericire.Raportez ca vor trona pe masa noastra cu mare bucurie, citeva din bunatatile invatate de la voi. SARBATORI FERICITE !!! LA MULTI ANI !!! Report
December 24, 201411 yr comment_223809 Multumim la fel! A adormit picea, fug sa impachetez cadourile...., ah ce mi place agitatia si pregatirile acestea...Va iubesc! Report
December 24, 201411 yr comment_223811 Dragele si dragii mei, va doresc din toata inimaCraciun fericit! Sa aveti parte de sanatate multa, bucurii alaturi de cei dragi voua! Report
December 24, 201411 yr comment_223819 Craciun fericit!Pace si caldura-n case si suflete!Pruncul Sfant va sa se nasca si sa aduca bunatate-n lume!Adunati-va langa bradut si sa-i cantam colindeSanatate, fericire si mult noroc! http://www.pensiuneapoianaizvoarelor.ro/wp-content/uploads/2014/03/craciun-1.jpg Report
December 24, 201411 yr comment_223820 Alo, alo, alo!!! Inteleg veselia si bucuria, dar sa n-o dam in " baga lacrima" cum ziceau lautarii pe vremuri la cate un un client fidel si abtiguit, care se scutura de toate paralele cu acesta ocazie cand se tanguia vioara! Stiu si nu sunt Grinch, dar ma deprima mesajele cu Sfantul prunc, si ce sa-mi aduca Mos Craciun, bani, promovari si plaja in Bahamas! Eu ma multumesc cu sanatatea mea, a voastra si a celor dragi mie si cu ceva noroc, ca pe astea nu le putem fabrica noi! De restul, am incredere ca impreuna cu voi, om duce ce va fi sa vina cu bine ca si pana acum, ca doar omul sfinteste locul si veselia se naste cand sunt mai multi bucurosi! Asa ca Sarbatori Fericite!!!! La multi ani va zic mai incolo ca mai intru eu! P.S. La romani nu exista nici urarea Craciun fericit, nici cea de Paste fericit( stiu un popa haios care raspundea la Paste fericit, cu "sa pasti 'mneatale, ca io nu's cal!"). Asta e pe post de a little reality check, daca tot o dam in mesage sms! Report
December 24, 201411 yr comment_223822 Sarbatori fericite si sa aveti un Craciun minunat alaturi de cei dragi. Sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bine. Ma bucur ca va cunosc si fac parte din aceasta mica comunitate unita si plina de bunatate si ganduri bune Report
December 24, 201411 yr comment_223824 Un Crăciun fericit alături de cei dragi vă doresc și pregătiți-vă-ți binoclurile și faceți loc sub brad, că nu mai e mult pînă ajunge Mos Crăciun! Unde-i Mosul? Report
December 24, 201411 yr comment_223834 Va doresc tuturor,un Craciun fericit,linistit si cu multe bucurii,alaturi de cei dragi voua! Report
December 25, 201411 yr comment_223839 Sa aveti un Craciun asa cum v-ati dorit!Noi il asteptam pe Mosu'... Report
December 25, 201411 yr comment_223843 Buna dimineata la toata lumea.M-am trezit cu noaptea-n cap, dar cred ca beau o cafea si ma mai duc sub plapuma o tura.Aproape totul este gata...n-am mai cocalit nimic, desert salata de fructe si am o mare varietate de ciocolati de la un mare cofetar ( m-a cadorisit un Mos )Asa ca va doresc tuturor sa aveti oameni dragi in jur, sa va bucurati de cele bucate gatite cu drag si mai ales sa va hodiniti .Sa vina Mosiiiiiiiiiiii Report
December 25, 201411 yr comment_223845 Sarbatori fericite, Pisi s-a trezit cu chef de scandal, vorba domnului, are chef de colindat! Report
December 25, 201411 yr comment_223846 Sarbatori fericite tuturor! Ieri a fost un soare puternic si o caldura atipica,azi macar e inorat ca altfel asi fi spus ca e primavara in toata regula . Noi o luam acusi la picior,mergem la masa la parinti apoi cu totii la matusa si la unchiul cred ca ne intoarcem mai pe seara.Maine ii astept pe la mine la masa.Cam asta ar fi planul planuitor Le-am pregatit,racitura de pasare (mama a facut salata beof asa ca facem schimb)sarmalute si tochitura . Report
December 25, 201411 yr comment_223849 Buna dimineata; Izuk ati fost tare cuminti ; la mine in parte a venit, in parte ajunge si azi la pranz ...deh are prea multe de impartit ici si colo, asa ca mai face si el Mosul ceva ocoluri.Pofta mare gianino, si tuturor va doresc o masa imbelsugata si mai ales mult relax. Report
December 25, 201411 yr comment_223850 Mi-am facut unghiile sa se asorteze cu puloverul de la mos Zoazorel si ma duc la mama cu cadourile si o sa fim mai multi acolo.Eu am primit o tableta de la domnul mai incolo s-o mai impiedica Mosul de mine, am auzit ceva despre un parfum si niste bratari Report
December 25, 201411 yr comment_223851 si la mine a venit....cu ceva special si unic.Acompaniat de o cerinta:) am aranjat o masa de vis unde au tronat multe bunatatiseara unica. Report
December 25, 201411 yr comment_223852 Sarbatori fericite si de la noi. Printre gisca, sos si Knödeli + varza rosie mai ascult: Concierto de Navidad de Los Sabandeños concert tinut pe Tenerife. unde probabil nu vom mai ajunge prin ianuarie... Peter Report
December 25, 201411 yr comment_223855 Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi voua! Nu haliti prea mult ca va dor burtile, mai mult relax si liniste sufleteasca va doresc. Noi destul de "traditional" zilele astea, cu sarmale, rata coapta cu varza rosie + mere, Knödel, filet de porc cu sos de hribi, fursecuri, panettone (cumparat), Crempita/Cremsnit. Porcarii gen cîrnati, slanina am cumparat de la taran austriac... slanina e dementiala Pe lînga, mai avem brînzeturi frantuze cu fructe, si cam asta mîncam zilele astea. De baut în afara de cafele, eu ma delectez cu cocktailuri, pe care mi le "shakez" singura si cîte un un longdrink viziki + cola. Dan prefera vin rosu si cîte un cognacut, asa pentru digestie Nu am facut racituri, din cauza ca la noi nu-i prea rece, si în frigider nu am destul loc. Asa ca dupa Craciun, cînd se raceste, fac racituri neaparat!!! Si dupa aia la dieta De ascultat... la mine nu merge Craciun fara Spargatorul de Nuci. Cum sa nu ma ametesc olea' învîrtindu-ma pe valsul florilor Report
December 25, 201411 yr comment_223856 La multi ani si sarbatori cu bine tuturor!Sa fiti sanatosi si baftosi in anul ce vine, sa va fie bine voua si celor de care va pasa! Noi am inceput de ieri, s-a lasat cu artilerie grea ptr familionul largit strans la Buzau, da' macar am reusit sa scot cucoanele la o plimbare prin Crang. Nu stiau ele drumul si le-am dus cu zaharelul pret de vreo 5km de le-o iesit pe nas si porcii si toate orataniile degustate. Sper sa se simta razbunate necuvantatoarele jertfite pe masa noastra!Acuma ne pregatim de seria a doua, adica viram catre Focsani in max 2h, mergem la nasu' care-i nascut azi, la zi mare.Deci: va pup inca o data, spor in toate si la bucate, sa fiti iubiti si cand v-o fi mai greu ca acuma sa ne fie!Gudbai ca ma calatoresc! pies ptr Dani: inaripatele mele sunt vii, bine-merci si zboara prin bucatarie. Tre sa le prind inainte se plec si asta imi da emotii si calduri la propriu...da' n-am ce face! Report
December 25, 201411 yr comment_223858 Maya , pe mine ma doare burta si abia am gustat azi ceva Panetone fur totusi o felie de la tine , ca-l ador si anul asta la mine-n "sat" nu am gasit nici urma de panetone ( poate m-am trezit eu prea tarziu si l-or halit atii). Si ca sa-mi mai treaca necazul, am facut eu aseara un chec pufos cu fructe confiate, sa am ce servi la ceai. Report