Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Pusha, e azi m-am intors. Am vazut din avion ca a nins in munti, dar in sud in Ticino din cauza ploilor a fost mare belea...s-au dezradacinat multi castani, si o casa a fost luata de glod:(

La mine era doar frig, dar sincer am stat in casa , nu am circulat in urbe, decat venind de la aeroport.

neatza si de la mine unde ploua si e urit

astazi plecam pt 10 zile din nord si tare as dori sa prind vreme frumoasa

un sf de sapt glorios !

:occasion14:

Buna! La noi e vreme blanda ,asa ca o sa iesim la plimbare putin.Stelin'! :occasion14: -_-

Drum bun Verb'! :lol: doamne ajuta sa aveti vreme buna !

O zi faina tuturor! :occasion14:

De la mine, Buna ziua! Terminaram lectiile pentru saptamana viitoare,mancarea ii aproape gata,masina de spalat mai are si ea putin,aici este o vreme superba,20grade celsius,ma pregatesc sa plec cu Edi la plimbare,prin parc,vedem noi...

Drum bun,Carmen,si sa avet o vreme cum este acum la Campina.

Salut!

Raportez vreme excelenta si la Bucuresti.Cred ca 19-20 * C.Cald si frumos.Am scos primul rand din masina, acum se spala al doilea, se pregatesc lenjeriile.

Facut si baie, urmeaza dezghetatul frigidrerului.De maturat, spalat pe jos + sters praful, cred ca maine, cand e programata si piata. Stiu ca-i sarbatoare, dar nu lac zoaie, sterg praful doar!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif

Verb, ai ajuns cu bine? Vreme buna!

Stellina, tot asa frig la tine? Ce mai face tata-socru?

Pup ochisorii verzi si dulci.Geanny, cum te mai simti?

Destiny, ce bine ca te mai vede omul si pe tine...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Motzu', Bristena, chiar mi-ati lipsit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Dany, ce mai face Bea? Dar tu?

Gata, ma duc sa pun mai departe la spalat! Va pup pe toate!

Hello, eu raportez o zi lumina lunga si plina cu di tati.

Zoazo, socru nu e foarte bine, a fost operat, dar are dureri mari inca :occasion14:

Salut!

Stellina, vor trece durerile.E cam prea repede dupa operatie.Va fi bine, asa simt eu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Azi e sarbatoare, deci...La multi ani, dragelor si dragilor care va serbati azi onomastica!

Eu..aproape relax.Tre's-ajung in piata si sa fac ceva de mancare, dar nu reusesc sa-l hotarasc pe da Zoazo ce sa vrea.Nu ma grabesc! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Cam ceata, dar e si dimineata inca!

Va pup si mai trec p-aici!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Buna dimineata!La mine soare,caldut,o zi promitatoare...si cum este sarbatoare,ne pregatim de plimbare,un film,un cico....vedem noi.Sa aveti o zi superba,si celor care isi sarbatoresc ziua numelui azi,La multi ani!

post-244-1415432604746_thumb.jpg

Pup ochisorii verzi si dulci.Geanny, cum te mai simti?

Saru-mana! :hug: eu am scris atunci,am luat fervex si teraflu ,miere,frectii cu spirt etc si mi-a luat ca ,cu mana ,nu mai am nimik-nimikuta,toti suntem bine sanatosi slava domnului,sper ca si voi! :-*

Draga Stelin' multa sanatate socrului!

La noi e cetzos,frig, gri intunericios si bureaza :( da' tot ma duc la mama ^_^

La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua de nume (la noi era mare sarbatoare la matusa ca e si unchiul si verisoara Mihai/Mihaela,dar sunt departe pe alte meleaguri asa ca ne-om scoate parleala de sarbatori ca vin acasa :lol: )

Acestea fiind spuse,o zi minunata tuturor! o sterg la mama...

Salut!

Ceata si umezeala.Bine ca nu-i frig! E duminica, imi beau cafeaua si citesc p-aici!

Haideti si voi la o cafea:

post-73-14155172512988_thumb.jpg

Buna ziua si de la mine!Aici soare si frumos.Am fost la cimitir,putin la piata,acum citim,invatam ,ca de maine iar scoala,gata mini vacanta,O zi frumoasa!

Buna duminica !

zozo, suntem bine, multumim de intrebare! Bea este la acea varsta super ..., cand inca n-avem teme ..., cand stalceste cuvinte, face diverse deductii logice si spune fraze neasteptate, dovedind atentia si memoria dupa nu stiu cat timp ... si e dulce, dulce - ca toti piticii! E o perioada super!

Tu?

O duminica frumoasa si pofta buna tuturor !

Buna dimineata dragi artisti culinari; un scurt popas la han, si o zi as ususal.

La noi ploua mocaneste si e frigutz; fiocco a venit si acum "zace" pe covor, ca deh, haladuiala de noapte isi spune cuvantul.

O saptamana lina si numai bine tuturor.

post-16-14155964739398_thumb.jpg

Buna! la noi doar 4 grade dar e soare in sf. nu mai e ceata asa ca se va incalzi.Bub' a reinceput scoala dupa vacanta intersemestriala (deabea astepta,ca se cam saturase acasa :) )ca de obicei nu mai stiu ce sa le fac hunilor de mancare,il iau pe domnu' Geany de manuta si plecam la cumparaturi si ce ne-o pica in plasa aia e ;)

O saptamana minunata tuturor! ;)

Buna dimineata,va spun din ceata!Dar ce ceata...s-o tai cu,cutitul,nu alta.Eu am terminat curatenia,spalat perdele,geamuri,alea-alea,ma gandesc ce sa fac mancare repejor pana la ora 12.00,cand vine copilul de la scoala.

O zi buna sa aveti!

post-244-14157726196282_thumb.jpg

Harnicutelor!

Eu sunt inca la cafea si nu am nici o idee ce sa fac de mancare.

Buna dimineata!La mine ploaie,ceata,frig...vreau sa vina varaaaa!

Copilul s-a imbolnavit,tuseste pana nu mai are aer,azi mergem la doctor sa vedem ce are asa brusc,deci azi nu scoala,posibil nici maine.Sper ca pana luni sa fie ok.

In alta ordine de idei,va doresc o zi buna,si va las cu un ceai.:)

post-244-14158613341453_thumb.jpg

post-244-14158613542652_thumb.jpg

Buna dimineata la toata lumea. Multa sanatate la mari si mici .

La noi frigut, plumburiu si ploaie de cateva zile.

Dar tot mai am niste trandafiri care inca rezista.

Pup tulemond.

Daaa!! multa sanatate tuturor (si eu nu mai scap de o tuse tare enervanta :) )la noi intunericeala si burniteaza dar macar nu e frig.

Nu am chef de nimic azi asa ca meniu : branza cu smantana si mamaliguta si o friptura si gata! :)

O zi faina tuturor :)

hello, tulemond!

Destiny, ce face Edy?

si noi racite de joia trecuta ... circula o epidemie cu virusi puternici ... O ducem pe picioare, fara febra, dar vad ca nu da semne de ameliorare ...

la noi ploua si e ceata de luni incoace ... oh, exact vremea mea " favorita ". Ascunde-mi soarele si trebuie sa caut alt soare in inima mea, a ta, a celor din jur ... sa le unesc pe toate si sa fac o hora a sorilor din inimile noastre :) ! Asta imi place !

Declar superweekend-ul deschis, desi mai am cateva ore bune, inainte sa aj acs si nici eu nu m-am hotarat sa gatesc, cred ca fac niste ficatei cu sos + mamaliguta azi, iar pe we, visez o ciorba radauteana, dar sa vad daca aproba comesenii ...

Maine o duc pe farafastaca mica la coafor sa o tunda putin... Dupa care aveam chef sa ma destrabalez ... sa ma duc la un atelier de pictura (alone) si la un film cu tati ..., dar sa vedem ca astept si pe unii sa-mi inlocuiasca un dressing din dormitor si parca vad ca cel putin 1 zi intreaga trebuie sa reimpachetez la haine si sa reorganizez toate dulapurile cu ocazia asta ...asa ca amanam iar activitatile care ma pasioneaza ...

in rest ce bucatariti, sau ce planuri de relax/plimbari aveti pe we?

Orice va propuneti va doresc un WE minunat! :)