October 21, 201411 yr comment_221500 Buna dimineata si si sa aveti o zi insorita. Aici e soare, dar e frigulet. Tot e bine pt vremea asta a anului. Cat vad soarele eu ma declar multumita, indiferent de temperatura. Verber bine zici de diete. La mine e cazul, doar ca nu e ambitie! Mie mi-e rusine sa ma mai uit in oglinda, iau proportii zi dupa zi, am ajuns mai corpolenta decat cand eram insarcinata. Nu pot sa ma opresc seara cu mancatul ... si cu dulciurile. Imbratisari tuturor si de la mine si o zi cu spor in toate! Report
October 21, 201411 yr comment_221502 Buna ziua tuturor din han! Destiny Asa cum spune si Daniella, atata timp cat e soare, am spor si chef de toate, cum e norsau ploaie, nu mai am chhef de nimic.Sa speram ca va fi inca soare si frumos multa vreme.Si iarna e frumos daca e soare, straluceste totul. Sa aveti o zi frumoasa! Report
October 21, 201411 yr comment_221509 Ca sa semnez condica! Daniella eu am o metoda infailibila, imi scot pantalonii fara sa deschid cureaua! Cand se mai opinteste, o las mai moale cu ispitele, in principiu trebuie sa iasa rapid! Fireste ca pot strange cureaua mai tare, dar aici am stabilit eu ca trebuie sa raman o vreme! Din iunie scot pantalonii fara sa deschid cureaua chiar daca ma harjaie nitel, ca nu's elastic, dar asa stiu ca nu m-am ingrasat doua kile! Si-n plus eu obsesia asta n-o mai am de cand am fost diagnosticata cu sindrom Cushing! Sunt rotunda la fata ca luna plina, desi am slabit intr-un an 15 kg! Fata mea tot rotunda e, dar vorba unei cosmeticiene, nu faceti asa multe riduri doamna! Report
October 21, 201411 yr comment_221511 daca stai pe loc e foarte foarte foarte bine! felicitari!trebuie cumva sa ma opresc si eu dimineata si la pranz sunt foarte ok, mananc in limite normale & sanatos, dar seara imi pierd orice urma de ratiune din cauza de foame nocturna/ obiceiuri alimentare dezordonate ...si rup supa orele 22 ... zici ca-s drogata ... Report
October 22, 201411 yr comment_221532 Buna dimineata!La mine,vreme frumoasa,soare,caldut...am terminat deja de facut mancarea,copilul la scoala,am trecut sa va salut si sa va las cafeluta!O zi buna tuturor! Report
October 22, 201411 yr comment_221533 'Neata si de la mine! Ziceati de must, pastrame si alte nebunii..... N-ati fost la targul recoltei de la Parcul Tineretului? Am luat de-acolo must si-am baut acasa. 8 lei sticla de 1 L. Aveau si pastrame fel si fel, carnuri de toate soiurile - fie facute acolo, pe gratar, fie de luat acasa. Preturile - acceptabile, comparabile cu cele din magazine. Sau chiar mai mici!In alta (dez)ordine de idei.... Alpha, cum sunteti? La stiri ziceau ca musiu Gonzalo o sa-si faca de cap mai tare prin Irlanda si Scotia. Sunteti in regula, da?Ieri la pranz am apucat sa vad 2 stiri si cica resturile de uragan nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si n-au lovit asa de tare zona. Oricum, vantoasa a fost, asta-i clar! Si ploaie pe orizontala.Ieri dimineata, la 6:30, erau 13 grade iar la plecare, la 16:30, erau 6 grade...... Brrrr. Si mai brrrr a fost in dimineata asta, doar 5 grade. Macar in casa e cald si bine, merg caloriferele. Spor la treburi va doresc si o zi nemaipomenita! Report
October 22, 201411 yr comment_221534 Lasa sa nu mearga caloriferele ca s-a spart o teava! drept pentru care mai intai reparam teava si pe urma eu sunt crescuta pe vremea odiosului, rezist! Ma lasa corazonul doar cand citesc intretinerea! N-au vrut centrala pe coloana, ca unul are doi copii mici, una n-are bani, una e pensionara, deci cand o da RADET-ul drumul la caldura ma duc sa ma sinucid! Dar in casa e cald sa cresc flori tropicale, ce e drept, e drept! Report
October 22, 201411 yr comment_221539 In alta (dez)ordine de idei.... Alpha, cum sunteti? La stiri ziceau ca musiu Gonzalo o sa-si faca de cap mai tare prin Irlanda si Scotia. Sunteti in regula, da?Ieri la pranz am apucat sa vad 2 stiri si cica resturile de uragan nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si n-au lovit asa de tare zona. Oricum, vantoasa a fost, asta-i clar! Si ploaie pe orizontala. Foxyy draga, multumesc de intrebare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif , a fost mai bine decat ne asteptam. Pe la noi si-a fluturat doar coada... ploi si vanturi pana-n 80km/h. Alaltaieri spre ieri, noaptea a fost ca din filmele de groaza, abia a adormit bietul Ozzy. El e cel mai deranjat de vant https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Apoi ieri pe la 3-4 dupa-masa a inceput sa se potoleasca. Azi e ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
October 22, 201411 yr comment_221552 Hello, alpha, sper sa fie totul bine si frumos de luni incolo Report
October 22, 201411 yr comment_221556 Ma bucur ca e bine la voi! Saracul Ozzy! De anul Nou Cafe se ascunde, nu-i plac petardele, nici traznetele ca a fost o furtuna cu multe traznete dar putina ploaie acum vreo luna, era terifiata! Report
October 23, 201411 yr comment_221571 Buna dimineata la han. La noi e frigutz bine; ieri mi-am pus si caciula pe cap >Azi mai lejer, prajituresc si cocalesc pentru ca diseara la intoarcerea de la concertul in deplasare, "serbam" pensionarea unui coleg.Fiocco care a haladuit toata noaptea, si a batut caldaramul in mahala, acum zace lat Report
October 23, 201411 yr comment_221572 Buna dimineata!La noi,ceata deasa si frig,timp tocmai bun sa ma apuc a micsorez ''ceahlaul''care s-a strans.Dar intai sa va las o cafeluta.Zi buna tuturor! Report
October 23, 201411 yr comment_221574 Cred si eu ca zace lat!!! Ce mi-ar place sa-l tin in brate pe Fiocco!! Aici vreme urata. Pisicile dorm in toate colturile! Alea mai calduroase! Am rezolvat cu teava sparta, am mai inlocuit una, am dres bateria de la cada, am reparat o scurgere, distractii, deh! De fapt, chiar m-am distrat, ca instalatorul e de gasca, nu s-a suparat ca trebuia sa scoata cate o cheie de sub cate o pisica, le zicea: " hoatelor de scule, iar ati ascuns ceva", nici cand s-a urcat pe scara ca ii era frica sa nu calce pe Cafe care se urcase si ea pe scara! Cred ca nu suport persoanele care urasc pisicile!!Si electricianul, si instalatorul au scos cate o pisica din cutia de scule si nu i-a deranjat, dimpotriva au mai ras, ca era amuzant si pentru ei, altceva decat o zi banala de lucru! Cred ca am niste pisici mai tehnice, seamana cu bunicul lor! Report
October 23, 201411 yr comment_221600 In alta (dez)ordine de idei.... Alpha, cum sunteti? La stiri ziceau ca musiu Gonzalo o sa-si faca de cap mai tare prin Irlanda si Scotia. Sunteti in regula, da?Ieri la pranz am apucat sa vad 2 stiri si cica resturile de uragan nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si n-au lovit asa de tare zona. Oricum, vantoasa a fost, asta-i clar! Si ploaie pe orizontala.Foxyy draga, multumesc de intrebare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif , a fost mai bine decat ne asteptam. Pe la noi si-a fluturat doar coada... ploi si vanturi pana-n 80km/h. Alaltaieri spre ieri, noaptea a fost ca din filmele de groaza, abia a adormit bietul Ozzy. El e cel mai deranjat de vant https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Apoi ieri pe la 3-4 dupa-masa a inceput sa se potoleasca. Azi e ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifAtunci e bine! Ziceau la stiri ca sunt ramasitele uraganului, dar prognoza initiala zicea 80 m/h pentru Irlanda.... ceea ce-i cam multisor. Bine ca au fost 80 km/h! Pupam speriosul casei! Report
October 24, 201411 yr comment_221608 'Neata buna!aici ploaie,ceata,frig...urat.Dus copilul la scoala,am prajit niste peste,'ceahlaul'l-am dovedit ieri,asa ca pana la 12.00 relax...apoi teme,alea-alea...O zi frumoasa va doresc! Report
October 24, 201411 yr comment_221610 Buna dimineata. Am facut si eu ochi, saptamana intensa, si urmeaza un wend "glorios" ca dl meu scimba maine prefixul,si inafara de ce fac aici mi-a dat deja comanda de vreo 3 tavi de dus la servici luni . asa ca las *delusorul* sa devina Ceahlau cu timpulsi ma ocup "doar" de bucatareala si cocareala Afara e frigutz bine, in casa merge caldura. Fiocco a sosit din turul nocturn, si acum rontzaie la crantzane.Va doresc o vineri cat mai lina urmata de un wend frumos. Report
October 24, 201411 yr comment_221614 M-am trezit pe la 5 m-am uitat afara, se zbuciuma un copac sub vant si m-am culcat la loc! N-am chef de we, dar ce sa facem, a venit! Felicitari domnului Stella!! Report
October 24, 201411 yr comment_221615 ... si urmeaza un wend "glorios" ca dl meu scimba maine prefixul...Să-ţi trăiască domnul, să fie sănătos şi să vă petreceţi cu veselie. Salutare la han, că n-am mai semnat condica pe aici de multişor.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gifLa noi au fost 2,3 zile urâte, cu ploaie, şi cu regret a trebuit să pun bicileta în cui. Dar tocmai acum, când scriu, se înseninează, aşa că se anunţă un weekend frumos.Vă doresc tuturor multă sănătate şi vă pup apăsat.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
October 24, 201411 yr comment_221616 neatzasi aici ploua ...ar se par ca we va fi frumosAniversare placuta domnului,doamnet Stella...cu sanatate si noroaceazi e vineri se joaca la lotto!pup fetele de acum ca eu in previziuni mai rar pe net Report
October 24, 201411 yr comment_221625 Stella, la multi ani domnului! Sanatate si numai bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif Report
October 24, 201411 yr comment_221629 La Multi Ani Domnul Stella! cu sanatate si pace in casa, cu bucurii mici si mari proprii si de la cei dragi! dixtractie placuta si spor la reaba Stellin! cand a trecut si saptamana asta?!!!!!?????!?!?!?!?!??!!?!?!? ce planuri de gateli aveti pe weekend? Declar deschis SUPERWEEKENDUL! Sa aveti unul exact asa cum vi-l doriti! eu relaxant si cu spor in toate pe care pun mana, cu BUCURIE SI PACE!tb sa bag florile in casa, pe marti noapte coboara la 0 grade. La zero grade isi fac deja rau florile? leandru/muscate/cale etc ...?mi-am comandat niste dulapuri in terasa sa le pun pe ele, dar sunt gata doar in 2 saptamani asa ca pana atunci iar fac halimai ... Report
October 24, 201411 yr comment_221636 Buna dimineata. Am facut si eu ochi, saptamana intensa, si urmeaza un wend "glorios" ca dl meu scimba maine prefixul,si inafara de ce fac aici mi-a dat deja comanda de vreo 3 tavi de dus la servici luni . asa ca las *delusorul* sa devina Ceahlau cu timpulsi ma ocup "doar" de bucatareala si cocareala Afara e frigutz bine, in casa merge caldura. Fiocco a sosit din turul nocturn, si acum rontzaie la crantzane.Va doresc o vineri cat mai lina urmata de un wend frumos. Sa traiasca domnul tau multi ani sanatosi!!Ce faci bun?Ce bine ca tu ai caldura!La noi nici probele nu s-au facut si-i asa frig...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifMaine fac sarmale in frunza de vie si Catrinel.Se-arata un we plin cu munci! Report
October 24, 201411 yr comment_221638 Seara buna!Ploua, dar e caldut. Azi-dimineata jupanu' a oprit caloriferul din sufragerie, e destul de cald in casa. Ala din dormitor, de vreo 3 saptamani, merge non-stop.Poate maine o sa fie ceva soare, avem in plan o iesire la iarba verde..... Ia sa verific io prognoza...Stella, spor la munci si La multi ani domnului G! In rest, nimic deosebit. Astept sa se coaca copanelele de piu-piu, apoi dam atacul. Mi-e o foaaaameee, de nu va pot explica! Un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti! Report
October 24, 201411 yr comment_221643 Seara buna!Ploua, dar e caldut. Azi-dimineata jupanu' a oprit caloriferul din sufragerie, e destul de cald in casa. Ala din dormitor, de vreo 3 saptamani, merge non-stop.Poate maine o sa fie ceva soare, avem in plan o iesire la iarba verde..... Ia sa verific io prognoza...Stella, spor la munci si La multi ani domnului G! In rest, nimic deosebit. Astept sa se coaca copanelele de piu-piu, apoi dam atacul. Mi-e o foaaaameee, de nu va pot explica! Un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti! sa va fie de bine si un sfarsit de saptamana frumos si voua, fata frumoasa! mi-e dor de tine! ahhh! iesire la iarba verde??? aici sunt zero grade si vantul sufla de nu poti sta in picioare! picknick placut si vreme insorita va doresc! Report