November 12, 201510 yr comment_232351 Succes Giorgiana! Ziua buna de la mine. Vreme ciudata si aici. De vreo saptamana in fiecare zi 16-17-18 grade. In iunie-iulie am avut vreme mai urata ca acum. Zile insorite, dar si cand a fost ploaie si vant aerul era neobisnuit de cald. Asa toamna n-am mai vazut. Acum sunt 15 grade si ne bate furtuna Abigail. Ce sa faca si astia de la meteo?! s-au apucat si-au botezat furtunile Avem o familie de robin in copacul din spatele casei Tare mi-s dragi. Azi dimineata am deschis usa din spate de la garaj ca sa iasa Ozzy in curte si cand am iesit iar in garaj cine credeti ca venise in vizita?! D-na Robin S-a plimbat un pic pe sarmele pe care intind haine, a verificat motorul d-lui alpha si dup-aia a plecat. Prezenta mea nu a deranjat-o mai deloc, dar eu am fost atat de uimita ca pana sa scot telefonul s-o pozez a zburat afara Report
November 13, 201510 yr comment_232362 neatza lume!am mare pofta sa gatesc fructe legume de sezon gen chestii cu dovleac,iepure cu prune ,porc cu gutui, salata de telina cu nuci prajite....d'astea.miam miam...ploua dar imi fac planuri sa dau o raita pe la piata:) Report
November 13, 201510 yr comment_232363 neatza lume!am mare pofta sa gatesc fructe legume de sezon gen chestii cu dovleac,iepure cu prune ,porc cu gutui, salata de telina cu nuci prajite....d'astea.miam miam...ploua dar imi fac planuri sa dau o raita pe la piata:) Nici la noi nu mai este cum a fost. Ceata si mai frig.Socru meu ar zice, gutui..prune -> carne sa fie.Eu zic ca ma poti invita la asemenea mancare cind o faci. Mie mi-ar place. O zi faina va doresc. Peter Report
November 13, 201510 yr comment_232365 Buna dimineata . Socrul lui Peter cu mine am face invitatul ideal impreuna....el ar manca doar carnea si eu fructele si legumele Same here, ceata si morocanos dimineata, dar soarele ne mai face totulcate o aparitie simpatica si luminoasa.Nu este foarte frig, dar dimineata e mare umezeala.Eu imi beau cafeaua. Fratello a "trictat" sarmale in vita si varza ( Foaxa stie ce bucatar bun este ) , am si dat din ele la doritori, sa si le fiarba cand or avea pofta.Azi va tricota si o sere de chiftele din alea mici ( la aperitive , in loc de seminte" )In rest wend familial linistit. eu mereu slalomez intre terapeuti.Un wend linistit tuturor. Report
November 13, 201510 yr comment_232366 Stella,Peter sunteti bineveniti in Fr....locuinta e libera...si cu prunele nucile gutuile ,voir telina ...ma aranjez eu! Report
November 13, 201510 yr comment_232368 Buna dimineata!Momentan, vremea-i buna, rasare soarele, e caldut, dar peste cateva ore vine vantoasa..... 55 km/h cu rafale de 75 km/h..... M-am imbracat ceva mai gros, sper sa nu intarzie prea mult autobuzul......I-am zis / reamintit jupanului de sarmalele "tricotate" de domnu' fratello si a inceput sa-nghita-n sec..... daaaaaaaaaaa........... bun bucatar domnu'! Sa-i transmiti salutari, Stella. In rest, nimic deosebit. Oboseala normala de la trezitul la 5:15 si munca de 10 ore zilnic, dar azi va fi zi scurta. La 1 jumate am iesit pe usa. Bine ca-i sfarsit de saptamana....Jupanul ma-ntreba aseara: ce facem sambata / duminica?Eu am propus sa gradinarim, zmeura trebuie culeasa, la fel si pastaile, ceapa....Si apoi l-am intrebat si eu: tu ce propui?Sa dormim! Da, cam avem nevoie de somn. Va doresc un sfarsit de saptamana relaxant! Report
November 13, 201510 yr comment_232379 Buna dimineata!Momentan, vremea-i buna, rasare soarele, e caldut, dar peste cateva ore vine vantoasa..... 55 km/h cu rafale de 75 km/h..... M-am imbracat ceva mai gros, sper sa nu intarzie prea mult autobuzul......I-am zis / reamintit jupanului de sarmalele "tricotate" de domnu' fratello si a inceput sa-nghita-n sec..... daaaaaaaaaaa........... bun bucatar domnu'! Sa-i transmiti salutari, Stella. In rest, nimic deosebit. Oboseala normala de la trezitul la 5:15 si munca de 10 ore zilnic, dar azi va fi zi scurta. La 1 jumate am iesit pe usa. Bine ca-i sfarsit de saptamana....Jupanul ma-ntreba aseara: ce facem sambata / duminica?Eu am propus sa gradinarim, zmeura trebuie culeasa, la fel si pastaile, ceapa....Si apoi l-am intrebat si eu: tu ce propui?Sa dormim! Da, cam avem nevoie de somn. Va doresc un sfarsit de saptamana relaxant! Voua la somn va e gandul?? Cine crede pe jupin.... Noi deseara poate aici... Sefa care l-a "convins" pe Peter Report
November 13, 201510 yr comment_232380 Voua la somn va e gandul?? Cine crede pe jupin.... Noi deseara poate aici... Sefa care l-a "convins" pe PeterEh...... si tu acum.... :)Distractie placuta diseara si pofta buna! :) Report
November 13, 201510 yr comment_232381 Dixtractie' placuta Eu azi am pus la macerat cuburi de branza telemea si danish',cas afumat(gasii de cumparat si am zis sa-l incerc,...f. bun) ,cu ceapa rosie,masline din alea benga,piper,fulgi de ardei iute, oregano si ulei maslinos. La amiaza branza de oi si cas afumat cu mamaliga,tochitura cu mujdei si muraciuni. Maine ma duc in vizeturi' (si cica se lasa greu ) un sf. de saptamana minunat tuturor Report
November 13, 201510 yr comment_232382 Sa nu radeti de mine ca e si de dat(maine ma duc si cu branza macerata pt. aperitiv,si altele dupa mine,tochitura,cas afumat,muraciuni ,mamaliga vom face direct la locul comiterii faptei,) Report
November 13, 201510 yr comment_232384 Hehe, eu iau oéeac de tochitura , muraciunile, ca maliga si branza afumata gasesc si aici Pofta mare Geany&hunii; Pater&Ghitte Report
November 13, 201510 yr comment_232388 Hehe, eu iau oéeac de tochitura , muraciunile, ca maliga si branza afumata gasesc si aici Pofta mare Geany&hunii; Pater&Ghitte Report
November 14, 201510 yr comment_232392 O Doamne, cand se va terina escaladarea violentei? Oroare la Paris. RIP victimelor si curaj failiilor Report
November 14, 201510 yr comment_232393 nu am dormit azi noapte.....azi am prevazut o zi cinema dar cred ca totul e inchis!Maica lor de criminali!ps pina acum 120 de morti si 200 raniti:( Report
November 14, 201510 yr comment_232394 Ma intreb daca se va termina vreodata?! Ma tem ca nu...Si toate astea pt. ce?! Nu cred ca o sa pot sa inteleg vreodata! Atatea vieti risipite in van. Report
November 14, 201510 yr comment_232395 Da, si au ajuns la noi in Europa.Cîti nevinovati ucisi.Sa le fie tarina usoara.. Peter Report
November 14, 201510 yr comment_232396 Da! Nimic nu poate justifica asa atrocitati,nici din convingeri de ordin politic sau religioase sau de orice tip.E mare durerea cand se intampla un accident,dar asta e o crima premeditata si organizata pana in cele mai mici detalii .E mai presus de puterea mea de intelegere.Atatea victime nevinovate,atatea familii distruse.D-zeu sa-i odihneasca in pace. Report
November 14, 201510 yr comment_232397 Da, si au ajuns la noi in Europa.Cîti nevinovati ucisi.Sa le fie tarina usoara.. Peterau ajuns caci au fost si invitati...din pacate vom suporta consecintele! Report
November 14, 201510 yr comment_232400 La mine in sat e liniste si pace. Si vreme frumoasa, sper sa ramina asa, fiindca e mai bine.Placintele cu mere, uite cum mai atirna... O zi frumoasa va doresc. Peter Report
November 14, 201510 yr comment_232410 Va scriu dupa atata vreme din cauza problemelor,dar si pentru ca am cunoscut pe cineva care a murit in Colectiv si m-a dat peste cap rau! Nu puteam sa ma uit senina la lucruri pasnice si banale in normalitatea lor!Aseara imi mai venise si mie moralul la cote de plutire, vedeam un film, cand a dat din nou realitatea cu ororile ei peste mine, deci n-am inchis ochii de vreo 60 de ore.Nu am cuvinte sa spun cat m-a oripilat si indurerat ce s-a intamplat la Paris!Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Report
November 15, 201510 yr comment_232414 Buna dimineata pe la amiaza. Ioana , lumea e din ce in ce mai "ne2buna, si tot ce se intampla este ingrozitor. Normalitatea incepe incet incet sa devina "ceva exceptional" si asta nu este nici normal nici de dorit.DD sa-i odihneasca pe toti cei sacrificati in numele unui Dumnezeu care se vrea iubire si nu ura.O duminica "normala" sa aveti. Report
November 15, 201510 yr comment_232418 Dany' am reusit sa-ti scriu p.m,sper sa-l vezi la timp Peter,apropo de placinte,chiar voiam si eu sa fac si placinte,dar pe principiul ce e prea mult e prea mult ,nu am mai facut si de alea dar am ramas cu pofta Zerda In rest la noi soare dar racorica,ce scuturatura a ramas de la tochitura si ceva bucatele de carnaciori,am mai luat putina costita afumata si acum fac o varza .Ieri am primit si eu cadou ghebe(,am in plan si cu usturoi si o omleta gheboasa) ,am mai primit borcane cu zacusca de ghebe ,zacusca de vinete ,gem de prune si branze,o prajitura cu mere(de pomana) ,asa ca,ca de obicei,eu duc de mancare si ma intorc cu sacosele pline dublu inapoi ca :dar din dar se face rai'' O duminica minunata tuturor (si fara evenimente neplacute) Report
November 15, 201510 yr comment_232429 Salut si de la mine!Net prost la Braila, acum a picat si-aici! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifIncep sa-mi pun probleme: acum doua saptamani am plecat la Braila.A fost incendiul de la Colectiv.Vineri am fost iar la Braila.Masacru la Paris! Deja ma-ngrijorez!Doamne, cata ura si rautate e in lume! Dumnezeu sa-i ierte pe toti acei nevinovati!Sper ca nici una dintre cunostintele noastre n-au avut de suferit!Cand au zis de doi romani la Paris, sa-mi stea inima! Uuufff, vorba Stellinei, normalitatea a devenit exceptie!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gifDe rest, toata lumea-i bine si pe picioare, ceea ce va doresc tuturor! Report
November 16, 201510 yr comment_232435 Buna dimineata tuturor, si sa avem o saptamana lina.Zoazo Report
November 16, 201510 yr comment_232440 Cel putin mai lina decat cea trecuta! Altfel aici e toamna frumoasa, bucuria cateilor si a copiilor! Report