Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hello la toata luea. + Decembrie cu bucurii si o lua plina de surprize placute :occasion14:

La fel si tie Stelutz' :hug: (ti-am raspuns imediat la p.m-ul ala,acum ai primit?!)

"kalo mina"...zic grecii deci o luna "buna"...si o zi frumoasa noua romanilor!!

aici azi ploua...eu ma pregatesc sa ma intilnesc cu cardioloaga ...am emotii!

Zi superba astazi la Bucuresti, am iesit sa iau paine si m-am trezit cu 3 plase, ca aveam chef sa colind! Am luat bomboane de ciocolata cu tot soiul de umpluturi, acum astept oameni sa faca CTC-ul ca eu sunt cam bata la bomboane, dar vad ca daca iau se goleste castronasul... :occasion14:

Am azi meniu traditional ca ieri am avut pana de curent asa ca in lipsa de ocupatie am facut sarmale si fasole cu afumatura! Dupa aia a dat drumul la buleftrica, altfel cine stie ce mai faceam....

Ieri am comis una de mare angajament, am fost la mama cu sarmale daca tot facusem si dupa ce am plecat n-am gasit taxi, asa ca m-am urcat intr-un autobuz fara sa ma uit ce scrie pe el, zicindu-mi eu ca oricum ajung la Piata Presei Libere! Ei, bine, am luat-o prin spatele Casei Presei libere si m-am trezit in Pipera la autobaza Pipera, ca daca nu stiam traseul si n-am vazut taxiuri pe drum, am mers pana la capat! Era ora 21.45 eram la capatul Bucurestiului, nici macar un caine pe strada, dar eu eram calma, ma si gandeam cum ar fi facut omul daca era cu mine, ca el e cam obsesiv-compulsiv, eu am luat-o ca pe o aventura! Dupa ce am plecat de la capatul autobuzului, am vazut o cladire Oracle si am zis ca ma duc pana la ea si chem acolo un taxi, ca oricum nu stiam unde ma aflam, macar ala e un reper, dar pana sa ajung acolo am prins un taxi si prin nordul orasului in 10 minute eram acasa! Si uite asa am vazut eu noile constructii ale Bucurestiului by night cu un vantisor placut in fata!

Culmea e ca nu m-am urcat intr-un mijloc de transport fara sa ma uit niciodata in viata nici macar cand veneam de la petreceri in liceu :hug:

hello de-ntai andrea :occasion14: (sau undrea, cum doriti!)

sa fiti sanatosi, dragi conationali, care pe unde, si sa dea DD s-avem mai multe motive sa ne mandrim ca suntem romani!

sarbatorim prin munci, c-avem iar echipa de soc specializata-n renovari, asa ca facui mancare ptr oameni: o tochitura cu de toate si-o placinta sarata, plus ceva pregateli si ptr maine, ca nu-s acasa si oamenii tre sa manance.

parazi n-am vazut, da' cand ma duceam sa duc mancarea la oameni, dadui nas in nas cu tofelu' de militari care veneau de la defilare, asa ca ne-am salutat din trafic, io eram oprita la stop. cre' ca i-au ales, ca erau toti unu' si unu', 'naltuti, tinerei si frumusei, mi-au cam placut.

in rest, se-anunta o luna aglomerata, asa cum suntem obisnuiti de altfel, da' sanatosi sa fim (numai bine ce-avem toti trei viroza de sezon).

o zi cum vreti, sanatatzuri!

Hello!!!

Spun si eu LA MULTI ANI!, cu intarziere, si de Sf.Andrei si de Ziua noastra a tuturor romanilor!

A fost o mini vacanta in care ne-am odihnit, a fost si omul meu acasa :hug: , ne-am plimbat, am facut impreuna de mancare, ne-am dragalit copiii blanosi....Alex este la varsta cand...este cu ale lui...

Multumesc frumos, Eataly si Geany, pentru complimente!!!! :occasion14: :hug:

De acum incolo sper sa pot intra mai des pe aici, am un laptop -doar al meu- si zilele acestea si acces la internet. :hug:

O zi si o saptamana minunata va doresc!

Buna! cald si fumos la noi azi :hug: am inceput iar scoala,Ale' deja nu mai are rabdare pana la mos Nicolae :hug:

O zi minunata tuturor! :hug:

P.S Mi se nazari de o fasole batuta :occasion14:

Bonsoir :occasion14:

Unde e toata lumea?

M-am gandit sa trec sa vad ce mai faceti si ce mai gatiti.

Eu azi nimic pentru ca tocmai m-am intors din Bucuresti unde o sa-mi mut cuibul de anul viitor. Am fost sa pregatesc terenul :hug:

Bine ca vii, mergem la o bere!

:occasion14: Pai sa stii ca trebuie!

Sper numai ca nu o sa ma ratacesc. Imi dati coordonate precise, in locuri la vedere pt orice tolomaca din asta ca mine :hug:

Zi superba astazi la Bucuresti, am iesit sa iau paine si m-am trezit cu 3 plase, ca aveam chef sa colind! Am luat bomboane de ciocolata cu tot soiul de umpluturi, acum astept oameni sa faca CTC-ul ca eu sunt cam bata la bomboane, dar vad ca daca iau se goleste castronasul... :hug:

Am azi meniu traditional ca ieri am avut pana de curent asa ca in lipsa de ocupatie am facut sarmale si fasole cu afumatura! Dupa aia a dat drumul la buleftrica, altfel cine stie ce mai faceam....

Ieri am comis una de mare angajament, am fost la mama cu sarmale daca tot facusem si dupa ce am plecat n-am gasit taxi, asa ca m-am urcat intr-un autobuz fara sa ma uit ce scrie pe el, zicindu-mi eu ca oricum ajung la Piata Presei Libere! Ei, bine, am luat-o prin spatele Casei Presei libere si m-am trezit in Pipera la autobaza Pipera, ca daca nu stiam traseul si n-am vazut taxiuri pe drum, am mers pana la capat! Era ora 21.45 eram la capatul Bucurestiului, nici macar un caine pe strada, dar eu eram calma, ma si gandeam cum ar fi facut omul daca era cu mine, ca el e cam obsesiv-compulsiv, eu am luat-o ca pe o aventura! Dupa ce am plecat de la capatul autobuzului, am vazut o cladire Oracle si am zis ca ma duc pana la ea si chem acolo un taxi, ca oricum nu stiam unde ma aflam, macar ala e un reper, dar pana sa ajung acolo am prins un taxi si prin nordul orasului in 10 minute eram acasa! Si uite asa am vazut eu noile constructii ale Bucurestiului by night cu un vantisor placut in fata!

Culmea e ca nu m-am urcat intr-un mijloc de transport fara sa ma uit niciodata in viata nici macar cand veneam de la petreceri in liceu :hug:

:occasion14: Da' ai fi mers un pic de la autobaza si pana la Oracle...Culmea e ca eu stiu bine zona aia dar in rest sunt pierduta, mai ales cu masina. In vara am reusit sa ajung cumva fara incidente de la A1 si pana in Pipera :hug:

In rest, toata lumea intra in panica daca nu dau un semn ca sunt unde aveam destinatia :hug:

Pai am mers vreo 10 minute pana am prins taxiul! :occasion14: mama a sunat chiar cand descuiam usa de la casa, ca nu mai avea rabdare ca pe unde umblu, de n-am ajuns! Normal ca nu i-am zis! :hug:

Buna dimineata!

Caldut azi - 14 grade. Momentan e cam innorat, dar nu ploua. Sa vedem mai incolo cum va fi.

Maine o sa am zi si mai scurta decat de obicei - dupa ce am bagat ca o nauca aproape 12 ore de munca zi de zi, azi ajung la fundu' sacului cu ratia alocata pe saptamana asta. Inclusiv suplimentarele. Asa ca maine... mai usor cu sapatu' pe plantatie. In plus, maine pe la ora 2 trebuie sa ma prezint in centru, la o crasma. Ma intalnesc cu colegii si sarbatorim Craciunu' cu anticipatie. <_< Si cum centrul orasului e la o oares'ce distanta fata de locul de munca, iar masina e la jupan...... nu-mi pun problema sa vin la birou cu autobuzul, ca pierd prea mult pe drum. B)

Mdaaa.... unii are probleme existentiale grave, stiu. B)

Va doresc o zi minunata si sa aveti spor in toate! B)

La noi inca e bine. Stam pe balcon la vreo 23°C

post-27-14491691869634_thumb.jpg

E bine, inca! Din pacate faza asta nu mai dureaza asa mult.

Dar deja s-a hotarit. Duminica pulpe de rata cu Knödeli de cartofi si varza rosie. <_<

Peter

Dar deja s-a hotarit. Duminica pulpe de rata cu Knödeli de cartofi si varza rosie. <_<

Peter

Gătiți acolo? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

Și de ce să nu mai dureze? V-am făcut eu poftă de cozonaci? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

Glumeam, firește! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif Distracție frumoasă în continuare! E ff frumos la voi acolo! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Peter

Gătiți acolo? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

Și de ce să nu mai dureze? V-am făcut eu poftă de cozonaci? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

Glumeam, firește! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif Distracție frumoasă în continuare! E ff frumos la voi acolo! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Neata, nu gatim aici. Duminica vom fi deja acasa si copiii au hotarit meniul.

Daca asi fi putut gati aici, ce bine era. Faceam sefei numai shrimps, creveti si de alea de peste. Alegere uriasa de producte proaspete de peste/de ale oceanului aici. B)

De abia astept sa se faca zi sa ma duc la pesti. Aseara am schimbat tehnica la undita si la momeala si bastinasii au facut ochi mari cind am scos unul mai ca lumea... B)

Peter

Si la noi ,parca e mai bine acum de dimineata(cel putin nu ne mai da cu minus B) ).Mult noroc la pescuit Pet' <_<

Trebuie sa ma pregatesc inca de azi pt. mosh ca dupaia e Ale' acasa si sta cu ochii pe mine ca pe butelie B) jucaria e luat de mult,au mai ramas dulciurile ,asa ca astea sunt floare la ureche.Ca de obicei pregatim pe vitrina ghirlanda de beteala cu instalatia si cateva globulete,asta in asteptarea bradului si a lui mos craciun,asa ca avem treaba extrema B)

O zi faina tuturor!

Buna dimineata!

S-a racorit un pic, erau 5 grade in dimineata asta. Se pregatesc si niste vantoase sa apara prin zona, cu rafale de vreo 95 km/h.... Parca am fi in Kansas! <_<

Azi, in loc sa dormim si noi ceva mai mult, iar eu sa lucrez de-acasa, tot la 5:15 ne-am trezit si acum eu deja sunt la birou. Din pricina cainelui. Nu nu mi-a mancat tema, numai cablul de internet! B) Iar proprietarii normal ca n-au gasit de cuviinta sa ne anunte cand s-a petrecut "bucuria". Si nici macar atunci cand am ajuns noi acasa. Ne-au lasat sa stam ca prostii cateva ore si sa ne intrebam de ce nu merge internetul.. mai pe seara ne-au zis ce s-a petrecut. S-acu' eu de unde sa mai scot mester cu cablu nou? Nu puteai sa dai si tu un mesaj????? B)

Mda.... Ca-n filmele cu prosti. B) A facut jupanul sesizare catre cei cu internetul, sa afle care-i starea natiunii, apoi a trebuit sa le zica sa vina sa repare cablul. Acum ramane de vazut cate zile or trece pan' s-or urni mesterii. Presimt ca vor fi multe. B)

Eh, asta-i viata. Tre' sa trecem si peste astea. Las' ca azi am zi scurta. Si autobuz la 9:38. B) Fac pontajul, verific niste informatii, apoi spal putinica. Nu de alta, da' trebuie sa ma pregatesc pentru iesirea cu colegii. La 2 juma' tre' sa fiu la crasma. :wub:

Brigitte si Peter, distractie placuta (cat a mai ramas) si apoi zbor lin spre casa! :-* B)

O zi cat mai buna va doresc tuturor si un sfarsit de saptamana minunat! B)

Hello, si aici tot gri si bleah e. Eu purced in urbe ( sa trec la libraria favorita sa--i fac lui miss un bin, ca deh mare mare, dar tot asteapta sa vina mosul cu o surpriza.) apoi 2 rvousuri de dr, si intre mananc cu o prietena...apoi daca dr sunt la 2 statii de tram de frontiera, trec la Frantzia sa cumpar un pui bun de bresse ( aka exceptional) si apoi sa vin acasuca , sa pregatesc niscai pachetele de Craciun si fratello e la aparate pentru mancare... diseara ardei umpluti si pe maine un pui bun cracanat la cuptor, si eventual sa iau ceva aripi si picioare sa faca o supa buna cu galuste. Cam atat.

Peter si Shefa, sa va bucurati inca de vecanta si drum bun spre casa.

Hello, si aici tot gri si bleah e. Eu purced in urbe ( sa trec la libraria favorita sa--i fac lui miss un bin, ca deh mare mare, dar tot asteapta sa vina mosul cu o surpriza.) apoi 2 rvousuri de dr, si intre mananc cu o prietena...apoi daca dr sunt la 2 statii de tram de frontiera, trec la Frantzia sa cumpar un pui bun de bresse ( aka exceptional) si apoi sa vin acasuca , sa pregatesc niscai pachetele de Craciun si fratello e la aparate pentru mancare... diseara ardei umpluti si pe maine un pui bun cracanat la cuptor, si eventual sa iau ceva aripi si picioare sa faca o supa buna cu galuste. Cam atat.

Da' ai ceva program..... <_<

Pofta buna sa aveti! B) Ca mie deja imi curg balutele pan' la genunchi, numai citind.... B)

Eu am tot pui in meniu in we asta! Am pregatit pentru Mos Nicoale ce era de pregatit, am o crema noua, me happy!

Brigitte si Peter, distractie placuta (cat a mai ramas) si apoi zbor lin spre casa! <_< B)

Ladies, va multumim. B) Maine la ora asta am aterizat la MUC.

Una de a locul(fostul) meu de pesti de aici.

post-27-14492547892196_thumb.jpg

Sper pina duminica. Pupici la toata lumea.

Peter

Am intrat pe ultima suta de metri pana la Craciun <_< !

Am facut "trubichky" si cozonaci pentru maine dimineata dupa serbare, dupa amiaza avem birtday party (mi-a zis fiica-mea acuma seara, cand mi-a inmanat invitatia B) ), poimaine in vizita... Uff, greu cu sarbatorile astea B) .

Azi la serviciu ma suna un coleg de la alt etaj, ca o cauta pe o cucoana colega cu mine, care nu-i raspundea la telefon. Ma duc la biroul ei, vad ca nu-i, in drum spre biroul meu ma intalnesc cu sefa si-mi confirma ca a plecat colega. Dar apoi ma intreaba de cadourile de Craciun pentru copii, una-alta, ne intindem la povesti, mai vine unu' la barfa, in fine mi se pare ca suna telefonul meu asa ca ma indrept cu regret spre locul meu de munca. Surpriza, receptorul pe birou, il lasasem pe coleg in hold, uitasem complet de el, saracul astepta rabdator.

Inainte de asta ma suna un client ca nu i-am trimis emailul pe care-l promisesem. Cum dom-le, ca stiu precis ca l-am trimis. Intr-adevar, il trimisesem - la altcineva B) !

As vrea sa cred ca astea au fost toate "scaparile" pe ziua de azi...

Buna dimineata!

Asa cum am promis o sa intru mai des pe aici, am laptop-ul meu si net,eeeee!

Stau cu copiii blanosi si panosi in bucatarie si imi savurez cafeaua. O sa fac o varza (din acesta pe care am pus-o la murat, este numai buna!) cu scaricica de porc, masina de spalat este in functiune si cam atat pe ziua de azi. Da, mai trebuie sa-mi pregatesc ghetele sa-mi puna si mie Mos Nicolae ceva in ele. Si cred ca am racit...nasol!

O zi frumoasa va doresc!

Buna! la noi a si venit mosul ca nerabdarea era mare :71: ca si asa acusi plecam de acasa .

Intunericios si frig la noi.Eu azi nu gatesc,mancam prin sat :lol: Giorgi' la mama inca nu s-a murat varza ca a pus-o mai tarziu,dar deabea astept :drool:

O zi minunata tuturor! :hug: Fox' cum te-ai destrabalat la petrecere?!