Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Dragele mele am aparut si eu in sfarsit ,sper sa ma pot integra iar in grupul vostru minunat .

M-am intors acum aproape 3 luni acasa ,din pacate soacra mea nu e bine deloc si al meu era in pragul colapsului,nu mai facea fata deloc singur cu ea ,acum suntem doi si de abia facem fata pentru ca starea ei se deterioreaza pe zi ce trece .Este in stare vegetativa ,nu merge, nu vorbeste,mananca totul pasat ,e un chin.

Asta este, printre alte greutati o mai avem si pe asta,dar ii multumesc lui Dumnezeu si ma rog sa ne tina sanatosi sa putem trece si peste asta !

Sper ca sunteti bine si incet incet o sa va povestesc totul, acum mi ar lua prea mult timp

Va pup cu drag !

La multi ani sanatosi parintilor Ioanei si ai Zerdei si tuturor celor ce au sarbatorit!<3

Bine-ai venit, Lili! Chiar ma gandeam ca n-am mai vorbit de multa vreme! Putere multa-ti doresc si-ai sa vezi c-or trece toate mai usor cand esti langa cei dragi, acasa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Ganduri bune pt Stella :)

Bine ai revenit Lili!

+1...Toate gandurile noastre bune se indreapta catre tine Stella,multa sanatate si recuperare grabnica iti uram :floare: :floare:

Multumesc fetelor pt gandurile bune ! :)

Stella ,multa sanatate ! <3

In alta ordine de idei la noi ninge,dar nu cred ca se aseaza destula zapada, e mai mult flescaiala :floare:

No,am baut cafeaua si so facut de amiaza asa ca fug la treburi !

Sa aveti o zi buna !

Multumesc fetelor pt gandurile bune ! :happy2:

Stella ,multa sanatate ! <3

In alta ordine de idei la noi ninge,dar nu cred ca se aseaza destula zapada, e mai mult flescaiala :)

No,am baut cafeaua si so facut de amiaza asa ca fug la treburi !

Sa aveti o zi buna !

Si la noi vremea e tot asa ca la tine,a nins dar e urat,frig, intunericios si ud :floare:

Maine vine preotul cu ajunul :floare:

Geany,la noi am inteles ca vine preotul saptamana viitoare :)

Geany,la noi am inteles ca vine preotul saptamana viitoare :)

Apai la noi in fiecare an tare devreme mai vine...Pe Ale' l-a impartasit preotul al scoala luni :floare:

Multumesc de gandurile bune. deja acasa de la 9h30. operatia s-a terminat la 8h15. o zi buna tuturor.

Multumesc de gandurile bune. deja acasa de la 9h30. operatia s-a terminat la 8h15. o zi buna tuturor.

draga Stella, multa sanatate si recuperare rapida

Stella, multa sanatate si sa te faci bine pana la Craciun :) :scratch: :toothy9;

Eu sunt inca la serviciu, am luat o pauza. Desi sunt in preaviz am de munca de nu-mi vad capul.

Aveam programare la stomatolog dar uitase ca are fetita serbare si m-a sunat sa anuleze. Nu-i nimic, ma duc luni la uitat in tavan :-*

Pana una-alta o sa trag o fuga pe la sala sa-mi fac rutina, apoi pe-acasa sa vad ce mai organizez. Am liste peste liste de zici ca plec in alta tara cel putin. Si parca vad ca uit acasa diverse :)

Stau extrem de prost la cumparat cadouri, treburi organizatorice, etc. Anul asta o las mai moale. Nu ca anul trecut m-as fi omorat-am fost plecata la sora-mea in vacanta :P

Pup si spor la treburi!

Si cum e? Trebuie recuperare? Sper ca nu te mai doare!

Stella, multa, multa sanatate!!!!! Si insanatosire grabnica!

Lili, ma bucur ca ai revenit pe plaiurile natale, dar imi pare rau ca trebuie sa treci prin necazuri cu mama soacra, eu stiu ce inseamna un om bolnav la pat....Putere multa iti doresc sa treci peste toate astea si cu familia alaturi este cu totul altceva!

Stellin, sanatate multa si recuperare grabnica! Sa speram ca asta-i rezolvarea.

Lili, bine-ai revenit si zile mai usoare iti doresc!

Pana una-alta o sa trag o fuga pe la sala sa-mi fac rutina,

si nu vii si la Lole sa ne povestesti ce si cum faci? eu te-astept :toothy9;

Dragele mele am aparut si eu in sfarsit ,sper sa ma pot integra iar in grupul vostru minunat .

M-am intors acum aproape 3 luni acasa ,din pacate soacra mea nu e bine deloc si al meu era in pragul colapsului,nu mai facea fata deloc singur cu ea ,acum suntem doi si de abia facem fata pentru ca starea ei se deterioreaza pe zi ce trece .Este in stare vegetativa ,nu merge, nu vorbeste,mananca totul pasat ,e un chin.

Asta este, printre alte greutati o mai avem si pe asta,dar ii multumesc lui Dumnezeu si ma rog sa ne tina sanatosi sa putem trece si peste asta !

Sper ca sunteti bine si incet incet o sa va povestesc totul, acum mi ar lua prea mult timp

Va pup cu drag !

La multi ani sanatosi parintilor Ioanei si ai Zerdei si tuturor celor ce au sarbatorit!<3

Lili draga mea rezista...asta e cursul vietii.

Stella, ma bucur sa aflu ca esti deja acasa! Sper sa aud numai vesti bune de la tine!

Eu in ultimii ani m-am intersectat cu popa, fix anapoda, cand venea el, nu eram eu, cand eram eu, nu venea el! Poate nu stiati, dar popii cred in vrajitoare ceva, ca mi-a zis ca ce fac cu atatea pisici, sa le trimit la un centru de animale, imi da adresa! A scapat cu viata, ca dascalul se albise deja, cam ca pumnii mei! Daca-l mai prind insa nu garantez pentru integritatea lui!

Merci tuturor. Ioana, , am si eu un dinte la popi, asa ca iti dau o mana de ajutor , cand recuperez :scratch: :toothy9;