Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

=))

Mi-am inceput anul pe forum razand ! eu nu observasem

Sa aveti cu totii un an 2016 cat mai bun!

Hi hi hi! ma bucur ca te-am inveselit! :hug:

Noi numa' pe coclauri am fost(golanii!! :toothy6: )vesti proaste am,ca din noaptea de revelion,Motex(pisoiul matusii)a reusit sa fuga pe usa,printre picioarele musafirilor,uratorilor,cine stie cum?! si nu s-a mai intors nici pana acum :( a mai disparut el asa si s-a intors,dar parca nu asa de mult..tare speram sa fie bine si sa se intoarca din nou acasa banuim ca s-a speriat de pocnitori si artificii si ca e ascuns prin vreun subsol de bloc,si ca nu i s-o fi intamplat nimic rau!

In rest,ieri cica a fost la matusa zi de ''dres'' :rolleyes: ,dres pe principiul cui pe cui =)) asa ca am luat de la capat,racituri,ciorba de burta,a facut si peste la cuptor etc de etc de etc,azi am avut musafiri(am vazut nepotica/gagalicea pe calculator si poze si de toate :hug: )acu' sincer asa asi parca pe dreapta,da astept preotul cu ajunul bobotezei..aveam baza in domnu' Geany' da' vaz ca el a cazut primul la datorie,Ale ce mai e vigilent,poate primeste el preotul =))

Glumesc,stau pe metereze sa astept preotul fie ce o fi,da' sper sa se grabeasca =))

In rest afara e ger de crapa pietrele,temperatura resimtita zice meteoblue ca e de pana la -15 grade,asa ca eu nu mai ies nicaieri nici sa ma mai pici cu ceara..maine parca asi face o pizza ca nu am mai facut demult,in rest nimic nu ne mai trebuie..(bine, demult insemnand cam o sapt. la mine :P )

hello, hello la han!

Giani, la mine tocmai fu popa, platii si contributia pe anul asta - macar atata, ca si-asa nu le-avem deloc cu cele sfinte!

am facut oliac' de ordine printre hartii...ca de-obicei, iar e-o gramad' de bani de dat la stat, of! e-o perioada cam stresanta, cu multe cheltuieli, da' om dovedi-o si pe-asta. am niste nervi :rolleyes:

in rest, astept kinderu' cu mandra, poate gustam ceva...de-astea!

de mancare nu mai fac nika, da' sa vad ce le mai dau la oameni, de luni incepe iar balamucul...deci de=astea vechi!

Ferice de tine Motz'! preotul nostru inca nici de gand nu are sa vina :rolleyes: Ai mei dorm bushtean... :toothy6:

Asa incat eu momentan sunt in punctul asta:

post-405-14517429603575_thumb.jpg

post-405-14517429404684_thumb.jpg

post-405-14517429306649_thumb.jpg

post-405-14517429507149_thumb.jpg

:hug:

ApoiGianino ai putea sugera popii sa faca un plan si sa zica lablocul cutare sunt intre 14h-15.macar atat ca oricum nu da chitanta, si din cate imi amintesc vin intaicopchii cu chiralesa si apoi apare popa&dascalul...2-3maturici deaghiazma,la anu si la multani si isei cugologanu' :toothy6: ,asa ca e interesul lui sa faca un plan unde si la ce ora trec

:rolleyes:

In alta dezordine de idei,éa cererea publicului facui paste alpesto si salata de feniculcu portocale...si salata de fructe ,ciocolate si alte chestii gen pistachi etc...asa ca lejer.diseara fac un orez iranian,si un rest de friptura rece de miel...salata si voie buna

ApoiGianino ai putea sugera popii sa faca un plan si sa zica lablocul cutare sunt intre 14h-15.macar atat ca oricum nu da chitanta, si din cate imi amintesc vin intaicopchii cu chiralesa si apoi apare popa&dascalul...2-3maturici deaghiazma,la anu si la multani si isei cugologanu' :hug: ,asa ca e interesul lui sa faca un plan unde si la ce ora trec

:toothy6:

Ti-ai gasit cine Stelin'?!...daca ai sti cum sunt preotii pe aici! :rolleyes: ..noi acum avem un baietas tanar ,dar altii cer efectiv,fara nici o jena tarife(pt. slujbe si pt. orice)

A venit tarziu ,dar cum a plecat cum am picat la somn,acum sunt fresh :hug:

La multi ani si din partea mea, ceva mai tarzior. Un an prosper si imbelsugat!

Buna dimineata de Bobteaza .Ati luat aghiazma? au ati inceput direct chiolhanul, ca sa fiti in forma maine pentru Ionei ?

O zi faina tuturor.

Eu am avut o zi cam aiurea, mi-au mers toate cum trebuie :toothy6: !

Am avut programare la doctor la 8 dimineata; cand am terminat si am ajuns in statie tocmai venea autobuzul. La urmatorul autobuz n-am asteptat decat vreo 2 minute. As fi putut merge direct la serviciu dar imi lasasem lunch-ul acasa, musai sa fac intrerupere. Ma gandeam ce fain ar fi ca sotul sa nu se fi culcat deja (venise din tura de noapte) si sa ma duca el cu masina. Ha! era treaz si s-a oferit el singur sa ma duca :rolleyes: . In drum zic hai sa-mi iau o cafea de la benzinarie, desi ma impac oarecum si cu aceea de la serviciu. Ajunsa la munca, surpriza! Masina de cafea avea un bilet ca e defecta!

Azi a fost randul meu sa o iau pe fiica-mea de la scoala, ca n-a fost asa frig, si facem aproape o jumatate de ora pe jos de la scoala pana acasa, ma mai dezmortesc si eu. Mi-am adus aminte ca am uitat sa-i las sotului reteta de la doctor. In drum spre casa e o farmacie micuta, dar ma gandeam ca n-o vrea fiica-mea sa mai intram. Din fericire, cand am ajuns la scoala ma intreaba "mami, dar mi-ai cumparat ceva?"... Hmmm, daca-i deschisa farmacia poate au ceva mentosane :hug: , cu ocazia asta imi iau si reteta si am impacat si capra si iada!

Acum astept cu interes ziua de maine, am impresia ca se va echilibra balanta :hug: ...

La multi ani Ionilor nostri dragi.Fetite sau baietei, deopotriva!

Sa fiti sanatosi, dragilor, sa traiti si sa ne bucuram cu totii!

post-73-14521588950925_thumb.jpg

Hi hi hi! Adi si eu ador zilele astea(facute din mici chestiutze de exemplu;cand liftul e fix la etajul meu,autobuzul care-mi trebuie vine fix la timp in statie,nu e nimeni la rand in fata mea la magazin etc :105: )zilele astea,ieri si azi cu toata sarbatoarea respectiv boboteaza si sf. Ion ,lumea din jur pare mai rea ca de obicei,cu nervii pe bigudiuri,de ex. un taximetrist si un alt sofer se blagosloveau'' pt. locul de parcare,un tanar s-a rastit la un grup de babe,care ce-i drept ocupau tot trotuarul si asa stramt de langa biserica:''hai! mai cu talent mamaie,ca mai avem si treburi'' :occasion15: ,o cucoana la iesirea din magazin s-a rastit la mine si la Ale' ca voia prioritate la iesire,dar noi practic am dat nas in nas cu ea ,ca nu aveam cum sa o vedem prin usa..in fine imi venea sa zic:''da shi' avetzi bre' azi cu totzii'?! ati dat cu chiperi'?!'' :71: ...eu in schimb ma simt f. zen,ashea',chiar nesim' asi putea spune! =))

O zi faina tuturor! :thumleft: si la multi ani sarbatoritilor!

A mai trecut un an in calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristete, reusite sau dezamagiri. Insa fie ca anul care pleaca sa ne fi intarit si dat putere ca in anul care vine sa trecem cu usurinta de momentele neplacute, sa gindim doar pozitiv, sa avem dorinta de a munci si ajunge unde ne-am dorit si de a ne iubi persoanele dragi cu mai multa pasiune decit am facut-o pina acum! Va urez tuturor Un An Nou fericit !

post-88-14521745027333_thumb.jpg

Hello. Sper ca ati avut un wend "glorios" cu totii.

La noi e gri, ceata , si plouuuuuuuuuuuuuuuuuuuua de zile in sir.

Hello. Sper ca ati avut un wend "glorios" cu totii.

La noi e gri, ceata , si plouuuuuuuuuuuuuuuuuuuua de zile in sir.

glorios de m-a umplut de respect, munca mai multa decat in timpul saptamanii. enfin!

si la noi au fost vreo doua zile cetzoase si-oliac' de burnita...excelent ptr ten :thumleft: , pacat ca n-am avut io timp de plimbari.

in rest munci pe toate planurile, asteptam gloria! numai bine!

hello, de luni quasi dimineata. dar am dat start la spalat: 3 masini, sper sa nu ma bazaie nimeni ca 9 zile apele sunt sfintite etc....ca doar n-oi sta cu ditai Ceahlaul de rufe, asteptand desfintirea :thumleft:

hello, de luni quasi dimineata. dar am dat start la spalat: 3 masini, sper sa nu ma bazaie nimeni ca 9 zile apele sunt sfintite etc....ca doar n-oi sta cu ditai Ceahlaul de rufe, asteptand desfintirea :thumleft:

he, he, io am dat startul ptr 3 masini inca de sambata, nu-i deranj!

in rest, oliac' de primavara la Buzau, cica-n we vine iarna iar.

avui ceva trebi pe la primarie, pe la impozite si taxe si nu era nici naiba pe-acolo. unde-or fi mosii aia care se ingramadesc, ca la noi era o plictiseala...platii daca tot eram prin zona.

hai, toate bune!