Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

La multi ani noului adult. Bafta multa in viata , sanatate si noroc.

Sa va traiasca Giorgi si sa va bucurati multi ani impreuna unii cu altii.

Multumim! Si voi sa va bucurati de Vale!!!!

Si la noi e ger de ger si cica asa tine toata saptamana .

Am facut ieri dupa masa o ciorbita de curcan si n am bagat o aseara la frigider =)) si azi dimineata era stricata =))

Pfai imi venea sa mor de ciuda ,asa ca maine trebuie sa fac iar ciorba.

Asta sa imi fie invatare de minte !

Si la noi e ger de ger si cica asa tine toata saptamana .

Am facut ieri dupa masa o ciorbita de curcan si n am bagat o aseara la frigider =)) si azi dimineata era stricata :)

Pfai imi venea sa mor de ciuda ,asa ca maine trebuie sa fac iar ciorba.

Asta sa imi fie invatare de minte !

Bine ca v-ati dat seama la timp ca nu mai era ok ciorba.Eu daca e prea calda si nu bag la frigider ca sa nu stric frigiderul,o dau pe balcon acum ca e gerul asta pe balcon(desi e inchis cu termopan) e mai frig decat in frigider =))

Somn pufos tuturor :)

'Neata!!!!!

Cum va descurcati cu gerul.....la noi si la birou este cam...ger, nasol!

Multumesc din suflet pentru urari!!!! O sa i le transmit sarbatoritului!!!!

O zi calduroasa sa aveti!!!!

Buna! e ger si la noi,dar bine ca nu bate crivatzul,in casa toarce centrala,asa ca e bine !

In rest toate vechi,o zi minunata tuturor si stati la caldurica =))

La multi ani lui Alex, tocanita de vita(ca nu am gasit carne de vitel la noi) e pe foc

post-27-14533675675127_thumb.jpg

berea desfacuta(fetele din DE, cunoasteti marca??) Tare buna. =))

post-27-14533675751084_thumb.jpg

gerul s-a cam dus de la noi...dar tot iarna mai este... =))

Peter

Buna ziua!

In continuare e cam racoare pe aici, dar fata de cele -3 grade de ieri dimineata, azi am avut 0 grade. Dar tot era un strat de gheata pe masina. Astept cu nerabdare cele 11 grade de maine! =)) Si cele 13 de duminica. Cu soare!!!!! :)

In alta ordine de idei - (iar) e mult de munca, iar sunt o multime de ore suplimentare, iar dorm putin si-s cam obosita. Dar las' ca-mi revin curand, sambata si duminica nu mai suna alarma. :)

La multi ani Alexandru! Giorgiana, felicitari pentru major, sa va traiasca! :)

Peter.... te tii de traznai. Tocanitesti, acu', la ora asta???? In timp ce unii sunt la munca? =)) Nu cunosc berea, dar e drept.. sunt plecata de ceva timp de pe acele meleaguri. Hai noroc! :) Si pofta buna!

Inc-un pic si s-a dus inca o saptamana din ianuarie. :) Se cam scurge timpul. Parca acum cateva zile ne pregateam de Revelion, iar acum ne pregatim sa-i zicem pa gerarului. :)

O zi cat mai placuta va doresc!

'Neata!!!

Multumim de urari!!! Peter si Foxyy!!!! Si de major ce este...lui Alex de ieri ii ies 2 masele de minte si il doare cumplit!!!

Ce bine ca este vineri......un week-end minunat sa aveti!

La multi ani, Alex a lu' Georgi! felicitari parintilor!

Foxy, las-o mai incet. Dar ce usor vorbesc - eu in decembrie toata luna am tinut-o in ore suplimentare, de nici nu mi-a priit Craciunul.

Si la noi la lucru nebunie, anul trecut pe vremea asta tin minte ca dupa anul nou a fost o perioada mai linistita, nu prea aveam ce face.

Dimineata am zis ca e ziua mea norocoasa: am prins al 2-lea autobuz la intersectie, deja plecase din statie dar cum s-a facut rosu a trebuit sa opreasca, si a deschis usile sa se urce domnia-mea. Si... ce sa vezi, dupa ce a trecut de intersectie, a oprit iarasi. Sa se duca nenea soferu sa-si cumpere o cafeluta.

Booon, pe urma am avut niste draci cand sa intru in curte la serviciu - a naibii poarta, de ce nu vrea sa se deschida dom'le cu cartela de autobuz??? La serviciu ma astepta un email de la o cucoana sus-pusa de la partenerii nostri din State, alti nervi juma' de ora pana am lamurit-o ca n-are dreptate. Dar parca vad ca in final o sa facem tot cum vor ei, ca firma noastra, desi destul de mare in Canada, pe langa a lor e ca soricelul fata de elefant. Da' macar am niste sefi super, cum n-am avut la nicio firma unde am lucrat pana acum.

Inca stau ca pe ace, de la Craciun, cu pachetul de Mos, inca nu a ajuns la destinatie, s-a intepenit undeva pe drum. De vreo doua saptamani arata in acelasi loc (ba la un moment dat parea ca s-a intors inapoi, nu mai intelegeam nimic), mai ca-mi vine sa trimit altul.

Ufff, gata, m-am racorit, e weekend!!!!

Georgi, la multi ani pentru Alex! Mult noroc si intelepciune in alegerile pe care le va face ca si adult! :wub:

Buna!am lipsit motivat ca fusei ocupata cu ziua mamii :thumleft: (63 de ani)...azi e ger rau la noi asa ca azi stam cuminti la caldurica.

Verb. ti-am raspuns cu intarzaiere la mesaj,sper sa-ti mai fie de folos.

(Verb imi cerea o reteta de crema de zahar ars cu mult sirop,eu i-am dat reteta mea,i-am pus si linkul spre reteta lui Fox,unde e si reteta lui Kichen hanah,daca mai stiti voi si altceva,poate ne ajutati :hug: :-* )

O zi minunata tuturor :beer2:

P.S Sa o ajutam si pe Tiri' care cauta o reteta de prajitura cu visine(sau cirese sau alte fructe) la reteta pe care o doreste ea ,se freaca galbenusele cu apa fiarta,Tiri' crede ca a auzit reteta de la Moatza,candva pe undeva,daca nu cine stie ceva poate ne lamureste :hug:

Buna!am lipsit motivat ca fusei ocupata cu ziua mamii :thumleft: (63 de ani)...azi e ger rau la noi asa ca azi stam cuminti la caldurica.

Verb. ti-am raspuns cu intarzaiere la mesaj,sper sa-ti mai fie de folos.

(Verb imi cerea o reteta de crema de zahar ars cu mult sirop,eu i-am dat reteta mea,i-am pus si linkul spre reteta lui Fox,unde e si reteta lui Kichen hanah,daca mai stiti voi si altceva,poate ne ajutati :hug: :-* )

O zi minunata tuturor :beer2:

P.S Sa o ajutam si pe Tiri' care cauta o reteta de prajitura cu visine(sau cirese sau alte fructe) la reteta pe care o doreste ea ,se freaca galbenusele cu apa fiarta,Tiri' crede ca a auzit reteta de la Moatza,candva pe undeva,daca nu cine stie ceva poate ne lamureste :hug:

Multumesc Geany! O gasii :). Nu aici, desi sunt sigura ca ceva, ceva am vazut eu si pe aici.

Buna seara, ca am uitat!

Tare ma bucur ca ai gasit..se intampla de multe ori ca se comenteaza la un alt topic sau la ce dulciuri gatim azi si se pierd(sau cel putin sunt mai greu de depistat,eu am cautat de mi-au sarit capacele :thumleft: )...probabil asta s-a intamplat :beer2:

multumesc mult Geanny esti o fata ff saritoare!

Imi cade bine pt ca se pare ca la sf de saptamina vom avea oaspeti...unde vine si prietena noastra Heidi englezoaica care e maritata cu un francez si traieste aici.

Ea de fiecare data cind ne a invitat la ea ne a uimit cu ce ne servea.....sper sa mi iasa bine ...si o sa mai fac si alte cele la sifon!

multam fetelor!!

Un we lenes ca e ger afara si n-aveam chef de patinat, sambata vizita rapida in piata, la 9:48 eram acasa jumatate inghetata! Saptamana asta ceva zapaceala, sper sa se incalzeasca!

'Neata!!!!

La noi cica sunt -10 grade, azi, si joi, vor fi +10 grade Celsius, nasol! Vremea asta ne da complet peste cap!

Noi in week-end-ul asta am lenevit, mai bine zis, toata duminica am stat in pat si ne-am uitat la filme. In schimb sambata am facut si piata si de mancare si ordine, harnici, nu gluma!

Fetelor,(adi_edi si kiva) multumim pentru urari! Sa traiasca toti copiii!!!

Geany, sa-ti traiasca mamica si sa fiti sanatosi cu totii!

Sufletul ne-a fost trist tot week-end-ul, pe 23 ianuarie s-a implinit 1 an de zile de cand Cody al nostru...este ingeras! :thumleft:

'Neata!!!!

Geany, sa-ti traiasca mamica si sa fiti sanatosi cu totii!

Buna! multumesc din suflet Giorgi' :wasted: (acum pleaca in italia si se sarbatoreste si acolo,se plimba cocoana' ;) )

Sunt racita, nu am chef de controverse, e frig si mie nu-mi place, vreau in Canare!

Sa-ti traiasca mama Geany!

Multumesc dragelor ;) ;)

La noi s-a mai domolit gerul (1 grad acum,da' macar nu ne da cu minus ;) )intunericeala ,umezeala,fleoscaraie pe jumatate inghetzata,deshtia' ;)

Nu stiu ce sa le dau la huni sa manance pe seara (in afara de pizza sau paste ca abea le-am facut,aperitive diverse si de astea au fost...)sunt in pana de idei ,n-am inspiratie.Eu m-am asigurat am gasit o halva buna si mi-am luat o bucatica,imi place sa o mananc cu paine neagra :wasted:

O zi minunata tuturor!

Hello, hello, pe-un soare cu dinti !

Ieri dimineata erau -8C, pace si liniste, suportabil. Cand am iesit de la birou erau -2C, soare si-un vant de-ti ingheta sufletul. Eu le-am simtit ca -25C, era nasol tare. Azi iar bate vantul, asa ca-mi imaginez ca-i horror iar, nu se vede nicio picatura pe la stresini.

La multi ani recent majorilor, deja majorilor, si-n general, hai sa traim cu totii!

Eu am terminat cu harmalaia principala, aia marea, acum am pe cap frecusuri cotidiene, dar cel putin pot sa respir un pic mai relaxat. Nimic interesant, in rest.

Glorie, virtute, de-astea!