January 11, 201610 yr comment_233814 Si io am bagat 2 masini sambata, ma calcam pe picicoare care calca embargoul cu moatza!In rest, dupa Sf. Ion am avut asa o zi de miscare in reluare, asa ca in we am recuperat! Azi a fost soare si frumos aici, sa vedem cat o tine, in orice caz vroiam sa raportez anuala busitura in fund cu prima gheata pe 4 ianuarie, chiar de la iesirea din bloc! Noroc cu haina de la canadieni ca in afara ca m-a zdruncinat n-am nimic rupt, vreo doi copii se uitau cu interes, sa faca si ei asa! Report
January 11, 201610 yr comment_233827 Sper ca ati inceput bine noul an! Eu mi-am propus sa o las ma incet, asa ca azi stau acasa, sa lenevesc . De dimineata am fost la cumparaturi, acusica ma apuc de facut mancare, mai pe seara mai spal ceva haine... Relax total ! Zerda, daca ai in plan doar o busitura anual inseamna ca ti-ai indeplinit deja planul, asa ca las-o si tu mai incet , bine ca n-ai patit nimic serios. ... Ca tot zicea Zerda de canadieni - azi la stiri zice sa s-a inchis, pentru reparatii, un pod pe autostrada care traverseaza Canada de la est la vest. Cica ar fi singurul loc in Canada unde nu exista decat un drum de legatura intre est si vest , deci toata Canada e afectata. La ora asta s-a deschis totusi una din benzi. Report
January 12, 201610 yr comment_233834 Buna! si la noi a fost ''patinuar'',cel putin printre blocuri ,azi mai intai s-a starnit un vant f. cald,care a adus caldura si a iesit si soarele asa incat acum s-a topit si se zvanta totul .Acum imi e ciuda ca nu am pus si eu sa spal,poate maine,daca o fi vremea la fel de buna,ca sa mi se usuce repede,sa nu pun in casa rufe la uscat,ca-mi iese igrasie In rest nimic deosebit,o supita la amiaza cu paine prajita cu cascaval,pe seara frunzareala,om mai vedea ce,scoala lectii/teme,etc... O zi faina tuturor Report
January 12, 201610 yr comment_233843 Geany, in cele din urma nici eu n-am spalat haine ieri. In schimb mi-am vopsit parul, ca mi s-a parut mai important .Azi iarasi mi-au venit toate autobuzele la timp, ba chiar in drum spre casa mi-a luat mai putin decat de obicei, in ciuda vremii. A nins asa ca multa lume a intarziat la serviciu, mai ales cei care stau departe si merg pe autostrazi. Cu ocazia asta mi-am inaugurat cizmele antiderapante si anti-baltoace , nu elegante dar foarte practice. Report
January 13, 201610 yr comment_233845 Hello. Fusei in targ sa iau una alta la fratello. Adi , si eu sunt adepta incaltarilor comode si care nu derapeaza...eleganta, e cand ai limuzina de la usa la usa...asa ca eu pass.O zi buna la toata lumea.azi am facut ceva mai ciudat...orezul libanez cu fidea care e un clasic...si alaturi linte rosie cu galbiori, ceapa usturoi si un morcov feliat . asta pe loc de proteine. Report
January 13, 201610 yr comment_233846 Buna ziua la han si nu an nou asa cum vi l doritiMi am luat o clipa de ragaz sa va spun ca din pacate in ziua de Sf Ion ,soacra mea a plecat la cele vesnice Acum incet incet trebuie sa ne revenim la normal si sa ne vedem de viata nostra, sa ne cautam de lucru ,deja am si inceput sa ne interesam .No, sper ca gata cu vestile rele In alta ordine de idei azi la noi a fost frumos ,soare desi de maine am intele ca se schimba vremea .Azi am facut un pilaf de pui si o ciorbita de pui si in loc de bors ca nu aveam am pus in ea putina zeama de la muraturi .Foarte buna la gust a iesit , chiar nu ma asteptam ,dar e buna ,buna.O sa mai folosesc zeama de la muraturi ,ca eu o aruncam pana acumNu reusesc sa pun poze de pe tableta ,cred ca trebuie sa mai iau lectii ca ma bate tehnologia )Cam asta e . Poate ma mobilizez sa calc ,ca am un cos plin Report
January 13, 201610 yr comment_233847 Buna ziua la han si nu an nou asa cum vi l doritiMi am luat o clipa de ragaz sa va spun ca din pacate in ziua de Sf Ion ,soacra mea a plecat la cele vesnice Acum incet incet trebuie sa ne revenim la normal si sa ne vedem de viata nostra, sa ne cautam de lucru ,deja am si inceput sa ne interesam .No, sper ca gata cu vestile rele In alta ordine de idei azi la noi a fost frumos ,soare desi de maine am intele ca se schimba vremea .Azi am facut un pilaf de pui si o ciorbita de pui si in loc de bors ca nu aveam am pus in ea putina zeama de la muraturi .Foarte buna la gust a iesit , chiar nu ma asteptam ,dar e buna ,buna.O sa mai folosesc zeama de la muraturi ,ca eu o aruncam pana acumNu reusesc sa pun poze de pe tableta ,cred ca trebuie sa mai iau lectii ca ma bate tehnologia )Cam asta e . Poate ma mobilizez sa calc ,ca am un cos plin Lili, condoleante! Report
January 13, 201610 yr comment_233848 Condoleante Lili. Mie mi-a murit ultimul uncbi in viata,care era si nasul meu de botez .DD sa-i odihneasca pe toti cei plecati Report
January 13, 201610 yr comment_233849 Buna ziua la han si nu an nou asa cum vi l doritiMi am luat o clipa de ragaz sa va spun ca din pacate in ziua de Sf Ion ,soacra mea a plecat la cele vesnice Acum incet incet trebuie sa ne revenim la normal si sa ne vedem de viata nostra, sa ne cautam de lucru ,deja am si inceput sa ne interesam .No, sper ca gata cu vestile rele In alta ordine de idei azi la noi a fost frumos ,soare desi de maine am intele ca se schimba vremea .Azi am facut un pilaf de pui si o ciorbita de pui si in loc de bors ca nu aveam am pus in ea putina zeama de la muraturi .Foarte buna la gust a iesit , chiar nu ma asteptam ,dar e buna ,buna.O sa mai folosesc zeama de la muraturi ,ca eu o aruncam pana acumNu reusesc sa pun poze de pe tableta ,cred ca trebuie sa mai iau lectii ca ma bate tehnologia )Cam asta e . Poate ma mobilizez sa calc ,ca am un cos plin Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca, Lili.Iar voua, putere si rabdare va doresc!Spor la munca ! Stellina, tie ce-ti mai face manuta? Cum te mai simti? Report
January 13, 201610 yr comment_233850 Condoleante Lili! imi pare nespus de rau sa aud asta ! la fel si tie Stelin'.Sa dea d-zeu ca anul asta sa fie mai bun de acum inainte ! Report
January 14, 201610 yr comment_233852 Condoleante, Lili si Stella! La noi se mai incalzeste vremea, pe vineri s-ar putea sa ajunga la temperaturi peste 0 grade, si ploaie. Tocmai ce mi-a sosit "masina" pe care mi-am comandat-o anul trecut (elliptical cardio machine), una ieftina, pentru incepatori ca mine, sa vadem ce treaba face . La inceput n-am crezut sa pot sa dau din maini si din picioare mai multe de 2 minute, dar am rezistat chiar 10, tot imi ziceam hai ca mai pot un pic, fiica-mea ma tot controla sa vada daca mi-a scazut burta. Voi nu radeti de mine, ok? Ma duc sa vad ce si cum e cu elipticele astea. Report
January 14, 201610 yr comment_233853 Stella, condoleante! Adi_edi, spor la treaba si sa stapanesti masinuta cu mult drag! Buna dimineata tuturor! Afara-i cam frig si sliboviteaza nitel, asa ca ma ascund in birou si astept sa se faca ora de plecare.Dupa un somn de aproape 12 ore, parca tot as mai fi dormit nitel.. numai ca alarma a avut alta parere. Asa ca acum sunt pe baricade.Spor la treburi va doresc si o zi cat mai placuta! Report
January 14, 201610 yr comment_233854 Hello . La noi cerne omat de sus...mda, o sa fie funny rau...o sa merg iar ca balerinele, cu muschii incordati, sa nu ma dau cu rotile-n sus.In alta dezordine de idei, aseara am ascultat concertul de gala dat de colegii mei, program rusesc, anul nou pe vechi...alea alea. au facut un aranjament floral wow . Erau niste cupole de biserica ruseasca din care atarnau perdele de orchidee. Report
January 14, 201610 yr comment_233858 Hello . La noi cerne omat de sus...mda, o sa fie funny rau...o sa merg iar ca balerinele, cu muschii incordati, sa nu ma dau cu rotile-n sus.In alta dezordine de idei, aseara am ascultat concertul de gala dat de colegii mei, program rusesc, anul nou pe vechi...alea alea. au facut un aranjament floral wow . Erau niste cupole de biserica ruseasca din care atarnau perdele de orchidee.Chiar ca wooooooooow!!!!! Ai grija la ghetarie.... Report
January 14, 201610 yr comment_233859 Ce frumos decor, Stella! Piata Rosie intr-o "interpretare" originala! Nu pot decat sa-mi imaginez "sonorul" .Nu stiu ce ma apucase si pe mine nostalgia acum vreo saptamana, am vazut pe youtube un film rusesc vechi (o comedie din anii '70), si m-am apucat pe urma sa caut muzica rusesca (ce-i drept, nu simfonica). Mi-a placut mult sa ascult actorii vorbind in limba rusa, desi la scoala nu pot sa spun ca mi-a placut si nici nu stiu sa vorbesc, mai inteleg un cuvant pe ici- pe colo. Report
January 14, 201610 yr comment_233862 Condoleante Lili si Stella. Hello la han. Stella, cred ca atmosfera concertului e priceless. Ieri la mine a fost 13, desi nu sunt superstitioasa... Poate tocmai de aia 14 mi-a aratat ca se poate si mai rau! De "gatit" azi pt la serviciu o salata cu spanac, avocado, ton si legume puglieze marinate (evo+lamaie). Diseara avem bairam: ziua nepotului mezin, face 8 ani. Al mare a facut 14, pe 9 ianuarie, scoatem bolentin. Valeu ce trec anii! aici, e o zi cu soare si vreo 10 grade. Sa aveti zile senine, cu potriviri bune si cu bucurii! Report
January 14, 201610 yr comment_233863 Buna! Stella ,se vede ca atmosfera a fost de vis Dany' sa-ti traiasca nepotul,sa va bucurati de el Eu azi am avut in plan ceva cosmeticareala(ca fetili')olea' de curatenie ,masini de spalat,teme(+pictura) etc... e intunericios la noi si bate vantul.Azi sunt doar eu cu Ale' asa incat: cartofi prajiti,eu :ton(conserva riomare)cu lamaie, ceapa ,piper,masline dealea bune,maio',ce samai'?!un adevarat festin O zi faina tuturor! Report
January 14, 201610 yr comment_233864 Stella condolenatele mele ,off Multumesc din suflet fetelor!Azi am alergat pe ici pe colo, mi am depus niste cv - uri ,sper sa fie cu noroc .Vreme bunicica si la noi,soare dar cam bate vantul recisor .Am inmuiat perdeaua de la sufragerie cu sare mare si otet ,mi a spus o prietena ca asa se face alba ,oare asa o fi ? Drept e ca nu stiu de ce so ingalbenit ,ca de fumat nu se fumeaza in sufragerie si nici nu e foarte veche .Sunt curioasa cum o sa iasa dupa ce o spal cu detergent ! Report
January 15, 201610 yr comment_233871 Multumesc. Buna dimineata la han si ozi insorita sa aveti . La mine sunt slabe sansele de soare.Macar sa ne vitanimizam cu ceva fructe. Report
January 15, 201610 yr comment_233882 Stella si Lili, condoleante! Buna dimineata si An Nou fericit, ca nu v-am vazut anul asta Va doresc sa fie unul bun, imbelsugat si plin de bucurii Eu am inceput munca pe 11 si saptamana asta am fost super-obosita. Cred ca mi-ar place mult sa fiu pensionara De cateva zile sunt 4-5 grade si ma tot intreb cum poate fi atat de frig! Cateodata parca-s -10! Abia astept sa vina primavara, vara...un pic de caldura Report
January 16, 201610 yr comment_233897 neatza si de la minea venit iarna fara omat...la mine ...deci 2 grade vint ploaie in rafale....minunat!Ieri am avut oaspeti si am servit simplu un couscous cu fructe de mare si apoi o salata de fructe ca sa ne mai vitaminizam!cam atit....naspa perioada!sf de saptamina frumos! Report
January 16, 201610 yr comment_233899 Neata lume,da.. mai traim si noi, mai incet asa fara stres si panica. La noi cit de cit iarna, cu zapada cu tot. Totusi asteptam sa vina februarie Tortul cu dovlecei, martipan si nugat este gata in frigider. La prinz Maultaschen cu legume(kinderii au cerut )A cumparat sefa ieri cu 3,30 €/kg ceafa de porcule, mai frig vreo patru bucati, ca sa nu ma intrebe chiar ea: " carne nu ai"?? Un WE "glorios" va dorim. Peter Report
January 17, 201610 yr comment_233918 Buna dimineata intr-o dumeinica dimineata . Cam frigut afara, dar nu se compara cu ce la voi.M-a trezit musiu F , ca ba vrea afara, ba inauntru Ma dc sacaut o inspiratie de desert rapid si usor. Report