Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Multumim din suflet! :lol:

Azi la noi a nins,e si destul de frig,brr!!! :floare: cu restul de tochitura facui o mancarica de fasole servita cu salata de varza si muraciuni ,pe seara paste ^_^

Sa-ti traiasca nepotica Geany! Am uitat sa ma laud ca de pe 19 decembrie ma pot numi si oficial matusa. O cheama Amelie si avea 3,750 de kile cand s-a nascut, banuiesc ca acum deja a mai pus pe ea o gramada! Am si poze dar trebuie sa le scot din telefon!

Sa-ti traiasca nepotica Geany! Am uitat sa ma laud ca de pe 19 decembrie ma pot numi si oficial matusa. O cheama Amelie si avea 3,750 de kile cand s-a nascut, banuiesc ca acum deja a mai pus pe ea o gramada! Am si poze dar trebuie sa le scot din telefon!

Bun venit Amelie, si felicitari matusicii.

Va urez un an nou fericit,mai bun decat anul care se pregateste de plecare,sanatate,fericire si pace.La multi ani!

Va urez un an nou fericit,mai bun decat anul care se pregateste de plecare,sanatate,fericire si pace.La multi ani!

Same here. 2015 nu a fost cel ,mai celan. Va si imi doresc mult ca noul venit 2016 sa fie mai bun din toate punctele de vedere : Sanatate, fericire,noroc, pace si buna stare :floare:

post-16-1451542022957_thumb.jpg

Noul An, 2016, vi-l doresc așa cum mi-l doresc mie: mai liniștit, mai relaxat, mai...normal. Mai plin cu bucurii și belșug

LA MULȚI ANI!

post-73-1451543966784_thumb.jpg

La multi ani!

Va doresc tuturor sanatate si numai bine in noul an. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Vă doresc și-mi doresc un an nou mult mai bun, fără încercări și necazuri, cu sănătate și bucurii!

:) :) iar e inundatie la subsol de 1000 de Atzilica' :-* ma amuza chestia asta teribil..(toti au 46 de ani,mai putin una bucata andreea 105 si Floricica 74 :-* )

Eu acum am picat de pe coclauri,mac' la nani si de dimineata o iau de la capat..am treaba multa :)

Va urez,multa sanatate,''La multi ani''! si un an nou mai bun cu multa fericire si bucurii ^_^ :) ..(atata mi-a iesit la ora asta :floare: :lol: )

prima mea postare in 2016

va urez din tot sufletul un an nou mai bun, mai plin de impliniri, sanatate, noroc si fericire,

toate dorintele sa vi se implineasca

Noul An 2016 să vă găsească bucuroși și sănătoși și să rămâneți așa până în 31 decembrie.

La mulți ani cu sănătate!

Un An Nou Fericit 2016 din partea noastra. Sanatate si realizarea tuturor dorintelor.

Brigitte si Peter

Va doresc un 2016 bun, frumos, sanatos, asa cum mi-l doresc mie!

La multi ani!

post-73-14516290076565_thumb.jpg

Un 2016 glorios,fericit ptr toata lumea, cu sanatate, noroc si bani! S-aveti tot ce va doriti!

La multi ani !

2016 sa va aduca sanatate,impliniri pe toate planurile,bucurii si tot binele din lume ! :floare:

:lol: ^_^ iar e inundatie la subsol de 1000 de Atzilica' :) ma amuza chestia asta teribil..(toti au 46 de ani,mai putin una bucata andreea 105 si Floricica 74 :-* )

:-*

Mi-am inceput anul pe forum razand :floare: ! eu nu observasem

Sa aveti cu totii un an 2016 cat mai bun!