Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Fox' cum te-ai destrabalat la petrecere?!

M-am distrat asa de bine, ca azi ma duc iar! :) Nu chiar cu aceeasi colegi, cu altii. Da' ai prins ideea, da? :)

Buna dimineata. Cam frig, da' macar nu ploua / ninge. Azi bifez doar cateva ore la serviciu, iar avem o intrunire colegiala la un restaurant. Si cum intrunirea incepe la 2 juma', logic ca io plec de la birou la 11. Nu de alta, dar sa am timp sa ajung acasa si sa ma schimb in tinuta corespunzatoare...... :D

In rest, nimic deosebit. Munca multa, ca deh..... termenele se stabililesc mereu si intotdeauna taman cand incep oamenii concediile. De ce sa aiba si ei cateva zile linistite la birou, sa se duca in vacanta relaxati? Nu-i mai bine daca-i umplem de nervi si-i obosim bine-bine de n-au timp sa-si faca bagajul??? :occasion14:

Noi sa fim sanatosi! Mai o crasma, mai o pauza..... si uite-asa se reincarca bateriile. =))

Va doresc o zi placuta si o saptamana (cat a mai ramas din ea) minunata! :occasion14:

Uite cum se distreaza altii. :occasion14:

La mine zi mohorita de ploaie,(se vede si in poza). Pacat ca ziua mea libera -in afara planului- nu poate fi mai frumoasa.

Am fost aniversat azi. 25 de ani la aceeasi firma. Am luat micul dejun impreuna cu patronii firmei, am primit

si citeva bunatati. Dar plicul si ziua libera erau principalul... :occasion14: :)

Zice unul din patroni, ...la inca 25 de ani. Precis ca nu. Atunci sunt in pensie! =))

post-27-14496545174844_thumb.jpg

Peter

Felicitari Peter. Eu in octombrie 16, fac ....40 ani de scripcarealain aceeasi orchestra =)) :occasion14: :occasion14:

Distractie placuta Monica!

Felicitari Peter!

La mine e urat si frig, ploua si bate vantul. Pentru weekendul ce vine iar sunt predictii de ploaie si vant. E ca un facut: fiecare weekend o furtuna

Weekendul trecut s-a inundat o parte din oras. Am luptat eroic cu apele, pe unde m-au lasat pompierii sa trec, si am recuperat niste prieteni "sinistrati" carora le clipoceau apele pe la praguri. I-am culcat pe toti la noi si duminica dimineata se retrasesera apele, asa ca s-au dus la casa lor.

Ozzy a fost cel mai suparat :tongue3: printre " sinistrati" a fost si o pisica si n-a vrut sa se joace cu el deloc. S-a zburlit la el, dup-aia a trebuit sa- i tinem separat si i-am restrictionat accesul prin casa. Sa fi vazut voi oftaturi si mormaieli.

Colac peste pupaza a si dormit cineva pe canapeaua care, cand nu e a mea, e a lui, sau o impartim amandoi!Ce l-a mai certat pe bietul om! Mai ca-i venea sa iasa-n ploaie :floare:

Felicitari Peter!!

Alpha, la tine e ca la mine cand debarcau amicii, umbla Pisi cu o mutra de lord englez ofensat de mujicii aia care nu stiau protocolul!! Veve era pisica-gazda se punea la ei in brate, chiar dormea pe pieptul lor, ceea ce pe unii ii soca, dar Pisi se refugia indignata, mai ca vedeai clar ce gandeste! :tongue3:

Asa e Ioana, stiu sa-si arate feeling-urile:D Vine la mine si se jeleste de m-apuca plansul. Cu voce :tongue3:

Neatza! Azi ai mei aniverseaza multi ani de casatorie, asa ca le-am facut un tort cu iaurt si fructe exotice, ma duc pe dupa masa sa-l plasez!

Pana la urma ajung la concluzia ca o fi ceva adevar si cu zodiile astea, pe cat de rau mi-a mers luna trecuta, am fost si bolnava, m-am si certat cu persoane dragi, am avut si ghinioane, pe atat de bine imi merge luna asta! Daca nu credeti in zodii, nu va stresati, puneti-o pe seama pozitiei Pamantului fata de soare si apropierea solstitiului!

La multi ani patintilor tai, Ioana! Sa-ti traiasca sanatosi si fericiti inca multi ani de-acum inainte! :tongue3:

Stelutz' se apropie interventia ta cu manuta,tinem pumnii,multa sanatate! :lol:

Ioana ''la multi ani!'' parintilor,multa sanatate,tortul suna f. bine,in rest stii tu,una calda una rece,lasa ca deacum macar sa fie bine :tongue3:

In rest la noi intunericios rau,am facut o fasolica cu costita afumata,o nebunie cu muraciuni(ca asta fu cererea :floare: )

O zi faina tuturor!

Uite cum se distreaza altii. :tongue3:

La mine zi mohorita de ploaie,(se vede si in poza). Pacat ca ziua mea libera -in afara planului- nu poate fi mai frumoasa.

Am fost aniversat azi. 25 de ani la aceeasi firma. Am luat micul dejun impreuna cu patronii firmei, am primit

si citeva bunatati. Dar plicul si ziua libera erau principalul... :lol: :lol:

Zice unul din patroni, ...la inca 25 de ani. Precis ca nu. Atunci sunt in pensie! :lol:

Peter

Felicitari, Peter!!! Sa ajungi cu bine si sanatate si la pensie!!!!

Culmea ca si eu anul acesta, in octombrie, am implinit 25 de ani la actualul loc de munca...dar nu a observat nimeni... :floare:

Neatza! Azi ai mei aniverseaza multi ani de casatorie, asa ca le-am facut un tort cu iaurt si fructe exotice, ma duc pe dupa masa sa-l plasez!

Pana la urma ajung la concluzia ca o fi ceva adevar si cu zodiile astea, pe cat de rau mi-a mers luna trecuta, am fost si bolnava, m-am si certat cu persoane dragi, am avut si ghinioane, pe atat de bine imi merge luna asta! Daca nu credeti in zodii, nu va stresati, puneti-o pe seama pozitiei Pamantului fata de soare si apropierea solstitiului!

Sa fie sanatosi si tu pe langa ei!!! Si sa vina si nunta de aur!!! Se pare ca nu numai eu si cu omul meu ne-am casatorit...iarna.... :tongue3:

Si sa ai parte numai de bucurii, fara ghinioane, certuri...!

Hello, hello. 10 decembrie, incepe numaratoarea inversa.

Spor la toate si o zi faina.

Stella, sanatate multa si sa dea DD sa fie totul bine!

SANATATE! REUSITA! RECUPERARE RAPIDA! LOVE YOU! PUP!

Multi ani inainte sanatosi, cu bucurii, cu fericire si IUBIREE!

Stellina dragă, totul va fi bine și mâna va fi sănătoasă! Voi fi cu gândul la tine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Mai sunt 5 zile, nu? Parcă pe 16 ziceai!

Multumesc pentru urari! Le-am transmis! Tata a fost un dragut m-a intrebat de unde am luat tortul! El a venit mai tarziu cand deja era pus pe platou... sa-l iertam, ca n-are habar cum trebuia sa arate daca-l luam de undeva :tongue3: !

Sanatate multa Stella!

Multi ani inainte alor tai, Zerda!

Ce fain compliment ai primit :floare: ! si eu am niste prieteni ai caror copiii imi zic, cand nimeresc pe gustul lor: "ce buna-i prajitura, parca-i de la cofetarie :floare: "!

Buna dimineata, La multi ani parintilor Ioana.

Merci de gandurile bune, si da e pe 16.

O zi faina la toti. La mine in urbe e mare vanzoleala cu teroristietc. Sa auzim de bine :floare:

Dragele mele am aparut si eu in sfarsit ,sper sa ma pot integra iar in grupul vostru minunat .

M-am intors acum aproape 3 luni acasa ,din pacate soacra mea nu e bine deloc si al meu era in pragul colapsului,nu mai facea fata deloc singur cu ea ,acum suntem doi si de abia facem fata pentru ca starea ei se deterioreaza pe zi ce trece .Este in stare vegetativa ,nu merge, nu vorbeste,mananca totul pasat ,e un chin.

Asta este, printre alte greutati o mai avem si pe asta,dar ii multumesc lui Dumnezeu si ma rog sa ne tina sanatosi sa putem trece si peste asta !

Sper ca sunteti bine si incet incet o sa va povestesc totul, acum mi ar lua prea mult timp

Va pup cu drag !

La multi ani sanatosi parintilor Ioanei si ai Zerdei si tuturor celor ce au sarbatorit!<3

Bine ai revenit draga Lilisor! :happy2: :)

Imi pare nespus de rau sa aud vestile rele despre soacra ta,multa sanatate si sa aveti si voi putere sa-i fiti alaturi :floare:

Cand o sa poti ,daca o sa consideri, o sa povestesti tot ..marturisesc,ca m-am gandit de f. multe ori la tine(avand in vedere si situatia mea),ma bucur ca esti din nou alaturi de dragii tai :floare:

Bine ai revenit draga Lilisor! :happy2: :)

Imi pare nespus de rau sa aud vestile rele despre soacra ta,multa sanatate si sa aveti si voi putere sa-i fiti alaturi :floare:

Cand o sa poti ,daca o sa consideri, o sa povestesti tot ..marturisesc,ca m-am gandit de f. multe ori la tine(avand in vedere si situatia mea),ma bucur ca esti din nou alaturi de dragii tai :floare:

Multumesc Geany, asta e singura bucurie ca sunt acasa dupa 3 Craciunuri petrecute departe de copii, e o adevarata binecuvantare ,desi nu e o atmosfera tocmai de sarbatore dar e important ca suntem impreuna

Lili, bine ai revenit!Multa putere, si nu uita ca zilele pe care le petreci cu cei dragi nu au pret! :)