March 6, 201610 yr comment_235288 Frumoasă foc și ochioasă! Să vă trăiască!Geanny, ziua ta e pa 15.Deci, 1+5=6, ziua mea e pe 6.Așa se aleg babele! Report
March 6, 201610 yr comment_235289 Frumoasă foc și ochioasă! Să vă trăiască!Geanny, ziua ta e pa 15.Deci, 1+5=6, ziua mea e pe 6.Așa se aleg babele!Sar-na' (e si f. cumintica si vesela)...si revenind la babe,chiar nu stiam,eu credeam ca alegi dinainte o data la''numereala'',si cum o fi,o fi ,am mai invatat ceva Report
March 7, 201610 yr comment_235290 Buna dimineata. Sa va traiasca mandruta Gianino.Tare " mumushica" mai este.O saptamana buna . Cu babele si eu stiam ca Gianina, ca fiecare si-o alege.Oricum, la mine acest inceput de martie e tare nabadaios, asa ca nu s-ar schimba nimic. Si cum sunt declarata in 16, dar mama mi-a zis ca m-am nascut intre 15-16, 15 ar da tot 6...qed. Report
March 7, 201610 yr comment_235291 Buna dimineata. Sa va traiasca mandruta Gianino.Tare " mumushica" mai este.O saptamana buna . Cu babele si eu stiam ca Gianina, ca fiecare si-o alege.Oricum, la mine acest inceput de martie e tare nabadaios, asa ca nu s-ar schimba nimic. Si cum sunt declarata in 16, dar mama mi-a zis ca m-am nascut intre 15-16, 15 ar da tot 6...qed.Sarumana Steluto Cat despre babe,mai-mai!da' ce adunatura faina de babe furam la un loc(cu Verb Stella si Zoaza) toate una si una Si mama a fost nascuta pe 22 si declarata tocmai pe 26 ca fu o iarna tare grea atunci In rest la noi azi cam intunericios si vantos de dimineata,sa vedem mai tarziu cum s-o pune vremea . O saptamana minunata tuturor! Report
March 7, 201610 yr comment_235296 Buna dimineata! Cam frig, -1 grad in dimineata asta, dar e senin si se anunta o zi relativ calduta.Ieri si alaltaieri n-am iesit din casa. A fost cam innorat, asa ca am preferat sa stau la caldurica.Normal ca acum e soare si nici urma de nor pe cer.. doar sunt la serviciu! De ce-ar fi frumos la sfarsitul saptamanii? Ce, am de facut ceva prin gradina? Sau poate am ceva planuri de plimbari? Neeeeeee......... Va doresc o saptamana cat mai buna! Report
March 8, 201610 yr comment_235305 Buna dimineata si petrecere frumoasa!Geanny...sa ti traiasca bubuleata aia mica!Sa inteleg ça azi in Buc ploua? Report
March 8, 201610 yr comment_235306 La multi ani! doamnelor,cu ocazia zilei de 8 martie! o primavara minunata tuturor! La noi e soare si se pare ca va fi o zi frumoasa,avem in plan o iesire la localul nostru preferat ,o pizza alea-alea,si cam asta e! O zi minunata tuturor! Report
March 8, 201610 yr comment_235308 Buna dimineata si petrecere frumoasa!Geanny...sa ti traiasca bubuleata aia mica!Sa inteleg ça azi in Buc ploua?Merci Verb' o zi frumoasa si tie! Report
March 8, 201610 yr comment_235309 Ladies, la multi ani de 8.Martie. La mine arata asa, -6°C noaptea, ziua poate...poate vreo 5-8 grade. Ce-mi doresc sa vina vara. Peter Report
March 8, 201610 yr comment_235310 Ladies, la multi ani de 8.Martie. La mine arata asa, -6°C noaptea, ziua poate...poate vreo 5-8 grade. Ce-mi doresc sa vina vara. PeterMultumim frumos! La multi ani si sefei si mamei si nurorii! Cam frig azi, 0 grade, campuri albe (dar nu de la ninsoare, ci de la apa inghetata) si un rasarit de soare minunat. Nema poze, ca e cam dificil de pozat ceva din masina, printre curbe si printre varfuri de copaci! Poate intr-o alta zi o sa reusesc ceva.. Va doresc o zi grozava, o primavara frumoasa si multa, multa caldura-n suflete! Report
March 8, 201610 yr comment_235311 DOAMNELE mele, astăzi este ziua noastră! Mi-aș dori-o în fiecare zi, dar azi, CHIAR este!Așa că fiți frumoase,puternice, blânde, demne, iubiți și fiți iubite.Haideți să fim NOI! Căci fără NOI, lumea ar fi mai gri!LA MULȚI ANI, DOAMNELE MELE!LA MULȚI ANI, DOAMNELOR NOASTRE! Report
March 8, 201610 yr comment_235328 La multi ani dragele mele ! Sa fiti sanatoase,iubite ,pretuite ,sa aveti bucurii alaturi de cei dragi voua ! Eu sunt bine ,mi am gasit servici la o firma care produce centuri de siguranta pt masinii,doar ca lucrez acum 12 ore cu 24 si imi e putin greu pana m oi obisnuii cu programul de noapte ca am abia 3 saptamanii de munca.Dar incet incet intru in ritm.Asta e, imi place, nu e greu ,sper sa fie bine pe viitor . Report
March 8, 201610 yr comment_235329 Bravo Lilisor,felicitari! (daca tu esti multumita,asta e cel mai important) Zoazo' ce mesaj frumos Seara faina tuturor! Report
March 8, 201610 yr comment_235330 Bafta Lili! Azi a fost o zi superba, nu ca ieri( Zozo sa nu rada c-o troznesc, stie ea de ce!oarca o si vad cum incepe sa chicoteasca!) Am primit si flori, de la un unchi, am primit si cadou, de la tata, omul cica sa-mi aleg eu ce vreau in we! Pai sa vedem! Report
March 9, 201610 yr comment_235342 Bafta Lili! Azi a fost o zi superba, nu ca ieri ( Zozo sa nu rada c-o troznesc, stie ea de ce!oarca o si vad cum incepe sa chicoteasca!) Am primit si flori, de la un unchi, am primit si cadou, de la tata, omul cica sa-mi aleg eu ce vreau in we! Pai sa vedem! Zozo sa nu rada c-o troznesc, stie ea de ce! oarca o si vad cum incepe sa chicoteasca!) = mai rau! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif.Poti sa ma si troznesti, nu ma pot abtine! Ieri am muncit caun negru pe plantatie, dar am rezolvat balconul si bucataria! Tare-s mandra!Aci, la Bolintin, ploua si-i frig! Report
March 9, 201610 yr comment_235352 Multumim de urari! Ieri vreme superba in Buc, azi ploua si e frig. La Multi Ani doamnelor si domnisoarelor artiste si celor dragi voua! Ieri a fost ziua de nastere a mamei mele, e nascuta pe 8 martie. Ce bine e sa mergi pe la mama!Hai sa va traiasca mamele, sotiile & amantele, sefele, nurorile, surorile, fiicele, nepoatele, verisoarele etc etc etc Sa ne traiasca! Si sa avem cu toatele si cu totii o primavara plina de parfum de flori , de culoare, de energie, de zambete, de bucurii si voiosie! multa sanatate si dragoste! iui ce dulcica e nepotica ta, Geany! a cui e? Report
March 9, 201610 yr comment_235354 Draga Dany,nepotica mea cea dulcica e de la sorica mea din Italia (mai are pe fratiorul ei pe Andrei aproape de o seama cu Ale' al meu)tocmai a fost botezul in Italia ,in poza sorica mea cea frumoasa si nepotica mea la fel de frumoasa Din pacate a racit putin la botez a tinut mult si slujba(3 ore ) asa ca a fost putin sacaita...deabea astept sa o vad la vara in august vine la noi am zeci de poze si filmulete dar deabea astept sa o tin in brate la vara,o sa o rasfat si alint mult-multt-mult de tot In rest la noi intunericios si ploios,avut termen la tribunal(treaba-i buna da' mai dureaza ,dupa atat timp nici nu a venit inca rezultatul evaluarii pe casa /expertiza,asa ca amanare termen..etc..bla-bla-bla! bleeaah!! ) In rest,o zi faina tuturor! Report
March 9, 201610 yr comment_235355 ma gandeam ca de la sora ta, dar nu te auzisem ca astepti nepoata. Sunt incantatoare amandoua, dragele de ele! sa-ti traiasca, sa te bucuri de ele cat mai des! de ce nu dadusi o fuga la botez. Bilet dus-intors cu low cost (wizz-air) e 40 € dus-intors. Asa de mult au scazut preturile la bilete ca nu te duci de aici pana la Bacau cu banii astia! sa tot calatoresti!n-as fi zis ca e sora ta... nu prea-mi seamanati...3 ore slujba?!?!?!?! doamneee:rolleyes: Report
March 9, 201610 yr comment_235356 Merci Dany'! intradevar eu si sorica nu prea semamanam ,de fapt deloc ,cat despre deplasare nici nu se pune problema in momentul asta low cost sau nu ,din mai multe puncte de vedere fusese mama cu tata mai inainte sa o vada ca (ca sta si sor-mea intr-un apartament,intr-un satuc,nu e in oras)si ei deja sunt 4 si deja a fost inghesuiala cu copil mic etc,acum a trebuit sa-i cazeze pe nasi si pe cumatrii ei careia le botezase ei si asa a fost harmalaie,etc...in plus eu nu sunt ducareata,nu ma duc eu de la casuca de la mine ne tot invita lumea peste tot si eu tot refuz...nu-mi place si basta...eu m-am invatat asa cu viata mea cu rutina mea,cu tabieturile mele etc,nu ma scoti din ale mele si pace o sa ne vedem la vara in august cand vin ei! Report
March 9, 201610 yr comment_235357 Geany,sa ne luam de mana .Nici mie nu imi place sa plec, Doamne greu mi a fost sa ma obisnuiesc cu casele altora cat timp am fost plecata , pfai foarte greu .Acasa la mine ma simt cel mai in largul meu.Sa ti traiasca nepotica,tare dulce e ! Report
March 9, 201610 yr comment_235358 Geany,sa ne luam de mana .Nici mie nu imi place sa plec, Doamne greu mi a fost sa ma obisnuiesc cu casele altora cat timp am fost plecata , pfai foarte greu .Acasa la mine ma simt cel mai in largul meu.Sa ti traiasca nepotica,tare dulce e ! + 1 si eu cand m-am intors m-am jurat sa nu mai plec din casuca mea,si nu mi-a trecut nici acuma' dupa atata timp Report
March 9, 201610 yr comment_235359 Hehe, eu demica am fost *usharnica*.Imi place casa mea, dar tare-mi place saplec hai hui, si cand ma intorc imi place parca si mai mult la mine...dar am nevoie ca de aer sa calatoresc Frumusele domnitele tale Gianino.Lili, ma bucur ca ai gasit de lucru. Multa bafta si spor la toate Report
March 9, 201610 yr comment_235362 Hallo, fete si baieti. Azi fu si baba mea, eu o aleg mereu pe ultima, nu dupa 2+2 ) A fost frumos, cu de toate. Cu soare, vînt usor, nori, iar soare..si sase grade Si mie îmi place acasa, si ma simt cel mai bine, dar îmi place sa plec de cîteva ori pe an cu teleleu' prin munti, la mare, iar în munti...si tot asa Anul asta avem în plan cîteva zile în Romania, cîteva în Alpii austrieci + putin în Dolomitii italieni ( aici ne-am pierdut inimile ) apoi Croatia, din nou Italia...si poate înca o tura de Italia daca reusim sa ne organizam cum am planificat. Geany, frumusica foc nepotica ta, sa-ti traiasca! Va doresc o primavara frumoasa Report
March 9, 201610 yr comment_235366 Multumesc frumos fetelor (o sa le transmit,mai ales cumnatelul meu e mandru nevoie mare ) Steluta usarnica-mi spunea si bunica,cand eram mica,ca mereu eram prin vecini(bunicii nu-i placea asta ca spunea ca nu vrea sa-si faca ''obligatii'' si ca nu-i frumos sa deranjezi ,sa stai pe capul oamenilor etc..)dar eu ce sa fac daca eram draga la vecine?!(si mereu ma capatuiam cu bunatati )Acuma nu mai sunt asa!m-oi fi prostit la batranete fiecare cu piticu' lui mna'! P.S: Ma gandeam si radeam de una singura...de mica eram si f. vorbareata(ca si acum,cred ca v-ati dat seama),cred ca dadeam tot din casa ,si asta ii displacea bunicii fire f. rezervata ,sa nu o vb. lumea etc draga de ea! Report
March 9, 201610 yr comment_235369 Hehe, eu demica am fost *usharnica*.Imi place casa mea, dar tare-mi place saplec hai hui, si cand ma intorc imi place parca si mai mult la mine...dar am nevoie ca de aer sa calatoresc Frumusele domnitele tale Gianino.Lili, ma bucur ca ai gasit de lucru. Multa bafta si spor la toateSi eu la fel, ma duc unde vad cu ochii, ma intorc acasa, sunt fericita ca sunt acasa si iar ma ia dorul de duca! Cred ca versul asta a fost scris pentru mine "Y'a que les routes qui sont belles, et peu emporte ou elles nous menent!" Report