March 14, 201610 yr comment_235511 Mi se pare o alegere buna Comunicarea. Sincer nu se uita nimeni pe diploma de BAC, pentru ca se aduce la angajare doar ultima diploma absolvita. Iar eu una nu dau 2 bani pe note, cat dau pe comunicare. La orice interviu si la orice serviciu te angajezi ai nevoie de comunicare. Inutil ca esti foarte istet daca exista lipsa de comunicare si nu poti exprima ceea ce gandesti. O sa fie f bine. La ce materii da admitere la facultate? Dar la BAC? Daniella, el la bac fiind la uman baza este Romana, dupa aceea da Istoria si el a ales Geografia a treia proba. La admitere tot Romana este baza impreuna cu gramatica... Report
March 15, 201610 yr comment_235533 Buna dimineata! la multi ani si aici iti spun Verb' Si minieclere(ca v-am innebunit de cap ,s-au amanta pt. vineri pana la urma) cam asta e:''ce pasarea malai...visez io' ) Ia sa mai incalzim atmosfera putin si aici la han ca parca prea sta lumea pe margine http://www.youtube.com/watch?v=TWIicd4iOV0&list=RDTWIicd4iOV0#t=25 Report
March 15, 201610 yr comment_235539 LA MULTI ANI!!! Geany si Verb!!!! si tot ce va doriti sa vi se implineasca!!!! Report
March 15, 201610 yr comment_235570 Sefa s-a bucurat de 8 martie(nu din cauza mea.. ). A primit flori frumoase din strainatate + vaza si felicitare. Vreau sa spun ca la mine vremea nu stie ce vrea. Sper sa aiba toti dreptate ca WE-ul viitor sa fie destul de cald.Dar azi la munca cu mine. Am facut totusi ca nu ma putu-i abtine, muffinsi cu cranberrys. Luati ca eu nu am voie, inca.. PeterDa-i incoa', vad ca nu se-ngramadeste nimeni!! Sper sa apara la interval vremea buna. Trebuie sa-ncepem sa gradinarim, sa bantuim fleaura in zilele libere.. e si cazul sa vina caldura. Salutari sefei! :105: Report
March 18, 201610 yr comment_235647 Merci Foxyy, si iata, azi ma asteapta o zi plina cu soare. Pe langa cele alte doua zile ce le am libere. Am facut deja saratelele Ioanei Pregatesc de o friptura de porc, maninca si Kinderii la mine...ce se mai bucura ca primesc mancare "adevarata" Pina si pisicile se bucura ca sunt acasa. Si dupa masa la pesti. Poate, poate. Zile frumoase si voua si un WE glorios.(citat Moatza) Peter Report
March 18, 201610 yr comment_235648 Ce bine de tine Pet' ca stii ce vrei sa gatesti ca la mine e clasica dilema Desertul il am asigurat ca tocmai ce am mai bagat la cuptor o tava cu eclere pt. huni(ca-mi ramasesera de ieri creme si glazuri )dar de mancare zau ca nu stiu ce sa le mai fac,parca nimic nu ma coafeaza,mi-ar fi pfta de o fasole dar e mult de fiert si e frig fac aburi,etc zau ca abar' n-am ! Spor la pescuit Pet' si relax placut ! PS: M-am hotarat la pastai cu smantana si pui Report
March 18, 201610 yr comment_235649 Merci Foxyy, si iata, azi ma asteapta o zi plina cu soare. Pe langa cele alte doua zile ce le am libere. Am facut deja saratelele Ioanei Pregatesc de o friptura de porc, maninca si Kinderii la mine...ce se mai bucura ca primesc mancare "adevarata" Pina si pisicile se bucura ca sunt acasa. Si dupa masa la pesti. Poate, poate. Zile frumoase si voua si un WE glorios.(citat Moatza) PeterOaaaaaa, ce nebunie!!!!! Asa Kinder rasfatat.. vreau si eu sa fiu! Spor in toate si.. fir intins! Buna dimineata!Ceata, racoare, dar se-anunta soare pe la pranz. E vineri, zi scurta, urmeaza o saptamana scurta (se apropie Pastile) si-o mini-vacanta. Dar, pana atunci, sa avem o zi usoara azi si sa ne relaxam, cu totii, zilele urmatoare! Report
March 18, 201610 yr comment_235657 WE glorios.(citat Moatza) Glorios, deci! Giani: gulas si la urma dres cu doua linguri de smantana (fara sa fiu vazuta de partea adversa care nu incurajeaza cutezantele mele ) si friptura cu garnitura din ghebe. Maine vine ghitzalu' , o pulpa din spate, 14lei/kilu' Report
March 18, 201610 yr comment_235659 WE glorios.(citat Moatza) Glorios, deci! Giani: gulas si la urma dres cu doua linguri de smantana (fara sa fiu vazuta de partea adversa care nu incurajeaza cutezantele mele ) si friptura cu garnitura din ghebe. Maine vine ghitzalu' , o pulpa din spate, 14lei/kilu'Mmmaaammm! bun!! Eu mac' la mancaruri sa pun pastaile mele cu smantana si pui Report
March 19, 201610 yr comment_235676 Sunt bucuros ca ieri am cam reusit sa fac toate cele propuse si ca azi spune vremea -> ca sub Dunare va fi foarte frumos.Ca ieri defapt. Eu stau sub Dunare. Am fost si la pesti, dar vad ca rusii au cam luat tot ce era de luat...nu stiu daca mai incerc si azi.Dar am pus de niste painici care nu se fac in doi pasi si trei miscari, ci am inceput de ieri dupa masa Deci azi chiftele, mazare si paine prooooaspata. Peter PS. Eu daca nu stiu ce sa fac de mancare, dau search pe gogule si ma uit la poze. La fel cu torturile. Care imi place si imi suride, aia fac. Report
March 19, 201610 yr comment_235677 Asa ma mai inspirez si eu cu domnu' gogu' Azi deja am facut fasole batuta,servita alaturi de ceapa rosie/verde,sunculita si paine neagra . Zilele trecute dimineata era frig(-3) la amiaza 13 ,azi dimineata fulguia intr-o veselie peste copaceii infloriti si iarba verde,acum e intunericios tare! O zi minunatat tuturor! Report
March 21, 201610 yr comment_235696 Buna dimineata!Dupa 3 zile innorate si friguroase, azi normal ca e senin. Tot racoare, sunt 5 grade, dar se anunta vreo 10 pe la pranz. Normal ca ieri si-alaltaieri nu putea fi soare.. Macar asta e saptamana scurta. Si cealalta - la fel! Va doresc o saptamana minunata si sa va iasa toate, asa cum va doriti! Report
March 21, 201610 yr comment_235697 Asa ma mai inspirez si eu cu domnu' gogu' Azi deja am facut fasole batuta,servita alaturi de ceapa rosie/verde,sunculita si paine neagra . Zilele trecute dimineata era frig(-3) la amiaza 13 ,azi dimineata fulguia intr-o veselie peste copaceii infloriti si iarba verde,acum e intunericios tare! O zi minunatat tuturor! Geany, eu citit "Asa ma mai insiropez si eu cu domnu' gogu'" Am avut nevoie de 3 zile sa vad ca lumea Report
March 21, 201610 yr comment_235698 Buna dimineata!Dupa 3 zile innorate si friguroase, azi normal ca e senin. Tot racoare, sunt 5 grade, dar se anunta vreo 10 pe la pranz. Normal ca ieri si-alaltaieri nu putea fi soare.. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/dry.gifMacar asta e saptamana scurta. Si cealalta - la fel! Va doresc o saptamana minunata si sa va iasa toate, asa cum va doriti! Mi-e teama ca nici pe bucata asta de Europa nu arata lucrurile mai bine Report
March 21, 201610 yr comment_235699 Buna dimineata!Dupa 3 zile innorate si friguroase, azi normal ca e senin. Tot racoare, sunt 5 grade, dar se anunta vreo 10 pe la pranz. Normal ca ieri si-alaltaieri nu putea fi soare.. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/dry.gifMacar asta e saptamana scurta. Si cealalta - la fel! Va doresc o saptamana minunata si sa va iasa toate, asa cum va doriti! Mi-e teama ca nici pe bucata asta de Europa nu arata lucrurile mai bine Las' c-or veni si vremurile calde! Report
March 21, 201610 yr comment_235710 Asa ma mai inspirez si eu cu domnu' gogu' Azi deja am facut fasole batuta,servita alaturi de ceapa rosie/verde,sunculita si paine neagra . Zilele trecute dimineata era frig(-3) la amiaza 13 ,azi dimineata fulguia intr-o veselie peste copaceii infloriti si iarba verde,acum e intunericios tare! O zi minunatat tuturor!Geany, eu citit "Asa ma mai insiropez si eu cu domnu' gogu'" Am avut nevoie de 3 zile sa vad ca lumea Asa mai citesc si eu cateodata pe diagonala niste calamitati de numa'! Oricum sunt eu mai siropoasa ashea' de felul meu Report
March 22, 201610 yr comment_235741 Buna dimineata!Cer senin, soare si 3 grade in dimineata asta. Mi-e cam somn.. Aseara am tinut mortis sa termin de vazut un film, care, sincera sa fiu.. nu merita efortul, da' am zis ca poate-poate, macar finalul sa aiba ceva interesant. Da' n-a fost sa fie.. E vorba de Diablo, cu unul din fiii lui Clint Eastwood in rol principal. In afara de faptul ca e bucatica-rupta din tat-sau.. filmul asta nu s-a remarcat prin nimic. Poate doar prin slaba calitate. Azi sunt ceva sedinte in plan, multa munca si chef nu chiar la fel de mult.. Dar imi revin eu!O zi minunata va doresc! Report
March 22, 201610 yr comment_235755 Hello...va urez o zi minunata de aici incolo caci pina acum...Zaventem&co:(Calatoresc mult unde gasesc un aeroport SIGUR???? Report
March 22, 201610 yr comment_235756 Hello...va urez o zi minunata de aici incolo caci pina acum...Zaventem&co:(Calatoresc mult unde gasesc un aeroport SIGUR????Nicaieri! Bruxelles sub asediu.. care-i la rand? :lol: Report
March 22, 201610 yr comment_235757 Traim niste vremuri absolut imposibile nimeni nu mai poate afirma ca se simte in siguranta,nicaieri in lumea asta! Si de ce?! pt. ce ?! asta eu nu o sa pot sa inteleg niciodata... Report
March 22, 201610 yr comment_235772 Mi se pare o alegere buna Comunicarea. Sincer nu se uita nimeni pe diploma de BAC, pentru ca se aduce la angajare doar ultima diploma absolvita. Iar eu una nu dau 2 bani pe note, cat dau pe comunicare. La orice interviu si la orice serviciu te angajezi ai nevoie de comunicare. Inutil ca esti foarte istet daca exista lipsa de comunicare si nu poti exprima ceea ce gandesti. O sa fie f bine. La ce materii da admitere la facultate? Dar la BAC? Daniella, el la bac fiind la uman baza este Romana, dupa aceea da Istoria si el a ales Geografia a treia proba. La admitere tot Romana este baza impreuna cu gramatica... deci da la drept!? foarte frumos! spor la invatat si succes la fiecare examen de acum incolo ... ca mai ai cativa ani si scapi de examene ... desi, cu dreptul... posibil sa mai continue seria ... Noi, incredibil!!! deja pentru admiterea la scoala Bea a dat deja 1 testare si un examen, pe care of course le_a promovat cu nota maxima !... de la toamna ne numaram la boboci... Report
March 23, 201610 yr comment_235802 Hello la han.Deja la scoala la toamna? Bafta multa lui Alex la bac si la drept.Salutari tuturor Report
March 23, 201610 yr comment_235803 Hello la han.Deja la scoala la toamna? Bafta multa lui Alex la bac si la drept.Salutari tuturorMi-a fost dor de tine Report