October 28, 201510 yr comment_231930 hello si o zi cu spor in tot ce va propuneti! Aici e insorit, dar frigut bine. Nu mi-am plantat inca bulbii de toamna (doar luni mi-au ajuns cosurile de plantare si astept we ca seara ajung pe noapte) si nici nu am bagat din curte ghivecele cu flori pe terasa. Deci nu pomeniti de iarna sau de inghet macar pana in decembrie, va rog! in rest si pe mine ma nemultumeste ora de iarna, as vota categoric sa se renunte la acest sistem. La 17:45 e deja intuneric. Report
October 28, 201510 yr comment_231934 Hello, nici mie nu-mi place nici iarna, nici ora de iarna...Deja facut o terapie, mai am inca fizio pe dupa masa, plus un rvous la un homeopat osteopat blabla...le incerc pe toate.Frig si aici, ca la Foaxa da sa picure, dar inca nu s-a hotarat total...in rest alea alea...si alelalteO zi buna tuturor. Report
October 28, 201510 yr comment_231937 pfff, m-am uitat pe prognoza si sambata la noi temperaturile vor cobori sub 0 rgade, iar pe marti -miercuri -6, -7 grade. Deci musai sa bag florile pe terasa sambata dimineata. Nu mi-e clar daca e oportun sa plantez bulbii in we asta, sau sa astept pana macar o sapt sa nu fie temp negative.... io stiu, daca or mai fi de acum incolo? Azi sau maine seara tb sa scluptez cu picea un dovleac, pentru a-l duce vineri la gradi: au Carnavalul dovlecilor de Halloween. Habar am cum se face operatiunea..., dar sa-mi fac curaj: trebuie sa invat o data si o data, nu? Report
October 28, 201510 yr comment_231944 bunaeu am facut azi vaccinul impotriva gripei si déja ma simt naspa...ma dor toate nu ma tin pe picioaree frig afara dar in casa am22.5 caci imi e frig mereuaseara am fost intimpinata cu o supa de dovleac la termomix si acum ma uit dupa retete caci am un dovlecoiaseara am vazut si eu Jurasiku asta ultimul....pe 15 decembrie se anunta Star treckma duc sa vad ce face varza calita va pup Report
October 28, 201510 yr comment_231945 La noi e cu zilele scolii noastre,tematica cu costume nationale,tzesaturi la razboi de tesut micut(jucarie),bostani si produse traditionale taranesti(fiecare contribuie cu ce poate)oale de lut etc-uri,copiii or sa se dixtreze' Dany' sunt o gramada de filmulete video pe youtube cu scobitul bostanilor ,poate te ajuta (eu nu am reusit ca mereu l-am crapat ) P.S Edit: M-a amuzat Ale' teribil eu ii ziceam de bostan si el zice : ce e bostan?! ...ii zic io'...zice:Aaaaa!!! dovleac ... Report
October 28, 201510 yr comment_231958 Buna ziua!Am reusit sa mai scriu si eu cate ceva.Viata noastra e mereu plina. Aseara am fost la sedinta(e) cu parintii, eu la Mara si soatza la Giulia.Toate bune si frumoase. La Mara e totul emotionant, e in clasa a 5a, ultimul an de elementara.Profesorii erau cu ochii inlacrimati.Bine inteles ca trebuie sa cumparam alte carti suplimentare, la Giulia deja am facut-o (la inceputul anului). "Noroc" cu ofertele catre scoli de 50%, dar tot trebuie sa platim. Nu doar in Romania se intampla chestia asta.Noi sa fim sanatosi.Giulia in clasa intai nici nu a folosit manualele de la scoala, a lucrat doar pe carti extra. Nu prea vad sensul, ca doar profesorii isi aleg manualele. Puteau foarte bine sa vorbeasca cu directoul de la inceput. Asta e! Tot inainte!La Mara deja ne pregatim pt surpriza de sfarsit de an pe care noi parintii o vom face copiilor (vom canta Avrai de Claudio Baglioni).In rest teme, Mara a inceput antrenamentele la volei, sambata facem deja inot toate trei. Din cate am inteles activitatile sportive de dupa scoala vor incepe de la jumatatea lunii viitoare, cam tarziu, dar e bine si asa.Sa nu zic vreo prostie, suntem bine sanatosi. Eu am oasele in pioneze, dar nu bagam problema prea tare in seama. La nevoie un antidolorific si o luam de la capat.Va doresc multa sanatate si sper sa pot intra mai des... speranta e ultima care piere...Va pup dulce! Report
October 29, 201510 yr comment_231976 Neatza la han. Sorinelu' , mai ia din cand in cand cateva clipe de respiro pentru tine...orsa profite toti de asta.O zi faina tutueoe. Report
October 29, 201510 yr comment_231979 pfff, m-am uitat pe prognoza si sambata la noi temperaturile vor cobori sub 0 rgade, iar pe marti -miercuri -6, -7 grade. dupa ce l-am auzit pe Busu dimineata si cu gandul la ce zici tu, m-am uitat pe net la vreme si zice ca da, in we se mai raceste un pic, da' un pic, nu temperaturi negative, iar saptamana viitoare chiar se mai incalzeste. inca nu-i panica! hello, hello! racorica, doar 3grade dimineata, dar e senin si cred ca se mai dezmorteste mai incolo. ar fi bine, ca le-as mai da drumul canarilor prin balcon ca sa zburde si ei nitel.activitati specifice de sector, o viroza obisnuita de toamna si-o febra musculara continua - cam atat de raportat.o zi ferchesa va doresc! edit: piata-i plina de ghebe la 5lei/kg si gutui tot asa. Report
October 29, 201510 yr comment_231994 Giulia in clasa intai nici nu a folosit manualele de la scoala, a lucrat doar pe carti extra. Nu prea vad sensul, ca doar profesorii isi aleg manualele. Puteau foarte bine sa vorbeasca cu directoul de la inceput. La noi invatatoarele au schimbat in fiecare an manualele.Doar la matematica am platit o culegere extra.In rest, traiasca internetul: ca avem informatii la alegere.Noi suntem a patra.Mai avem un an. In Italia, sunt 5 ani cu o invatatoare unica(scoala elementara) si 3 ani de scoala medie, cu profesori individuali pentru fiecare materie. Report
October 29, 201510 yr comment_232007 Stella, stii obsesia mea cu bougainvillea? De cand e frig afara mi-a facut niste flori frumoaseEu zic s-o bag in casa, ca se face frig, tu ce zici? Report
October 29, 201510 yr comment_232016 Un salut de la fostul Bub' actualmente Ale' de la zilele scolii .., Aici era emotionat(se vede) Aici e fix tacsu' in miniatura (a se observa ''vrajeala'' ) Decupaj din foto de grup A fost f. emotionant dar in rest am filmulete ... Report
October 29, 201510 yr comment_232020 Stella, stii obsesia mea cu bougainvillea? De cand e frig afara mi-a facut niste flori frumoaseEu zic s-o bag in casa, ca se face frig, tu ce zici? Si eu cred la fel; sau macar inveleste(imbraca) ghiveciul intr-un sac de juta;Poate o intrebi pe Arcadia sau Maya Report
October 29, 201510 yr comment_232021 Pupaturi Alex ( fost Bub) , tare mandru si ferches mai este. Report
October 29, 201510 yr comment_232025 sa ti traiasca "fermecatorul"Geanny!am si eu o MARE BUCURIE SI SPERANTA de aseara de cind am vazut la jurnalul televizat asta!http://www.francetvinfo.fr/sante/video-des-cellules-souches-greffees-sur-un-coeur-d-une-femme-de-68-ans-une-avancee-francaise_ Report
October 29, 201510 yr comment_232029 Daa!! e taicasu' tot ,si la gesturi,mimica fetzei,gusturi,''vrajeala''...tot Multumim frumos ,va pupam si noi indarat Report
October 31, 201510 yr comment_232051 Stella, stii obsesia mea cu bougainvillea? De cand e frig afara mi-a facut niste flori frumoaseEu zic s-o bag in casa, ca se face frig, tu ce zici? Si eu cred la fel; sau macar inveleste(imbraca) ghiveciul intr-un sac de juta;Poate o intrebi pe Arcadia sau Maya Pe Arcadia, ca Maya tot pe Arcadia o întreaba cînd e vorba de flori. E cea mai tare! Report
November 1, 201510 yr comment_232058 Salutare si de la mine!Am ajuns la Bucuresti.La Braila nu mi-a mers netul si m-a cam suparat.Nu-i vorba, ca nici n-am prea avut vreme de net.Treaba multa.Pup ochisori ce Alexut.Maare smecheras va fi!Da' i de bine!Carmella si Stellina, sper sa va fie mai bine, ca eu cred ca va cam urmez...Uuuff, sper sa nu!Si-acum sa va arat cateva crampeie de toamna din curtea si de pe strada mea : Ultimii trandafiri albi, din gradina Bolta de vie Toamna pe strada mea Mamica lor este Betty.Prietenii mei au gasit-o pe strada, gravida si tremurand.Au luat-o acasa, eu le-am donat ladita si-acum are 4 purcelusi simpatici si mancaciosi.Si cu galustile-astea adorabile m-am jucat sambata.Cel bej e baietel si se numeste Patrocle.Deja si-a gasit o mamica. Report
November 2, 201510 yr comment_232061 Buna dimineata si sa avem o luni si o saptamana cat mai lina.Zoazo, nu e nevoie sa ne imiti draga mea; sper ca se rezolva rapid.Frumoase pozele din urbea ta natala. Cum se simte mamitza ta?Eu am noroc de fratello care ma ajuta maxim cu toate cele, ca nu prea am voie sa fac mai nimic cu mana asta ....omvedea pe parcurs . acum dupa infiltratia cu cortizon e ceva mai bine.Sanatate la mari si mici, si sa veniti cu vesti bune. Report
November 2, 201510 yr comment_232064 Merci Zoazo' pupam si noi indarat multa sanatate. La noi e frig,suntem in vacanta intersemestriala pt. o saptamana asa ca putem face ce ne taie capul O zi faina tuturor! Report
November 2, 201510 yr comment_232071 Buna dimineata! O Zoazo, ce de catei frumosi si smotocibili Cum se simte mama ta? Stella, eu stiu ca dupa infiltratia cu cortizon nu ai voie sa faci NIMIC pt o perioada, ca alfel n-are nici un efect. Insanatosire grabnica si spor la treaba fratelui La noi e cald! Da, de trei zile sunt 18-19 grade! Inca asa ceva n-am mai patit de cand sunt aici Sambata seara fetele s-au "transformat" in personaje Disney si s-au dus la prietena Andreei, care are un fratior cu disabilitati destul de severe. I-au construit o barca in jurul scaunului cu rotile, l-au imbracat in Captain Hook si l-au dus trick or treating. Dragul de el a fost in al noualea cer Si pe ele le-a fericit fericirea lui Report
November 2, 201510 yr comment_232074 Salut!Scriu telegrafic, fiindca nu prea am voie!Mama se simte bine! Mai are cateodata ameteli, dar doar daca sta mult in picioare sau aplecata.E neurologica treaba.S-a cam speriat si-acum sta mai potolita! Bine, nici prea multe n-are de facut acum, ca-i frig! Stie ca n-are voie la frig sau la foarte cald, asa ca se menajeaza! Report