Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Un wend "glorios", mi-e dor de Motzulina,si nu numai

Stellin drag, cum te gandesti tu la mine! :hug:

Avusei doua saptamani de emotii si griji intense ptr junior, dar azi sigur se vor termina cu bine, c-am imbatranit 5 ani zilele astea!!! C-asa-i daca ai kinderi, griji ptr ei toata viata!

In rest, zile asa de frumoase de septembrie, luna mea preferata!

Gradina a fost si inca mai este plina, prilej de munci pe care nu mi le doream, da' a trebuit sa activez. Deh! sa-i dau omului ocazia sa se bucure de ce-a facut pan-acum :thumleft: dintr-o parloaga!

Maine vine ghitzalu', ca a tocmit omu' un sfert de animal...asa ca alte munci!

Da' nu mai zic nimic, bine c-aproape-am scapat de grija principala!

Si-apoi alte griji si munci de documentare, ca mai planuim o evadare si nu pot sa nu stiu cat de cat la ce sa ma astept.

De-astea amestecate, noi sa fim sanatosi!

Salutari tuturor, bafta copiilor mici - Ale! si- mari - Vale!, sanatatzuri tuturor, we glorios, alea-alea!

Merci Motz'! :hug:

Am vb. cu doamna in Italia,de fapt e a doua oara cand vb. cu ea de cand am povestit eu pe la han si retetele ei,si i-am povestit tot ce am vb. noi si i-am transmis toate salutarile voastre,azi am gasit-o cu moralul f. la pamant m-a facut sa plang,a spus ca ne roaga sa ne rugam sa moara ca s-a saturat,ca e rau se misca greu si e singura,face 97 de ani si s-a saturat,bineinteles ca mi-am sters lacrimile pe furis,si am inceput sa-i spun bancuri si sa mai depanam amintiri asa ca am ajuns sa radem iar cu hohote amandoua ca pe vremuri,e mandra ca retetele ei si amintirile noastre au fost impartasite si predate ca pe o stafeta mai departe,e f. afectata ca e mort champi http://www.repubblica.it/politica/2016/09/16/news/e_morto_carlo_azeglio_ciampi-147885047/(politica i-a placut intodeauna,e o doamna pe cinste) :thumleft:

Hello de duminica. Vrenica am fost, deja am facut o tigaie de ciuperci cu smantana si o tarta cu branza dulce

Sa aveti o zi faina toti !

Hallo si de la mine. Stella si fetelor :thumleft: :hug:

La noi ploaie marunta si urita. Destul de frig.

post-27-14741797422834_thumb.jpg

Doamna mea vrea supa crema de praz de acolo asa

post-27-14741797376541_thumb.jpg

Mai arunc un cartof si gata

post-27-14741797318058_thumb.jpg

Ce-mi lipseste deja de pe acum vara. Stau in locuinta si nu stiu ce sa fac cu mine.. =))

Nici la ciuperci nu ma lasa, zice sefa ca inca mai sunt iradiate de la Tchernobyl... =))

Ma plictisesc.

O zi frumoasa va doresc.

Peter

Buna seara tuturor!

Nu mai apuc sa dau pe-aici, nici macar sa va citesc d'apai sa contribui cu ceva sau doar sa va salut.

Geani mult succes lui Alex la scoala!

Buna seara tuturor!

Nu mai apuc sa dau pe-aici, nici macar sa va citesc d'apai sa contribui cu ceva sau doar sa va salut.

Geani mult succes lui Alex la scoala!

Multumim Anutz' :thumleft: :-* ,ma bucur sa te revad,imi dau seama cat esti de ocupata,si noi avem acum in fiecare zi pana la 1 in loc de 12 si pregatire suplimentara (asa fac la scoala anul asta) :appl: in rest ploua e frig,se intuneca repede .Nu am mai bucatarit mare lucru,azi pulpe dezosate cu piure si salata de ardei copti.

O seara minunata tuturor! :-*

Hello lavreme de seara tarzie.

Ma bucur sa te zaresc Anutza. Ce face Michele? si tu?

eu azi am misunat prin urbe,am mancat imreuna cu alte 10 gagici , la o *cuconada* si a fostfain

in rest alea alea, bazice siuzuale

salutari la tot hanul si noapte buna

eu azi am misunat prin urbe,am mancat imreuna cu alte 10 gagici , la o *cuconada* si a fostfain

Stellina draga, flacaul meu creste, merge , dar inca nu singurel. Merge tinindu-se de mine cu o mana, in asa fel incat cu cealalta mana sa cerceteze, sa atinga tot. Luna viitoare face un an!!! Nici nu stiu cand a trecut timpul!

O astept pe mama peste doua saptamani. Nu mai pot de dorul ei, abia astept sa vina.

Pupici tuturor, o sa imi fac timp macar din cand in cand sa va vizitez.

Stellina draga, flacaul meu creste, merge , dar inca nu singurel. Merge tinindu-se de mine cu o mana, in asa fel incat cu cealalta mana sa cerceteze, sa atinga tot. Luna viitoare face un an!!! Nici nu stiu cand a trecut timpul!

O astept pe mama peste doua saptamani. Nu mai pot de dorul ei, abia astept sa vina.

Pupici tuturor, o sa imi fac timp macar din cand in cand sa va vizitez.

Ha ha! imi inchipui ce dulce e :appl: pupaciuni,multe,multe,multe :-*

Mie mama imi povesteste ca eu la primii pasi ma tineam de o ureche ,probabil ca sa-mi tin echilibru :thumleft: se vede treaba ca am fost inventiva si ''descurcareata'' inca de la o varsta frageda... :-* :-*

Hello. Salutari Patru si sefei.

Anutza, profita maxim de momentele astea, sunt unice si trectare rapid

Gianino...de aici tise trage ca faci retetele *dupaireche* cam asa ca mine :thumleft:

Buna dimineata! Frig tare la noi (6 grade acum)parca am pasit din vara direct in iarna :thumleft: dar macar e soare,nu mai ploua.

Va povestisem mai demult ca vazusem si mi-a placut ideea,ravioli pusi in straturi la cuptor ca la lazagnia (poza de pe net)

post-405-14745214693751_thumb.jpg

Azi cred ca le-a venit randul ca am gasit la lidl ravioli cu 3 lei si ceva pachetul,si cam astea sunt ingredientele mele pana acum,vreau sa fac un sos alb (besamel) un sos rosu,si pus in straturi cu cascaval si parmezan(poate mai cumpar si putin cascaval afumat,rosii bune de sos etc)

post-405-1474521601889_thumb.jpg

Dupa ce-i comit o sa vin cu impresii

Buna dimineata. Interesanta idee Gianino, sa ne spui cum a iesit.

Eu una sar *besinelul* ca nui-mi place

In rest,si aici toamna e instalata; dupa ploile de saptamana trecuta,avem zilemai insorite, dar nu mai e soarele asa puternic.

In timpul zilei e placut , seara si dimineata mai recisor asa.

Ozi buna tuturor

Cu siguranta vin cu impresii Stelin' si poze doveditoare,ma gandisem sa pun si sos alb si pt. cremozitate si ca sa lege,desi aici si branza are rolul ei,acum ma facusi sa am indoieli :thumleft:

Pai eu ziceam ca nu fac lasagna clasica pentru ca nu-mi place cu bechamel...prefer sa pun mozzarella

Dar e chestie de gust...

Daa!! merge super cu mozzarella,dar eu nu am, fusei la cumparaturi ,nici cascaval afumat nu am gasit,fac ,cu ce am :thumleft:

Sper :thumleft: oricum hunii mei nu-s pretentiosi...acum am dat-o la cuptor,ca nu vreau sa le-o dau sa o manance fierbinte,e numa buna cand e doar calduta... :appl:

P.S :A iesit f.bine,mac' sa pun la ce am gatit azi!

hellou și de la mine, cum vă petrecurăți echinocțiul de toamna? la mine-n județ fură călduri excesive, cred că a vrut vara să ne aducă aminte că e ultima zi :thumleft:

Salutare!

Am lipsit cam mult (nu că s-ar fi sesizat careva!), dar am lipsit motivat!

IAR ne dau teutonii afară! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Doar trecurăm anul trecut prin examene, anul ăsta o luăm de la capăt! Dacă anul trecut am aflat mai multe (bibliografie, perioadă), anul ăsta nimeni nu știe nimic!

Azi am avut o video-conferință, DOAR în engleză (cine pricepe-bine, cine nu-tot aia!) în care timp de 2 ore nu ne-a zis NIMIC! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Generalități cap-coadă! La întrebări concrete (când vom da examene? din ce?), răspuns invariabil: veți afla!

Finalul a fost apoteotic.Citez: ” Vă rog să nu vă demoralizați, să munciți în continuare mai mult și mai bine! Nu va fi foarte rău!” Tare, nu?

Nu știu dacă să râd sau să plâng. Mai am 14 ani până la pensie!

Salutare!

Am lipsit cam mult (nu că s-ar fi sesizat careva!), dar am lipsit motivat!

IAR ne dau teutonii afară! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Doar trecurăm anul trecut prin examene, anul ăsta o luăm de la capăt! Dacă anul trecut am aflat mai multe (bibliografie, perioadă), anul ăsta nimeni nu știe nimic!

Azi am avut o video-conferință, DOAR în engleză (cine pricepe-bine, cine nu-tot aia!) în care timp de 2 ore nu ne-a zis NIMIC! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Generalități cap-coadă! La întrebări concrete (când vom da examene? din ce?), răspuns invariabil: veți afla!

Finalul a fost apoteotic.Citez: ” Vă rog să nu vă demoralizați, să munciți în continuare mai mult și mai bine! Nu va fi foarte rău!” Tare, nu?

Nu știu dacă să râd sau să plâng. Mai am 14 ani până la pensie!

Off,off! Mai Zoazo,mai :hug: :-* e stresant rau,imi dau seama cum e sa stai asa mereu cu inima cat un purice :sad3:

Draga Dex',la noi e frig rau mai ales dimineata (6 grade ...8 grade)ploios,si azi a plouat,da' ploaia aia ,nici nu ploua nici nu sta ,asa numa' ca sa frece meciu' :sad3:

Offf mai Zoazo; am vazut eu ca nu prea ai dat pe aici,dar nu-mi inchipuiam ca e asa "hot" situatia

In cazuri deastea nu exista un plan social? re cadrare etc . intreb si eu

Ca acum 54 ani cand au inchis firma unde lucra G, asa a fost.

Ma rog gen x salarii la cei *tineri* iesit la pensie anticipat la cei peste 55 ani etc etc etc

Bafta multa si sa rezolvi intr-un fel cat mai favorabil

Buna!...Cum ati ''petrecut'' cutremurul?! :-* pe noi la etajul 5 ne-a zgaltait destul de serios,am avut noroc,ca domnu' Geany' a fost cu noi acasa,abea azi e de serviciu,si el nu e ''impresionabil''la destia' =)) ...Cand a inceput am crezut ca e gluma dar cand am vazut ca se ingroasa gluma,l-am trezit si pe Ale' si ne-am bagat sub tocul usii,fiind la turn pare mult mai lung din cauza balansului,Ale' incepuse sa cam miaune,dar apoi dupa ce a trecut a inceput sa se umfle in pene si sa se dea maret,ca lui de fapt i-a placut leganarea,si ca nu-i e frica etc :hug:

Mi-am dat seama ca totusi nu a fost f. mare pt.ca nu mi-a spart nimic in casa,nici vreun pahar,nimic prin vitrina,nimic-nimic,(am si mobila f. masiva si poate de asta),ca in rest habar nu asi fi avut,pe toate posturile de tv. nu se dadea nimic(altadata imediat ar fi scris pe banda)f. tarziu a dat tvr-ul,pe facebook,lume razna ziceau de 6,1,si panica,mai bine de domnu' Geany care a tras imediat pe dreapta si a adormit instant,secondat de Ale' numa eu =)) :sad3: ... :hug: Eii!! bine ca a fost numai atat! sa dea D-zeu sa nu mai fie unul mai mare,poate s-a mai descarcat Vrancea !

O zi minunata tuturor,l-a noi insorit, se mai incalzeste!