November 16, 20169 yr comment_239755 hello, hello!cum 10 grade dimineata, Foxule la noi -1C si parbrizul a necesitat dezghetare. am trecut la cojoc de 3 zile si tot am racit, deh, o viroza de sezon.in rest, amestecate, da' nu ma plang. numai bine! Stellin, da' voi traiti periculos si la munca, bre!Giani, si cum stau copiii in frigu' ala? Doamne-fereste! si la mine duduie centrala la greu. Report
November 16, 20169 yr comment_239757 hello, hello!cum 10 grade dimineata, Foxule la noi -1C si parbrizul a necesitat dezghetare. am trecut la cojoc de 3 zile si tot am racit, deh, o viroza de sezon.in rest, amestecate, da' nu ma plang. numai bine! Stellin, da' voi traiti periculos si la munca, bre!Giani, si cum stau copiii in frigu' ala? Doamne-fereste! si la mine duduie centrala la greu.Da, 10. In unele locuri, iarna e ca vara..... Pe-aici, cam asa-s temperaturile. Constante. Iarna, minimele sunt cam -2 grade. Si cand e soare si nu bate vantul.... e chiar placut!! Iote ce zice site-ul meteo acum... Da, e adevarat ca au aparut niste norisori, da' inca nu ploua. Si sper sa nu picure deloc..Da, e-adevarat ca saptamana trecuta fu un val de frig.. Gaseam si noi parbrizul inghetat dimineata. Si erau cam 2 sau 3 grade. Da' vantu' era cam ticalos si cam inghetat.. Anul trecut, primul frig a venit la inceputul lui decembrie. Pana pe 1, inclusiv, eu am tot cules zmeura.... Acum.. gata zmeura, cred. Inca n-am verificat. Report
November 16, 20169 yr comment_239758 Asa stau Motzulin,ca pe vremuri(de trista amintire )http://www.desteptarea.ro/s-au-inchis-portile-scolilor-bacauane-din-cauza-frigului/ vad ca unii stau acasa ,noi nu! Report
November 17, 20169 yr comment_239761 Da, 10. In unele locuri, iarna e ca vara..... peste zi se mai ridica si la noi, dar 10C dimineata nu mai sunt de la-nceputul lui octombrie.si slava domnului, anul asta am avut o toamna ceva mai umeda, in zona mea era o seceta extrema.zmeura mea a fost mult timp verde, dar n-a mai rodit. nu-i soi! Report
November 18, 20169 yr comment_239778 Buna dimineata la lume.Azi zi lunga, avem concurs de concert maistru Report
November 18, 20169 yr comment_239790 stellina, de ce vă trebuie unul nou, existentul pleacă? (curiosity killed the ... dexter ) Report
November 18, 20169 yr comment_239793 Si la noi a fost o vreme destul de agreabila. A avut Foxyy dreptate. Sper ca maine ne intilnim iarasi aici si nu pe Facebook Peter Report
November 19, 20169 yr comment_239806 Ploua, ploua. E urit. Ma duc sa vad ce imi face vinul. Peter Report
November 19, 20169 yr comment_239815 Hello, ploua cu spume azi dimineata devreme, da a iesit soarele.acum e chiar insorit si frumos Report
November 20, 20169 yr comment_239832 Buna ziua!Ieri fu frumos, dar cam racoare. Azi e mai cald, dar e innorat.. Las' ca nu mai ies din casa. Am bananait ieri destul prin magazine. Azi - bucataresc. Sper sa am si spor! O duminica placuta va doresc! Atat cat a mai ramas! Si-o saptamana usurica! Report
November 20, 20169 yr comment_239833 Buna! la noi intunericios dar caldut totusi,domnu' Geany e de scarbici' pana maine,Ale a avut teme,ca ne-am lungit de dimineata ,pana la ora 2 (14) inmultiri cu nr. formate din 3 cifre,pe tabele etc,bleah,si la scriere cu Muma lui Stefan cel Mare ,de invatat,raspuns la intrebari,explicat cuvinte/personaje ''da de ce asa si nu altfel?!''etc drept premiu l-am scos la o pizza la localul nostru preferat aici la 2 pasi de noi , acum urmeaza relax,baita etc...suntem singuri:''Party!!'' O zi minunata tuturor! Report
November 21, 20169 yr comment_239844 Tot io',intunericios si bureaza,am la cuptor niste poale-n brau ca aveam niste resturi de branza de folosit ,iar la meniu o tochitura tot din cauza de resturi(carnita dar putina,ceva afumatura si 2 carnaciori )mai pun un ou ochi,branza iute si muraciuni si aia e O zi faina tuturor! Report
November 22, 20169 yr comment_239858 stellina, de ce vă trebuie unul nou, existentul pleacă? (curiosity killed the ... dexter ) Plecat deja de vreo 3aniunul,si facut 2-3 concursuri fara sa gasim"perla"...acumsepare ca amgasit-o Report
November 22, 20169 yr comment_239859 Hello denoapte buna.E fratelelamine si-l "exploatez" la greucu sarmalitulIer a *crosetat* de porc cu varza acra,azi demiel&vaca cu vita de vieMaiaminplan cu piept de rata si varza murata sichifteleDe Craciun va fi toata familia lui ( nevasta, copii,nepoti) asa ca vomface probabilcu galuste ,piftii si alte bucate din datina moldoveneasca-bucovineana Zoazo,m-amtot gandit latine sastii,si sper saviicurand cu vesti bunesilinistitoare Pupamtulemond,si o zi faina maine va doresc Report
November 23, 20169 yr comment_239861 Bunadimineata,azivad ca fac deschiderea,daca totfacuiinchiderea asearaOzifainatuturor Report
November 23, 20169 yr comment_239862 Salut,In viteza de la birou.Pe scurt: luni, miercuri si vineri=dentist. Mi-am rupt un dinte din fata-jos.Minivacanta de 1 Decembrie la Braila.10 ianuarie-10 februarie examen de dat afara! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Nu va radeti, c-asa-i!De ce ne-or mai chinui cu examenele? Ca doar sefii isi fac echipele!Soare si placut afara!Va pup! Report
November 23, 20169 yr comment_239864 Zoazo' Stelin' La noi azi intunericios rau,deja la ora asta e ca si seara tarziu,trage patul la somn Am facut niste mancare de pastai cu pui si salata de sfecla rosie cu hrean,si cam asta e! o zi faina tuturor! Report
November 23, 20169 yr comment_239869 Intuneric si aici am facut salata de cozi de spanac a lui Anomiss foarte buna cu orice! Report
November 24, 20169 yr comment_239874 Hellopelaamiaz^Frigulet si mai ales umezealaIn rest alea alea,nimic deosebit Report
November 24, 20169 yr comment_239875 Hellopelaamiaz^Frigulet si mai ales umezealaIn rest alea alea,nimic deosebit + 1... Report