Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

hello, hello!

cum 10 grade dimineata, Foxule :iamwithstupid:

la noi -1C si parbrizul a necesitat dezghetare. am trecut la cojoc de 3 zile si tot am racit, deh, o viroza de sezon.

in rest, amestecate, da' nu ma plang.

numai bine!

Stellin, da' voi traiti periculos si la munca, bre!

Giani, si cum stau copiii in frigu' ala? Doamne-fereste! si la mine duduie centrala la greu.

hello, hello!

cum 10 grade dimineata, Foxule :unsure:

la noi -1C si parbrizul a necesitat dezghetare. am trecut la cojoc de 3 zile si tot am racit, deh, o viroza de sezon.

in rest, amestecate, da' nu ma plang.

numai bine!

Stellin, da' voi traiti periculos si la munca, bre!

Giani, si cum stau copiii in frigu' ala? Doamne-fereste! si la mine duduie centrala la greu.

Da, 10. In unele locuri, iarna e ca vara..... :iamwithstupid:

Pe-aici, cam asa-s temperaturile. Constante. Iarna, minimele sunt cam -2 grade. Si cand e soare si nu bate vantul.... e chiar placut!! Iote ce zice site-ul meteo acum...

post-46-14792959307998_thumb.jpg

Da, e adevarat ca au aparut niste norisori, da' inca nu ploua. Si sper sa nu picure deloc..

Da, e-adevarat ca saptamana trecuta fu un val de frig.. Gaseam si noi parbrizul inghetat dimineata. Si erau cam 2 sau 3 grade. Da' vantu' era cam ticalos si cam inghetat.. :rolleyes:

Anul trecut, primul frig a venit la inceputul lui decembrie. Pana pe 1, inclusiv, eu am tot cules zmeura.... :scratch: Acum.. gata zmeura, cred. Inca n-am verificat.

Da, 10. In unele locuri, iarna e ca vara..... :tongue3:

peste zi se mai ridica si la noi, dar 10C dimineata nu mai sunt de la-nceputul lui octombrie.

si slava domnului, anul asta am avut o toamna ceva mai umeda, in zona mea era o seceta extrema.

zmeura mea a fost mult timp verde, dar n-a mai rodit. nu-i soi!

Si la noi a fost o vreme destul de agreabila. A avut Foxyy dreptate.

post-27-1479493469404_thumb.jpg

Sper ca maine ne intilnim iarasi aici si nu pe Facebook :tongue3:

Peter

Buna ziua!

Ieri fu frumos, dar cam racoare. Azi e mai cald, dar e innorat.. Las' ca nu mai ies din casa. Am bananait ieri destul prin magazine. Azi - bucataresc. Sper sa am si spor! :blob8:

O duminica placuta va doresc! Atat cat a mai ramas! Si-o saptamana usurica! :rolleyes:

Buna! la noi intunericios dar caldut totusi,domnu' Geany e de scarbici' pana maine,Ale a avut teme,ca ne-am lungit de dimineata ,pana la ora 2 (14) inmultiri cu nr. formate din 3 cifre,pe tabele etc,bleah,si la scriere cu Muma lui Stefan cel Mare ,de invatat,raspuns la intrebari,explicat cuvinte/personaje ''da de ce asa si nu altfel?!''etc :lol: drept premiu l-am scos la o pizza la localul nostru preferat aici la 2 pasi de noi , :blob8: acum urmeaza relax,baita etc...suntem singuri:''Party!!'' :rolleyes:

=)) :wub:

O zi minunata tuturor! =))

Tot io',intunericios si bureaza,am la cuptor niste poale-n brau ca aveam niste resturi de branza de folosit ,iar la meniu o tochitura tot din cauza de resturi(carnita dar putina,ceva afumatura si 2 carnaciori :rolleyes: )mai pun un ou ochi,branza iute si muraciuni si aia e :blob8:

O zi faina tuturor! =))

stellina, de ce vă trebuie unul nou, existentul pleacă? (curiosity killed the ... dexter :rolleyes: )

Plecat deja de vreo 3aniunul,si facut 2-3 concursuri fara sa gasim"perla"...acumsepare ca amgasit-o

Hello denoapte buna.E fratelelamine si-l "exploatez" la greucu sarmalitul

Ier a *crosetat* de porc cu varza acra,azi demiel&vaca cu vita de vie

Maiaminplan cu piept de rata si varza murata sichiftele

De Craciun va fi toata familia lui ( nevasta, copii,nepoti) asa ca vomface probabilcu galuste ,piftii si alte bucate din datina moldoveneasca-bucovineana

Zoazo,m-amtot gandit latine sastii,si sper saviicurand cu vesti bunesilinistitoare

Pupamtulemond,si o zi faina maine va doresc

Salut,

In viteza de la birou.

Pe scurt: luni, miercuri si vineri=dentist. Mi-am rupt un dinte din fata-jos.

Minivacanta de 1 Decembrie la Braila.

10 ianuarie-10 februarie examen de dat afara! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Nu va radeti, c-asa-i!

De ce ne-or mai chinui cu examenele? Ca doar sefii isi fac echipele!

Soare si placut afara!

Va pup!

Zoazo' :hug: :-*

Stelin' :pupic:

La noi azi intunericios rau,deja la ora asta e ca si seara tarziu,trage patul la somn :lol:

Am facut niste mancare de pastai cu pui si salata de sfecla rosie cu hrean,si cam asta e! ^_^

o zi faina tuturor! :hug:

Intuneric si aici am facut salata de cozi de spanac a lui Anomiss foarte buna cu orice!