November 7, 20169 yr comment_239611 Moatza, va invidiez! PeterSi eu, si eu!! Fox, tu ai timp sa recuperezi. in 3! Aveam noi ceva planuri de vacanta pentru primavara urmatoare.. Bine ca n-am luat bilete. Nu mai era mult pan' sa le luam.. Report
November 7, 20169 yr comment_239612 Mah, la mine ninge destul de tare.. PeterDeja??De fapt, nu ma mir.. Prima ninsoare, pe cand eram si eu in Germania, mai mereu era in noiembrie. Ca nu tinea mult zapada, e alta mancare de peste.. Report
November 7, 20169 yr comment_239614 Mah, la mine ninge destul de tare.. Peter sa stii c-ajunge si la noi , c-au zis astia ca se raceste vremea la sfarsit de saptamana. si n-am schimbat cauciucele Report
November 7, 20169 yr comment_239622 A schimbat omul cauciucele, azi e cam intuneric, ameninta ca de joi sub 0 grade! Report
November 7, 20169 yr comment_239624 La noi a nins ieri putin, dar nu sa stea, doar asa ca zaharul pudra pe prajitura calda. Am avut toamna frumoasa, desi am avut si zile în care dimneata erau -2 grade. Brigitte & Peter, va doresc toate cele bune si infinit de multi ani minunati împreuna! Report
November 7, 20169 yr comment_239626 La multi ani sarbatoritilor, care se stiu.Motzulino fuse fain la grezili bag seamaEu intre repetitii si alea alea...NumaibineFoxulino tot inainte. Report
November 7, 20169 yr comment_239627 Brigitte & Peter, va doresc toate cele bune si infinit de multi ani minunati împreuna! Merci. Peter Report
November 8, 20169 yr comment_239636 'Neata si brrrrrr...... A venit primul frig. Mai repede cu 3 saptamani, fata de anul trecut.. Acum sunt -2 grade, iar masina era inghetata bocna in dimineata asta. Dar e senin si se va incalzi nitel in timpul zilei.In casa, in schimb, e cald si bine! Stella, da, tot inainte cu drag si spor! Va doresc o zi cat mai reusita si o saptamana minunata! Report
November 8, 20169 yr comment_239639 Neata! Ca pe mama o mai cheama si Mihaela, asa ca la multi ani pentru cine are sarbatoriti! A venit vantul rau si la noi! E frig! Report
November 8, 20169 yr comment_239641 hello, hello! o zi de toamna adevarata, mie-mi place. La multi ani sarbatortilor zilei, sa traiti cu numele! Eu am de facut un drum la Focsani catre o sfanta, i-am facut si-un tort. Nu i-am mai pus dudele de care ziceam, fiindca omul spera sa manance si el vreo felie si-a vrut oliac' de ciocolata, deci cocos si ciocolata, asta e in tort. Numa' ca nu cred ca va gusta, Gabi considera mereu tortul de la mine cadou si nu-l taie la masa. Asa ca vom manca tot prajituri de cofetarie, nu-i bai! asta-i!m-a chinuit rau talentul s-aveti o zi buna si mai ales glorioasa! Stellin, Grezili bun, da' scuuuurt! Report
November 8, 20169 yr comment_239647 Buna! F. apetisant arata tortul,Motzulin' La noi azi e intunericios si ploua,dar e cald,ieri am avut fasole cu ciolan afumat(dezosat am avut eu)si cu salata de ardei copti,si am pastrat cuburi de carne mai macra ca era prea multa sa fac azi si o ciorbita asa de afumatura cu legume,dreasa cu smantana ,asa ca zi asta e meniul! O zi minunata tuturor si ''La multi ani'' tuturor celor care-si serbeaza numele Report
November 10, 20169 yr comment_239675 Azi liber, afara vint destul de tare. Vreo 5°C. Nu tre sa ies din casa. In gradina/curte cam toate sunt la locul lor.Un tort cu resturile marmeladelor din frigider(cred ca nu prea am...desfac borcan nou )Mancare-ceva dupa gustul meu-Knödeli din cartofi si putina faina umpluti/te cu sunca/Speck pe langa varza murata si un sos. O zi frumoasa va doresc. Peter Report
November 10, 20169 yr comment_239681 Buna! azi e intunericios tare la noi dar nu mai ploua si e destul de bine afara,s-a deschis aici langa mine un magazin nou de paine,vinde paine uriasa cu cartofi,dar e la kg. taie cat vrei,am luat si eu azi vreo 800 de gr.,am mai luat cas de oi si cas afumat ,rosii de ciorchine f. gustoase si bune,si niste ceapa rosie,asa ca am zis ca doar gustam ,asa sa fie o gustare inainte de masa...mda'! asa de bun a fost ca asta a fost masa,am mancat in disperare, acum stam cu rotile-n sus ca nu ne mai trebuie nimik Report
November 12, 20169 yr comment_239694 O seara placuta de la noi. Ma simt bine, am prilejul sa maninc mici din aia mai "buni". Sunt cu brezen(sa-mi fie iertat)Azi la servici, maine liber si o sa fac o rulada cu crema de nugat(asta de dulce) si o friptura de Gyros(cu orez si tzatziki), care mi-a fost recomandata. Cu drag, Peter Report
November 16, 20169 yr comment_239739 Pofta mare Peter.si buna dimineata la hanEu am *batut* crajmele zilele astea, dar azi musai fac ceva lejer,o supa delegume sau asa cevaIn rest repetitii,cu o opera nemteasca *vampirul "die vampyr* omare bleah ( nu atat muzica, cat regia, avem di tati...bampiru, mitraliete, corpuri taiate, sange etc etc etc...oplacerein seria sa eproducem realitatea in fictiune...O zi insorita va doresc...lamine-n sat cam gri si rece dar macar nu ninge Report
November 16, 20169 yr comment_239740 Azi soare, desi dimineata bruma, frig! Imi pare rau sa aud ca Stella este iar sub stres! Report
November 16, 20169 yr comment_239745 Buna! Suna ''interesanta'' piesa Stelin' la noi au fost -7 grade dimineata,pleaca centrala intr-o veselie,in schimb cei racordati la cet inclusiv scoala lui Ale' nexam caldura e defectiune de vreo 2 zile Azi le fac piure cu pulpite de pui fripte ca asa fu cererea,mai am muraciuni' de la mama,asa ca nu prea ma stresez cu mancarea azi O zi faina tuturor! Report
November 16, 20169 yr comment_239748 Buna ziua!Soare si placut afara. 10 grade erau azi-dimineata, la 6 jumate. Acu' sunt vreo 12 si la pranz cica vor fi 15. Nu e rau.. Sa vedem cum va fi si la sfarsitul saptamanii.. Jupanu' spala putinica o vreme, asa ca tre' sa-mi fac program. Sau nu. In rest..... nimic deosebit. Se intuneca din ce in ce mai repede, se lumineaza din ce in ce mai tarziu..... traiasca filmele online si cele de la teve! Va doresc o zi minunata! Report