Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

am vazut aseara la tv ca trecea apa si peste pod cand veneau vartejuri mari, m-am gandit la voi.

hello, hello, prima dimineata cu bruma groasa pe masini, -2C. ieri mi-a fost frig, ca batea un vant...asa ca azi mi-am luat cojocul (si-o rochie noua, na!).

in rest munci, munci, dar sunt multumita de niste situatii rezolvate favorabil si sunt cu gandul la mica vacanta care ne-asteapta.

Zozo, nici nu stiu ce sa-ti zic ca sa te-ncurajez :pupic: Sa ai speranta ca va fi bine, un ton optimist ajuta. Cu toate ca tare mai cade rau o asa situatie, mai ales in prag de sarbatori.

Stellin, io zic sa-i faci mutatie definitiva lu' fratelo, ca tare-i bun si priceput.

Giani, s-au mai incalzit copiii? sau vin mosii tot in frig?

O zi buna va doresc si-un we glorios, bineinteles!

Buna! Daa!! s-au incalzit Moatzo' a fost o avarie cateva zile atunci dar s-a remediat (cel putin momentan :pupic: )si la noi intunericios/cetos si frig,mi-e de sarmale cu varza murata,da' n-am varza murata ca a lui mama inca nu s-a murat :hug:

In rest toate vechi,o zi faina tuturor! :lol:

P.S: Gasii ardei grasi galbeni la noi la magazan'(la scara blocului)deia de zici ca-s de plastic :hug: ,m-au inspirat ,i-am copt,i-am facut fasiute ,facut o mancarica de ardei copti cu sos de rosii,ca si garnitura la pui fript ^_^

post-405-14800759996855_thumb.jpg

Maine mac' in piata,daca gasesc varza murata buna de frunza fac sarmalute,daca nu astept sa se mureze a mamii pt. craciun abea :-*

Buna dimineata!

Am cazut devreme din pat.. cand a sunat alarma deja ma spalasem si ma aranjasem.. Dar cum e vineri, plec mai repede de la serviciu.

E un pic frig, dar nu a inghetat masina. Cer senin, stele multe, luna e-n scadere, asa ca stelele se vad bine-mersi.

Jupanu' mai are inca 2 zile de vacanta, apoi revine-n garnizoana.

In rest.. nimic interesant.

Va doresc un sfarsit de saptamana placut si sa aveti spor in toate! Inclusiv la relaxare! :pupic:

'Neata si de la mine. La fel ca la Stella.

Gri si intuneric.

Tacos al Pastor in cuptor, tortul deja gata.

post-27-14801527090024_thumb.jpg

post-27-14801527151785_thumb.jpg

Cred ca virgula carnea imi va iesii iuuuute. Pun ananas mai mult pe tacos sa nu se simta. :)

Sefa cu ornamentele de iarna, cu lumini..etc.

Un WE glorios va doresc. Citat moatza.

Peter

PS. Vreau soare!!

Va salut si eu din mers(tot fara soare si la noi),sa-mi tineti pumnii sa gasesc/ fac rost ,de varza murata :) fiecare cu ce-l doare ,mna'! :)

stellina, de ce vă trebuie unul nou, existentul pleacă? (curiosity killed the ... dexter :) )

Plecat deja de vreo 3aniunul,si facut 2-3 concursuri fara sa gasim"perla"...acumsepare ca amgasit-o

L-am văzut pe facebook pe pagina orchestrei, merită o postare la subiectul cu bărbații frumoși :) Svetlin Russov, parcă...

Edit: Roussev :)

'Neata si de la mine. La fel ca la Stella.

Gri si intuneric.

Tacos al Pastor in cuptor, tortul deja gata.

Peter

PS. Vreau soare!!

Noroc ca am intrat si aici, ca nu intelegeam cum de statea tepusha in picioare.

Dar tot vreau sa explici ce si cum , acolo la poza finala.

Ploaia a stat de ieri, azi deja soare.Joi noaptea am tot golit balconul( verandat inchis), se tot umplea cu apa.Am masina de spalat pe balcon.

De 12 ani stau aici(sper inca pentru putin) si cu toate ploile, asa ceva n-am mai patit.

Muhahahahaha!!!! :D

post-405-14801890961818_thumb.jpg

S-a murat varza mamii!!!! :D

Mai lipsesc sarmale din decor,va imaginati voi ce s-a intamplat cu ele :) ,au iesit super-mega-duper!!!! domnu' Geany in extaz:'' ezact' asa mi le faci de craciun!''... :)

Acum deabea astept sa-mi fac salata de varza murata pana ma satur!! :)

Yuuhhuu!!! :D

stellina, de ce vă trebuie unul nou, existentul pleacă? (curiosity killed the ... dexter :) )

Plecat deja de vreo 3aniunul,si facut 2-3 concursuri fara sa gasim"perla"...acumsepare ca amgasit-o

L-am văzut pe facebook pe pagina orchestrei, merită o postare la subiectul cu bărbații frumoși :) Svetlin Russov, parcă...

Edit: Roussev :D

Dada, e din Russe ,quasi dobrogean :)

O fiavut stramosila Visina

Buna dimineata lahan

Adriana La multi ani, sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi tie. :) :)

O duminica frumoasa tuturor

De doo zile avem vreme tropicala... adica avem soare (care se mai harjoneste cu cate fun nor) si termometrul arata peste 6.6 grade. Vantul e un plus ca sa nu ne vaitam de cald.

Acum fo foo zile am folosit, pentru prima oara in viata, römertopfu'. Creca o sa-l folosesc mai des :)

Buna dimineata, numai maine nu-i poimane , si iaca decembrie e cu mana pe clanta

Sa avem o saptamana lina zic, si o zi faina

Acum fo foo zile am folosit, pentru prima oara in viata, römertopfu'. Creca o sa-l folosesc mai des :)

Ce-ai facut in el? Io l-am cumparat de 8 ani si inca nu l-am folosit :)

Buna dimineata lahan

Adriana La multi ani, sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi tie. :) :floare:

O duminica frumoasa tuturor

Multumesc frumos Stellina :)

Acum fo foo zile am folosit, pentru prima oara in viata, römertopfu'.

ce-i aia? :floare:

Buna dragilor :) in sf. soare frumos la noi,avem mini-vacanta :floare: Ale' mai merge la scoala luni,acum deja a plecat la fotbal cu copii de varsta lui pe terenul de sport de la scoala :)

Va spusesem ca tata cumpara tot ce e la oferta la supermarketuri, asa ca a cumparat foi de dobos pe care mama mi le-a dat imediat mie(ca tata e diabetic,dar mananca dulciuri la greu,isi cumpara si si le ascunde peste tot prin casa,e mai rau ca un copil :) ) le-am umplut cu crema ganaj dar in care am pus la mixat si unt de arahide luat tot de tata tot la oferta,cadonat mie tot de catre mama :)

post-405-14804214941748_thumb.jpg

In rest vazui pe facebook cum sa economisesti spatiu in dulap la umerase cu o simpla capsa de la doza,va arat si voua...

post-405-1480421598604_thumb.jpg

Si cam asta e va pupez :) (in meniu am avut costite de alea sa le rontzai de pe oase, cu ou ochi ,branza iute si salata de varza murata :) )

P.S E ora 00.00 si la noi ninge ca-n poveasti :) ...nici o legatura cu subiectul mie mi se facu pofta de salata de vinete :)