Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Sarbatori de zile de nastere.

"Opa" trebuia sa faca si el un tort

Aoleo, Peter, a trecut deja un an!!!

Să vă trăiască, să fie sănătos și să vă umple zilele de bucurii!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif

Zoazo, n-am apucat să scriu până acum, dar m-am tot gândit la tine. Pupături, mua, mua https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Salutări tuturor. Să aveți parte de sărbători frumose, liniștite sau agitate, așa cum le doriți, dar în primul rând de multă sănătate.

La multi ani pentru Paul sa creasca mare si fericit!! =))

N-am intrat de mult ca am avut treburi multe si complicate, dar speram ca incepe sa se indrepte treaba!

De Craciun nu prea stiu ce cadouri sa iau, ca iar a trimis matusa pachet din Canada si fata de ce trimite ea, mai deosebite decat pe aici, nu prea stiu ce as putea sa iau sa se mai bucure cineva. Poate imi vine o idee pe ultima suta de metri!

Va pup pe toti!

Aoleo, Peter, a trecut deja un an!!!

Să vă trăiască, să fie sănătos și să vă umple zilele de bucurii!

Merci. =))

Peter

Sa va traiasca nepotul, si kinderii, si voi pe langa ei! Sa fiti sanatosi cu totii, Peter!

Ia, oliac'di omat de saptamana trecuta, de pe Cristianu Mare:

post-100-14822608317237_thumb.jpg

Paul, iaca a facut deja un an. Ce repede trece timpul.

Dar asta stiti si voi.

Imi place ca intinde mînutzele spre mine si vrea sa-l iau in brate. =))

Hello hello. Pater, La multi ani lui Paulica, sa va traiasca .

Frumos la voi la vreme de iarna

Salutari la tot hanul. Imi inchipui ca toata lumea e in mari creatii culinare

Eu asa mai modest, ca e fratele si cumnata aici siii las pe ei la aparate

Am facut doar cateva trufe, poate ma mobilizez sa facceva fursecarai

Cumnata a facut deja cozo si placinte trandafiri...sunt deja o amintire

In ajun vin si copii lor cu consortii si nepotii , asaca vom fi numerosi anul asta de Craciun

Au planuri mari...azi saumaine sa faca toba, leber etc, deja carnatii sunt facuti, sarmalele tricotate...

Lanoi va fi ca la Moldova cu "porcarii" , piftie etc , dar si cu cate un foie gras ( pentru miss si alti invitati, en nu ma omor), somon afumat etc)

Burti sa avem sa dovedim cele bucate

Buna! noi jucam in deplasare :-* dar in a treia zi de craciun o sa am si eu musafiri,fac,ca de obicei sarmale cu varza murata,tochitura servita cu muraturi(de la mama ca eu nu am mai pus nimic anul asta), racitura ca vrea musai domnu' Geany,la aperitiv slaninuta si toba,trebuie sa le cumpar,si cam asta e.Oricum de cumparaturi si de preparate ma apuc abea de vineri,incep cu racitura ca trebuie sa aiba timp sa se inchege si cu impletitul' sarmalelor,apoi sambata in ajun le pun la fiert si fac restul,inclusiv bradul ...In rest intunericios la noi ,ploios ,bleah! :-*

O zi minunata tuturor! =))

P.S Meniu pe ziua de azi pulpite dezosate fripte cu piure si salata de varza murata si desert clatite cu dulceata de visine si crema nutella,dupamiaza serbare :-*

Salutare și de la mine!

Moțulio, ce frumos e acolo la munții unde-ai fost tu!

În sfârșit, mâine plecăm la Brăila! Partea proastă e că nu știu dac-oi avea leptoapă.Se chinuie Ștefan cu el! Dar io-s optimistă!

Dacă nu și nu, vă urez de-acum Crăciun fericit cu sănătate, pace și lumină! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Moș Crăciun să vă aducă dublu bucurii decât visați!

Fain program Gianino

Serbare frumoasa

Draga Zoazo' sarbatori fericite in caz ca nu ne mai auzim pana atunci :P pupaciuni si lui Stefan si lui Mamitzica ,un an nou mai bun cu multa sanatate fericire si bucurii :-*

Draga Stelin :P :( ,iti spun un ''siecret'' ashea' nu-mi mai ardea de serbarea asta de nu-ti pot spune :D celelalte clase deja nu mai tin serbare ca-s marisori,si ma gandeam ca iar s-o costuma un parinte in mos craciun ca deja de acum 2 ani copii radeau de el,ca mna' sunt mai ageri copii in ziua de azi se cam prind si acum sunt marisori,ma gandeam ca iar or sta tzapeni dreptzi in cur pe 2 randuri =)) ,sa spuie iarna pe ulita de cosbuc(desi e f. frumoasa,dar an de an :-* )eii de data asta fu o surpriza placuta ,serbarea a fost impartita in 2 scenete una cu copii costumati cu maria si nasterea pruncului in iesle si una din care a facut parte si Ale' cu mos craciun in care Ale' trebuia sa poarte doar costum normal imi spusese doamna si sa aiba o icoana,ca rolul lui era ca-i reprosa lui mos craciun ca in loc de dulciuri si ciocolata el a primit ''doar o biata de icoana'' si i se dadea replica cu ''mai copile ia aminte,ca acea biata de icoana reprezinta nasterea mantuitorului si nu mai stiu ce'',cert e ca a avut emotii si a stat cu icoana aia tapan in bratze toata serbarea :-* nu am mai avut nici vechile colinde si uraturi din fiecare an ci doar asta cu cerul si pamantul,atat de frumos au cantat-o copii chiar a fost frumos,pe bune,nu ma asteptam...

http://www.youtube.com/watch?v=KgDClEtUTQk

Ale super emotionat inainte de inceperea serbarii

post-405-14823400408694_thumb.jpg

Ale' cu doamna care e o super draguta

post-405-14823400459294_thumb.jpg

Ale' super emotionat in timp ce-si spunea rolul

post-405-14823400546188_thumb.jpg

post-405-1482340080777_thumb.jpg

Si in rest toata serbarea asa a tinuto cu icoana lui la chept' ,parca-i in biserica :D

post-405-14823400880311_thumb.jpg

Dupa aceea doamna a multumit de participare a felicitat copii si a impartit cate o punguta cu dulciuri pt. fiecare copil fara prea multe explicatii(fara nimeni deghizat in mos etc) si s-au servit prajituri si sucuri atat la copii cat si parintilor si chiar a fost neasteptat de frumos,apoi am fost si doar noi la localul nostru preferat sa ne sarbatorim si a fost chiar o zi de neuitat,a fost si parintele cu ajunul(a impartasit si copii la scoala)deci suntem mai mult decat in grafic ca sa spun asa :P

Gianinucă, Ștefan vă mulțumește și vă pupă și el! Pe Ale cel mai mult!

Iar acest colind...mi-au dat lacrimile! Este colindul meu preferat! L-aș cânta non-stop! Și-i atât de rar auzit...

Vă rămăsesem datoare c-o explicație: de ce sunt eu tunsă și fericită!

Poate vă va oripila explicația mea, dar pe mine de câteva zile, m-a făcut cea mai fericită!

Părul meu este perucă pentru o prietenă bună, bolnavă de cancer! Fericirea ei a fost atât de mare, încât m-a făcut și pe mine să lăcrimez!

Aici ne vedeți, pe mine și părul meu, în Gara de Nord, după predarea perucii!

post-73-14823491901872_thumb.jpg

Maria are 60 de ani, și-i un model pentru noi! Eu sunt la jumate din optimismul ei!

Deci, mi se mai întâmplă și mie lucruri bune!

Off mai Zoazo'mai!,la cat esti de inimoasa daca ti-ar cere cineva,dar ce spun eu daca ti-ar cere?! rectific,daca ar avea cineva nevoie si de pielea de pe tine i-ai da-o in momentul unu' fara sa te gandesti =)) sa-ti dea d-zeu inmiit inapoi si multa sanatate si prietenei tale Maria :-*

Cat despre colind il pun pe Ale' sa-i cante lui bunica-sa de craciun macar o bucata sau refrenul,sigur o da cu rotile-n sus,la cum o cunosc se apuca de bocit :-*

Zozo, eu probabil de cîte ori o să văd poza asta o să mă bocesc rău de tot, pentru că e așa de bine și de impresionant să ai o prietenă ca tine... =)) să știi că indiferent de cît de mare e distanța, de cît de rar vorbești cu cineva, cînd e nevoie e alături de tine, cu ce poate. Te iubesc și-ți trimit toate gîndurile mele bune, de sănătate pentru tine și toți cei dragi! Sărbători fericite! :-*
Zozo, ma bucur mult ptr gestul tau, sigur ti-ai facut sarbatorile mai frumoase!

Vă mulțumesc mult, dar n-a fost cine știe ce mare gest! Oricum m-aș fi tuns.La un coafor normal, ar fi aruncat părul și-ar fi fost păcat!

Dar, dacă tot am putut face o bucurie...

Și vouă vă urez sincer și din sufletul meu SĂRBĂTORI FERICITE ȘI LINIȘTITE!

Zoazorel, ai tot respectul meu. =))

Si iti sta foarte bine tuns asa scurt.

Azi liber, vreme vai si amar. Au gasit o bomba de 3,8 tone

la Augsburg. Fix pi sentru...Pe 25.dec. vor sa o dezamorseze(?)

54.000 de locuitori din imprejur vor fi evacuati. Pe 25.12 :-*

Mancare la cuptor. Gaina, chiftele si cartofi babani in folie.

Si dulcele nu are voie sa lipseasca.

post-27-1482394483269_thumb.jpg

Spun si eu aici sarbatori fericite, sanatate si sa va aduca mosul cadouri frumoase.

Peter

Au gasit o bomba de 3,8 tone

54.000 de locuitori din imprejur vor fi evacuati. Pe 25.12 =))

M

Dar bomba "noua"?

Adica nu ceva postbelic.

Aici n-au anuntat nimic. :-*

Speram sa fie bine.

In ce lume traim. :-*

Ma uit la tava ta si-mi revine optimismul. :-*

Au gasit o bomba de 3,8 tone

54.000 de locuitori din imprejur vor fi evacuati. Pe 25.12 :-*

M

Dar bomba "noua"?

Adica nu ceva postbelic.

Aici n-au anuntat nimic. =))

Speram sa fie bine.

In ce lume traim. :-*

Ma uit la tava ta si-mi revine optimismul. :D

De prin al doilea razboi mondial. Este britanica. De 3,8 tone !! :-*

Uite aici

Peter