Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Eu momentan sunt in punctul asta: cumparaturile sunt facute,bradul e pus in soclu(maine il impodobim),sarmalutele le-am sucit maine le dau la foc mic,raciturile pe balcon la racit ,am emotiuni' ca domnu' Geany a vrut sa iasa mult ca a promis si la scarbici',eu i-am promis si mamii,asa incat ca niciodata am mai facut 0,5 ml. de supa in care am dizolvat un pliculet de gelatina conform instructiunilor de pe plic,e prima oara cand fac asta si am emotiuni maxime .de gustoasa e extrem de gustoasa,e limpede am strecurato prin tifon de mai multe ori da' numa sa se inchege ca lumea :-*

P.S : Raciturile mele unt beton armat :-* :-*

Craciun fericit, si un an nou, care sa va aduca tot ce va doriti, voua si celor dragi!

La multi ani tuturor artistilor culinari!

dragi artiste si artisti culinari, va urez din tot sufletul sa petreceti sarbatorile cu bucurie, sanatate si liniste sufleteasca

Craciun fericit!!!

Craciun fericit, Sarbatori cu sanatate, bucurii si belsug in case si-n suflete!

Acum voi merge la tata la cimitir, apoi voi termina torturile, baie si...cam gata!

Distractie, bucurii si liniste va doresc, iar Mosul sa va puna-n braduti doar bucurii, vise ce vor deveni realitati si tot binele din lume!

LA MULTI ANI!

post-73-14825698438286_thumb.jpg

Sărbători fericite alături de cei dragi tuturor artistelor și artiștilor culinari!

:-*

„Credința face orice posibil, speranța ne dă putere să continuăm, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să le aveţi pe toate! Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!”

post-244-14826087243599_thumb.jpg

Craciun fericit tuturor, si sa ne revedem cu bine maine dupa ce trece Mosul :-*

Lamine fratele si cumnata au muncit cu spor asa ca avem :toba, carnati, chisca, piftii , galuste., fripturi alea alea...si cozonaci si tort...burti sa avem :-*

Gianino, ce mandru e Alex, si ce mare s-a facut. Zoazorica o vazusem ca ne-am conversat pe FB;

Anutza ce face Michele? dar tu?

Anul asta am tras chiululö

Am facut doar cateva trufe, si am copt bezele, iar acum am e foi bezeloase pe care sa le umplu cu ganache...

Da e asa de bine sa faca altii si sa profiti de bunatati :-*

Pup toata lumea, si cum zice Pusha "Un Craciun glorios" sa avem cu totii

post-16-14826125059391_thumb.jpg

Daa,Stelin',a crescut Ale' :-* eu daca sunt acasa si am si timp,si-mi si place,m-am organizat din timp :D asa incat azi doar am bagat sarmalutele in cuptor,ca era pregatit ceaunul de ieri,am impodobit bradul ce era deja pus in soclu cu vf. si tot ,asa ca a fost floare la ureche,cu colindele in surdina si am primit si colindatorii,colegi de ai lui Ale' prieteni de-ai lui si vecini,racitura era bine-merci pe balcon la rece printre crengute de brad,am pus la foc mic in ceaun si tochitura tot stropita cu vin,apoi am stins tot,inchis usa si am plecat la plimbare prin parc,prin oras...Ale' in seara de ajun (p'unde am gasit si noi deschis,mna' :-* )

post-405-14826166877386_thumb.jpg

Am repetat colindul ala cu cerul si pamantul(de am pus linkul pe pagina aterioara)de ne-a iesit pe urechi,sper sa ne iasa maine bine la mama,ca mergem la parinti la masa,poimaine la matusa si la unchiul ca s-au strans toti si cu verisoarele de prin departari si trebuie sa ne vedem(si cel mare al meu a venit dupa mult timp acasa :-* ) iar a treia zi toata lumea la mine,ca de obicei...

cam asta e,sarbatori luminate tuturor alaturi de cei dragi :D

Si eu va urez de sub bradutu' meu facut la repezeala un Craciun frumos, fara stres, fara alergaturi, fara batai de cap :-*

IMG-20161224-WA0021.jpg

Geany, nu imi vine sa cred...Alex e varianta mini a tatalui lui :-* Sa fie sanatos si vesel!

Daa Laponel,chiar sunt ca doua picaturi de apa,Ale si cu taica-su :-*

F. dragut bradutul tau :-* Craciun fericit :-*

Pup toata lumea, si cum zice Pusha "Un Craciun glorios" sa avem cu totii

post-100-14826547632774_thumb.jpg

Exact asa strigam aici :-* si repet: Craciunul sa fie cu veselie si belsug in casele voastre, sa-i aveti alaturi pe cei pe care-i iubiti, sa va bucurati unii de altii si s-aveti speranta ca totul va fi bine!

Sa fiti sanatosi si baftosi!

Va pup, prieteni dragi!

Moatzo, te invidiez pentru zapada!

Altfel, doamnelor, domnilor, va urez un Craciun frumos, linistit, fara excese de nici un fel, alturi de cei dragi. La multi ani si sper sa fi primit toti cate un cadou, chiar si simbolic :-*.

La multi ani tuturor Stefanilor, Stefaniilor, tuturor celor care azi isi serbeaza ziua de nastere sau de nume!

post-73-14828269994901_thumb.jpg

Un gand pios tatalui meu!

La multi ani tuturor Stefanilor, Stefaniilor, tuturor celor care azi isi serbeaza ziua de nastere sau de nume!

Un gand pios tatalui meu!

LA MULTI ANI!!!! tuturor celor ce poarta numele Sf.Stefan!!!! Si Stefan-ului lui Zoazorel!

post-88-14828429886167_thumb.jpg

Hello de buna dimineata.Ne-am ghiftuit, sa nu mai vad traditionaleo bucata de vreme. azi peste salata si broccoli

In rest eu am avut liber 24 si 25 de luni intalnire serala toata saptamana cu Boema

Azi vinesiconsortul cu mine, doar ca el ca public :-*

Moatzo, enjoy sarbatorile, zapada alea alea

Pup tulemond

PS Intradevar Alex este miniatura tatalui sau

Daa Stelin',Ale' si cu tacsu' 2 boabe intr-o pastaie'' :-*

post-405-14829292173132_thumb.jpg

post-405-14829292518591_thumb.jpg

Despre tradidionale idem si la noi,f. bune,dar gata,ieri am iesit cu totii la o pizza(si cu cel mare :-* ) azi cu ce a ramas de la tochitura am facut o fasole cu muraturi :D

Avuram azinoapte si cutremur,bine ca a fost mic,fara pagube etc :D

Va pupez pe toti! :-* :D

Sărbători fericite în continuare și anul ce vine să fie de 10 ori mai bun decît vă imaginați și unica problemă de rezolvat să fie ce rețetă de pe Arta să folosiți ca inspirație. La mulți ani cu ănătate! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_boohoo.gif