Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hello, tuturor! Ca o smucitura am simtit si eu, dar nu mai tresar la cutremure, ca au avut grija cei cu tirurile care trec pe langa bloc, sa ne invete cu zguduiturile, asa ca trebuie cutremur mai mare de 5,5 sa imi dea fiori. Ma sunat G acum ca a vazut ca a fost cutremur, ca la ei in Ardeal nu se simt cutremurele, iar nora mea nu a simtit niciodata un cutremur. Eu una nu as fugi afara, de obicei stau in pat si astept sa vad cat e de mare, daca e mare si ma aperii atunci sar repede sub grinda sau tocul usii. Sper din suflet sa nu mai vina niciodata vreun cutremur. Totusi azi fiind aprinsa lumina am vazut cum s-au miscat peretii iar apa din cana de ceai s-a balansat tare si mult timp, iar asta mi-a dat u sentiment ciudar. O seara frumoasa, tuturor!

Moaama! Dex',ce ciudat arata norii de jos in sus :hungry:

La noi dimineata a fost -1 grad ,asa ca mi-am spus ca nu ies azi din casa nici sa ma bati,acum a dat soarele si s-a incalzit,asa ca pana la urma tot tre' sa ma duc dupa paine una alta !

O zi faina tuturor! =))

Ia de vedeti, nu e poza mea, eu mi-s dedesubt hello.gifhello.gifhello.gif

image-jpg.jpg?f=default&$p$f=c6ab850

Adica esti cu capu'n nori

Buna ,ce faceti?! eu cu Ale' facem party ca domnul geany e de scarbici' :love7: ..eu ascultam asta :lol: :love7:

Si ma amuz...

Vi se par amuzante,clipuletele de la i umor''?! :lol: pff!! sa vedeti i umor'' la noi..Am intrat iar in perioada ''toate mi se-ntampla numa' mie'' le numesc eu ,s-au stricat castile lui Ale',a o mia pereche de casti,cu fir fara fir abar' n-am,ii ia domnul Geany altele,se strica telecomanda de la tv,asta o butoneaza domnul Geany,greu dar o rezolva,se strica tastatura ,dar astea toate o data da?!si zice domnul Geany..'daca tot ma duc la Altex sa cumpar tastatura gheming' cu lumini,sa-i cumpar si cadoul de mos nicolaie-craciun adica joc fifa 23 (la fro 3 milioane de lei vechi)?!..o avea la favorite de luni de zile....zic ia-o ca doar nu s-o ieftinit in atata timp nu s-o ieftini acuma..o ia ..ieri a durat toata ziua si toata noapte sa faca partitii,ca el nu a stiut ca trebuie sa opreasca internetul sau nu stiu ce tre' sa mai faca ca sa instaleze jocul...azi la Altex,jocul la juma de pret :love7: :love7: Dar nu ne pare rau Ale' e super incantat ,maine e liber ca e balul bobocilor la ei la liceu si el avea dupamiaza ore,asa ca we. asta are ce juca fotbal cu jocul lui cel nou...
Geany, de azi este black friday, la multe magazine, eu de exemplu astept un an sa imi iau oje si alte fleacuri pentru unghii. La anul o sa tii minte sa nu te mai grabesti. :love7:. Nu stiu de ce dar emisiunea Iumor nu m-a prins.

Buna, Mino eu mereu am crezut ca asta cu black friday,cel putin la noi in Romania,nu e cine stie ce afacere,la emisiune nici eu nu ma uit ,dar ma mai uit pe net,cand nu am altceva de vazut!

O zi faina tuturor!

A fost si aici Il shoping day, a fost reducere la Mac si mi-am luat 2 rujuri ??, acu astept sa vina.

A fost si aici Il shoping day, a fost reducere la Mac si mi-am luat 2 rujuri ??, acu astept sa vina.

Ce nuante? :love7:

Sa ne aratati ce ati cumparat fain -_-

Geany multumesc pentru clipurile puse, noroc ca le-am vazut inainte de a-mi pune rimel, am ras cu lacrimi :love7: :love7: :lol:

Sa ne aratati ce ati cumparat fain :)

Geany multumesc pentru clipurile puse, noroc ca le-am vazut inainte de a-mi pune rimel, am ras cu lacrimi :love7: :love7: :lol:

Hahahaha! ce ma bucur ca ti-au placut Hazel! asa ma mai incarc si eu,nu ma mai uit la stiri ca ma depresez'! azi mi-am mai cumparat o instalatie de pom,am vreo 10 cel putin,asta e cu fir transparent si are leduri cu verde neon si roz neon e f. fistichie ashea,deja am intins-o pe mobila de sufragerie,asa ramane pana la sarbatori!Ce ma mai facuse sa rad la o gluma de asta,cica vb. ca te culci o data cu gainile nu e buna,ca la tara babaciunile cum apune soarele le inchide pe bietele gaini in poiata ca sa se bage ei la culcare,bietele gaini se vad inchise acolo,intuneric,mna' acuma ce facem? ai' ne bagam la somn! -_- deci gainile saracele n-au nici o vina,poate ele ar mai sta... =))

Ce nuante? :love7:

D for danger

post-591-0-21207300-1668248550_thumb.jpg

Mehr

post-591-0-65740100-1668248579_thumb.jpg

Ce frumoase sunt rujurile Clau, eu mi-am facut comanda de doua baze rubber si un top, pentru unghii, rujul am uitat sa-l pun in lista :love7:. Geany, mai sunt si la noi reduceri, dar trebuie sa ai rabdare sa le cauti sau sa te chinui ca mine jumatate de zi sa dai comanda, ca asa e la noi fix de black friday se blocheaza site-urile.

Ala d for danger e pt. botu' meu :lol: sa le porti sanatoasa draga Clau'! :love7:

Mino ,si tastatura aia s-a ieftinit o gramada ,hi hi hi,a fost chestie de o zi,ca le urmareau demult,acum ce e luat e bun luat,sa le stapaneasca sanatosi,bine ca sunt f. multumiti de ele -_-

Ia instalatia,zau ca in realitate e mult mai faina da' nu stiu eu sa fac boze' :love7:

post-405-0-32678300-1668251608_thumb.jpg

Aha draga Clau',deci nu sunt singura, :love7: am facut live cu mami' si a ras cu si anume si ''posterioru'' de mine,a zis ca m-am sclantit la cap :love7: ..''Paii si abea acuma' si-a dat seama?!'' :lol: si noi suntem traditionalisti convinsi,dar azi am achizitionat ''minunea''si zic ai' sa vad numa cum ar veni...si apoi am facut si eu ca in bancul ala,cica 2 babe se intalnesc,unde te duci ? intreaba una ...la cimitir ..''paii? si mai are rost sa te mai intorci?'' -_- asa si eu daca tot o pusei,am zis eu cu Ale' ca asa sa ramana,domnul Geany a zis ca pe an ce trece tot dau mai rau in mintea copiilor,mami la fel nu mai spun ...Ehh! ce stiu ei!! =))
Danger imi place si mie, cred ca mi se potriveste si mie. Si luminitele si ledurile is faine, intram deja in atmosfera de sarbatoare :love7:

Ce bine ca merge iar forumul! Cand vreau sa intru si nu merge ma apuca un fel de panica si de tristete?

Salutari tuturor ?️

Nu intru zilnic aici, dar când vad ca nu merge, vorba ta Boni, parca întru în panică. Mulțumesc celor care au rezolvat problema!
Multumim Carmella si Paul, am tot tras cu ochiul tot weekendul, doar doar o merge forumul, bine ca s-a rezolvat :love7:

Meri crismas ??! la noi a nins azi cam toata ziua, insa nu abundent, pe strada nu prea s-a depus zapada. Ca fapt divers, sambata care a trecut au fost 25 de grade.

Sper ca sunteti sanatosi, ca gatiti cu drag si spor, ca ati inceput sa va ganditi la meniul de Craciun ?; eu iar am tras chiulul motivat, dar sper sa-mi revin cat de curand.

Hohoho! Adi, o sa îți revii, te îmbrățișez cu drag. Aseară mi-a luat soțul ghirlanda cu leduri ca aia veche dădea semne de oboseala și mi-am luat și niște autocolante pentru geam ca m-au amuzat prea tare.

post-343-0-26197400-1668593063_thumb.jpg