Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

:71: Nu stiu cum se comporta la decojit,ca oul asta e crud,l-am loat' asa direct din frigider si am comis incercarea =))
? atunci imi zici cand il spargi ?, eram curioasa daca se comporta ca abtibildurile alea care "imbraca" oul cand le scufunzi in apa clocotita, era cam nasol cand trebuiau decojite.
O sa-ti spun.Daca gasesc servetele frumoase o sa fac vreo 2 de paste cu metoda asta sa pun asa printre celelalte ..Abea asteptam sa-l vada Ale'..Ce crezi?! a devenit f. critic,a zis ca pe spate se vede inadeala din hartie dar ursuletul de pe fata e super fain :rolleyes: ... =)) =))
M-am saturat de frig, bine ca ninge acum si de craciun a fost cald :angryfire: s-au dus pe apa sambetei caisele, ciresele si prunele, iar mancam din alea fara gust de import. In alta ordine de idei mai am cateva zile de savurat momentele de stat cu nepoata, apoi merg acasa. Am sarbatorit-o asa ca am trecut usor peste faptul ca nu o mai am pe Kitty care a murit duminica. Nu stiu cum o sa fie cand ajung acasa ca imi vine plansul de cate ori ma gandesc la ea.

Edited by mino

Stiu ca e f. greu Mino ,imi pare tare rau de pierderea ta !

Nu stiu daca va mai amintiti ,dar eu puneam in trecut poze cu bubuletul mic,si la matusica mea era acel caine mare frumos Bello,rasa Chow Chow ,era mare cat un leu,chiar acum le-a murit si lor,era batran,si sufera enorm de mult dupa el (devenise aproape orb si nu prea mai putea sta in picioare ,numai tolanit,avea nevoie si de tratament,l-au internat intr-o clinica unde a fost ingrijit,o gramada de bani dadeau pe luna si il vizitau mereu ,iar acum atata plang dupa el,a fost exact ca si un membru din familie)

In rest eu radeam cu ai mei ca nu am facut a bine ca am facut experimentul cu decorarea oului de paste cu un servetel cu model ''craciunesc'',ca avenit la noi un viscol si cu niste nameti de numa,o gramada de copaci doborati prin tot orasul,acum s-a potolit,gandindu-ma mai bine poate ca nu e o idee rea sa mai fac oua ca si acelea ca mai am servetele ,macar sa fie de sezon :toothy9;

Azi s-a deschis la noi o shaormerie ,pt. o shaorma gratis s-au calcat in picioare prin ploaie https://www.bacau.net/zeci-de-bacauani-au-stat-la-coada-pentru-o-shaorma-gratuita/ .o fi de ras?! o fi de plans?!...Cred ca saracia ,dar si lipsa de educatie ...

De gatit nu am gatit ca nu am avut azi gaze(fusese anuntat ) asa ca am golit si noi de prin frigider .

O seara faina ! :hug:

Edited by Geany

Olario, ce mai faceti? hello.gifhello.gif

Oare cine se uita la seriale coreene? Am prins si eu microbul, abia astept sa vina seara sa ma bag la serial. The Glory, Vincenzo, anyone? Ce recomandari mai aveti?

Tot eu, oare v-am spus ca am luat mandolina japoneza Benriner ? Daca nu v-am spus v-o repet ph34r.gif laugh.gif

N-am mai baut de multisor cafeaua impreuna.

Am fost acum sa beau una si am pozat-o, asa ca va servesc si pe voi.

post-84-0-60977500-1681298788.jpg

• 3 months later...

"Welcome back baby :-*"

Multumesc mult, Adri!

Bine v-am regasit pe toate , fete! 6.gif

Stiu ca fiecare avem, aveti lupte de dus, ca sunteti niste amazoane si sper ca aveti puterea sa le dovediti, dar nu uitati sa va ganditi si la sufletelul vostru.

M-am dat putin pe forum ca sa imi aduc aminte de vremurile "bune". Mi-au starnit multe zambete conversatii haioase, atmosfera placuta. Cred ca asta e charm-ul acestui forum, e ca o camera secreta asa de unde poti veni sa iti iei putina energie :)

M-am dat putin pe forum ca sa imi aduc aminte de vremurile "bune". Mi-au starnit multe zambete conversatii haioase, atmosfera placuta. Cred ca asta e charm-ul acestui forum, e ca o camera secreta asa de unde poti veni sa iti iei putina energie :)

:wub:

asa e

Hopa, s-a adunat gasca la taifas, ce mai faceti fratilor ca nu v-am citit de mult.

Eu fac tot ce faceam cind faceam ceva ca au fost si perioade cind nu am facut prea multe icon_scratch.gif

cea mai mare realizare e ca am fost la mare (asta locala noua, care se mai cheama si ocean) dupa 5 ani de absenta si mi-am adus aminte ce bine e sa fie undeva unde lipsesc minunile tehnicii, fara poluare, cu mincare naturala, cer albastru si stele multe care nu numai ca stau pe cer la mii de ani lumina dar sunt si vizibile cu ochiul liber

Ca vorbirati de stele, la noapte o sa fie ploaie de meteoriti. Care imi aduce aminte de "comeata" lui Caragiale. Hmmm, ar fi cazul sa mai scutur praful si prin biblioteca, as reciti ceva din scriitorii romani.

In rest, nimic interesant. Cred ca ma apuc sa scotocesc prin telefon sa vad ce am mai bucatarit inainte de operatie. Mda, dupa 3 ani am ajuns iar la cutit, da' trece si asta.

Sper si eu sa se mai animeze forumul, mi-e dor de voi ❤️!

Ma bucur sa te revad, Lori ?!

Si eu, si eu , Adi, draga mea! 6.gif

Hopa, s-a adunat gasca la taifas, ce mai faceti fratilor ca nu v-am citit de mult.

Eu fac tot ce faceam cind faceam ceva ca au fost si perioade cind nu am facut prea multe icon_scratch.gif

cea mai mare realizare e ca am fost la mare (asta locala noua, care se mai cheama si ocean) dupa 5 ani de absenta si mi-am adus aminte ce bine e sa fie undeva unde lipsesc minunile tehnicii, fara poluare, cu mincare naturala, cer albastru si stele multe care nu numai ca stau pe cer la mii de ani lumina dar sunt si vizibile cu ochiul liber

Hey, hey, Dexteriscious! Asadar te-ai mutat? Ah, visul meu e sa traiesc la ocean, visez la propriu chestia asta :)))

Deocamdata insa mi-am luat o pauza mai mare si o parte mi-o petrec la fel ca tine, in natura, rupta de virtualitate, de "actualitati", cu net, slava cerului si in padurea acolo unde imi e locul :))

Ca vorbirati de stele, la noapte o sa fie ploaie de meteoriti. Care imi aduce aminte de "comeata" lui Caragiale. Hmmm, ar fi cazul sa mai scutur praful si prin biblioteca, as reciti ceva din scriitorii romani.

Cred ca ma apuc sa scotocesc prin telefon sa vad ce am mai bucatarit inainte de operatie. Mda, dupa 3 ani am ajuns iar la cutit, da' trece si asta.Sper si eu sa se mai animeze forumul, mi-e dor de voi ❤️!

Am reusit si eu, dupa peste o decada sa citesc. Carte. Carte pentru mine , din propria mea initiaiva, de placere. Pe Caragiale si pe una din fetele noastre dragi de pe forum, la lansarea careia am avut bucuria sa particip, Arcadia, impreuna cu personajul principal din viata ei, Alma. Si, ca un facut, la lansare am dat nas in nas si cu o alta forumista , Cami B. A fost chiar inedit si placut.

Cat despre ploaia de meteoriti, m-am bucurat aseara de fantasticul lux sa numar vreo cinci perseide si nu stiu cati sateliti :))

Da , si mie imi e dor sa se animeze forumul. Nu ma coafeaza facebook-ul deloc, mi se pare un fel de piata...cred ca prefer lojele si separeurile forumiste :)) Legaturile virtuale nascute, formate si dezvoltate aici chiar s-au cristalizat si in viata reala, cu cei/cele cu care am avut sansa sa ma vad pe viu, pe cand celelalte forme de "spionaj virtual" laugh.gif nu merita sa le acord ce am eu cel si cel mai valoros, si anume timpul. O tacla la o cafea cu oameni pe care ii stiu de o viata , wow, in intimitatea acestui forum e mult mai funny 105.gif

Pai eu m-am plimbat de nevoie, acu sint aici, tot ma uit, astept sa mai apara cineva sa vorbim

cre ca tre sa ma duc la artisti sa zic cu cine m-am vazut :rolleyes:

Omule, la modul cel mai sincer, eu una iti acord medalie pentru anduranta, rabdarea si loialitatea cu care ai "invartit " in forumul asta ca sa nu piara si sa dispara in neant . Cate bloguri, cariere internautice si site-uri s-au mai cladit pe spinarea acestui forum smile.gif Sa fie primit! Adica alora care au avut bunul simt sa nu isi aroge totul ca fiind produsul lor propriu si personal, vezi Jamila si procesele ei de plagiere etc. Tare mi-ar mai placea sa stiu cine naiba era aia pe forum, daca o fi participat vreodata la discutii 71.gif

Ma plimbam prin Carturesti la un moment dat si ma loveste subit in freza o fata foarte cunoscuta de pe un raft, era Laura Laurentiu si am zambit in interior pentru ca mi-am adus aminte de o conversatie mai in contradictoriu cu ea, ceva despre nivelul de dezvoltare in mediul rural in Moldova fata de Banat.

Am reusit si eu, dupa peste o decada sa citesc. Carte. Carte pentru mine , din propria mea initiaiva, de placere. Pe Caragiale si pe una din fetele noastre dragi de pe forum, la lansarea careia am avut bucuria sa particip, Arcadia, impreuna cu personajul principal din viata ei, Alma. Si, ca un facut, la lansare am dat nas in nas si cu o alta forumista , Cami B. A fost chiar inedit si placut.

bravo, ce fain de tine

eu doar am cumparat cartea cind am fost la Piatra-Neamt

Omule, la modul cel mai sincer, eu una iti acord medalie pentru anduranta, rabdarea si loialitatea cu care ai "invartit " in forumul asta ca sa nu piara si sa dispara in neant . Cate bloguri, cariere internautice si site-uri s-au mai cladit pe spinarea acestui forum smile.gif Sa fie primit! Adica alora care au avut bunul simt sa nu isi aroge totul ca fiind produsul lor propriu si personal, vezi Jamila si procesele ei de plagiere etc. Tare mi-ar mai placea sa stiu cine naiba era aia pe forum, daca o fi participat vreodata la discutii 71.gif

Ma plimbam prin Carturesti la un moment dat si ma loveste subit in freza o fata foarte cunoscuta de pe un raft, era Laura Laurentiu si am zambit in interior pentru ca mi-am adus aminte de o conversatie mai in contradictoriu cu ea, ceva despre nivelul de dezvoltare in mediul rural in Moldova fata de Banat.

:-*

da, sa stii ca si eu ma gindesc uneori la cit de putini eram pe vremuri pe forum si cit de multe sint acum oriunde :P

In rest, nimic interesant. Cred ca ma apuc sa scotocesc prin telefon sa vad ce am mai bucatarit inainte de operatie. Mda, dupa 3 ani am ajuns iar la cutit, da' trece si asta.

Sper si eu sa se mai animeze forumul, mi-e dor de voi ❤️!

:-*